سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

یکیش من! ولی با کمک دوستان و مطالب و اینا آشنا شدم با بازی
البته خود 4 به تنهایی هم میتونه یک نفر رو عاشق این سری کنه:love:

من بدجوری گیج شدم با این حال که عکس مجله رو دیدیم و لازم نیست 2 روز رو برای عکس رایدن صبر کنیم!
رایدن که رایدن حال هست و اون لباس مخصوصشو داره(البته با یکم تغییرات که همین میتونه عاملی باشه که بگه این رایدن نیست!!) بیگ باس هم که کاملا خسته به نظر میرسه و مثل پایان MGS3 هست!
هرچی اینارو کنار هم میزارم به نتیجه ای نمیرسم! gray fox هم که نمیشه اینقدر کپ بیگ باس بشه! یعنی میگید موهاشونم و کلاشم کپه همه؟ امکان نداره

درود !
از دوستانی که دیشب رو بیدار موندن نهایت تشکر رو دارم :دی .
من هیچی نمیتونم بگم چون اگر بکم یکی از اینور خوشحال میشه یکی از اونور ناراحت یا برعکس .
ولی چیزی که حداقل مشخص شد اینه که یه IP جدید نیست و حالا یه فلش بک یا یه Remake هست .

كوجيما مصاحبه اي با فاميتسو داشته كه اين اطلاعات به دست آمده:

سوال:آيا اون عكس Big Boss است؟
كوجيما:اين يكمي با XX فرق داره(يا شايد XXX يكم از اين فرق داره).!!!!!!!

سوال:Whaaaattt? Different???

جواب:من نميتونم بهتون بگم كه چه عنواني است ولي خيلي عنوان بزرگيه.اين تقريبا چيزي پيرو Metal Gear Saga است.
من ميخوام هسته اصلي بازي به طرف ژاپن هدايت بشه.و در سطح جهان عرضه بشود.در واقع XXX توسط تيم MGS4 ساخته خواهد شد.
نشانه هاي كلاه و سر مرد پير Old Man !!! خيلي مهمه.

سوال:اين نشانه هاي خيلي متفاوت تر از FOX است و چيزي مثل نقشه جهان است؟؟؟

كوجيما : نه در واقع يك علامته ولي سيستم كلي بازي چيز جديديه.

(كوجيما از عبارت Old Man خيلي در مصاحبه استفاده كرده ! . آيا منظور او Big Boss است؟)

سوال:به نظر عالي مياد . ولي آيا به اين فكر كردي آخر مردم بفهمند موضوع از چه قراره؟
كوجيما:فكر كنم مردم متوجه بشوند.

یعنی چی؟این خیلی مشکوکه!
نکنه اون هم رایدن نیست!
بابا خودشه :biggrin1:
به طرف ژاپن؟داره جلب میشه احتمالا رایدن از زمان حال یکجورایی برمیگرده به زمان بیگ باس و تو ژاپن خبراییه و ...
البته از کوجیما این داستان بعیده چون کمی مضخرف شد!سفر در زمان! :biggrin1:
بی خیال تا همون E3 صبر میکنیم هرچی بیشتر بنگریم و در موردش فکر کنم بیشتر تو کف میمونیم(البته همینش حال میده)

درود بر دوستان عزیز
این کوجیما واقعا یک بیماره روانی اصلا بلد نیست همچون انسان های متمدن حرفشو بزنه .
چندتا مطلب :
1 توی GDC2009 وقتی کوجیما داشت مراحل تکامل MGS رو میگفت اخرای کنفرانس اسنیک میرسید به یک سکویی که اونجا رایدن بود بعد رایدن حرکت کرد در حالی که اسنیک وایساده بود و بعد کنفرانس تموم میشد

2 این لوگوی روی کلاه Big Boss لوگوی فاکس نیست شبیه یک نقشه از کره زمین هست که البته شبیه به جمجمه هم هست .

3 این عبارتی هم که نوشته شده (بالای لوگو ) برای نظامیان مرزی هست نه ماموران خبره ای مثل Big Boss
واصلا تا حالا حرفی از این که Big Boss تو مرز ها خدمت میکرده نبوده .

