سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

حسام اون شب شب اول که قرار بود تو 18 می معرفی کنه بیدار موندم با نهایت بی شرمی فقط یه Countdown دیدم فحش های آبدار نثار این کوجیمای روانی کردم که یه شبو به خاطرش نخوابیدم :biggrin1: .

من پایه ثابت این قضیه ام ولی خیلی خوابم میاد !!!

سلام ای بابا اون دفعه کلی ذوف کرده بودم می گفتم شاید با هر رعد برق به جای حروف عکسی چیزی معلوم شه بعد دیدم دیگه شورشو در اورده خداییش اولین نفر گندکاری کوجیما رو اونشب من دیدم !!!! امشب دیگه می گیرم می خوابم فردا صبح راحت می بینیم چه خبر شده!!! جز اینکه ایندفعه ممکنه یه علامت ! بده با یه i که نشه حدس زد کدومش هست منظورش i هست یا ! و علامت xbox هست یا i از solid !!!!!!!!!!!!!!! به نظر من همگی جیش بوس لالا!!!!:laughing:

بلهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه پیش بینی بنده به حقیقت پیوست METAL GEAR SOLID 5 و ادامه داستان mgs3 هست با ایفای نقش BIG BOSS( NAKED SNAKE) دمه کوجیما گرم که عکس اسنیک هم رو کرد!!!!!!!!!!!!!!! انحصاری PS3 هم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

بیگ باس!!!!!!!!!!!!!!
باورم نمیشه!
وای وای چه شود در e3
نزدیک بود از خوشحالی بترکم :d

این هم عکسش :

رو عکس کلیک کنید

آخرین ویرایش:
توضیحات : P نشان دهنده Ps3 هست!!! R نشان دهنده GEAR هست و عکس هم که دیگه واقعآ مثل روز روشنه که بیگ باس هست!!!! دوستان فن بوی های 360 متاسفم و تسلیت MGS5 هم انحصاری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هورا!!!!!!!!!!!

big boss وای خدا چه شود....عکس بیگ باس که اومد خیلی حال داد.
درست چشامو برده بودم تو مانیتور ببینم حروف چیه عکس که اومد کپ کردم از خوشحالی :d

116 ساعت دیگه تا آب و هوای بعدی به نظرتون دیگه چه چیزی می خواهد رو بشه!!! همچی که رو شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دمش گرم کوجیما امشب بهمون یه حال اساس داد نه مثل اونشب زد حال بزنه بچه ها بریم بخواهیم اما خداییش کی خواب می ره!!!!:laughing:

غجب گرافیکی داره ترکونده ها!!!!!!!!!!!! خداییش چه کردی تو ای کوجیما!!!!!!!!!!!!! بیگ باس هم زیادی پیر نیست تو این شماره به نظرم داستان دقیقآ از بعد از اتفاق های شماره 3 رخ می ده و بازی شروع می شه!!!!!

منم همچنین داشتم مینگریستم چیه نوشت e بعدش یکهو این اومد خشکم زد گفتم اشتباهی اومدم حتما :biggrin1:

عشق است بیگ باس :cheesygri :love:

دعا کنید فقط دفعه ی بعدی یک خط نیاد رو عکسه:((

دوستان بریم دو رکعت نماز شکر بخونیم+نماز صبح :biggrin1:

116 ساعت دیگه تا آب و هوای بعدی به نظرتون دیگه چه چیزی می خواهد رو بشه!!! همچی که رو شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دمش گرم کوجیما امشب بهمون یه حال اساس داد نه مثل اونشب زد حال بزنه بچه ها بریم بخواهیم اما خداییش کی خواب می ره!!!!:laughing:
تو آزار داری پسر اول صبح Sms خطرناک میدی جوری گفتی MGS 5 تو خواب و بیداری قلبم وایساد:biggrin1::love:
این بیگ باسه!خدا چه منظوری داره این عکس!هر چی هست مربوط به بیگ باس میشه:love: ولی ته چهره اش یه خرده متفاوت شده .به هر حال هنوز نمیشه نظر قطعی داد.

بابا بیگ باس هست دیگه!!!!! چه تفاوتی آخه!!!!! کوجیما که دیگه مرض نداره عکس اشتباه بده ملت رو فیلم کنه!!!! مطمن باش بقیه داستان mgs3 هست و شخصیتشم کسی نیست جز بیگ باس!!!! سولید هم هنوز در کار نیست!!!!

خوب پیش بینی ها که تقریبا تموم شد ولی مثل قبل ادامه میدیم:

آب و هوا به شدت بارونی شده و اگر کسی اونجا 1 دیقه بایسته مطمئنن مثل موش آب کشیده میشه :d

خوب 2 حرف جدید هم اضافه شدند:

مطمئنا اگر این عکس از بیگ باس نیمده بود منظورش میتونست رایدن باشه(کاراکتر اصلی mgs2 ) ولی الان معنی خاصی به ذهنم نمیرسه

اینم حرف P که چیزی ازش نفهمیدم ولی احتمال داره که معنی PLAYSTATION بده
اگر این معنی رو بده پس P یعنی PLAY اون 5 و S یعنی STATION و نسخه ی 5 MGS و اون E3 هم که خودشه البته 3 میتونه معنی PS3 رو هم بده فقط میمونه اون e که فعلا معنی خاصی نداره!
تا 116 ساعت دیگه خبرهای جدید به دستمون میرسه :D

از اون لینک پست اول برو منم دفعه ی قبل همین بلا سرم اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or