Last edited by a moderator:
به خداوند یکتا و خالق آسمان ها و زمین قسم که جز لذت و زیبایی چیزی ندیدم.
پ.ن: من برای اولین بار در عمرم هم ایشون رو پری اوردر کردم، هم اینکه نسخه دیلاکس رو گرفتم، سر اون محتوای اضافه، کلا هیچ بازی رو تا الان نه پیش خرید کردم و نه پول اضافه بابت کانتنت های اینجوری دادمقشنگ آماده ام چندین هفته و شاید ماه برم تو بازی و دیگه بیرون نیام
![]()
این خوبه؟؟
اینکوزیشن افتضاح؟دوربین مخفی برادر?این خوبه؟؟
باعث خجالته همچین گیمپلی واسه دراگنایج، بعد از افتضاحه اینکویزیشن مثل اینکه این یکی از اونم فاجعهتر قراره بشه!
در مقایسه با اوریجینز بهترین تعریف همین افتضاح هست.اینکوزیشن افتضاح؟دوربین مخفی برادر?
View attachment 283479
من اولین نسخه اینکوزیشن بود زدم که از همه لحاظ با کیفیت بوددر مقایسه با اوریجینز بهترین تعریف همین افتضاح هست.
اینکوزیشن بازی عالی بود منتها اون موقع توقع از bioware خیلی بیشتر بود .من اولین نسخه اینکوزیشن بود زدم که از همه لحاظ با کیفیت بود
اتفاقا اسم دراگون ایج اگه یدک نمیکشید بازی خیلی خوبی بود.من اولین نسخه اینکوزیشن بود زدم که از همه لحاظ با کیفیت بود
کاش فقط این بود ، متاسفانه هر سری هم میخواد از توش یک بازی آنلاین/MMO طور در بیاره ، جالب که الان دوباره همچین خبرهایی میشنویم.وقتی قراره بازی بلاکباستر باشه و قشر مخاطب کنسولی رو هم هدف قرار بده، نباید انتظار داشت گیمپلی شبیه به CRPGها داشته باشه، دوربین ایزومتریک و...
ناگزیره واقعا...