سرخط خبرها

کلا وقتی پول یه محصول رو دادی و کامل مال تو هست، شرط گذاشتن برای بازی کردنش، به هر شکلی غلط و اشتباهه. برای همینه که اگه یه بازی، صرف نظر از اینکه برای چه پلتفرمی هست، نیازمند اتصال دائمی به اینترنت باشه صدای عده ای رو در میاره و اعتراض میکنن. این بحث "همه جای دنیا نت دارن جز ما، پس برای هیچکس مهم نیست...." هم چرک، واقعا بی سر و ته و بی نهایت غلطه. وگرنه اگه واقعا و در عمل اینطور بود واسه چی در مورد بازی های دیگه مثل همین GT7 که مثال زدید، یا Diablo 3 این همه داستان راه انداختن؟ یعنی همه معترضین ایرانی بودن؟ یا اینترنت خوب نداشتن؟ نه همه اینترنت پر سرعت هم داشتن اما براشون سوال بود برای چی نباید بشه بازی رو که خریدن و کامل مالکش هستن بدون اینترنت بازی کرد؟

این موارد واقعا مساول مربوط به حقوق مصرف کننده است و نباید به هیچ عنوان از دریچه تعصب و عشق به کنسول، برند و یا یه بازی بهش نگاه کرد. ایده این نیست که من چون اینترنت پرسرعت دارم و اصولا تو بیشتر کشورهای دنیا بخشی از زندگی عادی و روزمره هر فرده پس دیگه نباید غر زد و چیز خاصی نیست و اصلا چه بهتر، چون ممکنه فایده ای هم داشته باشه و جلوی پایریسی رو هم بگیره، ایده اینه که آیا فروشنده محصول، یعنی ناشر، حق داره برای من شرایط خاص مد نظر خودش رو بزاره و بگه فقط زمانی میتونی بازی کنی که اینترنت داشته باشی و من کنترلت کنم؟ آیا این درسته؟ آدم های غیر فن بوی و متعصب در جوامع آزاد هم اصولا در این موارد کوتاه نمیان چون میدونن اگه این رو بپذیرن و چنین شروط احمقانه ای باب بشه، کم کم فروشنده ها/ناشرها/کمپانی های انحصار طلب و قلدر، درخواست های بیشتری ارایه میدن و هر روز دامنه اختیارات و حقوق ما به عنوان خریدار کمتر و کمتر میشه. پس چه بهتر که تا جای ممکن برای آزادی هامون بجنگیم و زیر بار شرط و شروط کمپانی های بزرگ و زورگو نریم. حالا هرچی که میخواد یا هر شرکتی که هست باشه. چه GT7، چه Diablo، چه Redfall و ...

آخرین ویرایش:
یعنی تعصب چقدر راحت میتونه عقل و قوه درک آدمیزاد رو خاموش کنه که به خاطر برند مورد علاقه‌ات حاضر بشی حق خودت رو نادیده بگیری و از چیزی دفاع کنی که جز ضرر واسه خودت چیزی نداره.
همین مورد رو داریم با طرفداران EA هم تجربه میکنیم.

CrossfireX to end service on May 18​

Both multiplayer and single-player campaign will no longer be playable
تکلیف اونایی که بازی رو خریدن چیه؟ :-"

تکلیف اونایی که بازی رو خریدن چیه؟

Purchases made within the last 14 days as of February 3, 2023, may be eligible for a refund. Please submit a refund request here.
Our game servers will close on May 18, 2023 for the final time, but until then you will be able to enjoy all previously purchased and unlocked in-game content

خاک عالم بر سرشون. وسط این هایپ وحشتناک سریال بازی رو دراپ میکردن رو استیم از نظر فروش جر میداد.
مگه رزیدنت اویل 4 از مدت ها قبل رو استیم برای Pre Order حضور نداره؟ خب اینام تاریخ که مشخصه بزارن رو استیم برای پیش خرید و از هایپ قضیه استفاده کنن.

ولی خب روش حساب کرده بودم خدایی! رفت برای 1402!

• Sad
Reactions: Taha75

CrossfireX to end service on May 18​

Both multiplayer and single-player campaign will no longer be playable

فقط بنگرید به لیست بازی های Game as a Service یا همون GaaS ـی که فقط تو همین هفته کنسل شدند و فاتحه شون خونده شد

• Apex Legends Mobile
  • Battlefield Mobile
  • CRIMESIGHT
  • Crossfire X
  • Dragon Quest The Adventure of Dai: A Hero’s Bonds
  • Echo VR
  • Knockout City
  • Rumbleverse

فقط بنگرید به لیست بازی های Game as a Service یا همون GaaS ـی که فقط تو همین هفته کنسل شدند و فاتحه شون خونده شد

• Apex Legends Mobile
  • Battlefield Mobile
  • CRIMESIGHT
  • Crossfire X
  • Echo VR
  • Knockout City
  • Rumbleverse
من از الان نگران وضعیت Suicide Squad که راک‌استدی داره میسازه هستم. به بازی که هیچ امیدی ندارم ولی امیدوارم به فنا نرن چون واقعا استودیوی با استعدادی هستن.

• Apex Legends Mobile
  • Battlefield Mobile
  • CRIMESIGHT
  • Crossfire X
  • Echo VR
  • Knockout City
  • Rumbleverse
Rumbleverse فقط 6ماه بعد از لانچ به پایان راه رسید
Epic Kills Rumbleverse Less Than Six Months After Release

مایکروسافت رسما تایید کرد عرضه / تولید نسخه فیزیکی بازی های پلتفرم xbox در برزیل متوقف شده
[Exclusivo] Xbox: jogos em mídia devem acabar no Brasil

In a statement sent to Voxel, Xbox, Microsoft's gaming division, confirmed the decision. However, the brand did not explain in detail the commercial reasons that lead it in this direction.

"On Xbox, we always look for different ways to keep bringing fans the best content to play on the device they want. The community can now enjoy our games through digital codes or on their first day, through the Game Pass

• Apex Legends Mobile
  • Battlefield Mobile
  • CRIMESIGHT
  • Crossfire X
  • Echo VR
  • Knockout City
  • Rumbleverse
تمام آنلاین شدن Redfall :

downl463473oad.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