سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

واقعا گیج شدم این قضیه دو تا بازی خیلی پررنگ شده اما به نظر من احتمالش کمه!
اما این فرد کی میتونه باشه:confused: تنها رابطه ای که بین رایدن و بیگ باس در گذشته بود.همون ماموریت Eva برای رایدن برای بدست اوردن جسد بیگ باس که بعدا معلوم شد جسد solidus بوده همین بود ! اما اصلا این داستان نیست فقط باید 1 هفته تا E3 صبر کرد:love:

اوه اوه داره جالب میشه!
اول اینکه یه نوشته هست بالای آرم به معنیه سربازان بدون مرز.
حالاهم نقشه ی روی آرم هم که یه جمجمه هم داره نقشه ی قاره ها در 250 میلیون سال قبله!
حالا پیدا کنید سن پسر پرتقال فروش را!

آخرین ویرایش:
شانس آوردی در مورد تکنیک های به کار رفته توی گرافیک بازی توضیح ندادن :دی

نسبت به عکس های که روز اول از mgs4 بیرون داده شد یه خوده به مغزتون فشار بیارین می فهمین گرافیک بازی تغییر کرده حالا هی بیایین کل بندازین!!!!! دیگه در این مورد بجث نکنین!!!!! بچه ها یعنی می شه بازی بدون سولید اسنیک و با رایدن باشه آخه به عقل جور در نمی یاد بیگ باس جوون توی mgs3 با رایدن جوون mgs4 اختلاف زمانیشون خیلی زیاده!!!!! اگه توی mgs4 بیگ باس نشون داده نشده بود می شد گغت شاید بیگ باس جوون مونده همونجوری که سولید اسنیک دچار پیری زود رس شده بود!!! شاید رایدن هم باباش از این وسط پپدا شده!!!!!! مثل سولید اسنیک!!!:laughing:

MILITARES SANS FRONTIERES
Military Without Borders... Outer Haven؟؟!

به نظر میرسه علامت روی کلاه Big Boss همون Pangaea هست.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pangaea
مرسی کیوان... به نظرم بازی به وقایع Outer Heaven مربوط میشه... احتمالا یه remake از (Metal Gear 1995) هست!
دو تا دلیل دارم::biggrin1:
1. عکسی که تو پست کیوان هست رو نگاه کنید یه قسمت از نقشه زده "Africa"... خب همه میدونید که Outer Heaven تو آفریقای جنوبی قرار گرفته!
2. علامت روی کلاه Big Boss شبیه به نوعی نیم رخ جمجمه هست... تو این لینک یه عکسی دیدم که عبارت"Outer Heaven's symbol" رو نوشته! و یه تصویر جمجمه که بالای عبارت دیده میشه!

180px-Outerheavenoriginal2.jpeg

آخرین ویرایش:
ماکان آخه کجا قیافه Big Boss تو MGS4 ایجوری بود؟ اصلا بازی کردی؟

کیوان دمت گرم!! من MGS4 رو نزدم!! همینجوری بود دیگه!! آخه من از روی اسکن مجله دیدم همینجوری بود! ولی ان یارو که دیگه کپ Raiden هستش!!

ولی خوب من در مقابل شما MGS باز های خفن زیاد صحبت نمی کنم...

PSP هم احتمالا خیلی کمه...

اما به نظر من این احتمالش بیشتره...

کیوان دمت گرم!! من MGS4 رو نزدم!! همینجوری بود دیگه!! آخه من از روی اسکن مجله دیدم همینجوری بود! ولی ان یارو که دیگه کپ Raiden هستش!!

ولی خوب من در مقابل شما MGS باز های خفن زیاد صحبت نمی کنم...

اما به نظر من این احتمالش بیشتره...

دم شما گرم :دی احتمالا Big Boss رو با یه نفر دیگه اشتباه گرفتی

2nbvnlc.png

http://i43.tinypic.com/2nbvnlc.png

به نظر تو این همون بیگ باس ـه که تو تیزر هست؟

آقایون متال گیر باز کجا می تونم داستان متال گیر را از شروع تا به حال پیدا کنم البته با جزییات باشه
فارسی هم نبود مشکلی نیست فقط ژاپنی نباشه

کیوان جون داداش ان اسکنی که من دیدم انقدر بی کیفیت بود که رنگ موها و ریش BB همینجوری بود!! گفتم شاید همینجوری پیره فقط کلاه گذاشته!!!:biggrin1:

ان یارو Raiden یا آقای (؟) کوره؟؟ یه دستمال بسته رو چشمش!

اینو فقط کیوان بخونه!!!

نزنی ها! یارو گری فاکس نیست!!؟ :biggrin1:

(شوخی)

یه سوال ، (جدا" سواله ، اگر قبلا جایی تایید شده ببخشید من نمیدونستم)
کجا نوشته این انحصاری PS3 ـــه؟
هنوز بازی معرفی نشده اما 80% انحصاریه PS هست چون توی بخش PS در مجله معتبر فامیتسو خبرش و مصاحبه اش با کوجیما چاپ شده

توی همون شات هایی که از مجله گذاشته شد یک بخش هایی مخصوصا سانسور شده بود
احتمالا نویسندگان مجله خودشون اون بخش های سانسور شده رو خونده بودن که این خبر رو توی بخش PS منتشر کردن دیگه

یعنی از ما بیشتر می دونستن ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or