سازندگان Modern Warfare 3 نواوری کرده اند! یا تقلید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

هنوز یک روز از امدن جدید ترین تریلر بازی MW3 نمیگذرد که سایتهای مختلف به کنکاش و بررسیهای دقیق این بازی پرداخته اند .
در جدیدترین خبر رسیده از سایت Go!GamingGiant این امر گواه است که سازندگان سری جدید بازی IW و Sledgehammer گویا با کپی برداری از قسمتهای انیمیشن و برخی سکانسهای قبلی بازی خواسته اند کار خود را راحت کنند ؛ ایا این برای سازندگان بازی که ادعای نواوری را دارند خوشایند است ؟! تصاویر مشابه را در زیر میتوانید ببینید .

برای مشاهده بهتر عکسها روی انان کلیک کنید .

همانطور که میبینید عکس سمت راست برای قسمت اخر بازی MW2 میباشد و سمت راست برای تریلر MW3

در این تصویر از نظر انیمیشن متفاوت هستند ولی در هر دو عکس شاهد دو سرباز به صورت اهسته در حال برگشتن هستند تفاوت فقط در زاویه دوربین میباشد .

این عکس نیز نشانگر شباهت فاحش در نسخه قبلی بازی و MW3 میباشد .​

آخرین ویرایش:
عالی بود .یه پیشنمایش بسیار زیبا .
بشدت منتظر بازی هستیم.:d
ممنون عزیز حالا برات قسمت دومش رو میگم . ( البته هر چند همه مراحل 4 تا کال آخر که من بازی کردم تو همین مایه ها بود !)

خب میزنه و شما یه دفعه خودت رو وسط میدون جنگ میبینی!
بعد دور و برت رو نگاه میکنی 200 تا سرباز خودی و غیر خودی ریخته . همه هم در حال شلیک هستن ولی هیچ کس نمیمیره نمیدونم چرا؟همین توری یه دفعه حاجی رو میبینی . میرید رو بوسی و سلام وعلیک و...( وسط میدون جنگ) حالا حاجی کیه؟ حاجی تک تیر انداز خوفیه. بعد میگه من باید یه عملیات مخفی کاری برم تو هم هستی با هم بزنیم به رگ حالشو ببریم ؟ و سر دسته تروریس ها رو بکشیم . بعد فردای اون روز شروع میشه . تو و حاجی با تفنگ های تک تیر و یه smg میرید به جنگ دشمن .
حالا کاری ندارم آخر قصه رو براتون میگم.
میزنه و شما تو کوهستان های یخی با جت اسکی دنبال همون رئیس تروریسته میرید. یه چنتا تیر اندازی و تعقیب و گریز و... یه دفعه میرسید به یه دره و 3 تایی با هم میرید تو برفا و همون موقع یه بهمن هم میاد رو سرتون و سربازای آقا رئیسه ( رئیس ترو ریستها) شما 3 تا رو گم میکنن.
حالا فیلم هندی شروع میشه . شما به هوش میای میبینی که بهمن سنگین بوده و سرگیجه هم داری تیر هم خوردی . این ورو نگاه میکنی میبینی که حاجی تیر خورده ولی باز داره با تروریسته میجنگه . بعد هیچی تو هم با اون حال زار و نزارت باید یه پرتاب جنجر خوب داشته باشی وگر نه حاجی میمیره .
خوب صحنه آهسته میشه و تو هم افتادی روی زانو هات . دستت رو بالا میاری و در یک لحظه کار رو تموم میکنی. و بعد به علت خون ریزیه شدید میوفتی . حاجی میاد بالا سرت میگه عزیزم . فدات شم . تحمل کن . اونور از بهشت خبری نیست . نمیری . نه نرو . آهای بی وفا دیگه دوستم نداری؟
بعد تو پلاکت رو در میاری و با عکس هات . بعد عکس بچت رو میدی به حاجی و میگی اینا رو بده زنم!!! حاجی گریه میکنه و.... بعد تو میگی حاجی کمک کن نمازم رو بخونم و....

همین دیگه .

ممنون عزیز حالا برات قسمت دومش رو میگم . ( البته هر چند همه مراحل 4 تا کال آخر که من بازی کردم تو همین مایه ها بود !)

