سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

به نظر من ادامه سری متال گر است.چون رایدن خیلی فرق کرده منظورم اینه که زمان
به جلو رفته به نظر من حرف R مربوط به رایدن و S اسنیک است.با توجه به متال گر 4
بیگ باس مدتی نبوده و کسی اونو ندیده فکر کنم تو اون مدت کارهایی کرده که باعث
ادامه داستان میشه.
و اینکه رو عکس بیگ باس هی برفک میزنه فکر کنم یعنی بیگ باس مرده یعنی ادامه داستان 4 ویا شاید منظور وجود فلش بک از بیگ باس:confused:

کوجیمای روانی:mad:
من که میگم اصلا روی پلاتفروم بحث نشه.توی بهترین خالت ممکنه برای دوستان 360 دار هم بیاد ولی اینکه بازی انحصاری واسه 360 خیلی بعیده.البته از این کوجیما هر چی بگی بر میاد
بهتر بود سری MGS روی 4 تموم میشد و یه بازی جدید با یه شخصیت خقن معرفی میکرد

بچه ها احتمالآ بیگ باس در اوقات فراغتی که با پسرش old snake شروع کرده بهش می گه پسرم بیا داستان زندگیمو و اینکه این مدت کجا بودم رو واست بگم!!!! بعد شروع می کنه داستان تعریف کردن و می تونیم با بیگ باس بازی کنیم بعد اتفاقاتی می یافته که داستان تعریف کردن بیگ باس قطع می شه و بازی به حال بر می گرده!!!! و رایدن خودشو نشون می ده!!!! ( یه شوخی بود جدی نگیرین!!!! ):laughing:

من مطلب فامیتسو رو دیدم (اسکن هاش)، دو تا عکس از BIG BOSS و Raiden با شمایلشون تو MGS4 گذاشته و زیرش نوشته که آنها بازم بر می گردن، از انجایی که این مقاله تو نسخه PS3 بوده، پس خبری از انحصاری 360 نخواهد بود. تو فامیتسو نوشته که اطلاعات کامل رو نمیتونه پخش کنه و میزاره واسه E3، پس یعنی یه چیزی میدونسته که نسخه PS3 و PSP نوشته. به نظر من که این بازی واسه PSP هستش....

یه جورایی بهش نمیخوره یک DLC خفن واسه MGS4 باشه؟ چون قیافه Big Boss دقیقا همون Big Boss تو MGS4 هست، پس نمیتونه یک پریکیو ال باشه....

یه جورایی بهش نمیخوره یک DLC خفن واسه MGS4 باشه؟ چون قیافه Big Boss دقیقا همون Big Boss تو MGS4 هست، پس نمیتونه یک پریکیو ال باشه....
ماکان آخه کجا قیافه Big Boss تو MGS4 ایجوری بود؟ اصلا بازی کردی؟ :دی

PSP هم احتمالا خیلی کمه...

در ضمن اون شخص شاید اصلا Raiden نباشه چون توی اسکن چشماش قهوه ای و تا حدودی قرمزه ولی چشم های اصلی خودش سبزه اگه اشتباه نکنم... یک چشمش رو هم بسته... بعد از MGS4 هم که با عمل جراحی از اون Cyborg به حالت عادی در اومد.

این کوجیما احتمالا توی حادثه بمب اتم هیروشیما نبوده ؟؟؟ ! روانیه به خدا ! این همه ادم رو سرکار میزاره ! اخرش هم میگه نسخه 2 mgs iphone ! :(

در ضمن اون شخص شاید اصلا Raiden نباشه چون توی اسکن چشماش قهوه ای و تا حدودی قرمزه ولی چشم های اصلی خودش سبزه اگه اشتباه نکنم... یک چشمش رو هم بسته... بعد از MGS4 هم که با عمل جراحی از اون Cyborg به حالت عادی در اومد.

من فقط عكس Big Boss رو ميبينم .
ميشه از اوني كه چشماش قرمزه يك عكس بزاريد ؟
GOOD LUCK

بهتر بود سری MGS روی 4 تموم میشد و یه بازی جدید با یه شخصیت خقن معرفی میکرد

از شخصیت snake خفن ترو جذابتر چی میخوای اینو نگین ولی
ادامه mgs میتونه مثل همیشه عالی از کار دربیاد در یک کلمه شاهکار

من فقط عكس Big Boss رو ميبينم .
ميشه از اوني كه چشماش قرمزه يك عكس بزاريد ؟
GOOD LUCK
عکس رایدن فقط تو او اسکن مجله است و تو فلش نیست چون منم هر چی صبر کردم ندیدم!
اسکن رو هم دوستان در صفحه 19 یا 18 گذاشتن!;)

آخرین ویرایش:
خب بنظر میاد به خود Big Boss بودن اون عکس هم باید شک کرد:
Update: According to PSI, whom have translated the article, a Metal Gear Solid for both PSP and PS3 will be released that will be connectible with each other. The game will take place seven years after the events of Metal Gear Solid 4. The Big Boss character in the scans is not actually Big Boss but his most recent clone, who's said to have played a role in Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 and Metal Gear Solid 4. Over the last seven years his aging has been rapid. That's all we got out of the translation.
Original: The countdown site for Kojima Productions' next game has recently updated with an image of Metal Gear Solid's Big Boss. Now, a new interview with Kojima in the latest issue of Famitsu magazine has the image of Big Boss and Raiden (it could also be Gray Fox).
The interview, titled "Director Kojima Interview With Tons of Blanked Out Words: Talking The Latest MGS", contains little information on the next Metal Gear Solid since Kojima says at the end that it's only okay to publish the interview if Famitsu blanks out all the important words. Those are what all the white dots are for.
Just stop teasing us, Kojima, and force us to wait until E3, that way we won't be going as crazy until then. Read on for the scans.

just one thing: wait for E3

Update: According to PSI, whom have translated the article, a Metal Gear Solid for both PSP and PS3 will be released that will be connectible with each other. The game will take place seven years after the events of Metal Gear Solid 4. The Big Boss character in the scans is not actually Big Boss but his most recent clone, who's said to have played a role in Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 and Metal Gear Solid 4. Over the last seven years his aging has been rapid. That's all we got out of the translation.

اصلا چنین چیزی که این گفته توی مصاحبه نیست.... در ضمن خود سایتش هم اعتبار نداره.

The Big Boss character in the scans is not actually Big Boss but his most recent clone, who's said to have played a role in Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 and Metal Gear Solid 4. Over the last seven years his aging has been rapid.
:laughing:

غجب گرافیکی داره ترکونده ها!!!!!!!!!!!! خیلی خیلی خوشحال شدیم که شما از روی عکس تیزری که هنوز معلوم نیست جریانش چیه گرافیک بازی رو تشخیص دادید!
شانس آوردی در مورد تکنیک های به کار رفته توی گرافیک بازی توضیح ندادن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or