Last edited by a moderator:
بحث دقیقا همینجاست که پدر جی تی رو سر این مسئله درآوردن و یوزر اسکورش قرمز شد و هزاران واکنش منفی راجب این قضیه داشتیم. یهو میدیدی طرف اومده داده 8 ولی گفته بهترین ریسینگیه که دیدم و دلیلش هم اتصال دائمی به نت بود.
یجایی به بعد باید عادت کنن و بفهمن اینم قسمتی از بازی هست به هر دلیلی.بحث دقیقا همینجاست که پدر جی تی رو سر این مسئله درآوردن و یوزر اسکورش قرمز شد و هزاران واکنش منفی راجب این قضیه داشتیم. یهو میدیدی طرف اومده داده 8 ولی گفته بهترین ریسینگیه که دیدم و دلیلش هم اتصال دائمی به نت بود.
بحث دقیقا همینجاست که پدر جی تی رو سر این مسئله درآوردن و یوزر اسکورش قرمز شد و هزاران واکنش منفی راجب این قضیه داشتیم. یهو میدیدی طرف اومده داده 8 ولی گفته بهترین ریسینگیه که دیدم و دلیلش هم اتصال دائمی به نت بود.
متاسفانه دلیل ناراضی بودن پلیر های gt7 تقریبا ۵۰ درصدش به خاطر وجود پرداخت های درون برنامه ای (microtransaction) برای ماشین ها بوده چون پول داخل بازی نسبت به عناوین قبلی این سری، یه مقدار سخت تر بدست میاد.بحث دقیقا همینجاست که پدر جی تی رو سر این مسئله درآوردن و یوزر اسکورش قرمز شد و هزاران واکنش منفی راجب این قضیه داشتیم. یهو میدیدی طرف اومده داده 8 ولی گفته بهترین ریسینگیه که دیدم و دلیلش هم اتصال دائمی به نت بود.
اگه میخواید ناراحت و نگران باشید و افسوس بخورید باید بگم احتمال زیاد سروراش تو کشور ما مشکل دارن و نمیتونید وصل بشید تو deathloop که من نمیتونستم به سرور وصل بشم اینم احتمالا همینطور باشه مشکل اصلی من هم با بازی هایی که میشه تک نفره رفت ولی نیاز به اینترنت دارن دقیقا همینه وگرنه همیشه به نت وصلم چندتا مثال اخیری که مشکل ساز بودن اولیش marvel’s avengers بود با اینکه خیلی دوست داشتم پارت های داستانی بعدیو برم ولی فقط گیم بیس اصلی بصورت افلاین قابل بازی بود بقیه پارت ها که بصورت دی ال سی اومدن رو کلا نمیشد رفت به لطف بسته بودن سروراش برای ما دومیش هم همین outriders بود که برای وارد شدن بهش گاهی باید بیست بار رفرش میکردی تا وصل بشهشما یه دور دیگه بخون چی نوشتم.
---------------
بازیهایی اخیرا از این روش استفاده میکنن. دخلی به هم ندارن دقیقا چیه؟ ربطی به سبک و غیره نداره! چه انتقادی الان به سازنده وارده؟ تقریبا ۹۹٪ گیمرها به نت وصلن، نگرانشون نباش. مگر اینوه بخوان پایریت کنن که هر روز شرایط براشون سختتر میشه! (برای جلوگیری از پایریت هستش)
برای نسخهی کنسول هم خبری نیومده و روی کنسول هم روی گیمپس بازی میکنن که تقریبا همیشه به نت وصل هستن.
حداقل برای من پیش نیومده گیم بازی کنم و به نت وصل نباشم!
پ.ن: شما هم مثل تختی و رفقاش تو این فروم هستی. میتونی تمام تلاش ترولیت رو بکنی ولی دیگه جوابی نمیگیری!
شما یه دور این رو بخون:
++++++++++++++
بعد این همه توضیحات علت این همه فشار وارده رو نمیفهمم!
اینترنت ندارید؟ xbox/pc ندارید؟ یا دنبال پایریت هستید؟
اگر خارج این سه موضوع هست بگید ما هم ناراحت و نگران بشیم و افسوس بخوریم.
خب مشکلات کشورت رو با مسئولینش درجریان بذار ایشالا برات حل میکنن.اگه میخواید ناراحت و نگران باشید و افسوس بخورید باید بگم احتمال زیاد سروراش تو کشور ما مشکل دارن و نمیتونید وصل بشید تو deathloop که من نمیتونستم به سرور وصل بشم اینم احتمالا همینطور باشه مشکل اصلی من هم با بازی هایی که میشه تک نفره رفت ولی نیاز به اینترنت دارن دقیقا همینه وگرنه همیشه به نت وصلم چندتا مثال اخیری که مشکل ساز بودن اولیش marvel’s avengers بود با اینکه خیلی دوست داشتم پارت های داستانی بعدیو برم ولی فقط گیم بیس اصلی بصورت افلاین قابل بازی بود بقیه پارت ها که بصورت دی ال سی اومدن رو کلا نمیشد رفت به لطف بسته بودن سروراش برای ما دومیش هم همین outriders بود که برای وارد شدن بهش گاهی باید بیست بار رفرش میکردی تا وصل بشه
اون امار اتصال دائم ۹۹ درصد گیمرا به اینترنت هم نمیدونم از کجا اومده چون تو کشورای جهان اول هم خیلی از نقاط به اینترنت مناسب دسترسی ندارن
آنچارتد هم همین شدخاک عالم بر سرشون. وسط این هایپ وحشتناک سریال بازی رو دراپ میکردن رو استیم از نظر فروش جر میداد.
فقط می تونم بگم :
تکلیف اونایی که بازی رو خریدن چیه؟CrossfireX to end service on May 18
Both multiplayer and single-player campaign will no longer be playable