Last edited by a moderator:
انیمیشن CGI جدید برای RE به اسم Resident Evil Death Island معرفی شد. کرکترها هم ظاهرا کریس، لیون و جیل هستند و دنباله انیمیشن قبلی یعنی Vendetta هست.
@Jill-Valentine مژده بده
مرسی بابت خبر. ۱۰ دقیقه پیش تو تاپیک فیلم فرستادمش!
فیلم ادامه Resident Evil: Vendetta هست و بعید میدونم مثل Resident Evil: Infinite Darkness بهمون ضدحال بزنه!
اره دیدم. شرمنده اون تاپیک رو دنبال نمیکنم
مطمئنا بهتر از اینفینیت دارکنس میشه. عجیبه چهره و مدل جیل دقیقا مثل ریمیک RE3 هست. امیدوارم حضورش فقط محدود به فلش بک نباشه و تو زمان حال هم ببینیمش.
وزارت ارتباطات از وب سایتی رونمایی کرد تحت نام 403 که با ارائه DNS و سرویس های ویژه، روش دور زدن تحریم ها رو شامل میشه. این سرویس ها همگی ایرانی ها رو تحریم کرده بودن و شامل موارد برنامه نویسی مثل Visual Studio و Android Developer و ... میشن + سرویس های مختلف بازی مثل Discord و طراحی مثل Figma و Freepik و Evanto و حتی Spotify و TeamViewer و Trading View و ChatGPT!
وب سایت با آدرس زیر در دسترسِ
https://403.online/
View attachment 283843
با همین DNS که تو تصویر قرار دادم می تونید ست کنید روی سیستم و از سرویس ها استفاده کنید.
ممنونم ، ولی اکثر این سرویس هایی که گفتین تقریبا از زمانی که تصویب شد چند وقت پیش که بدون محدودیت به ایران سرویس بدن ، تحریمشونو برداشتن و بدون هیچ مشکلی باسه من به شخصه کار می کنن ، مثل دیسکورد ، چت جی پی تی ، تیم ویور که این سه تارو خودم تست کردم و دارم استفاده می کنم.بازی هایی مثل LoL و PUBG هم بدون مشکل تا هفته پیش وصل میشدن که حالا برعکس شده ، و این طرفیا فیلترشون کردن
عنوان Judas از خالق بایوشاک کن لوین، برای انتشار در March 2025 برنامه ریزی شده است
View attachment 283879
This comes from Take-Two's quarterly earnings report, which outlines that it has 87 total games planned for release between fiscal 2023 (the fiscal year we're in now, which concludes at the end of March) and fiscal 2025 (which ends at the end of March 2025). Speaking to IGN ahead of the earnings release, I asked Zelnick if Judas was included in that 87 number, and he said yes