Last edited by a moderator:
چون مال ایکس باکسه اصلا اشکال نداره بگو قیمتشم ۲۰۰ دلار بازم اشکالی ندارهRedfall برای بازی در حالت Single Player هم نیاز به اتصال دائم اینترنت داره.
سبک این بازیا چه ربطی به ساخته آرکین داره؟ینی هرچی اسم کوآپ روشه باید اجبار آنلاین بودن روش باشه؟بماند که همین فیفاشم میشه افلاین زد یا برخی نسخه های داستانی کال اف رو.Outriders, anthem, COD, Fifa
نسخههای اخیر همه از این روش استفاده میکردن. چیز جدیدی نیست!
یه جوری خبره خوبه، که آدم مشکوک میشه!!!
- 20Kemono at launch(more Kemono after launch!)
- All post launch contents will be free
- Quality : 4K/30FPS
- Performance : 1080p/60FPS
- pause in solo play only.
- no microtransactions
- EA Play 10-hour Trial Starting on Feb 13
- Release Date : Feb 17
میبینم که همچنان هرجا اسمی از ژاپن فئودال بیاد، سر و کله ات پیدا میشهیه جوری خبره خوبه، که آدم مشکوک میشه!!!
اینکه آپدیت های آینده مجانین اوکی...
ولی اینکه در کنارش MT نیست...
زیادی اتفاق خوبیه
البته من فعلا بازیه تو لیستم نیستمیبینم که همچنان هرجا اسمی از ژاپن فئودال بیاد، سر و کله ات پیدا میشه
پ.ن: من یه مقدار راجب بازی توضیحات بدم، احتمالا یه سریا در جریان یه همچین معجونی نیستن
اول اینکه یه جورایی مشابه مانسترهانتره
و اینکه بازی در ژاپن و دوره ی فىٔودال هستش و پلیر میتونه سینگل و یا به صورت Co_op بره شکار Kemono هااا
یه نکته هم بگم که این واژه ی کمونو یه چی عین واژه ی کایجی توی پاسیفیک ریمه
به هرحال ژاپنی ها واسش اسم گذاشتن دیگه!
چی میگی؟سبک این بازیا چه ربطی به ساخته آرکین داره؟ینی هرچی اسم کوآپ روشه باید اجبار آنلاین بودن روش باشه؟بماند که همین فیفاشم میشه افلاین زد یا برخی نسخه های داستانی کال اف رو.
۲تا از بازیایی که نام بردی هم یکیش به تاریخ پیوست و یکیشم عملا مرده.بازیایی تو سبک دستینی چه دخلی به ردفال داره؟البته جالبه که ارکین برسه به جایی که بازیش با Anthem مقایسه بشه!
بهانشونم احمقانس حتی.این همه بازی موفق افلاین محور داریم که پایرت نشدن یا کم شدن (سازنده از کیفیت بازیش اطمینان داشته باشه اونم اسمی همچون ارکین نمیاد نگران این چیزا باشه).
متای این بازی دیدنی خواهد بود قطعا.برای سرپوش گذاشتن روی حرکت چیپشون هم اسم فیفا و کال اف میاد کنارش لول
بله، از فیفا ۱۹ یا ۲۰ به اینور باید به نت وصل باشی یا EAAC (مثلا آنتی چیت هست! آنتی چیت برای فیفا آفلاین؟) نصب کنی که اونم یجوری دنوو بازی درمیاره، میشه نصبش نکرد ولی نصب نکنی باید آنلاین باشی.یعنی فیفا 23 رو نمیشه افلاین بازی کرد؟
فیفا رو کنسول افلاینه!این خبر ردفال هم برای کاربران کنسول صادقه و تنها برا PC نیست. بماند که رو PC هم کلی بازی کواپ محور داریم که اجباری برای انلاین ندارن.بله، از فیفا ۱۹ یا ۲۰ به اینور باید به نت وصل باشی یا EAAC (مثلا آنتی چیت هست! آنتی چیت برای فیفا آفلاین؟) نصب کنی که اونم یجوری دنوو بازی درمیاره، میشه نصبش نکرد ولی نصب نکنی باید آنلاین باشی.
اینا داستانا کلا سمت PC هستش و برای جلوگیری از پایریت!
والا فیفا روی PC هم میشه آفلاین زد و من هر شب دارم بازی میکنم (FIFA 23) مشکلی هم ندارم.فیفا رو کنسول افلاینه!این خبر ردفال هم برای کاربران کنسول صادقه و تنها برا PC نیست. بماند که رو PC هم کلی بازی کواپ محور داریم که اجباری برای انلاین ندارن.
فیفا و کال افم هیچ دخلی به ردفال ندارن که ربطش میدی شما.تصمیم سازنده واضحه جای انتقاد داره عجیبه که شما دست به دامن قفل دنوو PC میشی که حرکت اینارو منطقی جلوه بدی!
شما یه دور دیگه بخون چی نوشتم.فیفا رو کنسول افلاینه!این خبر ردفال هم برای کاربران کنسول صادقه و تنها برا PC نیست. بماند که رو PC هم کلی بازی کواپ محور داریم که اجباری برای انلاین ندارن.
فیفا و کال افم هیچ دخلی به ردفال ندارن که ربطش میدی شما.تصمیم سازنده واضحه جای انتقاد داره عجیبه که شما دست به دامن قفل دنوو PC میشی که حرکت اینارو منطقی جلوه بدی!
شما یه دور این رو بخون:والا فیفا روی PC هم میشه آفلاین زد و من هر شب دارم بازی میکنم (FIFA 23) مشکلی هم ندارم.
بله، از فیفا ۱۹ یا ۲۰ به اینور باید به نت وصل باشی یا EAAC (مثلا آنتی چیت هست! آنتی چیت برای فیفا آفلاین؟) نصب کنی که اونم یجوری دنوو بازی درمیاره، میشه نصبش نکرد ولی نصب نکنی باید آنلاین باشی.
اینا داستانا کلا سمت PC هستش و برای جلوگیری از پایریت!
Gran Turismo 7 Must Be Played Online For Virtually All Contentچون مال ایکس باکسه اصلا اشکال نداره بگو قیمتشم ۲۰۰ دلار بازم اشکالی نداره