سازندگان Modern Warfare 3 نواوری کرده اند! یا تقلید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

هنوز یک روز از امدن جدید ترین تریلر بازی MW3 نمیگذرد که سایتهای مختلف به کنکاش و بررسیهای دقیق این بازی پرداخته اند .
در جدیدترین خبر رسیده از سایت Go!GamingGiant این امر گواه است که سازندگان سری جدید بازی IW و Sledgehammer گویا با کپی برداری از قسمتهای انیمیشن و برخی سکانسهای قبلی بازی خواسته اند کار خود را راحت کنند ؛ ایا این برای سازندگان بازی که ادعای نواوری را دارند خوشایند است ؟! تصاویر مشابه را در زیر میتوانید ببینید .

برای مشاهده بهتر عکسها روی انان کلیک کنید .

همانطور که میبینید عکس سمت راست برای قسمت اخر بازی MW2 میباشد و سمت راست برای تریلر MW3

در این تصویر از نظر انیمیشن متفاوت هستند ولی در هر دو عکس شاهد دو سرباز به صورت اهسته در حال برگشتن هستند تفاوت فقط در زاویه دوربین میباشد .

این عکس نیز نشانگر شباهت فاحش در نسخه قبلی بازی و MW3 میباشد .​

آخرین ویرایش:
من نمیخوام از همین الان این بازیو بکوبونم چون mw1 یکی از بهترین بازیای عمرمه
ولی
برای کمپانیکه بازیش سرمشقی برای دیگران و منبعی برای تقلید دیگران بوده خیلی بده از بازیه خودش کپی کنه و بگه بزرگترین cod وبیشترین نواوری رو داره. و زور داره دوباره این بازی رکوردا رو بشکونه ولی مردم دیگه کودن نیستند. :-/:-/

با وجود این که به نظرم COD به یه حالت تکرار رفته اما این ها چیزی رو ثابت نمیکنن .

باید دید با این امکانات چه چیز جدیدی رو نشون میدن و گرنه تو تمام بازی ها شما باید از نقطه A بری نقطه B یا با قایق میری یا پرش میکنی یا با هلکوپتر میری یا ..... اما باید دید این بازی این ها رو در کنار هم به چه روش جدیدی نشون میده .

البته نباید انتظار میداشتین که وقتی داره قایق سواری میکنه اون جلوییه بلند شه پشتک بزنه البته میشد انتظار داشت که انم هر چند دقیقه یک شلیکی بکنه .

اون آتیشه هم چیزی رو ثابت نمیکنه اول آخرش بازی جنگی هستش و شما در یک خونه آتیش کرفته قرار میگرفتین حالا در نسخه 1 بوده 2 بوده 3 بوده ربطی نداره .

البته قبول دارم میتونستن انیمشن های بهتری و جدیدی استفاده کنن بهتر هم بود اما این ها دستی نزدن دیگه .

