N!ko
کاربر سایت
9.6 ... :biggrin1:به GOW3 چه نمره ایی دادن؟
+ : گیم پلی عالی ، گرافیک مســخ کننده ، تایتان های چــندین برابر آسمان خــراش ها ، صداگذاری فوق العاده !
- : بد قولی های سـونی ، چندین بـاگ !
9.6 ... :biggrin1:به GOW3 چه نمره ایی دادن؟
نویسنده ی پیش نمایش Coantum Theory که اسمش رو هر کاری کردم نتوستم بخونم عنوان Gears of War رو کاملآ له کرده بود ! لطفآ اگر این تاپیک رو دید دلیلش رو واضح بگه !
نویسنده ی مطلب نوشته شده ولـــی به خاطر اون عکســی که جلوشو گرفته قـابل مشاهده نیست(:biggrin1حالم از این شمارش بهم خورد نویسندهاش تمام خوشحالن تو پیش نمایش کوانتوم تئوری هر چی عقده از گیرز اف وار داشتن سرش خالی کردن
اره ممسن ! کلا این مقالش شر و وری بیش نبود ! واقعا دوست داشتم مجله رو جر بدم وقتی اینو میخوندم !نمیدونم چرا ! ولی انگار بعضی از نویسنده هاش خیلی خوشحال هستن ! اقا اومده نوشته Gears of War تقلیدی از Kill Switch هست ! lol ! بعد دوباره اومده نوشته Quantum Theory هم تقلیدی از گیرز هست ! واقعآ خیلی خوشحال بوده نویسنده ی این مطلب !
بعد تو تیکه های دیگه اومده نوشته که گیرز هیچ نکته و چیز جدیدی نداره و هر چی داره با کمی تغییر از بازی Kill Switch کپی کرده !
من خودم بازینما رو چندین ساله میخرم و خواهم خرید ! اما به شخصه میتونم بگم تا حالا چنین چیزهایی رو توی مجله ی بازی رایانه ندیدم ! منظورم تخریب یک بازی بود !
بیخیال بابا ! :laughing: جان تو یک عده نون خورن ! :laughing:کلا دیگه ببندنش برن بهتره!
منتظرِ ِ فرمایش جنابعالی بودن !کلا دیگه ببندنش برن بهتره!
دوستان تريلر هاي dvd رو ميشه بگيد چياست؟ چون براي خريد خيلي برام مهمه.