سازندگان Modern Warfare 3 نواوری کرده اند! یا تقلید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

هنوز یک روز از امدن جدید ترین تریلر بازی MW3 نمیگذرد که سایتهای مختلف به کنکاش و بررسیهای دقیق این بازی پرداخته اند .
در جدیدترین خبر رسیده از سایت Go!GamingGiant این امر گواه است که سازندگان سری جدید بازی IW و Sledgehammer گویا با کپی برداری از قسمتهای انیمیشن و برخی سکانسهای قبلی بازی خواسته اند کار خود را راحت کنند ؛ ایا این برای سازندگان بازی که ادعای نواوری را دارند خوشایند است ؟! تصاویر مشابه را در زیر میتوانید ببینید .

برای مشاهده بهتر عکسها روی انان کلیک کنید .

همانطور که میبینید عکس سمت راست برای قسمت اخر بازی MW2 میباشد و سمت راست برای تریلر MW3

در این تصویر از نظر انیمیشن متفاوت هستند ولی در هر دو عکس شاهد دو سرباز به صورت اهسته در حال برگشتن هستند تفاوت فقط در زاویه دوربین میباشد .

این عکس نیز نشانگر شباهت فاحش در نسخه قبلی بازی و MW3 میباشد .​

آخرین ویرایش:
دوستان بهتره کمی واقعیت بین باشیم من به شخصه از طرفداران بازی call هستم از اولین شمارشو تا همین آخری یعنی black ops بازی کردم نه تنها سینگل بلکه مولتی !!!
الان گرافیک و گیم پلی هر دو مهم هست و اگر واقعا گرافیک call جدید اینی باشه که الان دیدیم خودش یک نمره منفی هست گیم پلی که مطمئنا خوب خواهد بود ولی بهتره توی بازی همیشه از همه نظر ابتکارات سازنده باشه این که بیان حرکاتی رو دقیقا از call قبلی کپی کنند کار جالبی نیست به قول دوستتمون انگار یک کال جدید نیست بلکه یک dlc هست و این بسیار بد هست و من هم از اولین کسانی هستم که بازی رو تهیه میکنم و تهیه کردن اون معنی بر این نمیشه که حتما از بازی هم خوشم میاد من تهیه میکنم که اون رو تست کنم ببینم چطوریاست اگر واقعا اون چیزی نباشه که باید باید من به شخصه از ادامه اون صرف نظر میکنم حتی اگر در حد modern 2 باشه و در حد گرافیک و داستانی همون باز هم خوشم نمیاد چون باید پیشرفت خوبی بازی داشته باشه هم در زمینه گرافیک هم داستانی ولی از نظر گیم پلی واقعا تغییری هم ندن ایرادی نداره چون گیم پلی و حرکات همین الان هم خیلی خوبه !

متاسفانه هیچ نواوری در بازی وجود نداره چه از لحاظ گرافیکی گرفته چه از لحاظ گیم پلی دوباره یک سری mapجدید و همین دوباره قلاب بگیر برو بالا بیا پایین بقول یکی از دوستان همون MW1 خوب بود دیگه
از اون به بعد همش شد کپی کردن از همون شماره این سایتی هم که فرهاد خبرشو گذاشته دقیقا درست میگه
در ضمن بابا کمی هم انصاف داشته باشنید یک سری از دوستان
اون صحنه ای که ساختمان منفجر میشه تو bf3 تو هیچ بازی به این زیبای ندید بودیم
یا اون صحنه های که تیکه های اسفالت روی زمین شکاف بر می خورد
حالا این ها فقط یک نمونش بود گرافیک بازی که برای همه روشن هست
bf3همش نو اوری داره چه از لحاظ تکنیکی و گیم پلی و گرافیک ولی به قول این سایتی که فرهاد گذاشته این ها از خودشون هم دارند کپی می کنند

اگه این اینجوریه پس bt bad company چی بود که 4 نفر یه ارتش رو اوردن پایین؟؟؟
اونکه کلا بساط شورُ شعف و خنده به پا کرده کرده بود!:دی Single Player BFBC2 یکی از مزخرفترین SP هایی بود که تا به حال تو یه بازی FPS تجربه کرده بودم! بسیار کسل کننده،مسخره و تکراری. ناگفته نمونه که تمرکز اصلی این سری روی MP فوق العاده جذابش خلاصه شده .