خب میزنه و شما یه دفعه خودت رو وسط میدون جنگ میبینی!
بعد دور و برت رو نگاه میکنی 200 تا سرباز خودی و غیر خودی ریخته . همه هم در حال شلیک هستن ولی هیچ کس نمیمیره نمیدونم چرا؟همین توری یه دفعه حاجی رو میبینی . میرید رو بوسی و سلام وعلیک و...( وسط میدون جنگ) حالا حاجی کیه؟ حاجی تک تیر انداز خوفیه. بعد میگه من باید یه عملیات مخفی کاری برم تو هم هستی با هم بزنیم به رگ حالشو ببریم ؟ و سر دسته تروریس ها رو بکشیم . بعد فردای اون روز شروع میشه . تو و حاجی با تفنگ های تک تیر و یه smg میرید به جنگ دشمن .
حالا کاری ندارم آخر قصه رو براتون میگم.
میزنه و شما تو کوهستان های یخی با جت اسکی دنبال همون رئیس تروریسته میرید. یه چنتا تیر اندازی و تعقیب و گریز و... یه دفعه میرسید به یه دره و 3 تایی با هم میرید تو برفا و همون موقع یه بهمن هم میاد رو سرتون و سربازای آقا رئیسه ( رئیس ترو ریستها) شما 3 تا رو گم میکنن.
حالا فیلم هندی شروع میشه . شما به هوش میای میبینی که بهمن سنگین بوده و سرگیجه هم داری تیر هم خوردی . این ورو نگاه میکنی میبینی که حاجی تیر خورده ولی باز داره با تروریسته میجنگه . بعد هیچی تو هم با اون حال زار و نزارت باید یه پرتاب جنجر خوب داشته باشی وگر نه حاجی میمیره .
خوب صحنه آهسته میشه و تو هم افتادی روی زانو هات . دستت رو بالا میاری و در یک لحظه کار رو تموم میکنی. و بعد به علت خون ریزیه شدید میوفتی . حاجی میاد بالا سرت میگه عزیزم . فدات شم . تحمل کن . اونور از بهشت خبری نیست . نمیری . نه نرو . آهای بی وفا دیگه دوستم نداری؟
بعد تو پلاکت رو در میاری و با عکس هات . بعد عکس بچت رو میدی به حاجی و میگی اینا رو بده زنم!!! حاجی گریه میکنه و.... بعد تو میگی حاجی کمک کن نمازم رو بخونم و....

همین دیگه .

دوست عزیز تایپیک برای داستان سرایی نزده شده . بلاگ و اینگونه صحبتها برای همین کارهاست ممنون .

فرخ جان خدایی دیگه داری غیر منطقی میری جلو. یعنی به نظرت این کار تقلید نیست؟ همون حرکات و صحنه هایی که قبلا دیده بودیم و با یک تغییر لوکیشن دوباره به خوردمون بدن و ما هم بگیم آآآآآآآآه پسر صحنه رو... منطقیه به نظرت؟!

یعنی فقط لوکیشن و محیط عوض شده و همون صحنه دوباره تکرار میشه. :|

اخه مسئله اینه تقلید به حساب نمیاد ! بگن باز لوکیشن تکراری ولی تقلید ؟!
دوما اونجا مشخص نیست در چه شرایطی ما میخوام قایق برونیم و چون اونجا یه زیر دریایی وجود داشت که حالا روی یه اقیانوس بود و مثل نسخه دو از روی رودخونه و به صورت خیلی خطی انجام نمیگیره ظاهرا .
سوما عکس دومی واقعا خیلی مسخرست طرف دوتا تصویر از آتیش گرفته میگه تقلید ! تو جنگ مشخصه همه جا اتیش میگیره حالا اونجا طرف وارد یه صحنه شده که اتیش گرفته بد رفته با bo مقایسه کرده !
این عکس را من یه بارم نشون دادم گرافیک بازی هنوز در حال پولیشه که خودشون هم گفتند . این عکس را نگاه کن دقیقا تم رنگش هم با تریلر که نشون دادند یکیه ولی عکس پایینه برای نسخه نهایی بازیه نشون میده که انجین بازی چطوری پیشرفت کرده . به نظرت برای یه بازی 60 فریم با اون جو سنگین عالی نیست ؟
mp_carbon_reverse__south_africa_.jpg.jpg

عکس دومی واقعا خیلی مسخرست طرف دوتا تصویر از آتیش گرفته میگه تقلید ! تو جنگ مشخصه همه جا اتیش میگیره حالا اونجا طرف وارد یه صحنه شده که اتیش گرفته بد رفته با bo مقایسه کرده
آتیش رو نمیگن که فرخ!
استیل طرف که داره به عقب بریگرده!
تقلید که نیست اما دقیقا همون موشن کپچر هارو کپی کردن همینور!

این بازی دقیقا مثل تام و جری هست.هرچه قدر هم شوخی های تکراری رو یه جور دیگه بهمون نشون بدن بازم واسمون جذابه.
قبول دارم که پیشرفتی نداشته( حداقل تو این تریلر) ولی بازم مطمئن باشید پرفروش ترین بازی امسال میشه.

