شایعه ساخت نسخه جدید Prince of Persia با استفاده از UbiArt Framework

METRO_2034

کاربر سایت
33488-prince-of-persia-4-titre-provisoire-4_640.jpg

طبق گزارش های به دست آمده نسخه جدید شاهزاده ایرانی در یوبی سافت در حال ساخت است. این نسخه قرار است از انجین UbiArt Framework که قبل از این در ساخت بازی های Rayman Origins و Rayman Legends و همچین بازی که به زودی قرار است عرضه شود یعنی Child of Light به کار رفته است استفاده کند.

این عنوان که در سبک دو بعدی ساخته خواهد شد قرار است از انیمیشن های مربوط به عنوان Rayman نیز استفاده کند. از آنجایی که انیمیشن های کاراکترهای این بازی به صورت جداگانه طراحی شده اند به راحتی میتوان از بخش های مختلف انیمشین ها به صورت جداگانه استفاده کرد. ( ماننده حرکت های دست و پا ، راه رفتن، چرخیدن و ... )

در ادامه گزارش گفته شده این موقعیت برای ایجاد خلاقیت و تنوع در بازی به سازندگان کمک زیادی کرده است. آخرین باری که نسخه جدیدی از POP مشاهده شد نسخه ضعیفی بود که برای گوشی های همراه عرضه شد.

در طی تماس Videogamer با یوبی سافت برای تایید خبر آنها از جمله همیشگی خود " ما براساس شایعات اظهارنظر نمی کنیم" استفاده کرده اند!

م

هر غطلی یوبی میخواد بکنه فقط یه شاهزاده ایرانی درست حسابی بده فارسی هم صحبت نکنن مهم نیست ولی حداقل میتونه یه زیرنویس فارسی براش بزنه بابا.اسمش ایرانیه بعد زیرنویس فارسی هم نداره
خلاصه تریپ خوب بزنه یه یار هم مثل الیکا (اگه اسمش اشتباه نکرده باشم) بزاره کنارش که عالیه و همینطور یه گرافیک خفن بدون باگ (انشالله شاید آخرالزمان اینطوری بشه)

دقیقا مدتیه منم تو فکر این پرنس ـم , تو این سالا ac حسابی حواس همه رو از این بازی پرت کرده و یه جورایی وقتی بازیبازا با همچین عنوانی سیر میشن دیگه اومدن پرنس پرشیای جدید واسشون مهم نیست ..
من با دو بعدی شدن بازی مخالف چون یه عقب گرد میدونمش , مخصوصا اگه قرار باشه با موتور یوبی آرت ساخته بشه حتی با وجود محیط های منحصر به فردش

ای بابا...چی خوندم چی شد!!
اولش شکه شدم دیدم نوشته پرنس!! فک کردم انگار یوبی می خواد یه ww جدید برای نسل جدید بده! اما بعد دیدم عکس pop 2008 ـه،گفتم عب نداره بدرک اینم خوبه، اما وقتی خوندم دو بعدیه گفتم دیگه هیچی دیگه بعید میدونم یوبی دیگه سر عقل بیاد!

فک کنم علتشم فقط می تونه تذکرات غربی ها به روسای یوبی سافت باشه! که ایران و تمدن اونا رو برای ملت های دیگه رویایی جلوه نده... گمون کنم البته!

تو فارم های خارجی و هم که می خوندم اونوریا هم دلشون خیلی برای یه pop هزار و یه شبی تنگ شده!(واسه من خیلی جالب بود!) و هی به اساسین هم فش میدادن! )

حالا جدای این من دوست داشتم اگه خودشون دیگه نمی تونن (یا نمیزارن !) لااقل این امتیازش و میدادن به سونی یه بازی اسطوره ای مثل نسخه دوم ازش بسازه (خیلی خیفه) یه بازی با کلی فنون پیچیده، شمشیرهایی اساطیری و با دشمنای عجیب و غریب که بلای جون پرنس میشن! و توی سرزمین ها و بناهای باسنانی و تاریخی + یه داستان بسیار عالی ...چی میشد!!

