سازندگان Modern Warfare 3 نواوری کرده اند! یا تقلید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

هنوز یک روز از امدن جدید ترین تریلر بازی MW3 نمیگذرد که سایتهای مختلف به کنکاش و بررسیهای دقیق این بازی پرداخته اند .
در جدیدترین خبر رسیده از سایت Go!GamingGiant این امر گواه است که سازندگان سری جدید بازی IW و Sledgehammer گویا با کپی برداری از قسمتهای انیمیشن و برخی سکانسهای قبلی بازی خواسته اند کار خود را راحت کنند ؛ ایا این برای سازندگان بازی که ادعای نواوری را دارند خوشایند است ؟! تصاویر مشابه را در زیر میتوانید ببینید .

برای مشاهده بهتر عکسها روی انان کلیک کنید .

همانطور که میبینید عکس سمت راست برای قسمت اخر بازی MW2 میباشد و سمت راست برای تریلر MW3

در این تصویر از نظر انیمیشن متفاوت هستند ولی در هر دو عکس شاهد دو سرباز به صورت اهسته در حال برگشتن هستند تفاوت فقط در زاویه دوربین میباشد .

این عکس نیز نشانگر شباهت فاحش در نسخه قبلی بازی و MW3 میباشد .​

آخرین ویرایش:
jackasses.jpg

با این تفاسیر بازیایی مثل Assassin's Creed که انیمیشنای شماره ی یکش تو بالا رفتن از دیوار فرقی با BH نداره , خیلی بازیه آشغالیه !!! آخه این حرفا چیه اساتید ؟!؟! چرا نباید از انیمیشنای خود ساخته استفاده کنن ؟؟!!
شما وقتی بری تو بازی اینقدر درگیر گیم پلی و داستان میشی که نمیفهمی چه خبره !
لطفا اینقدرم BF رو با COD مقایسه نکنید ...
وقتی بیان معلوم میشه چه خبره ... همه ی مردم که احمق نیستن که از هر 5 تا 6 تاشون COD دارن یکیشون BF !!! (منظورم تو ایران نیس چون اینجا با 3 تومن میخری و برات فرق نداره)
شاید گرافیک COD به خوبیه BF نباشه اما یه برتریه بزرگ داره که BF هیچ توجهی بهش نداره ! استفاده از فضای کمتر برای بهتر شدن بازی !هر بار نقشه های BF بیست برابر قبل میشن و هر بار به درد نخورتر از قبل ! الان تو دنیا مالتی پلیر جزئ جدانشدنی از بازیای این سبک شده و COD مسلما با MW3 بار دیگه این قسمتو جلو میبره و حاضرم شرط ببندم تو BF3 فقط نقشه ها 20 برار شدن و بازی همون قرص خواب آوریه که بود .....
this post deserves a lol .
خطی بودن بازی کاملا یه حسن ِ ها ! یعنی مثلا بازی سند باکس باشه مهم نیست مهم فقط اینه که خطی باشه .

this post deserves a lol .
خطی بودن بازی کاملا یه حسن ِ ها ! یعنی مثلا بازی سند باکس باشه مهم نیست مهم فقط اینه که خطی باشه .
استاد شما نگاهت نسبت به سند باکس اشتباهه ! چرا ؟ اخه این چه سند باکسیه که توش هیچ کاری نمیشه کرد ؟! شما فرض کن میخوای بازی بسازی . 20 تا دشمن میخوای تو نقشه جلوت باشن . 2 راه داری . یا مثل COD بیای 20 تا دشمن رو توی مساحت مورد نیاز برای 20 نفر قرار بدی یا مثل BF بیای 20 نفر رو تو یه نقشه ی 1 هکتاری جا بدی و بهش بگی سندباکس ! مشخصا EA سعی در فریب مخاطب داشته که به نظر میاد موفق هم شده .

استاد شما نگاهت نسبت به سند باکس اشتباهه ! چرا ؟ اخه این چه سند باکسیه که توش هیچ کاری نمیشه کرد ؟! شما فرض کن میخوای بازی بسازی . 20 تا دشمن میخوای تو نقشه جلوت باشن . 2 راه داری . یا مثل COD بیای 20 تا دشمن رو توی مساحت مورد نیاز برای 20 نفر قرار بدی یا مثل BF بیای 20 نفر رو تو یه نقشه ی 1 هکتاری جا بدی و بهش بگی سندباکس ! مشخصا EA سعی در فریب مخاطب داشته که به نظر میاد موفق هم شده .

اصلا ً همین چرت و پرتی که به عنوان تقلید به MW3 بستند بعید نیست کار EA باشه ! دیگه EA داره دست به هر ... می زنه تا بتونه به COD برسه اما شتر در خواب بیند پنبه دانه !
بدجوری منتظر انتشار این دو بازی هستم تا یه بار دیگه مثل MOH پوزه ی EA به خاک مالیده بشه ! :d

حداقل تو اون محیط 20 هکتاری من هر دفعه تو 2 3 تا خونه ی دیگه میرم نه این که مجبور باشم فقط تو یه مسیر 5 متری بخزم . دید شما درسته الان کاملا . پیامبر حقید فریب نخوردید .