من واقعا بعضی هارو درک نمیکنم .. هر چی فکرش میکنم نمیفهمم ... یه بازی وقتی اکشن اول شخصه باید صحنه های اکشن و مهیج و انفجار و این چیز ها داشته باشه یا نداشته باشه؟ تکلیف رو مشخص کنید ... میخواین بیان بازی رو رمانتیک کنن مثلا طرف بیاد تو میدون جنگ به خانم ها گل بده تا تغییر باشه؟ اصلا کی گفته MW به تغییر احتیاج داره؟ بازی اکشنه همینه دیگه 4 تا انفجار و صحنه های سریع و نفس گیر لازم داره . خوشتون نمیاد اقا بازی نکنید ... وسلام چزا انقدر دارین حرص میخورین؟ اونایی که این بازی رو دوست دارن میرن میخرن حالشم رو میبرن . این کارا نداره که دو دسته شدین 4 نفر میگن نه Call of مزخرفه من BF3 رو ترجیح میدم ... ترجیح میدی که میدی به بقیه چه ربطی داره؟ برو بازی کن حالشو ببر ... امار فروش هم نشون میده که کودوم بازی پر طرف دار تره ... غصه خوردن نداره که ... به نظر منم هیلو قشنگ نیست و بایوشاک خیلی قشنگ تره ولی امار فروششون از زمین تا اسمون فرق داره ... چه فرقی به حال من میکنه؟ هر کی نظر خودش رو داره طبیعی هم هست ... حالا هی تاپیک بزنید .. هی بحث راه بندازین که نه BF3 فلانه و MW3 فلان .
4 تا عکس گذاشتن که این صحنه ها تو MW2 بوده مثل همونم هم هست تو MW3 پس سازندگان پدر سوخته و کلاه بردارن .... چه حرفیه اخه؟ تو سینما مثلا دزدان کارائیب 4 الان تازه اومده میخواین اینا دیگه سوار کشتی نشن که تقلید حساب نشه ؟ اصلا مگه میشه؟ جیمز باند همیشه از اول یه سری صحنه های پکیدن ماشین و تانک و غیره داشته (مثال) حالا اگه تو شماره جدیدش ماشین منفجر کنن یعنی زرنگ هستن و میخوان بیننده رو گول بزنن ؟ تو دنیای بازی هم از این مثال ها زیاده که واسه کسی مهم نبوده ولی الان سر MW3 واسه همه مهم شده

آخه جالب اینه که حالا اگه اکتیویژن بیاد تغییراتی هم بده یه عده بلند میشن میگن اَه اَه COD هم از اصالتش دور شده !!!!!!!!! :(
معلوم نیست باید به چه ساز این جماعت رقصید ! همون بهتر که اکتی کار خودشو می کنه و همه ساله هم دهن منقدین رو با فروش رویاییش می بنده !:-*

اقا الان توي هر بازي طرف سرشو توي قايق خم كنه؟ يا به كمك قلاب و تناب از يه ميله اويزون بشه ميشه تقليد؟
البته تقليد هست ... اما فرضا برا پايين اومدن از يه ميله تكنيك ديگه اي ميشه به كار برد؟
يا توي قايق چطوري ميشه از خودت محافظت كني؟ :d
--------------------------
البته ته ايده هاشون رو توي بلك اپس خرج كردن ..
فكر نكنم اينا چيز جديدي نشون بدن ...

• Like
Reactions: Scαrface
کاری به این ندارم که برای پوله و هر دقیقه یه cod جدید میبینیم اما خواهشن احساساتی تصمیم نگیرید!
اینکه 4 تا صحنه تکراری بزارین دلیل نمیشه! تو خیلی از بازیها از این اتفاقا افتاده! مثلا از گیرز 1 تا 3 مرتب تغییرات تو گیم پلی بوده؟:دی یا از هیلو ها یا مثلا کیلزون و ...
برای ساخت ادامه بازی که نمیان از اول بازیرو بساز که

کاری به این ندارم که برای پوله و هر دقیقه یه cod جدید میبینیم اما خواهشن احساساتی تصمیم نگیرید!
اینکه 4 تا صحنه تکراری بزارین دلیل نمیشه! تو خیلی از بازیها از این اتفاقا افتاده! مثلا از گیرز 1 تا 3 مرتب تغییرات تو گیم پلی بوده؟:دی یا از هیلو ها یا مثلا کیلزون و ...

