سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وقتی قراره بازی بلاک‌باستر باشه و قشر مخاطب کنسولی رو هم هدف قرار بده، نباید انتظار داشت گیم‌پلی شبیه به CRPGها داشته باشه، دوربین ایزومتریک و...
ناگزیره واقعا... وگرنه Origins قطعا یکی از بهترین بازی‌های نسل هفت که هیچ، یکی از بهترین بازی‌های تاریخه و به شخصه با تمام ایرادات DA2 از اینکوییزیشن بیشتر دوستش دارم
چون اینکوییزیشن بین اون اپروچ قدیمی و جدید گیر کرده بود واقعا و یه سری چیز مسخره داشت... مثلا سوار اسب میشدی پارتی غیب می‌شدن
پس اگر قراره اکشن و WRPG باشه بهتره کلا بیخیال اون مکانیک‌های قدیمی بشه چون اصلا با فضای بازی جدید همخونی نداره (چه بسا پارتی مکانیک کلا حذف بشه)
البته همین باعث شده که بیشتر منتظر مس افکت باشم تا دراگون ایج

من اولین نسخه اینکوزیشن بود زدم که از همه لحاظ با کیفیت بود
اتفاقا اسم دراگون ایج اگه یدک نمیکشید بازی خیلی خوبی بود.
ولی میگم جلوی اوریجینز واقعا همه جوره پسرفت بود.
باید بازی کنی.
وقتی قراره بازی بلاک‌باستر باشه و قشر مخاطب کنسولی رو هم هدف قرار بده، نباید انتظار داشت گیم‌پلی شبیه به CRPGها داشته باشه، دوربین ایزومتریک و...
ناگزیره واقعا...
کاش فقط این بود ، متاسفانه هر سری هم میخواد از توش یک بازی آنلاین/MMO طور در بیاره ، جالب که الان دوباره همچین خبرهایی میشنویم.
این تفکر اشتباه EA هست که هنوز همچین فکری میکنه و پلیرهای کنسولی رو یک مشت بچه 12-10 ساله فلج مغزی در نظر میگیره.
نمیگم همچین پلیرهایی نداریم ولی ما تو همین نسل بازیهایی مثل Divinity original sin هارو داشتیم که خیلی فروش خوبی داشتن که از لحاظ سیستم مبارزات و... خیلی هاردکور تر هست.
اصلا همین فروش خوب و حجم طرفدارها باعث شده Larian با سرمایه گذاری هنگفتی داره روی BG III کار میکنه.

امیدوارم Dreadwolf چیزی فراتر از مکانیکهای مس افکت نره ، کنترل همراهان که هیچی لااقل 4تا اسپل بشه زد.

چیزی از آمار فروش استیم نمیدونم و برام سوال شد هاگوارتز و دد اسپیس چطور دوتا رده در اختیار دارن؟ ادیتیشن های مختلفن؟
استیم، آمارهای یکشنبه اش براساس id هاست، در نتیجه اگه بازی ادیشن های مختلف داده باشه، هر ادیشن جدا محاسبه میشه و چون برپایه درآمد است ، همین مدلی محاسبه میشه.
ولی هیچکی به گردپای الدن رینگ نخواهد رسید ، 25 هفته متوالی تو لیست پرفروشهای استیم بود.

آخرین ویرایش:
اتفاقا اسم دراگون ایج اگه یدک نمیکشید بازی خیلی خوبی بود.
ولی میگم جلوی اوریجینز واقعا همه جوره پسرفت بود.
باید بازی کنی.

کاش فقط این بود ، متاسفانه هر سری هم میخواد از توش یک بازی آنلاین/MMO طور در بیاره ، جالب که الان دوباره همچین خبرهایی میشنویم.
این تفکر اشتباه EA هست که هنوز همچین فکری میکنه و پلیرهای کنسولی رو یک مشت بچه 12-10 ساله فلج مغزی در نظر میگیره.
نمیگم همچین پلیرهایی نداریم ولی ما تو همین نسل بازیهایی مثل Divinity original sin هارو داشتیم که خیلی فروش خوبی داشتن که از لحاظ سیستم مبارزات و... خیلی هاردکور تر هست.
اصلا همین فروش خوب و حجم طرفدارها باعث شده Larian با سرمایه گذاری هنگفتی داره روی BG III کار میکنه.

امیدوارم Dreadwolf چیزی فراتر از مکانیکهای مس افکت نره ، کنترل همراهان که هیچی لااقل 4تا اسپل بشه زد.
اینکوزیشن برای من حتی اگه اسم دراگون ایج یدک نمیکشیدم باز بازی خوبی نبود با اون کوئست های فرعی خسته کنندش بیشتر احساس می کردم دارم یک mmo بازی میکنم این وقتی بیشتر خودش نشون میده که دقیقا کمتر از یکسال بعدش عنوانی مثل ویچر 3 داشتیم با اون کوئستها فوق العادش .از طرفی از لحاظ داستانی دراگون ایج 2 بازی بهتری بود من یادم میاد 3 یا 4 بار اوریجین و بسته الحاقیش بازی کردم و دراگون ایج 2 هم دو بار یکبار با شخصیت مرد و یکبارم زن ولی اینکوزیشن همان یکبارش هم میخواستم زودتر تمام بشه به نظرم اصلا اون سال حقش نبود بهترین بازی سال بشه توی آرپی جی ها اون سال dark soul 2 با اینکه خود میازاکی نساخته بود ولی بهتر از اینکوزیشن بود تا جای یادمه بیونتا 2 و شدو آو موردور هم اون سال آمده بودن که باز برای من بازی بهتر از اینکوزیشن بودن

اینکوزیشن برای من حتی اگه اسم دراگون ایج یدک نمیکشیدم باز بازی خوبی نبود با اون کوئست های فرعی خسته کنندش بیشتر احساس می کردم دارم یک mmo بازی میکنم این وقتی بیشتر خودش نشون میده که دقیقا کمتر از یکسال بعدش عنوانی مثل ویچر 3 داشتیم با اون کوئستها فوق العادش .از طرفی از لحاظ داستانی دراگون ایج 2 بازی بهتری بود من یادم میاد 3 یا 4 بار اوریجین و بسته الحاقیش بازی کردم و دراگون ایج 2 هم دو بار یکبار با شخصیت مرد و یکبارم زن ولی اینکوزیشن همان یکبارش هم میخواستم زودتر تمام بشه به نظرم اصلا اون سال حقش نبود بهترین بازی سال بشه توی آرپی جی ها اون سال dark soul 2 با اینکه خود میازاکی نساخته بود ولی بهتر از اینکوزیشن بود تا جای یادمه بیونتا 2 و شدو آو موردور هم اون سال آمده بودن که باز برای من بازی بهتر از اینکوزیشن بودن
دقیقا همینه.
تاریخ تکرار میشه.
یک بار برای DA:i تکرار شد و شاید ایندفعه هم دوباره تکرار بشه و بگیم اینکوزیشن چقدر خوب بود :|
==========
اما خب زود هنوز ، به امید اینکه بازی خوبی ساخته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or