• Like
Reactions: koorosh sh
داریم درباره-ی انیمیشنهای بازی صحبت میکنیم .
شما میرید نزدیک میله مثلا دکمه-ی مربع رو نگه میدارید یه انیمیشن از قبل تعیین شده نشون داده میشه .
چرا باید دقیقا . دقت کنید دقیقا چیزی رو که سال 2009 داده بودن رو کپی پیست کرده باشن ؟
دقیقا همونه !!! ساخت انیمیشن حرکات بدن انقدر براشون سخت بوده ؟
هرچی میگیم بعضیا میگن فقط میخوان بازیرو بکوبن ! فقط میخوان ایراد بگیرن و خوبی-های بازیرو نمیبینن و . . .
خوبی-های سریِ COD دقیقا همون خوبی-هایی هست که در COD4 بود . خود من هم دلیلی نمیبینم گیم پلی فوق العاده جذاب بازی رو تغییر بودن . وقتی همه-ی بازیبازها از گیم پلی لذت میبرن چرا باید تغغییر بدن
اما
اکتیویژن کلا همون بازیرو میده بیرون . از نظر گرافیکی پیشرفت خیلی کمی تو بازیهاش دیده میشه .
صحنه-های تکراری هم زیاده نمونش عکس 1 و 3 .
کدوم بازی-ای هست که تفاوت گرافیکی دو نسخش انقدر کم باشه ؟
از HALO بگیرین تا KILLZONE و RESISTANCE و BF همشون پیشرفت گرافیکیشون فوق العاده بوده .
اما به هیچ وجه نمیشه تفاوت گرافیکی زیادی رو بین نسخه-های COD این نسل متوجه شد .
حالا هی تا صبح بگید بازیرو میکوبین !
IW حتی زحمت طراحی انیمیشن حرکات جدید رو هم بخودش نداده فقط کپی پیست کرده !
بازم میگم گیم پلی COD همیشه جذاب بوده هست و خواهد بود تو هر نسلی هم همین گیم پلی رو تو بازی قرار بدن از نظر گیم پلی بازی همرو ارضا میکنه ولی اینکه داره بازیهاش رو مثل DLC میده بیرون خیلی مسخرست .
مسلما با MW3 بار دیگه این قسمتو جلو میبره و حاضرم شرط ببندم تو BF3 فقط نقشه ها 20 برار شدن و بازی همون قرص خواب آوریه که بود .....
تو رو به خدا نزنید این حرفهارو !!!
MW1 و MW2 مولتی خیلی خوبی داشتن حتی BO هم خوب بود . ولی به هیچ وجه قابل مقایسه با BF نیستن . نمیخوام این دوتارو مقایسه کنم . چون بنظرم تو قسمت داستانی BF برای من جذابیت COD رو نداره ولی تو مولتی به هیچ وجه غولی مثل BF رو نمیشه با MW مقایسه کرد

آخرین ویرایش:
خوب آقا دیگه نمیخواد بازی رو بگیرید . من الان براتون میگم که تو بازی چه اتفاقاتی میوفته.
خوب شما مثلا در نقش همون ابر سرباز ها هستید . که آر پی چی هم میزنن تو صورتتون و شما بازم زنده میمونید و فقط کافیه برید و کاور بگیرید.
خب مثل فیلم هندی شده دیگه . شما اولش میری یکی از رفقای قدیمی گروهانت رو که اسیر شده نجات بدی . بعد یه تقی به توقی میخوره و یه چنتا انفجار هم رخ میده و دشمن متوجه حظورتون میشه. بعد شما در نقش آرنولد میرید و 200 300 تا سرباز رو میکشید بعد یه جاولین افتاده اون وسط ! ( معلوم نیست اسلحه 100 میلیون دلاری اون وسط افتاده چه کار) و بعد یه چنتا تانک میترکونید . بعد میرسید به یه ساختمون که به شدت مسلح شده و شما باید یه چند دقیقه ای اونجا تیر در کنید . بعد حالا فیلم هندی شروع میشه . شما یه تیر میخوری و بیهوش میشی. بعد به هوش میای و رفیقت داره داد میزنه سید پشو سید.... ولی شما تو سر گیجه هستید . بعد یهو میبینی رفیقت که تو رو تو دستاش گرفته بود و داشت کمکت میکرد یه تیر میخوره تو مخش و میمیره . بعد همین طوری که هست میبینی یه گله سرباز داره میاد طرفتون . بعد از اون طرف هم یه نیروی کمکی هلی برد میاد . شما همون طوری باید خودتون رو بکشید تو هلیکوپتر و بعد آرنولد بازی شرو میشه . شما حالت کاملا خوب میشه و میشینی پشت یه گاتلین 6 لول 30 میلی متری! بعد باید با اون و در حین حرکت هلیکپتر پاکسازی رو انجام بدید.!
. خوب این پیش نمایش رو داشته باشید تا بازم براتون بگم.