پاینده باشید

داره جلب میشه احتمالا رایدن از زمان حال یکجورایی برمیگرده به زمان بیگ باس و تو ژاپن خبراییه و ...
البته از کوجیما این داستان بعیده چون کمی مضخرف شد!سفر در زمان! :biggrin1:
یادش بخیر زمان نمایش اولین تریلرهای MGS3 هم بحث سفر زمانی مطرح شده بود ! خیلی ها فکر میکردن Big Boss توی اون نسخه همون Solid Snake هست (هرچند که هنوزم خیلی ها این فکرو میکنن !) و با سفر در زمان به گذشته رفته :دی

کلآ با این تصاویری که از Big Boss و Raiden پخش شده , میشه روی یه بازی ترکیبی حساب کرد. مثلآ نیمی از بازی رو با Raiden در زمان حال میریم و نیمی دیگه از بازی به Big Boss فلش بک میخوره !

اگه متال گیر جدید باشه که حتما در انحصار سونی خواهد بود.چون اگه میخواست روی 360 بزنه اول 4 را پورت میکرد.
در ضمن سری متال گیر جزو سری بازی هایی هست که حتما باید شماره های قبلی را بازی کرده باشید تا از بازی سر در بیارید.فرض کنید کسی تا حالا متال گیر بازی نکرده یهو بره بشینه متال گیر 4 بازی کنه
اصلآ دلیل نمیشه چون MGS4 برای 360 نیومده , شماره های بعدی هم نیاد ! مگه هر کسی که MGS4 رو بازی کرده , قبلآ PS2 داشته و نسخه های قبلی رو انجام داده ؟! یا هرکی MGS2,3 رو بازی کرده الزامآ PS1 داشته و MGS1 رو انجام داده ؟ (البته از این مثالها زیاد میشه آورد ! آخرین نمونه هم RE5 هست که تنها شماره ای هست که برای 360 اومده و اتفاقآ داستانش با نسخه های قبلی در ارتباط بوده)

آخرین ویرایش:
Holy Sh!t....

فقط میتونم بگم دهنم باز مونده... اصلا فکر نمیکردم Big Boss تو قسمت بعدی هم باشه... این کوجیما هم مغز مارو داغون کرد.
در ضمن این خوده Big Boss ـه... چشم های آبیش، چشم راستش هم که اونجوریه پس کلون نمیتونه باشه.

در ضمن این بحث در مورد پلاتفرم بازی بهتر نگه دارید تا چند روز دیگه... تا اینجا، شواهد معلوم نشون میده بازی برای PS3 است... در هر حال بهتره صبر کنید تا E3

من یه حدس جالبی میزنم. که شاید اصلا جالب هم نباشه. ما میدونیم که کوجیما همزمان روی 2 پروژه کار میکنه و من حدس میزنم چون بازی در دو زمان اتفاق می افته، این احتمال وجود داشته باشه که هر دو پروژه Metal Gear باشن، با این تفاوت که Big Boss میره روی PS3 و رایدن میره روی X360.. اینجوری هردو عنوانی انحصاری خواهند داشت!

نظرتون چیه؟

یه نظر دیگه هم دارم که رایدن یه استوری جدید که به عنوان DLC برای MGS4 در حال تدارکه..

من یه حدس جالبی میزنم. که شاید اصلا جالب هم نباشه. ما میدونیم که کوجیما همزمان روی 2 پروژه کار میکنه و من حدس میزنم چون بازی در دو زمان اتفاق می افته، این احتمال وجود داشته باشه که هر دو پروژه Metal Gear باشن، با این تفاوت که Big Boss میره روی PS3 و رایدن میره روی X360.. اینجوری هردو عنوانی انحصاری خواهند داشت!

نظرتون چیه؟

یه نظر دیگه هم دارم که رایدن یه استوری جدید که به عنوان DLC برای MGS4 در حال تدارکه..
نظرت قابل احترامه ولی جالب نیست...شاید یه پروژش همینه که برای هر دو پلتفرم عرضه میشه ودیگری پورت متال گیر 4 واسه 360 هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or