سرخط خبرها

وزارت ارتباطات از وب سایتی رونمایی کرد تحت نام 403 که با ارائه DNS و سرویس های ویژه، روش دور زدن تحریم ها رو شامل میشه. این سرویس ها همگی ایرانی ها رو تحریم کرده بودن و شامل موارد برنامه نویسی مثل Visual Studio و Android Developer و ... میشن + سرویس های مختلف بازی مثل Discord و طراحی مثل Figma و Freepik و Evanto و حتی Spotify و TeamViewer و Trading View و ChatGPT!

وب سایت با آدرس زیر در دسترسِ

https://403.online/

View attachment 283843

با همین DNS که تو تصویر قرار دادم می تونید ست کنید روی سیستم و از سرویس ها استفاده کنید.

ممنونم ، ولی اکثر این سرویس هایی که گفتین تقریبا از زمانی که تصویب شد چند وقت پیش که بدون محدودیت به ایران سرویس بدن ، تحریمشونو برداشتن و بدون هیچ مشکلی باسه من به شخصه کار می کنن ، مثل دیسکورد ، چت جی پی تی ، تیم ویور که این سه تارو خودم تست کردم و دارم استفاده می کنم.بازی هایی مثل LoL و PUBG هم بدون مشکل تا هفته پیش وصل میشدن که حالا برعکس شده ، و این طرفیا فیلترشون کردن =))

ممنونم ، ولی اکثر این سرویس هایی که گفتین تقریبا از زمانی که تصویب شد چند وقت پیش که بدون محدودیت به ایران سرویس بدن ، تحریمشونو برداشتن و بدون هیچ مشکلی باسه من به شخصه کار می کنن ، مثل دیسکورد ، چت جی پی تی ، تیم ویور که این سه تارو خودم تست کردم و دارم استفاده می کنم.بازی هایی مثل LoL و PUBG هم بدون مشکل تا هفته پیش وصل میشدن که حالا برعکس شده ، و این طرفیا فیلترشون کردن =))

خودشون زدن 95 درصد کل اینترنتو فیلتر کردن
بعد همین چندتایی که جای فیلتر، تحریم بودنو اومدن تازه بعد رفع تحریمها براش dns میدن
عوضی تر از EA خدا نیافریده

امروز اخبار زیادی از رزیدنت اویل برای پوشش دادن وجود دارد.

اول از همه، طرح مفهومی Resident Evil 6.5 بالاخره به صورت آنلاین از این طراح منتشر شد.

یک نسخه حذف شده از RE7 بود که شبیه به RE6 بود، اما با حضور لیان و شری در اروپاي خیالی!

شهر، با الهام از ونیز، ایتالیا ساخته شده بود و از طرفی دیگر، داستان آن بر روی موجوداتی BOW مبتنی بر آب، تمرکز داشت.

در‌ برخی از مراحل لحظاتی وجود داشت که باید «انتخاب های» که در آن زمان کند می شد را انجام میدادید.

بازی در برخی از جهات الهام های زیادی از آثار TellTale گرفته شده بود و همچنین، یک نسخه دمو ۳۰-۶۰ دقیقه‌ای نیز اواخر سال ۲۰۱۲ یا ۲۰۱۳ ساخته شده بود.

در نهایت به نفع ایده بازگشت به ریشه های سری با RE7 که ما می شناسیم و دوست داریم کنار گذاشته شد.

این طراح روی بازی‌ها و فیلم‌های زیادی کار کرده است، عمدتاً بازی های یوبی سافت بودند، اما در واقع از زمان RE4 روی همه بازی‌های Resident Evil کار کرده است؛ او حتی طرح های مفهومی ای از رزیدنت اویل ۳.۵، دهکده را نیز دارد.

photo_2023-02-08_06-31-40 (2).jpg photo_2023-02-08_06-31-40.jpg photo_2023-02-08_06-31-41 (2).jpg photo_2023-02-08_06-31-41.jpg photo_2023-02-08_06-31-42 (2).jpg photo_2023-02-08_06-31-42.jpg

عنوان Judas از خالق بایوشاک کن لوین، برای انتشار در March 2025 برنامه ریزی شده است
View attachment 283879

برای انتشار تا قبل از مارچ ۲۰۲۵ برنامه ریزی شده،‌ یعنی یه تایمی از الان تا اون موقع.

