Last edited by a moderator:
سرویسهای کادوکاوا تا 8 جولای همشون خاموش شدن و تا 1 جولای فرصت دارن پولو بودن.شرکت کادوکاوا (کمپانی مادر شرکت های FromSoftware و Acquire) مورد حمله اینترنتی گروه هکری Black Suit قرار گرفته. این گروه اعلام کرده اگر تا 1 جولای مبلغی رو که درخواست کردند توسط کادوکاوا پرداخت نشه 1.5 ترابایت از اطلاعات به سرقت رفته این شرکت رو منتشر میکنه.
View attachment 342588
خبر خوشحال کننده ای هست واسه من چون بشدت نسخه 1 و 2 brotherhood و revelationsچندتا Assassins Creed در حال ریمیک شدن هستن
Multiple Assassin’s Creed remakes are on the way, Ubisoft CEO confirms | VGC
حالا منتشر کنن ببینیم دارک سولز ۴ ، بلاد بورن ۲ ، دیمن سولز ۲ ، سکیرو ۲ همشون در حال ساختهشرکت کادوکاوا (کمپانی مادر شرکت های FromSoftware و Acquire) مورد حمله اینترنتی گروه هکری Black Suit قرار گرفته. این گروه اعلام کرده اگر تا 1 جولای مبلغی رو که درخواست کردند توسط کادوکاوا پرداخت نشه 1.5 ترابایت از اطلاعات به سرقت رفته این شرکت رو منتشر میکنه.
View attachment 342588
یعنی کثافت ترین و لجن ترین افراد اینا هستن که باج گیری میکنن و اطلاعات میدزدن و پخش میکننای كاش این لیكر هارو میفرستادن حبس ابد، طرفدارانشون و مشتاقان و استفاده كننده های از محتواهای لیك شده هم یه جوری شناسایی میكردن و تا آخر عمر از تمام پلتفرم های گیمینگ بن میكردن كه كلا ریخت هیچ كدومشون رو نبینیم و حالمون بهم نخوره...
یعنی کثافت ترین و لجن ترین افراد اینا هستن که باج گیری میکنن و اطلاعات میدزدن و پخش میکنن
کلاه سفید چه مسخره بازیهیعنی کثافت ترین و لجن ترین افراد اینا هستن که باج گیری میکنن و اطلاعات میدزدن و پخش میکنن
بیشعورا استدیو های موفق رو هم هدف میگیرن خوب لجن اگه خدایی نکرده بازی های فرام سافتور هم مثل اینسومنیاک پخش شد دیگه چه امیدی دارن به ساخت و هایپ دارن؟ کلا گند زده بشه به برنامه هاشون ما تحتتون خنک میشه؟
همون اینسومنیاک بدبخت تو این نسل انقدر خوب عمل کرده بود ، اومدن با پخش کردن بازی ولورین گند زدن به روحیه تیم
یه ارگانی باید باشه دهن اینا رو یه جوری سرویس کنه که بقیه تیم های هکر کامپیوتر ببینن جیغ بزنن چه برسه به اقدام به هک
برا کنسول یا پی سی!گوست آف سوشیما و هورایزن فوربیدن وست، در بین اولین عناوینی هستن که از تکنولوژی FSR 3.1 شرکت AMD استفاده میکنن.
سه ماه بعد از اولین رونمایی از این تکنولوژی، AMD جدیدترین نسخه FidleityFX Super Resolution (FSR) رو منتشر کرده.
این شرکت اعلام کرده که 5 تا از اولین عناوینی که از این تکنولوژی بهره میبرن، از فرست پارتی های پلی استیشن هستن:
Spider-Man Remastered, Spider-Man: Miles Morales, Ratchet and Clank: Rift Apart, Horizon: Forbidden West Complete Edition, and Ghost of Tsushima Director's Cut
همچنین بازی God of War Ragnarok هم که سپتامبر امسال میاد روی PC، جزو عناوینی هست که FSR رو پشتیبانی خواهند کرد.
View attachment 342633
هنوز خواب از سرت نپریده انگاربرا کنسول یا پی سی!
کلاه سفید هک میکنن تا باگ پیدا کنن ولی اطلاعاتی نمیدزدن.کلاه سفید چه مسخره بازیه
اینا رو باید ردیابی کنن بگیرنشون بلایی سرشون بیارن که به غلط کردن بیافتن یعنی دست من بود میدونستم چیکارشون کنم اینا رو باید بکنی تو انفرادی بعد روزی 7 وعده به صورت نا منظم مثل خر کتکشون بزنی یعنی هر چی کومبو تو این بیست سال از گیم یاد گرفتم روشون اجرا کنم فیلمش هم بذاری یوتیوب که بقیه هکر ها ببین حساب کار دستشون بیاد