خوب آقا دیگه نمیخواد بازی رو بگیرید . من الان براتون میگم که تو بازی چه اتفاقاتی میوفته.
خوب شما مثلا در نقش همون ابر سرباز ها هستید . که آر پی چی هم میزنن تو صورتتون و شما بازم زنده میمونید و فقط کافیه برید و کاور بگیرید.
خب مثل فیلم هندی شده دیگه . شما اولش میری یکی از رفقای قدیمی گروهانت رو که اسیر شده نجات بدی . بعد یه تقی به توقی میخوره و یه چنتا انفجار هم رخ میده و دشمن متوجه حظورتون میشه. بعد شما در نقش آرنولد میرید و 200 300 تا سرباز رو میکشید بعد یه جاولین افتاده اون وسط ! ( معلوم نیست اسلحه 100 میلیون دلاری اون وسط افتاده چه کار) و بعد یه چنتا تانک میترکونید . بعد میرسید به یه ساختمون که به شدت مسلح شده و شما باید یه چند دقیقه ای اونجا تیر در کنید . بعد حالا فیلم هندی شروع میشه . شما یه تیر میخوری و بیهوش میشی. بعد به هوش میای و رفیقت داره داد میزنه سید پشو سید.... ولی شما تو سر گیجه هستید . بعد یهو میبینی رفیقت که تو رو تو دستاش گرفته بود و داشت کمکت میکرد یه تیر میخوره تو مخش و میمیره . بعد همین طوری که هست میبینی یه گله سرباز داره میاد طرفتون . بعد از اون طرف هم یه نیروی کمکی هلی برد میاد . شما همون طوری باید خودتون رو بکشید تو هلیکوپتر و بعد آرنولد بازی شرو میشه . شما حالت کاملا خوب میشه و میشینی پشت یه گاتلین 6 لول 30 میلی متری! بعد باید با اون و در حین حرکت هلیکپتر پاکسازی رو انجام بدید.!
عالی بود .یه پیشنمایش بسیار زیبا .
بشدت منتظر بازی هستیم.:d

من خودم جز بتلفیلد بازهای حرفه ای محسوب میشم برای من قصه تعریف نکن خواهشن!
گیم پلی گیرز هم هیچ تغییر کلی نداشته!
تو cod و امثالشم همین وضعیته! من از کسی دفاع نمیکنم اما بی منطق حرف زدن و از 4 تا عکس به نتیجه رسیدن مسخرس!
من هم بشینم گیرز 1 رو سینگلش رو برم
2 سال بعد گیرز 2 سینگلش رو برم میگم گیم پلی اش فرقی نکرده
بشین چندین ساعت مولتیپلیر 1 و 2 رو بازی کن متوجه میشی عزیز
این قسمت رو نگاه کن :
خب این هم چند تا آمار از سایت های دیگه:
i348258_525201125518PM.png

i348256_525201123538PM.png

i348255_525201122445PM.png

i348257_525201124037PM.png

i348254_525201121621PM.png

اگه این اینجوریه پس bt bad company چی بود که 4 نفر یه ارتش رو اوردن پایین؟؟؟

البته نظريه چرتي بود.حالا اين كه توي عكس دوم انيميشن ها يك شكل بودن كه دليلي نميشه.خيلي از شركتها سال به دوازده ماه به انيميشنهاي بازيشون دست نميزنن.
در ضمن من خودم به شخصه بدجوري با انيميشنهاي cod حال ميكنم و يكي از اشكالاتي هم كه به bbc2 گرفتم همين انيميشنهاي بيخودش بود!
ولي اين كه cod پر از تقليدهاي مسخره از نسخه هاي قبلي خودش و مراحل تكراري و ترقه هاي پيشبيني شده و ...هستش رو ديگه خودشون هم ميدونن!
مشخصا EA سعی در فریب مخاطب داشته که به نظر میاد موفق هم شده .
نه عزيز اون اكتي هستش كه با دادن نسخه هاي تكراري ميخواد سر شما رو گول بماله!احتياط كن:)
اصلا ً همین چرت و پرتی که به عنوان تقلید به MW3 بستند بعید نیست کار EA باشه ! دیگه EA داره دست به هر ... می زنه تا بتونه به COD برسه اما شتر در خواب بیند پنبه دانه !
بدجوری منتظر انتشار این دو بازی هستم تا یه بار دیگه مثل MOH پوزه ی EA به خاک مالیده بشه ! :d
يعني اون قسمت قرمز يكي از جالبترين نظرهايي بود كه تا حالا خوندم=)) يعني ea تا اين حد بيكاره كه بياد اين كارو بكنه؟؟پس فردا مياي ميگي ea رفته pes رو خريده تا fifa بي رقيب بشه:))
عزيز من ea اونقدري قدرت داره كه بخواد حتي cod رو شكست بده.ولي كم كم!شما هم بهتره كمتر كاراگاه بازي در بياري!
در ضمن فقط بگم كه شرايط moh با اين دو تا بازي فرق داره.پس مقايسه نكن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or