سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

عکس بعدی شاید عکس سولید باشه کوجیما می خواهد پدر و پسر رو بیاره باز کنار هم ایفای نقش کنند که دفعه بعد همه ملت می رن تو کف می گن حالا با کدوم باید بازی کنیم!!!!!!!!! :laughing:

خوب پیش بینی ها که تقریبا تموم شد ولی مثل قبل ادامه میدیم:

آب و هوا به شدت بارونی شده و اگر کسی اونجا 1 دیقه بایسته مطمئنن مثل موش آب کشیده میشه :d

خوب 2 حرف جدید هم اضافه شدند:

مطمئنا اگر این عکس از بیگ باس نیمده بود منظورش میتونست رایدن باشه(کاراکتر اصلی mgs2 ) ولی الان معنی خاصی به ذهنم نمیرسه

اینم حرف P که چیزی ازش نفهمیدم ولی احتمال داره که معنی PLAYSTATION بده
اگر این معنی رو بده پس P یعنی PLAY اون 5 و S یعنی STATION و نسخه ی 5 MGS و اون E3 هم که خودشه البته 3 میتونه معنی PS3 رو هم بده فقط میمونه اون e که فعلا معنی خاصی نداره!
تا 116 ساعت دیگه خبرهای جدید به دستمون میرسه :D

از اون لینک پست اول برو منم دفعه ی قبل همین بلا سرم اومد

دوسته عزیز آخه نمی شه که رایدن بیاد با بیگ باس!!!!!!!!!! این R همون GEAR هست!!! کوجیما می خواهد با R همرو تو کف بزاره!!!! که 100 درضد رایدنی در کار نیست!!!!

توضیحات : P نشان دهنده Ps3 هست!!! R نشان دهنده GEAR هست و عکس هم که دیگه واقعآ مثل روز روشنه که بیگ باس هست!!!! دوستان فن بوی های 360 متاسفم و تسلیت MGS5 هم انحصاری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هورا!!!!!!!!!!!
وای خدا آول صبحی آدم با دیدن این پست خواب از سرش میپره ! :)
اینجا کسی حرف از MP شدن زدن !
و چیزایی که از رو این حروف نمیشه فهمید دیگه نیست R شد نشان دهنده Gear ؟ میشه یه شفاف سازی کنی چطور به این نتیجه رسیدی من واقعا ممنون میشم
یا حتی همین P ! اگه اینجوریه پس 3 هم میشه 360 :laughing: ( اینو همینجوری و از روی نتیجه گیری ایشون گفتم حالا نیایین پست منو نقل قول کنین بگین برای PS3 اِلِ بِلِ ( ele bele :دی )
پ.ن : در کل این اثرات شب زنده داریه پیشنهاد میکنم یه چند ساعت به مغرت استراخت بده بگیر
پ.ن 2 : در کل تنیجه گیری های دوستان بسیار مثرت بخشه ! :دی

آخرین ویرایش:
گفتم که میتونست و شایدم بتونه به عکس زیر دقت کن :

حالا چی میتونه باشه؟ :biggrin1:

نه آقا ایشون پیشبینی بود نگفتم که صد در صد
هر کی بیاد یک تفسیری بکنه ما که بخیل نیستیم بگو برای 360 هم بیاد
من منظورم طبق شواهد فعلی تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه

راستی اون عکس هم از مجله ی فامیتسو بود!

آقا جان من کمکم کنین:(من هر کار میکنم فلش جدیده نمیاد همون فلش قدیمیه تایمرش صفره ولی چیز جدیدی نمیاد:((از اون لینک پست اول هم رفتم درست نشد.

