سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

نه آقا خدا نکنه من رایدن رو میخوام :biggrin1:
بچه پولدارم نیستیم که بریم 360 هم بخریم :biggrin1:
شاید هر دو بازی رو مخلوط کنه:biggrin1:

وای من الان میمیرم!!!:eek:
Big Boss کاراکتر مورد علاقه ی من!:love:
چه شود این بازی!
فقط هر چیزی هست واسه PS3 هم باشه!یعنی یهو نگه فقط برای PSP!:biggrin1:

MILITARES SANS FRONTIERES

Military Without Borders... Outer Haven؟؟!

در مورد نظر سیاوش هم :thinking: یه جورایی میتونه دو تا بازی جدا باشه و بازی Raiden ممکنه اصلا MGS نباشه و یه بازی اکشن باشه که ملت رو قوچی قوچی میکنه ولی بعیده بتونن رو دوتا بازی بزرگ یک جا کار کنند...

این مصاحبه کوجیما با Famitsu هم بدجوری مشکوک میزنه...

Below are excerpts we translated. Each "X" refers to a corresponding white circle Famitsu used to blot out important info. If you are planning on filling in the blanks, do keep in mind that they refer to a single Japanese character.

Hamamura: XXXXXXXXX's XXXXXX?
Kojima: But, XXXXXXXXX. It's XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.
Hamamura: Ah! I get it!!
Kojima: "XXXXX XXXXX XXX". Well, it's not "X", but a "X" kind of feeling. That's him. I can't say the title yet, but it's this kind of feeling. But it's the Metal Gear saga's tradition.
Hamamura: The time period is XXX?
Kojima: No, it's XXX. I'm saying everything, maybe XXXXX. I'm designing and directing all of this game.
Hamamura: Wha!
Kojima: I think the focus will be domestic, and we're launching it globally. For me, this is like "XXXX". I won't say "X", but a solid story has been created, and the MGS4 staff is making it.
Hamamura: Wow! That's great.

Kojima: This time, only the image of this guy (image) will appear. Then lighting. Just this appearing, I wan everyone to guess. This is how XX's will be appearing.
Hamamura: This...is Big Boss?
Kojima: XX's way of appearing is slightly different.
Hamamura: Eh? Different...?

Kojima: The emblem on this guy's hat is important.
Hamamura: The emblem isn't a fox. There's like a world map thing drawn.
Kojima: It's not only an emblem, but for the game, it will be a new type of system.
Hamamura: Is it XX-XXXXXXXXXX?
Kojima: Yes. You'll while XXXXXXX. XXXX, etc. are a given, so they'll be included. Ooops, I've said more than I was planning to. (laughs)
Hamamura: Hahahahaha! Well XXXXXX, it's XXXXXXX? Also, where's the game going to be set?
Kojima: The place is XXXXXXX. XXXXXXXXX happened, and it's a XXXXX type of country. There isn't XXXXXXXX in the country, but they do have XX like things and XXXX. At that time, XXXXXX come to where the guy is.

Kojima: The theme is XX. XXXXX kinda thing or XXX theme, or XXXXXXXXXXXX, or why is there X, that's where we're drawing. Maybe everyone is probably thinking, "This sermon again!" Maybe this sermon will become a genre. (laughs)
Hamamura: Ahahahaha!
Kojima: This is quite a deep interview.
Hamamura: So true!

من یه حدس جالبی میزنم. که شاید اصلا جالب هم نباشه. ما میدونیم که کوجیما همزمان روی 2 پروژه کار میکنه و من حدس میزنم چون بازی در دو زمان اتفاق می افته، این احتمال وجود داشته باشه که هر دو پروژه Metal Gear باشن، با این تفاوت که Big Boss میره روی PS3 و رایدن میره روی X360.. اینجوری هردو عنوانی انحصاری خواهند داشت!
یه سوال : رایدن و بیگ باس چطوری با هم هستن ؟ هر کدومشون تو یه زمانی بودن..!
به نظرم با توجه به این اعداد و حروف رمز داری که هی پخش میشه , امکان داره دو بازی جدا از هم باشه. مثلا یه گیم با کارکتر بیگ باس برای PSP و یه گیم با کارکتر رایدن برای PS3. اینطوری هم یه ادامه برای Ops هست.
iS tHe BeST tHeORY:biggrin1:

وای خدا آول صبحی آدم با دیدن این پست خواب از سرش میپره ! :)
اینجا کسی حرف از MP شدن زدن !
و چیزایی که از رو این حروف نمیشه فهمید دیگه نیست R شد نشان دهنده Gear ؟ میشه یه شفاف سازی کنی چطور به این نتیجه رسیدی من واقعا ممنون میشم
یا حتی همین P ! اگه اینجوریه پس 3 هم میشه 360 :laughing: ( اینو همینجوری و از روی نتیجه گیری ایشون گفتم حالا نیایین پست منو نقل قول کنین بگین برای PS3 اِلِ بِلِ ( ele bele :دی )
پ.ن : در کل این اثرات شب زنده داریه پیشنهاد میکنم یه چند ساعت به مغرت استراخت بده بگیر
پ.ن 2 : در کل تنیجه گیری های دوستان بسیار مثرت بخشه ! :دی

خوشتیپ P و S در اومده به نظرت چه معنی دیگه می تونه داشته باشه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلآ واسه PSP2 می یاد خوبه!!!؟؟:laughing: در ضمن R بعید می دونم رایدن باشه چون رایدن با بیگ باس بهم هیچ ارتباطی ندارن R اگه گفتم GEAR هست گفتم شاید کوجیما می خواهد تک تک حروف های METAL GEAR رو اینجوری رو کنه که همرو تو کف بزاره فکر کنن چه جمله ای می خواهد در بیاد!!! در ضمن تو کلا با من مشکل داری بورو مشکلتو جایه دیگه بگو اون از چت کردنت تو مسنجر و اراجیف جواب دادنت این از اسپم دادنت تو تایپیک!!!!!! بیخیال اینجا بحث نکن بچه جان!!!!

خوشتیپ P و S در اومده به نظرت چه معنی دیگه می تونه داشته باشه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلآ واسه PSP2 می یاد خوبه!!!؟؟:laughing: در ضمن R بعید می دونم رایدن باشه چون رایدن با بیگ باس بهم هیچ ارتباطی ندارن R اگه گفتم GEAR هست گفتم شاید کوجیما می خواهد تک تک حروف های METAL GEAR رو اینجوری رو کنه که همرو تو کف بزاره فکر کنن چه جمله ای می خواهد در بیاد!!! در ضمن تو کلا با من مشکل داری بورو مشکلتو جایه دیگه بگو اون از چت کردنت تو مسنجر و اراجیف جواب دادنت این از اسپم دادنت تو تایپیک!!!!!! بیخیال اینجا بحث نکن بچه جان!!!!
من اصلا نمی دونم تو کی هسی که داری اینجوری حرف میزنی !
در کل همون که تو میگی R = Gear آخه بزرگسال، پیرمرد، بابا بزرگ این R چه ربطی به Gear داره من نمیفهمم ! حالا مثلا این بازی MGS نباشه میخوای چی باشخ که
میگی R ماله Gear هست وقتی عکس Big boss زدن اونجا میخوای یه بازی دیگه باشه که R رو Gear میدونی ؟
پ.ن : همیشه سعی کنیم با دیدن یه عکس جو گیر نشیم و یه چیزی بگیم و بعدم جالبیش اینه که در حالی که میدونم
اشتباه میکنیم ولی بازم رو حرفمون پافشاری کنیم !
آقا چرا دعوا می کنید . انصافا R چه ربطی به Gear داره . این نمیتونه درست باشه .
حالا اینم از PS3 Fan خودتونو که اصلا حرفتو قبول نداره دیگه چه انتظاری از من میره ؟