ولی خودمونیم ها اون عکس اخری انگار برنامه نویس رفتن COPY+PASTE کردن.:))

آتیش رو نمیگن که فرخ!
استیل طرف که داره به عقب بریگرده!
تقلید که نیست اما دقیقا همون موشن کپچر هارو کپی کردن همینور!

خب بازم مسخرست ! برای بازی انیمیشن اضافی میزارن ولی دیگه کلا انمیشن حرکات را تغیر نمیدن .
الان هر بازی دوست داری برات نشون بدم که انیمیشنهای کاملا تکراری تو دو نسخه متفاوت وجود داره . حالا فقط گیر دادن به mw3 .
اتفاقا تو mw3 که دیدم بازم انیمیشنهای پیشرفت کرده مخصوصا اونجا که طرف نارنجک را میندازه واقعا خیلی طبیعی کار شده و سربازها خم میشن و فرار میکنن و............
یا مثلا عکس سومی خب طرف میخوای با چه نوع انیمیشنی طنابش را قلاب کنه ؟:دی که متفاوت باشه؟ مثلا قرار بود قلاب را با دست چپش انجام بده ؟:دی

خب بازم مسخرست ! برای بازی انیمیشن اضافی میزارن ولی دیگه کلا انمیشن حرکات را تغیر نمیدن .
الان هر بازی دوست داری برات نشون بدم که انیمیشنهای کاملا تکراری تو دو نسخه متفاوت وجود داره . حالا فقط گیر دادن به mw3 .
اتفاقا تو mw3 که دیدم بازم انیمیشنهای پیشرفت کرده مخصوصا اونجا که طرف نارنجک را میندازه واقعا خیلی طبیعی کار شده و سربازها خم میشن و فرار میکنن و............
یا مثلا عکس سومی خب طرف میخوای با چه نوع انیمیشنی طنابش را قلاب کنه ؟:دی که متفاوت باشه؟ مثلا قرار بود قلاب را با دست چپش انجام بده ؟:دی

دوست من.خود من یکی از طرفدارای 2 اتیشه ی بازی هستم قطعا هر چی بازی بد هم باشه مطمئنا می گیرمش ولی.......
انیمیشن های تکراری و copy+paste های زیادی که ما داریم میبینیم رو نمیشه با دیدن تخریب پذیری بازی و به قول شما انیمیشن پرتاب نارنجک(که خودم بسیار باهاش حال کردم) نادیده گرفت.
2 سال از نسخه ی قبل گذشته فقط 2 تا پیشرفت!!!!

یعنی کاملاً مشخصه فقط میخواند یک چیزی به اسم COD بدند بیرون و فروششون رو کنند!
تا وقتی ملت بخرن بازیو هیچ غلطی نمیکنه این Acti
نمیدونم فرق BO با MW2 چی بود این همه به به و چه چه کردن دوستان!
MW2 با تم متفاوت و چند تا صحنه اکشن جو گیر کننده=MW3

یعنی شما با یک تریلر پی بردی بازی 2 تا پیشرفت داره ؟!
یعنی اکتی باید با یک تریلر کل بازی را اشکار میکرد که چی داره یا نداره ؟!
مشکل من الان دقیقا همینه !

مثلا گفتم 2 تا پیشرفت:))
بعدشم اگه قرار باشه از روی trailer قضاوت کرد که trailer مدرن 2 که اصلا پیشرفتی رو نشون نمیداد فقط داشت یه روند معمولی از بازی رو نشون میداد.
ایشالا یه دمو از گیم پلی بازی بیاد همه چی معلوم میشه.

دوستانی که میگن بازی نیاز نیست هر ساله انیمیشنش رو عوض کنه یا گیم پلی رو اگه اینجور بود هیچ وقت شاهکاری مثل mw1 ساخته نمیشه و هنوز هم شما داشتید cod مربوط به جنگ جهانی رو بازی می کردید.
من نمیگم bf3 خیلی نو اوری داره اتفاقا اون هم همچین اش دهن سوزی نیست کلا این نسل از بازی ها نو اوری به صفر رسید نمونه اش هم GH و COD
شاید هر 3 یا 4 سال یکبار بازی مثل PORTAL یا L.A NOIRE اوضاع رو تغییر بده.

احتمالا کسی که این تریریلر ها رو می ساخته یکی بوده :)) ولی این ها فقط چند سکانس از اون سکانس هایی که گذاشته اند بوده نمیشه گفت تکراری است .

درسته که COD داره رو به نابودی میره (منظورم فروشش نیست) اما بازی به خوبیه این نیست فعلا ... چه باید کرد ؟!!! باید منتظر بمونیم تا برادران West و Zampella دوباره یه بازیه خوب بسازن برامون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or