Last edited by a moderator:
چقدر جالبه که بخدا خودمون اصلا از وجود چنین گیمی خبر نداشتیم که ایکس باکسیا داشتن و دلخوشن
منم دقیقا این اسامی که گفتن رو توی ۲۴ ساعت گذشته فهمیدم.چقدر جالبه که بخدا خودمون اصلا از وجود چنین گیمی خبر نداشتیم که ایکس باکسیا داشتن و دلخوشن
+نوشته شده توسط Z-fan:
فقط بنگرید به لیست بازی های Game as a Service یا همون GaaS ـی که فقط تو همین هفته کنسل شدند و فاتحه شون خونده شد
- Apex Legends Mobile
- Battlefield Mobile
- CRIMESIGHT
- Crossfire X
- Dragon Quest The Adventure of Dai: A Hero’s Bonds
- Echo VR
- Knockout City
- Rumbleverse
کلا EA بیخیال دارگون ایج و مس افکت بشه بهتره، دراگون ایج هک ان اسلش!!! حتما مس افکتم میخوان باتل رویال کننگزارش جدیدی منتشر شده است که عنوان Dragon Age Dreadwolf ـ Hack n’ Slash خواهد بود. توسعه Dreadwolf در سال 2015 آغاز شد و در طول 8 سال تغییرات زیادی بر روی آن اعمال شد، EA هنوز تاریخ انتشار این عنوان را اعلام نکرده است. شایعات قبلی حاکی از این بود که بازی ممکن است در سال 2023 منتشر شود، اما اطلاعات ارائه شده توسط منابع نشان می دهد که این تاریخ ممکن است دورتر از انتظار طرفداران باشد. به گفته جیسون شریر این عنوان در سال 2021 از مولتی پلیر به سینگل پلیر تغییر جهت داده است، چرخه توسعه بازی همچنان کند پیش می رود و برخی عناصر در مراحل اولیه توسعه خود باقی مانده اند. طبق گزارش منبع برخی ویژگی های این عنوان به مانند Destiny خواهد بود
View attachment 283405
کلا EA باید بی خیال Bioware بشه.کلا EA بیخیال دارگون ایج و مس افکت بشه بهتره، دراگون ایج هک ان اسلش!!! حتما مس افکتم میخوان باتل رویال کنن
به خداوند یکتا و خالق آسمان ها و زمین قسم که جز لذت و زیبایی چیزی ندیدم.
پ.ن: من برای اولین بار در عمرم هم ایشون رو پری اوردر کردم، هم اینکه نسخه دیلاکس رو گرفتم، سر اون محتوای اضافه، کلا هیچ بازی رو تا الان نه پیش خرید کردم و نه پول اضافه بابت کانتنت های اینجوری دادم قشنگ آماده ام چندین هفته و شاید ماه برم تو بازی و دیگه بیرون نیام
این خوبه؟؟
اینکوزیشن افتضاح؟دوربین مخفی برادر?این خوبه؟؟
باعث خجالته همچین گیمپلی واسه دراگنایج، بعد از افتضاحه اینکویزیشن مثل اینکه این یکی از اونم فاجعهتر قراره بشه!