سازندگان Modern Warfare 3 نواوری کرده اند! یا تقلید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

هنوز یک روز از امدن جدید ترین تریلر بازی MW3 نمیگذرد که سایتهای مختلف به کنکاش و بررسیهای دقیق این بازی پرداخته اند .
در جدیدترین خبر رسیده از سایت Go!GamingGiant این امر گواه است که سازندگان سری جدید بازی IW و Sledgehammer گویا با کپی برداری از قسمتهای انیمیشن و برخی سکانسهای قبلی بازی خواسته اند کار خود را راحت کنند ؛ ایا این برای سازندگان بازی که ادعای نواوری را دارند خوشایند است ؟! تصاویر مشابه را در زیر میتوانید ببینید .

برای مشاهده بهتر عکسها روی انان کلیک کنید .

همانطور که میبینید عکس سمت راست برای قسمت اخر بازی MW2 میباشد و سمت راست برای تریلر MW3

در این تصویر از نظر انیمیشن متفاوت هستند ولی در هر دو عکس شاهد دو سرباز به صورت اهسته در حال برگشتن هستند تفاوت فقط در زاویه دوربین میباشد .

این عکس نیز نشانگر شباهت فاحش در نسخه قبلی بازی و MW3 میباشد .​

آخرین ویرایش:
حالا میبینیم BF3 موفق میشه یا Mw3
من نمیدونم چرا تو همه ی سایت ها ازین بازی بد میگن جالبه وقتی ام که بازی بیاد اولین نفراتی که بازی رو تهیه میکنن خود همین ها هستن:دی

• Like
Reactions: βehdad
حالا میبینیم BF3 موفق میشه یا Mw3
من نمیدونم چرا تو همه ی سایت ها ازین بازی بد میگن جالبه وقتی ام که بازی بیاد اولین نفراتی که بازی رو تهیه میکنن خود همین ها هستن:دی

مگه نمی دونی هر کی از بازیهای بزرگ ایراد بگیره یعنی خیلی حالیشه !!!!:>

من نمیدونم چرا تو همه ی سایت ها ازین بازی بد میگن جالبه وقتی ام که بازی بیاد اولین نفراتی که بازی رو تهیه میکنن خود همین ها هستن:biggrin1:
مگه نمی دونی هر کی از بازیهای بزرگ ایراد بگیره یعنی خیلی حالیشه !!!!:>
واقعیت هست . میخواین نگیم بعد با دیدن این صحنه-ها بعضیا بگن نو آوری داشته و عجب انیمیشن-های خوبی داره ؟
یعنی واقعا ضایع نیسست که از انیمیشن-های MW2 و BO استفاده کردن ؟!

من واقعا بعضی هارو درک نمیکنم .. هر چی فکرش میکنم نمیفهمم ... یه بازی وقتی اکشن اول شخصه باید صحنه های اکشن و مهیج و انفجار و این چیز ها داشته باشه یا نداشته باشه؟ تکلیف رو مشخص کنید ... میخواین بیان بازی رو رمانتیک کنن مثلا طرف بیاد تو میدون جنگ به خانم ها گل بده تا تغییر باشه؟ اصلا کی گفته MW به تغییر احتیاج داره؟ بازی اکشنه همینه دیگه 4 تا انفجار و صحنه های سریع و نفس گیر لازم داره . خوشتون نمیاد اقا بازی نکنید ... وسلام چزا انقدر دارین حرص میخورین؟ اونایی که این بازی رو دوست دارن میرن میخرن حالشم رو میبرن . این کارا نداره که دو دسته شدین 4 نفر میگن نه Call of مزخرفه من BF3 رو ترجیح میدم ... ترجیح میدی که میدی به بقیه چه ربطی داره؟ برو بازی کن حالشو ببر ... امار فروش هم نشون میده که کودوم بازی پر طرف دار تره ... غصه خوردن نداره که ... به نظر منم هیلو قشنگ نیست و بایوشاک خیلی قشنگ تره ولی امار فروششون از زمین تا اسمون فرق داره ... چه فرقی به حال من میکنه؟ هر کی نظر خودش رو داره طبیعی هم هست ... حالا هی تاپیک بزنید .. هی بحث راه بندازین که نه BF3 فلانه و MW3 فلان .
4 تا عکس گذاشتن که این صحنه ها تو MW2 بوده مثل همونم هم هست تو MW3 پس سازندگان پدر سوخته و کلاه بردارن .... چه حرفیه اخه؟ تو سینما مثلا دزدان کارائیب 4 الان تازه اومده میخواین اینا دیگه سوار کشتی نشن که تقلید حساب نشه ؟ اصلا مگه میشه؟ جیمز باند همیشه از اول یه سری صحنه های پکیدن ماشین و تانک و غیره داشته (مثال) حالا اگه تو شماره جدیدش ماشین منفجر کنن یعنی زرنگ هستن و میخوان بیننده رو گول بزنن ؟ تو دنیای بازی هم از این مثال ها زیاده که واسه کسی مهم نبوده ولی الان سر MW3 واسه همه مهم شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or