سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

خوشگل پسر قبل MGS4 باشه كه بايد در MGS4 ام چشمش اينجوري باشه كه :biggrin1:

نه خوشگل پسر چرا ؟؟ یک سوال می کنم خودت متوجه می شی
مگه دوتا دست رایدن اواخر بازی به کلی قطع نشد بعد آخر بازی وقتی با پسرش ملاقات می کنه دو تا دست جدید بهش پیوند زدن ؟؟

رایدن به خاطر نانوماشین های بدنشو اون نوع خون مخصوصکه داشت یک چیزی تو مایه های سایبرگ شده بود

چشم رو هم بعدا می تونستن پیوند بزنن !!!:cheesygri

نه خوشگل پسر چرا ؟؟ یک سوال می کنم خودت متوجه می شی
مگه دوتا دست رایدن اواخر بازی به کلی قطع نشد بعد آخر بازی وقتی با پسرش ملاقات می کنه دو تا دست جدید بهش پیوند زدن ؟؟

رایدن به خاطر نانوماشین های بدنشو اون نوع خون مخصوصکه داشت یک چیزی تو مایه های سایبرگ شده بود

چشم رو هم بعدا می تونستن پیوند بزنن !!!:cheesygri
خوب دوباره تشریف بردن شبیه ربات شدن!دیده اونجوری راحت تره و هرچی هم چاقو بخوره زیاد چیزیش نمیشه:biggrin1:

اگر انسان بود با همون چاقوی اولی خورد شده بود دیگه چه برسه خودش شمشیر هم بزنه تو شکمش:biggrin1:

امکان اینکه اون تصویر کسی به جز Raiden باشه صفره ! حالا Big Boss رو میشه 1% احتمال داد ولی Raiden رو نه ! شباهت بین دو عکس موج میزنه !

آریا آخه این سمت چپی چشپ چپش رو با دسمال بسته !

البته Big Boss چشم راستش بستس :confused:

آریا آخه این سمت چپی چشپ چپش رو با دسمال بسته !
خب کوجیما توی هر قسمت یه نشونه میزاره که هرکی اسم بازی رو ندونه هم میفهمه این بازی MGS هست ! یکی از این نشونه ها بسته بودن چشم شخصیت اصلیه ! (مثلآ یکی دیگه از نشونه هاش صحنه شکنجه هست که توی همه MGS ها وجود داره و هر قسمت یکی شکنجه میشه !)
MGS2 که چشم Solidus Snake بسته بود. MGS3 که چشم Big Boss بسته بود و MGS4 هم چشم Solid Snake . حالا هم نوبت Raiden هست :دی
این Raiden هم میتونه به قول دوستان در فاصله MGS2 و MGS4 چشمش بترکه :دی

راستی گفتم Solidus Snake ! من چون MGS2 رو سرسری بازی کردم زیاد این شخصیت رو یادم نمیاد ! ممکنه این عکس برای اون باشه ؟! چون کلون Big Boss که هست و چشمش هم که بسته هست. (البته اون چشم چپش بسته بود و این عکس چشم راستش بسته هست :دی)
ولی اون سایته (که نمیدونم از کجا پیدا شد !) گفته بود این شخصیت توی MGS1,2,4 حضور داشته و Solidus هم توی این MGS ها حضور داشته :دی (توی MGS1 بهش اشاره شد , توی MGS2 خودش رو دیدیم , توی MGS4 هم جسدش رو دیدیم :دی)

آخرین ویرایش:
تو Countdown بعدی این که صفر بشه عکس Raiden میاد . :smile:
خب اون مجله ـه از کجا میدونه ؟! :دی

راستی گفتم Solidus Snake ! من چون MGS2 رو سرسری بازی کردم زیاد این شخصیت رو یادم نمیاد ! ممکنه این عکس برای اون باشه ؟! چون کلون Big Boss که هست و چشمش هم که بسته هست. (البته اون چشم چپش بسته بود و این عکس چشم راستش بسته هست )

کلاً فقط Solid Snake از کلون های BB بهش شباهت زیاد داشت و بیشتر هم صفات ظاهریش شبیهه بیگباس بود ... لیکوئید که اصلاً موهاش طلایی بود و سالیدوس هم خیلی فرق داشت ... فقط هم BB هست که چشم راستش بسته هست.

zk6dex.jpg

آخرین ویرایش:
راستی گفتم Solidus Snake ! من چون MGS2 رو سرسری بازی کردم زیاد این شخصیت رو یادم نمیاد ! ممکنه این عکس برای اون باشه ؟! چون کلون Big Boss که هست و چشمش هم که بسته هست. (البته اون چشم راستش بسته بود و این عکس چشم چپش بسته هست :biggrin1:)
Solidus تو شماره 2 توسط رایدن مرد اما جسدش دست Patriots ها موند و بعدا از اینکه رایدن و ایوا جسد بیگ باس رو به قول خودشون از Patriots گرفتن معلوم شد اینجسد Solidus هست که در اخر اکت 3 در اتش سوخت و نابود شد حالا یه دونه دیگه کلون کردن و فلان همه اینا احتمالاته