آقا جان من کمکم کنین:(من هر کار میکنم فلش جدیده نمیاد همون فلش قدیمیه تایمرش صفره ولی چیز جدیدی نمیاد:((از اون لینک پست اول هم رفتم درست نشد.
CTRL + F5 رو بزن درست میشه ;)
دستت در نکنه برادر ولی موضوع از اینا حاد تره...از ساعت 5.30تا حالا شاید 100 بار صفحه رو رفرش کردم هیچی نشد...راهی دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
Cache و Cookie رو پاک کن ببین درست نمیشه ! اگه نشد با یه Browser دیگه باز کن !

آخرین ویرایش:
دستت در نکنه برادر ولی موضوع از اینا حاد تره...از ساعت 5.30تا حالا شاید 100 بار صفحه رو رفرش کردم هیچی نشد...راهی دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟

از کدوم لینک رفتی؟
همون که تو صفحه اول هست؟
چون من دفعه ی قبلی از اونی که آخرش 9999999999999999999999 بود رفتم برای همین نمیومد صفحه ی جدید
شاید مشکل تو هم این باشه!

7sbsc73maialo8qif7an.jpg

روی مجله رو نگاه کنید

3 که داره!!!
بعدش 6 هم داره!!!:biggrin1::laughing:
(0)یا(o)او خودمون:cheesygri

اگه بخواین مثل اساتید ایرانی نتیجه بگیرید اینطوریه:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::laughing:

پ.ن:باید خبر رو میزاشت برای E3لوثش کرد رفت:sick:

آخرین ویرایش:
از کدوم لینک رفتی؟
همون که تو صفحه اول هست؟
چون من دفعه ی قبلی از اونی که آخرش 9999999999999999999999 بود رفتم برای همین نمیومد صفحه ی جدید
شاید مشکل تو هم این باشه!

هر دو رو امتحان کردم همون مشکلپیش میاد...حتی رفتم تو سایت خود کوجیما از اونجا روی لینک NEXT کلیک کردم بازم همون مشکل پیش اومد...با سه تا مرورگر هم امتحان کردم (Opera,Firefox,Internet Explorer) بازم نشد...هیچ راه حلی به ذهنتون نمیرسه؟

خدا رو شکر معلوم شد الهی صد هزار مرتبه شکر .
آخ جون یه MG دیگه چه شود. عکس رایدن رو نگاه آدم خوف بر میداره تو چشاش نگاه کنه.:biggrin1:
من که خیلی خوشحال شدم.:love: خدا کنه هر چه زودتر ریلیز بشه.
----------------------------------------------------------------------
یه سوال : رایدن و بیگ باس چطوری با هم هستن ؟ هر کدومشون تو یه زمانی بودن..!
به نظرم با توجه به این اعداد و حروف رمز داری که هی پخش میشه , امکان داره دو بازی جدا از هم باشه. مثلا یه گیم با کارکتر بیگ باس برای PSP و یه گیم با کارکتر رایدن برای PS3

آخرین ویرایش:
راستی رایدن چرا تک چشم شده؟
سالم بودش که! ولی به نظرم R یعنی RAIDEN که شاید 4-5 روز دیگه عکسش رو ببینیم وای چه حالی میده رایدن با شمشیر

یکی تو GS گفته بود اون بیگ باس نیست و GRAY FOX هست!
من که بازی های قبلیش رو بازی نکردم! (از 4 عاشق همشون شدم و داستانش رو پرسیدم و فهمیدم چه خبر تقریبا)
حالا به نظر شما این میتونه GRAY FOX باشه؟
اصلا اون چه شکلی بود؟میشه یک عکس ازش بدید ببینیم طرف چرت گفته یا نه؟ :biggrin1:

اگه متال گیر جدید باشه که حتما در انحصار سونی خواهد بود.چون اگه میخواست روی 360 بزنه اول 4 را پورت میکرد.
در ضمن سری متال گیر جزو سری بازی هایی هست که حتما باید شماره های قبلی را بازی کرده باشید تا از بازی سر در بیارید.فرض کنید کسی تا حالا متال گیر بازی نکرده یهو بره بشینه متال گیر 4 بازی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or