سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چقدر جالبه که بخدا خودمون اصلا از وجود چنین گیمی خبر نداشتیم که ایکس باکسیا داشتن و دلخوشن :D
منم دقیقا این اسامی که گفتن رو توی ۲۴ ساعت گذشته فهمیدم. 😁
فقط Apex legends mobile رو شنیده بودم ولی چون کلا با گوشی گیم نمیزنم حتی درباره‌ش سرچ نکردم
نوشته شده توسط Z-fan:
فقط بنگرید به لیست بازی های Game as a Service یا همون GaaS ـی که فقط تو همین هفته کنسل شدند و فاتحه شون خونده شد

• Apex Legends Mobile
  • Battlefield Mobile
  • CRIMESIGHT
  • Crossfire X
  • Dragon Quest The Adventure of Dai: A Hero’s Bonds
  • Echo VR
  • Knockout City
  • Rumbleverse
+
st4vbyewm4191.png

گزارش جدیدی منتشر شده است که عنوان Dragon Age Dreadwolf ـ Hack n’ Slash خواهد بود. توسعه Dreadwolf در سال 2015 آغاز شد و در طول 8 سال تغییرات زیادی بر روی آن اعمال شد، EA هنوز تاریخ انتشار این عنوان را اعلام نکرده است. شایعات قبلی حاکی از این بود که بازی ممکن است در سال 2023 منتشر شود، اما اطلاعات ارائه شده توسط منابع نشان می دهد که این تاریخ ممکن است دورتر از انتظار طرفداران باشد. به گفته جیسون شریر این عنوان در سال 2021 از مولتی پلیر به سینگل پلیر تغییر جهت داده است، چرخه توسعه بازی همچنان کند پیش می رود و برخی عناصر در مراحل اولیه توسعه خود باقی مانده اند. طبق گزارش منبع برخی ویژگی های این عنوان به مانند Destiny خواهد بود
View attachment 283405
کلا EA بیخیال دارگون ایج و مس افکت بشه بهتره، دراگون ایج هک ان اسلش!!! حتما مس افکتم میخوان باتل رویال کنن

کلا EA بیخیال دارگون ایج و مس افکت بشه بهتره، دراگون ایج هک ان اسلش!!! حتما مس افکتم میخوان باتل رویال کنن
کلا EA باید بی خیال Bioware بشه.
این استادیو تموم شدست.

در خبر دیگه گفتن که شما نمی تونید اعضای تیم رو کنترل کنید و فقط می تونید بهشون دستور بدید.

آخرین ویرایش:
تاریخ انتشار بازی The Last Case of Benedict Fox مشخص شد
IMG_20230204_141943.jpg

این عنوان در 27 آوریل برای Xbox Series X|S و PC عرضه و دی وان روی گیم‌پس قرار می‌گیره

Screenshot_20230204-142235_Twitter.jpg

و اینکه دو روز دیگر و در 6 فوریه در اونت تریلری، گیم‌پلی بازی به نمایش در خواهد امد

25فوریه به مناسبت سالگرد الدن رینگ، قراره ایونتی در استکلهم داشته باشه بندای نامکو

🔥 فوریه ایی پر از RPG 🔥

View attachment 283417

عجب ماهی بشه این ماه :D

AH یا با کله میخوره زمین ! یا یه عنوان خیلی باحال میشه.OT II که اصلا از همین الان تضمین شدست موفقیتش ، شماره یک عالی بود.HL هم اگر اشتباه نکنم گفتن چهار روز زودتر از عرضه امبارگو رو بر میدارن ، حالا یا واقعا بازی خیلی خوبه یا اطمینان کاذبه :D بازی EA هم خیلی تبلیغشو کردن ، ولی باز نمی دونم چی بشه.
ماه خیلی خوبیه ، ولی خیلی بازیا هندونه سر بستن :D

یا حضرت کالیکتبل!!!
تروفی هانترها، پارن :D :-"

View attachment 283446

به خداوند یکتا و خالق آسمان ها و زمین قسم که جز لذت و زیبایی چیزی ندیدم.

پ.ن: من برای اولین بار در عمرم هم ایشون رو پری اوردر کردم، هم اینکه نسخه دیلاکس رو گرفتم، سر اون محتوای اضافه، کلا هیچ بازی رو تا الان نه پیش خرید کردم و نه پول اضافه بابت کانتنت های اینجوری دادم:دی قشنگ آماده ام چندین هفته و شاید ماه برم تو بازی و دیگه بیرون نیام:دی

به خداوند یکتا و خالق آسمان ها و زمین قسم که جز لذت و زیبایی چیزی ندیدم.

پ.ن: من برای اولین بار در عمرم هم ایشون رو پری اوردر کردم، هم اینکه نسخه دیلاکس رو گرفتم، سر اون محتوای اضافه، کلا هیچ بازی رو تا الان نه پیش خرید کردم و نه پول اضافه بابت کانتنت های اینجوری دادم:D قشنگ آماده ام چندین هفته و شاید ماه برم تو بازی و دیگه بیرون نیام:D
ezgif.com-resize-5.gif

اولین نگاه به نسخه جدید dragon age

نسخه نهایی نیست ولی گیم پلیش خیلی خوبه
View attachment 283477
این خوبه؟؟
باعث خجالته همچین گیم‌پلی واسه دراگن‌ایج، بعد از افتضاحه اینکویزیشن مثل این‌که این یکی از اونم فاجعه‌تر قراره بشه!

• Like
Reactions: Arios 22 and Taha75

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or