این تاپیک مثل یک جک میمونه ! بازی از خودش تقلید کرده ؟! تو نسخه قبلی چون قایق و هلیکوپتر و ماشین بود پس اگه تو این شماره ازش استفاده بشه یعنی تقلیده ?! lol
iw ظاهرا اینبار باید حمله به دشمنان را با هواپیمای مسافربری یا بالن و کایت انجام میداد که نشه گفت تقلید !=))
عکس دوم هم که شاهکار تاریخه ! دو تا عکس تو یک محیط اتیش گرفته را تقلید حساب کردند =)) خدا عقلشون بده واقعا خیلی باحالن اینا .
جزو مسخره ترین افتضاح ترین چیزی بوده که میشه خوند همین تاپیکه . بعضی ها هم که ماشالا پدرکشتگی خاصی با بازی دارند که فرصتی باشه دوباره بازی را مورد مسخره قرار بدند . خلاصه نمیدونم تا کی ادامه داره ؟ و چند تا تاپیک قراره ساخته بشه و حرفهای رنگارنگی برای این بازی دید؟ خدا داند ؟!
خلاصه منتظر اون روز هستم که وقتش که اومد این حرفها را دونه دونه از bookmark در بیارم که بساط خندمون جور باشه .

تقلید یا بدگویی و بعد از بازی کردن COD:WM3 فهمیده مبشه البته همه این بازی رو تهیه میکنند تا ببینند که این یک تقلیده یا مثل همیشه یک شاهکار و عنوان پرفروش پس از الان زیاد نگران شده فایده نداره فقط باید بازی رو انجام داد تا این موضوع رو درک کرد

به نظر من نتیجه گیری این سایت واقعا احمقانه است. مخصوصا اون تصویر آتیش. من با نظر دوستمون Gartall کاملا موافقم .

این تاپیک مثل یک جک میمونه ! بازی از خودش تقلید کرده ؟! تو نسخه قبلی چون قایق و هلیکوپتر و ماشین بود پس اگه تو این شماره ازش استفاده بشه یعنی تقلیده ?! lol
iw ظاهرا اینبار باید حمله به دشمنان را با هواپیمای مسافربری یا بالن و کایت انجام میداد که نشه گفت تقلید !=))
عکس دوم هم که شاهکار تاریخه ! دو تا عکس تو یک محیط اتیش گرفته را تقلید حساب کردند =)) خدا عقلشون بده واقعا خیلی باحالن اینا .
جزو مسخره ترین افتضاح ترین چیزی بوده که میشه خوند همین تاپیکه . بعضی ها هم که ماشالا پدرکشتگی خاصی با بازی دارند که فرصتی باشه دوباره بازی را مورد مسخره قرار بدند . خلاصه نمیدونم تا کی ادامه داره ؟ و چند تا تاپیک قراره ساخته بشه و حرفهای رنگارنگی برای این بازی دید؟ خدا داند ؟!
خلاصه منتظر اون روز هستم که وقتش که اومد این حرفها را دونه دونه از bookmark در بیارم که بساط خندمون جور باشه .

نه عزیزم تقلید به این میگن که از انیمیشن سکانس هاس قبلی بازی استفاده شده و حتی اینقدر به خودشان زحمت ندادن بعضی سکانس ها را تغییر بدن
کمپانی های که کارتون میسازند مثل دیزنی از این شیوه زیاد استفاده میکنن.
این لینک بهتر نشون میده

واقعا خیلی عجیبه ! اگه قراره بازی واقعا اینجوری تحویلمون داده بشه که دیگه هیچی ! :|
تو این بازی فقط نام COD هست که به چشم میخوره و دیگه خبری از نو آوری نیست.

البته من بعید میدونم یه همچین چیزی رو و تا زمانی که بازی رو تموم نکنم لحظه به لحظه ، به یک ایده نو امید دارم.

فرخ جان خدایی دیگه داری غیر منطقی میری جلو. یعنی به نظرت این کار تقلید نیست؟ همون حرکات و صحنه هایی که قبلا دیده بودیم و با یک تغییر لوکیشن دوباره به خوردمون بدن و ما هم بگیم آآآآآآآآه پسر صحنه رو... منطقیه به نظرت؟!

یعنی فقط لوکیشن و محیط عوض شده و همون صحنه دوباره تکرار میشه. :|

مثال بارزش همین عکس هست که حتی نحوه برخی حرکات کاملا همون قبلیهاست
کاملا برداشت از موشن کپچرهای قدیمی که لینک ویدیوهای ساختش رو هم زیاد دیدیم.
37tlnuil2x87kydyus.png

البته فعلا میشه به این ایرادها چشم پوش گذاشت شاید چیز جدیدی رو شه که چشمم آب نمیخوره .
ندای وظیفه اوایل با یک جست بزرگ توانسته بود medal of honor و brothers in arms رو کنار بزنه ولی از وقتی که اکتیو تصمیم به این گرفت سال به سال بازی رو بده بیرون معلومه توی یک سال نمیشه چیز شاهکاری بدی بیرون .
bf 3 شانسش خیلی بیشتر میشه برای محبوبیت .
دیگه حالمون بهم خورد از بس دادن بیرون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or