خداییش راس میگیا آدم خندش میگیره. اصلا دیگه چیکار میتونن بکنن از همه نوع محیط همه نوع وسیله نقلیه و ... استفاده شده .خوب بازی مثل مثلا Geow اگه اینطوری باشه که کلش تکراریه...:d

گیرز 1 تا 3 خیلی خیلی گیم پلیشون فرق کرده
برو گیرز 1 بازی کن دیگه نمیتونی گیرز 2 بازی کنی
برو گیرز 3 بتا که تمومشد رو بازی کن
کلا با گیرز 2 گیم پلیش فرق میکنه
اصلا این بازی رو با بازی چرتی مثل MW3 مقایسه نکن
من که خودم چند ساله دارم گیرز بازی میکنم این رو میگم
با یک بار بازی کردن نمیشه متوجه شد
بازی FPS فقط BF3
برید به فروشتون بچسبید
از شخصیت اشخاصی که COD رو تو لایو بازی میکنن میشه فهمید
------------------------------------------------------------------------------
اما خداییش بیاد از اشخاصی که BF:BC2 رو تو لایو بازی میکنن بپرسید
که COD که قبلا بازی میکردی بهتره یا BF?
مطمئن باشید میگه BF
چون همشون هم COD رو بازی کردن هم BF ر این رو میگن
COD فقط بخاطر اینکه خیلی وقت هرسال عرضه میشه و سابقه اش از BF بیشتره
طرفدار های بیشتری داره
وگرنه واقعا آدم لذت میبره BF بازی میکنه
من خودم کسی هستم که تمام سری های COD و BF رو بازی کردم و حالا دارم مقایسه میکنم

• Like
Reactions: shefer
اگه اون طرف مثلا سر طناب رو میگرفت یا مثلا اون سرباز که لباس سیاه پوشیده سرش رو بالاتر میگرفت این نو آوری میشد ؟ کسی دیگه ایراد نمی گرفت ؟ به نظر من این چیزا مهم نیست نکات ریز تری هم در ساخت نسخه جدید وجود داره!

گیرز 1 تا 3 خیلی خیلی گیم پلیشون فرق کرده
برو گیرز 1 بازی کن دیگه نمیتونی گیرز 2 بازی کنی
برو گیرز 3 بتا که تمومشد رو بازی کن
کلا با گیرز 2 گیم پلیش فرق میکنه
اصلا این بازی رو با بازی چرتی مثل MW3 مقایسه نکن
من که خودم چند ساله دارم گیرز بازی میکنم این رو میگم
با یک بار بازی کردن نمیشه متوجه شد
من خودم جز بتلفیلد بازهای حرفه ای محسوب میشم برای من قصه تعریف نکن خواهشن!
گیم پلی گیرز هم هیچ تغییر کلی نداشته!
تو cod و امثالشم همین وضعیته! من از کسی دفاع نمیکنم اما بی منطق حرف زدن و از 4 تا عکس به نتیجه رسیدن مسخرس!

با این تفاسیر بازیایی مثل Assassin's Creed که انیمیشنای شماره ی یکش تو بالا رفتن از دیوار فرقی با BH نداره , خیلی بازیه آشغالیه !!! آخه این حرفا چیه اساتید ؟!؟! چرا نباید از انیمیشنای خود ساخته استفاده کنن ؟؟!!
شما وقتی بری تو بازی اینقدر درگیر گیم پلی و داستان میشی که نمیفهمی چه خبره !
لطفا اینقدرم BF رو با COD مقایسه نکنید ...
وقتی بیان معلوم میشه چه خبره ... همه ی مردم که احمق نیستن که از هر 5 تا 6 تاشون COD دارن یکیشون BF !!! (منظورم تو ایران نیس چون اینجا با 3 تومن میخری و برات فرق نداره)
شاید گرافیک COD به خوبیه BF نباشه اما یه برتریه بزرگ داره که BF هیچ توجهی بهش نداره ! استفاده از فضای کمتر برای بهتر شدن بازی ! هر بار نقشه های BF بیست برابر قبل میشن و هر بار به درد نخورتر از قبل ! الان تو دنیا مالتی پلیر جزئ جدانشدنی از بازیای این سبک شده و COD مسلما با MW3 بار دیگه این قسمتو جلو میبره و حاضرم شرط ببندم تو BF3 فقط نقشه ها 20 برار شدن و بازی همون قرص خواب آوریه که بود .....

• Like
Reactions: ArianUndead

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or