سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Outriders, anthem, COD, Fifa
نسخه‌های اخیر همه از این روش استفاده می‌کردن. چیز جدیدی نیست!
سبک این بازیا چه ربطی به ساخته آرکین داره؟ینی هرچی اسم کوآپ روشه باید اجبار آنلاین بودن روش باشه؟بماند که همین فیفاشم میشه افلاین زد یا برخی نسخه های داستانی کال اف رو.
۲تا از بازیایی که نام بردی هم یکیش به تاریخ پیوست و یکیشم عملا مرده.بازیایی تو سبک دستینی چه دخلی به ردفال داره؟البته جالبه که ارکین برسه به جایی که بازیش با Anthem مقایسه بشه!
بهانشونم احمقانس حتی.این همه بازی موفق افلاین محور داریم که پایرت نشدن یا کم شدن (سازنده از کیفیت بازیش اطمینان داشته باشه اونم اسمی همچون ارکین نمیاد نگران این چیزا باشه).
متای این بازی دیدنی خواهد بود قطعا.برای سرپوش گذاشتن روی حرکت چیپشون هم اسم فیفا و کال اف میاد کنارش لول

Wild Hearts info
View attachment 283272

- 20Kemono at launch(more Kemono after launch!)
- All post launch contents will be free
- Quality : 4K/30FPS
- Performance : 1080p/60FPS
- pause in solo play only.
- no microtransactions
- EA Play 10-hour Trial Starting on Feb 13
- Release Date : Feb 17
یه جوری خبره خوبه، که آدم مشکوک میشه!!! :دی
اینکه آپدیت های آینده مجانین اوکی...
ولی اینکه در کنارش MT نیست...

زیادی اتفاق خوبیه:دی

یه جوری خبره خوبه، که آدم مشکوک میشه!!! :D
اینکه آپدیت های آینده مجانین اوکی...
ولی اینکه در کنارش MT نیست...

زیادی اتفاق خوبیه:D
میبینم که همچنان هرجا اسمی از ژاپن فئودال بیاد، سر و کله ات پیدا میشه:D

پ.ن: من یه مقدار راجب بازی توضیحات بدم، احتمالا یه سریا در جریان یه همچین معجونی نیستن:دی
اول اینکه یه جورایی مشابه مانسترهانتره
و اینکه بازی در ژاپن و دوره ی فىٔودال هستش و پلیر میتونه سینگل و یا به صورت Co_op بره شکار Kemono هااا😈
یه نکته هم‌ بگم که این واژه ی کمونو یه چی عین واژه ی کایجی توی پاسیفیک ریمه :D
به هرحال ژاپنی ها واسش اسم گذاشتن دیگه!

میبینم که همچنان هرجا اسمی از ژاپن فئودال بیاد، سر و کله ات پیدا میشه:D

پ.ن: من یه مقدار راجب بازی توضیحات بدم، احتمالا یه سریا در جریان یه همچین معجونی نیستن:D
اول اینکه یه جورایی مشابه مانسترهانتره
و اینکه بازی در ژاپن و دوره ی فىٔودال هستش و پلیر میتونه سینگل و یا به صورت Co_op بره شکار Kemono هااا😈
یه نکته هم‌ بگم که این واژه ی کمونو یه چی عین واژه ی کایجی توی پاسیفیک ریمه :D
به هرحال ژاپنی ها واسش اسم گذاشتن دیگه!
البته من فعلا بازیه تو لیستم نیست :D
یعنی زیاد اهل بازی co op محور و اینا نیستم:-"
ولی نمایشش برام جالب بود:دی

این خبری که اومده خوب آدم رو واقعا هایپ میکنه:دی
ولی باور نمیکنم:)) حس میکنم یه چیزی رو نگفتن:-"