آخرین ویرایش:
دوستان کافیه...رعایت کنید...بحثی هست تاپک رو تو خاکی نبرید!
پروفایل هست هر چی دلتون میخواد بهم دیگه بگید...
اینجا اکتشافات جدید رو در میون میزاریم...
با تشکر
نخدیت بازی سنتر

آقا چرا دعوا می کنید . انصافا R چه ربطی به Gear داره . این نمیتونه درست باشه .
سیاوش اون نظریه تو یکم غیر قابل هضمه که کوجیما الان بخواد در حال حاظر واسه دو تا کنسول بازی بسازه اونم چه جوری یکی درباره یه شخصیت و یکی درباره دیگه .
به خاطر مهدی و امین تو Spoiler :دی
شاید اصلا یه بازیه Action با هنرنمایی های Raiden . دمو آخر بازی یادتون هست اونجا که ریدن تو بیمارستان بود . اونجا به پسرش یه چیزی رو گفت الان یادم نیست با توجه به اینکه ما چیز زیادی از گذشته Raiden نمیدونیم میتونه یه بازی باشه با شخصیت راس Raiden .
چه عکسی از raiden پخش شده ؟؟؟؟؟؟!!!
من که فقط یکی عکس big boss رو هر چی صبر کردم دیدم!!!:confused:
تو Famitsu هم دقیقا یه عکس مثل همین عکس Big Boss از Raiden هم هست .

کلآ با این تصاویری که از Big Boss و Raiden پخش شده , میشه روی یه بازی ترکیبی حساب کرد. مثلآ نیمی از بازی رو با Raiden در زمان حال میریم و نیمی دیگه از بازی به Big Boss فلش بک میخوره !
من که فقط یکی عکس big boss رو هر چی صبر کردم دیدم!!!:confused:
-------------------------------------
به پست 260 (2صفحه قبل)مراجعه شود1
پس چرا تو فلش نشونش نمیده!؟

آخرین ویرایش:
آرش جان خوب اومدی امیدوارم اینجوری باشه!
ولی خوب پس بیگ باس چی؟
شاید همون نظریه ی مدیر دایناسور(من باهاشون آشنایی ندارم اسمشون چیه؟ ) درست باشه.زمان حال رایدن و زمان گزشته بیگ باس.

ولی چرا رایدن چشمش رو بسته؟این گزینه بد میره رو اعصاب :confused:

به پست 260 (2صفحه قبل)مراجعه شود1

شگفت انگیزه اصلا انتظارش رو نداشتم که بیگ باس برگرده به یک نکته اشاره نشد
اگه یادتون باش این همون Making the impossible possible
به نظرم من بازی یک فلش بک نیست میتونه ادامه داستان بعد از نسخه چهارم باشه
ولی چطور خدا عالم

خوب در اینکه این قسمت ادامه ای بر MGS3 هستش یعنی مابین 3و4 هستش اگه دقت کنید بعد این که raiden میره دنبال BIG BOSS که این شکلی میشه میتونه داستان بر پایه همون سبک باشه و با تغییر کردن Raiden در آخر بازی به شکل Raiden MGS4 در بیاد خوب اگه کسی MGS4 رو بازی کرده باشه متوجه صحبت های من میشه میتونه ترکیبی شخصیت ها باشه.

بعدشم چرا نمیشه شخصیت Raiden با BIG BOSS با هم تو یک داستان باشن به نظر من با حالت صحبت های SNAKE و RAIDEN تو ACT3 بود فکر کنم اولین صحبت RAIDEN و SNAKE من گفتم این بازی ادامه داره .
اما بعدش فکر کردم اشتباه کمیکنم اما بعد دیدن این دو تصویر دوباره میگم این داستان بر پایه Raiden و BIG BOSS هستش و شاید اسم بازی رو تغییر بدن چون به نظر من اینده این بازی تو محور داستانی Raiden میچرخه دیگه شایدم SNAKE برگرده که دیگه :biggrin1:...