This comes from Take-Two's quarterly earnings report, which outlines that it has 87 total games planned for release between fiscal 2023 (the fiscal year we're in now, which concludes at the end of March) and fiscal 2025 (which ends at the end of March 2025). Speaking to IGN ahead of the earnings release, I asked Zelnick if Judas was included in that 87 number, and he said yes​

Ghost Story Games' Judas Is Currently Planned for Release By March 2025 - IGN

طبق اسناد رسمی مایکروسافت که برای تایید خرید اکتیویژن بیلیزارد ارائه شده عرضه بازی ها بر روی گیم پس حتی 1 سال بعد از لانچ هم باعث کاهش فروش بازی ها می شه
IMG_20230209_001904_240.jpg
در صورتی که در گذشته آقای اسپنسر همچین ادعایی داشتن
IMG_20230209_003434_992.jpg

طبق اسناد رسمی مایکروسافت که برای تایید خرید اکتیویژن بیلیزارد ارائه شده عرضه بازی ها بر روی گیم پس حتی 1 سال بعد از لانچ هم باعث کاهش فروش بازی ها می شه
View attachment 283926
View attachment 283927
رفیق مصاحبه سال ۲۰۱۸ که بعد از افزایش فروش State of Decay 2 و Forza Horizon 4 نسبت به نسخه های قبلی بوده چه ربطی به الان دارد؟

State of Decay 2 was May's best-selling game, as launch month sales nearly doubled that of the previous entry in the franchise, State of Decay

Forza Horizon 4 achieved the highest launch month dollar sales in Forza franchise history, and is the biggest launch for a racing game on any Xbox platform in history. Forza Horizon 4 was the seventh best-selling game of September

کجای حرف ایشون در سال ۲۰۱۸ اشتباه بوده است؟

• Like
Reactions: ce7en44 and Taha75
رفیق مصاحبه سال ۲۰۱۸ که بعد از افزایش فروش State of Decay 2 و Forza Horizon 4 نسبت به نسخه های قبلی بوده چه ربطی به الان دارد؟

State of Decay 2 was May's best-selling game, as launch month sales nearly doubled that of the previous entry in the franchise, State of Decay

Forza Horizon 4 achieved the highest launch month dollar sales in Forza franchise history, and is the biggest launch for a racing game on any Xbox platform in history. Forza Horizon 4 was the seventh best-selling game of September

کجای حرف ایشون در سال ۲۰۱۸ اشتباه بوده است؟
گیمپس سال 2018 کلا چقدر یوزر داشته که بخواد رو فروش بازی ها تاثیر بزاره ؟ :-/ قطعا قابل مقایسه با 25+ میلیون یوزر الان نیست
خلاصه تحلیل ایشون چیز دیگه ای بوده ولی نتیجه طبق اسناد رسمی خود شرکت چیز دیگه ای هست

طبق گفته ی کارگردان Atomic Heart، برای تکمیل کمپین اصلی بازی 20 الی 25 ساعت به طول می انجامد

تکمیلی:

- 3 درجه سختی
- 12 نوع سلاح
- 35 الی 40 ساعت برای 100٪ کردن
- همراه هوش مصنوعیتون اطلاعاتی در مورد جهان بازی ارائه میده و عملکردهای مختلفی را خواهد داشت

View attachment 283926

ترجمه این عبارت این چیزی هست که شما نوشتی؟

ترجمه صحیح این هستش : ماکروسافت اعلام کرده که بررسی داخلی اونها نشون میده که فروش بازی ها 12 ماه بعد از اضافه شدنشون به گیم پس کاهش پیدا میکند.

12 ماه بعد از اضافه شدن بازی به گیم پس و حتی درکل 12 ماه بعد از عرضه بازی هم معمولا فروش بازی کاهش پیدا میکنه و ربطی به اون تحلیل شما ندارد. کلا از جمله ای که ماکروسافت اعلام کرده تحلیل خاصی نمیشه کرد.

"حتی 1 سال بعد لانچ" از کجا دراومد تو اون متن من نمیدونم :D

آخرین ویرایش:

ترجمه صحیح این هستش : ماکروسافت اعلام که بررسی داخلی اونها نشون میده که فروش بازی ها 12 ماه بعد از اضافه شدنشون به گیم پس کاهش پیدا میکند.

12 ماه بعد از اضافه شدن بازی به گیم پس و حتی درکل 12 ماه بعد از عرضه بازی هم معمولا فروش بازی کاهش پیدا میکنه و ربطی به اون تحلیل شما ندارد. کلا از جمله ای که ماکروسافت اعلام کرده تحلیل خاصی نمیشه کرد.

در کنارش از واژه base game استفاده شده، در مورد dlc ها و ... حرفی زده نشده و همچنین درآمد بخش گیم پس.

ترجمه صحیح این هستش : ماکروسافت اعلام که بررسی داخلی اونها نشون میده که فروش بازی ها 12 ماه بعد از اضافه شدنشون به گیم پس کاهش پیدا میکند.

من یه سوال دارم. این موضوع را رد می‌کنی که گیمپس باعث کاهش فروش هیلو اینفینیت و فورتزا هوزایزن ۵ شده یا اصلا تاثیری تو فروش بازی نداشته ؟ آخرین آمار فروش این دوتا بازی کجاست و چقدره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or