MGS2 که چشم Solidus Snake بسته بود. MGS3 که چشم Big Boss بسته بود و MGS4 هم چشم Solid Snake . حالا هم نوبت Raiden هست
كلا اين بسته بودن يك چشم به دنبال سياست هاي كثيفي است .
اين كار براي زنده موندن خاطره ي يك شخصيت سياسي است .
بيش از اين باز نكردم كه پستم خيلي نا مربوط نشه .
GOOD LUCK

ممکنه یک DLC برای MGS4 باشه,اونی هم که شبیه بیگ باس هست ممکنه Akiba باشه.
2559791553_0f22bab7a2.jpg

این عکس آکیباست در آینده:دی شباهتش با یارو کم نیست.
اینم جوونیاش.
akiba.jpg

ممکنه یک DLC برای MGS4 باشه,اونی هم که شبیه بیگ باس هست ممکنه Akiba باشه.
2559791553_0f22bab7a2.jpg

این عکس آکیباست در آینده:دی شباهتش با یارو کم نیست.
اینم جوونیاش.
akiba.jpg
بله DLC میتونه باشه ولی آخه Akiba این وسط چیکارست ؟
خیلی هم بهش شبیه نیست . به نظر من یه MGS که داستان Raiden و Big Boss به هم گره میخوره .
تو MGS 4 کامل وضعیت اینکه Big Boss از کجا اومد و Raiden بعد از اخرین ملاقاتش با Snake چیکار کرد مشخص نبود .
به احتمال خیلی خیلی زیاد هم دیگه هیچ اثری از Solid Snake نخواهد بود . :biggrin1:

بله DLC میتونه باشه ولی آخه Akiba این وسط چیکارست ؟
خیلی هم بهش شبیه نیست . به نظر من یه MGS که داستان Raiden و Big Boss به هم گره میخوره .
تو MGS 4 کامل وضعیت اینکه Big Boss از کجا اومد و Raiden بعد از اخرین ملاقاتش با Snake چیکار کرد مشخص نبود .
به احتمال خیلی خیلی زیاد هم دیگه هیچ اثری از Solid Snake نخواهد بود . :biggrin1:
خوب BB که مرد.سالید هم که چشمش کور نیست اینطوری.میتونه یه شخصیت پردازی جدید با آکیبا راه بندازه,چه دلیلی داشت توی MGS4 وقتی که اکیبا ماسکش رو برداشت اونطوری روش فوکوس کنه؟ یا نیمچه شباهت چهره ی اون به جوونیهای اسنیک؟
به هر حال اینم یکم دستکاری:دی که بیشتر به نظرت شبیه بیاد(یکم پیرتر تصورش کن)
6ht0go.jpg

البته واسه ی من زیاد مهم نیست:دی وای میستم تا E3
پ ن:البته دوست دارم اون عکس توی سایت کوجیما خود اسنیک باشه,چهرش خشونت سالید رو داره:دی

راستی گفتم Solidus Snake ! من چون MGS2 رو سرسری بازی کردم زیاد این شخصیت رو یادم نمیاد ! ممکنه این عکس برای اون باشه ؟! چون کلون Big Boss که هست و چشمش هم که بسته هست. (البته اون چشم چپش بسته بود و این عکس چشم راستش بسته هست :biggrin1:)
من تو فروم دیگه هم درباره این موضوع بحث کردم :دی این به هیچ وجه نمیتونه Solidus باشه... چون Solidus در جربان همون MGS2 چشم چپش کور شد و آخر بازی هم مرُد. پس نمیتونه اون باشه

ولی اون سایته (که نمیدونم از کجا پیدا شد !) گفته بود این شخصیت توی MGS1,2,4 حضور داشته و Solidus هم توی این MGS ها حضور داشته :biggrin1: (توی MGS1 بهش اشاره شد , توی MGS2 خودش رو دیدیم , توی MGS4 هم جسدش رو دیدیم :biggrin1:)
اون سایت رو هم من خوندم اصولا چرت گفته :دی بهش توجه نکن... مگر اینکه یه شخصیت نامریی باشه که هیچ کس ندیدتش... بدم این قضیه که یک کلون دیگه از BB باشه خیلی مسخره میشه و عمرا کوجیما همچین داستانی پیاده کنه.

Akiba هم به هیچ وجه نیست... اقا قبول کنید ایشون خود رییس بزرگ هستن: 1. موهای قهوه ای + پشت موهای معروفش 2. چشم راست کور شده 3. قیافه خفنش :دی

همه اینارو گفتم ولی از کوجیما هیچی بعید نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or