من اگه کارگردان بودم همین الان سناریوشو نوشته داشتم !(درس نخوندیم بازیساز بشیم که!)

آخرین ویرایش:
باز هم یه اشاره هایی به پرنس جدید...:-"

86619687846443137628.png

البته اکانت توییتر طرف هم اکنون پودر شده! :-"
ولی به نظر میاد با توجه به این عکس ، شایعه های قبلی هم درست باشه و یه سری(اگر نشه مثل 2008 :| ) جدید خلق خواهد شد...

منبع

دیگه چیزی به تایید Prince of Persia: Rayman Edition نمونده :P
فقط دو بعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی

باز هم یه اشاره هایی به پرنس جدید...:-"

86619687846443137628.png

البته اکانت توییتر طرف هم اکنون پودر شده! :-"
ولی به نظر میاد با توجه به این عکس ، شایعه های قبلی هم درست باشه و یه سری(اگر نشه مثل 2008 :| ) جدید خلق خواهد شد...

منبع

منظورت از این قسمت چیست ؟! نکنه با نسخه 2008 مشکل داری ؟! :-b هوس کردی مورد اصابت قدرت های بانوی مقدس ما شاهدخت الیکا قرار بگیری ؟! :-/

به نظر من که POP 2008 واقعا خوب بود، حالا درسته اوایلش که شخصیت معرفی شد همه باهاش مشکل داشتن و اینا ولی رفته رفته واقعا خوب شد.
از نظر داستان که خیلی جالب بود جزو اولین بازیهایی هم بود که کاراکتری داشت که دنبالمون میومد و توی گیم پلی و داستان هم به شدت تاثیر داشت. بعد تازه داستانش و محیطش به نظر من ایرانی ترین بازی از بین سری بود.
گیم پلیش هم که خیلی جالب بود حالا درسته یعضی از جاهاش یکم تکراری میشد اما انقدر محیط ها و... عالی بود که باز هم چیزی احساس نمیکردی.
من یکی که هنوزم که هنوزه خیلی منتظر ادامه بازی هستم. هر چی واقعا از نسخه بعدیش بهتر بود.

POP 2008 خوب بود اما گیم پلیش زیر خط فقر بود و کیلومترها با اون گیم پلی انعطاف پذیر شماره دوم و سوم فاصله داشت. این یه حقیقته که نمیشه کتمانش کرد. بیشتر وقت بازی صرف پلتفرمینگ بیش از حدش میشد و از طرفی هم این بخش رو بیش از حد شلوغش کرده بودن.

POP 2008 خوب بود اما گیم پلیش زیر خط فقر بود و کیلومترها با اون گیم پلی انعطاف پذیر شماره دوم و سوم فاصله داشت. این یه حقیقته که نمیشه کتمانش کرد. بیشتر وقت بازی صرف پلتفرمینگ بیش از حدش میشد و از طرفی هم این بخش رو بیش از حد شلوغش کرده بودن.
البته من با پلتفرمینگ ـش بسی حال نمودم! :x اصلا توی اون محیط آدم لحظه به لحظه لذت میبرد! :d
مبارزات هم، Comboـهای جالبی داشت! درسته آسون بود و زیاد دشمنی توی بازی نبود، اما سیستم مبارزاتی که ساخته بودن به نظرم عالی بود! :d

نمیدونم چرا ولی بنظر من بهترین پرینس نسخه سوم بود و بس :دی ! خدا کنه ریمستری ریمیکی چیزی از اون بسازن :دی یا کلا یه فهرمان جدید معرفی کن :|
دقیقا بگو رو چه حسابی گفتی قهرمان جدید معرفی کنن ؟ :|
به نظر من تنها دلیلی که از ادامه این سری جلو گیری کرده وجود IP ـیی نام Assassin's Creed ـه یه فرمول موفق و پولساز برا Ubi !!! کاری که سال هاست اکتی داره انجام میده و دریغ از یه IP به درد بخور :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or