سازندگان Modern Warfare 3 نواوری کرده اند! یا تقلید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

هنوز یک روز از امدن جدید ترین تریلر بازی MW3 نمیگذرد که سایتهای مختلف به کنکاش و بررسیهای دقیق این بازی پرداخته اند .
در جدیدترین خبر رسیده از سایت Go!GamingGiant این امر گواه است که سازندگان سری جدید بازی IW و Sledgehammer گویا با کپی برداری از قسمتهای انیمیشن و برخی سکانسهای قبلی بازی خواسته اند کار خود را راحت کنند ؛ ایا این برای سازندگان بازی که ادعای نواوری را دارند خوشایند است ؟! تصاویر مشابه را در زیر میتوانید ببینید .

برای مشاهده بهتر عکسها روی انان کلیک کنید .

همانطور که میبینید عکس سمت راست برای قسمت اخر بازی MW2 میباشد و سمت راست برای تریلر MW3

در این تصویر از نظر انیمیشن متفاوت هستند ولی در هر دو عکس شاهد دو سرباز به صورت اهسته در حال برگشتن هستند تفاوت فقط در زاویه دوربین میباشد .

این عکس نیز نشانگر شباهت فاحش در نسخه قبلی بازی و MW3 میباشد .​

آخرین ویرایش:
من خودم شدیدا از منتقدان و مخالفان COD های جدید هستم اما اسم این کار رو نمیشه تقلید گذاشت مگه میشه کسی از خودش تقلید کنه..؟ این کار بیشتر تنبلی و عدم نوآوری سازندگان رو میرسونه که عمل کپی/پیست رو به این زیبایی و بدون هیچ تغییر تحولی انجام میدن تا فقط یه CODــی منتشر شده باشه همین .!

آخرین ویرایش:
هر چی باشه ... مگه MW2 نسبت به MW1 تقلید یا هرچی که بگین داشت؟
با اینکه مرحله ی Snipe اون بهترین بود اما نیومدن تویه MW2 یک چیزه تکراری بدن بیرون...
این نشونه ی قدرت و خلاقیت سازندگان قبلیه بازی ( که همه میدونند کین ) هست. اما حالا...

نظر من اینه که احتمالا طبق بازخوردی که از MW2 داشتن متوجه شدن که برخی مراحل از نظر مخاطبان بهتر بوده
خواستن اون مراحل را داشته باشن تا درصد موفقیت بازی را بالاتر ببرن
مطمئنا مراحل جدید و نویی را در بازی میبینیم

• Like
Reactions: RattleSnake
اینو نمیشه به حساب تقلید گذاشت قرار نیست هر صحنه ای که در بازی قبل بوده و در این بازی به کار برده شده تقلید حساب کرد شایدم خواستن گیمرها رو به خاطرات نسخهای قبلی COD:MW 3 ببرند)

من میگم بازی تکراری شده و مثل یه قلک شده . شما ها قبول نکنید
تو sp زیر براتون دوباره داستان سرایی میکنم . اگر این چیزایی که میگم نبود یه تف بندازید تو صورتم .

خب این میشه که برو بچ اطلاعات میان رد تروریست رو میزنن . بعد میگن باید با هلیبرد برید اونجا و شبانه عملیات دستگیری رو انجام بدین. شب انجام ماموریت فرا میرسه و حاجی و برو بچه ها میریزن تو هلیکوپتر. اواسط راه حاجی سیگارش رو روشن میکنه. همین طور که داشته کام میگرفته کاراکتر اصلی میره جلو و میگه حاجی بیا یه سیگاری بزنیم بریم فضا!!! خوب همه 4 نفر که تو هلیکوپتر هستن میان وسط و هر کدوم یه کام میزنن. همین که داشتن شادی میکردن . یهو یه موشک با هدایت فروسرخ میاد سمت هلی کوپتر و منفجر میشه و ....
بعد شما به هوش میاید و چند نفر موردن و... یکی بیسیم میزنه و تقاضای امداد میکنه. از همه طرف دشمنا دارن میان . یه کمی مقاومت میکنید و بعد یه چنتا تانک میاد وسط ! شما RPG 7 رو بر میداری و میزنی به تانکه ولی هیچیش نمیشه. بعد میفهمید که تانک ابرامز هست با این چرتو پرتا چیزیش نمیشه . بعد یه وسیله به دست میارید که به کمک اون از توپ خانه میتونید کمک بگیرید و بعد مختصات تانک ها رو میدید و .... هلی برد میرسه و یا علی . این مرحله هم تموم شد.
تو مرحله بعد هدایت یه c 130 رو میدن دستت!
3 نوع توپ هم دارید و باید حسابی مواضع دشمن رو بکوبید و.... توپ 30 MM و 60 MM و 120 MM !

مواضع رو میکوبید و حالش رو میبرید .
این میشه کل سری COD از شماره MW1 و 2 و 3

حالا جدای گرافیک سری کال او صحنه های حماسی و سینماتیک ردیفی داره ... اخر جنگاوری نوین 2 رو یادتون هست ؟ ادم رو میخکوب می کرد. یا صحنه کشتن شدن ghost خودش به اندازه ی یه بازی کامل می ارزید ... خدا کنه 3 هم این طوری باشه ...

ماشالا IW خدا قوت به این همه خلاقیت :d
والا حالا گناه دارن خب یکسری انمیشن ها دیدن خوبه نیاز به دوباره سازی نیست
ولی کپی لوکیشن یکم مورد داره :d

• Like
Reactions: SHePArd
این بازی رو هرجوری بدن بیرون به شدت فروش میکنه همه هم بازی میکنن به شدت هم لذت میبرن اصلا هم نیازی نیست خودشون رو زیاد خسته کنن :d

به نظر من نباید سازندگان تقلید کنن!!!! حتی از بازی خودشون کاربر ها یک بازی مدرن میخوان
دنبال نوآوری در بازی هستن !!! ولی اینا برگشتن از سری سازی خودشون تقلید کردن
به نظر من mw3از bf3 هم تقلید کرده اینو از عکس ها و تریلر هایی که دیدم میگم

Holy Crap !!
بنظرمن این بازی اگر تخریب پذیری نداشته باشه که اشغاله! اگرهم تخریب پذیری داشته باشه نشون دهنده اینه که از سوپر بازی بدکمپانی 1 و2 تقلید کرده که بازهم نشون میده اشغاله! درکل بازی اشغالیه و اونهایی هم که در سراسر دنیا بازی رومیخرن اندازه گیمرهای کشورهای عقب مونده وجهان سومی مثل ایران هم نمیفهمن وما انتهای فهم وشعور و تشخیص و....هستیم!
نکته مهمی که اینجا بهش اشاره نشده اینه که IW باهمین کپی و پیست کردن بازی به مراتب زیبا تر و گیمپلی به مراتب دوست داتشتنی تر و مولتی بسیار جذاب تری نسبت به BF ارائه میکنه والبته نقدها و نمره های قابل توجهی هم دریافت میکنه (برخلاف BC1&2 البته):)
===================
البته هنگام ریلیز بازی همین دوستانی که اینجا رو معطر کردن با نظرات قشنگشون کامنتهای بسیار متفاوتی رو تو تاپیک بازی ول خواهند داد:d

مولتی بسیار جذاب تری نسبت به BF ارائه میکنه
شاید برای نوب جماعت مولتیش بهتر باشه اما برای گیمرهای حرفه ای فکر نمیکنم!!!
البته منظورم به تو نیست معراج

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or