سبک این بازیا چه ربطی به ساخته آرکین داره؟ینی هرچی اسم کوآپ روشه باید اجبار آنلاین بودن روش باشه؟بماند که همین فیفاشم میشه افلاین زد یا برخی نسخه های داستانی کال اف رو.
۲تا از بازیایی که نام بردی هم یکیش به تاریخ پیوست و یکیشم عملا مرده.بازیایی تو سبک دستینی چه دخلی به ردفال داره؟البته جالبه که ارکین برسه به جایی که بازیش با Anthem مقایسه بشه!
بهانشونم احمقانس حتی.این همه بازی موفق افلاین محور داریم که پایرت نشدن یا کم شدن (سازنده از کیفیت بازیش اطمینان داشته باشه اونم اسمی همچون ارکین نمیاد نگران این چیزا باشه).
متای این بازی دیدنی خواهد بود قطعا.برای سرپوش گذاشتن روی حرکت چیپشون هم اسم فیفا و کال اف میاد کنارش لول
چی میگی؟

یعنی فیفا 23 رو نمیشه افلاین بازی کرد؟
بله، از فیفا ۱۹ یا ۲۰ به اینور باید به نت وصل باشی‌ یا EAAC (مثلا آنتی چیت هست! آنتی چیت برای فیفا آفلاین؟) نصب کنی که اونم یجوری دنوو بازی درمیاره، میشه نصبش نکرد ولی نصب نکنی باید آنلاین باشی.

اینا داستانا کلا سمت PC هستش و برای جلوگیری از پایریت!

بله، از فیفا ۱۹ یا ۲۰ به اینور باید به نت وصل باشی‌ یا EAAC (مثلا آنتی چیت هست! آنتی چیت برای فیفا آفلاین؟) نصب کنی که اونم یجوری دنوو بازی درمیاره، میشه نصبش نکرد ولی نصب نکنی باید آنلاین باشی.

فیفا رو کنسول افلاینه!این خبر ردفال هم برای کاربران کنسول صادقه و تنها برا PC نیست. بماند که رو PC هم کلی بازی کواپ محور داریم که اجباری برای انلاین ندارن.
فیفا و کال افم هیچ دخلی به ردفال ندارن که ربطش میدی شما.تصمیم سازنده واضحه جای انتقاد داره عجیبه که شما دست به دامن قفل دنوو PC میشی که حرکت اینارو منطقی جلوه بدی!

فیفا رو کنسول افلاینه!این خبر ردفال هم برای کاربران کنسول صادقه و تنها برا PC نیست. بماند که رو PC هم کلی بازی کواپ محور داریم که اجباری برای انلاین ندارن.
فیفا و کال افم هیچ دخلی به ردفال ندارن که ربطش میدی شما.تصمیم سازنده واضحه جای انتقاد داره عجیبه که شما دست به دامن قفل دنوو PC میشی که حرکت اینارو منطقی جلوه بدی!
والا فیفا روی PC هم میشه آفلاین زد و من هر شب دارم بازی میکنم (FIFA 23) مشکلی هم ندارم.

شما یه دور دیگه بخون چی نوشتم.

---------------

بازی‌هایی اخیرا از این روش استفاده می‌کنن. دخلی به هم ندارن دقیقا چیه؟ ربطی به سبک و غیره نداره! چه انتقادی الان به سازنده وارده؟ تقریبا ۹۹٪ گیمر‌ها به نت وصلن، نگرانشون نباش. مگر اینوه بخوان پایریت کنن که هر روز شرایط براشون سخت‌تر میشه! (برای جلوگیری از پایریت هستش)

برای نسخه‌ی کنسول هم خبری نیومده و روی کنسول هم روی گیم‌پس بازی می‌کنن که تقریبا همیشه به نت وصل هستن.

حداقل برای من پیش‌ نیومده گیم بازی کنم‌ و به نت وصل نباشم!

پ.ن: شما هم مثل تختی و رفقاش تو این فروم هستی. می‌تونی تمام تلاش ترولیت رو بکنی ولی دیگه جوابی نمی‌گیری!
والا فیفا روی PC هم میشه آفلاین زد و من هر شب دارم بازی میکنم (FIFA 23) مشکلی هم ندارم.
شما یه دور این رو بخون:

++++++++++++++

بعد این همه توضیحات علت این همه فشار وارده رو نمیفهمم!
اینترنت ندارید؟ xbox/pc ندارید؟ یا دنبال پایریت هستید؟

اگر خارج این سه موضوع هست بگید ما هم ناراحت و نگران بشیم و افسوس بخوریم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or