آرش جان خوب اومدی امیدوارم اینجوری باشه!
ولی خوب پس بیگ باس چی؟

میتونه بازی مثل MGS2 باشه که شخصیت اصلی RAIDEN بود وسط داستان SNAKE میاد وسط داستان حالا داستان بر اساس Raiden هستش وسط داستان BIG BOSS بپره وسط داستان یا شایدم بر عکس شخصیت اصلی BIG BOSS شخصیتی که میپره وسط داستان Raiden باشه .

به نظر من این بیشتر با عقل جور در میاد تا دو بازی با دوشخصیت رو دو تا کنسول بیشتر میشه گفت یک بازی برای PS3 یه بازی برای PSP این بهتره
درود بر دوستان عزیز
با کند و کویی که من توی اینترنت کردم به یکسری نتایجی رسیدم ( که اصلا قطعی نیست )
اون علامتی که روی کلاه بیگ باس هست شباهت زیادی (نه کاملا ) به نقشهی دو شهر hiroshima و nagasaki داره که میشه با اون جمجمه هم سازگارش کرد .
لطفا به بر امدگی های روی لوگوی روی کلاه و نقشه ی اطراف این دو شهر توجه کنید .
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Japan_map_hiroshima_nagasaki.png

اختلافات مو جود هم ممکن به خاطر این باشه که اون لوگو شامل تحت تاثیر قرار گرفته باشه( منظورم اون بمب های اتمی هست) .
رنگ نارجی هم که روی کلاه هم قابل دیدن هست هم میتونه با این که علامت nuclear نارنجی هست در ارتباط باشه .

پاینده باشید

اگه این جوری که شما میگی باشه داستان باید قبل از داستان MGS1 باشه و اون شخص هم حتما RAIDEN نیست که من بعید میدونم شایدم درست بگی Raiden نمونه ژنتیکی GRAY FOX MGS 1 باشه که بعد مردنش درستش کرده باشن

این کوجیما به هر وری بخواد میتونه این بازی رو ببره من خودم میتونم از بازی که قبلا بازی کردم از MGS1,2,3,4 میشه گفت میتونه نه تنها یک بازی بلکه 10 تا 20 بازی با شروع های متفاوت که یک جا های سوالی تو بازی های ساخته شده از شماره 1 تا 4 وجود داره که هنوز خیلی هاش بی پاسخه چه اتفاقی افتاد که دست Liquid رو به شالوشاسکا پیوند زدن فقط برای این که دستش قطع شده بود یا دلیل دیگه ای داشت

Big_boss_Fathers_day___MGS_by_oneoftwo.jpg

http://fc00.deviantart.com/fs30/f/2008/167/8/8/Big_boss_Fathers_day___MGS_by_oneoftwo.jpg

خیلی با حال بود Avenger ممنون

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان عزیز
با کند و کویی که من توی اینترنت کردم به یکسری نتایجی رسیدم ( که اصلا قطعی نیست )
اون علامتی که روی کلاه بیگ باس هست شباهت زیادی (نه کاملا ) به نقشهی دو شهر hiroshima و nagasaki داره که میشه با اون جمجمه هم سازگارش کرد .
لطفا به بر امدگی های روی لوگوی روی کلاه و نقشه ی اطراف این دو شهر توجه کنید .
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Japan_map_hiroshima_nagasaki.png

اختلافات مو جود هم ممکن به خاطر این باشه که اون لوگو شامل تحت تاثیر قرار گرفته باشه( منظورم اون بمب های اتمی هست) .
رنگ نارجی هم که روی کلاه هم قابل دیدن هست هم میتونه با این که علامت nuclear نارنجی هست در ارتباط باشه .

پاینده باشید

به به
cancan.gif

بسیـــار عالی:biggrin1: همونطوری که حدس میزدم احتمالا داستان به گذشته برمیگرده و Big Boss هم حضور داره .
قضیه رایدن یه کم پیچیدس مثکه. فامیتسو هم که هیچ اطلاعات به درد بخوری چاپ نکرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or