شایعه ساخت نسخه جدید Prince of Persia با استفاده از UbiArt Framework

METRO_2034

کاربر سایت
33488-prince-of-persia-4-titre-provisoire-4_640.jpg

طبق گزارش های به دست آمده نسخه جدید شاهزاده ایرانی در یوبی سافت در حال ساخت است. این نسخه قرار است از انجین UbiArt Framework که قبل از این در ساخت بازی های Rayman Origins و Rayman Legends و همچین بازی که به زودی قرار است عرضه شود یعنی Child of Light به کار رفته است استفاده کند.

این عنوان که در سبک دو بعدی ساخته خواهد شد قرار است از انیمیشن های مربوط به عنوان Rayman نیز استفاده کند. از آنجایی که انیمیشن های کاراکترهای این بازی به صورت جداگانه طراحی شده اند به راحتی میتوان از بخش های مختلف انیمشین ها به صورت جداگانه استفاده کرد. ( ماننده حرکت های دست و پا ، راه رفتن، چرخیدن و ... )

در ادامه گزارش گفته شده این موقعیت برای ایجاد خلاقیت و تنوع در بازی به سازندگان کمک زیادی کرده است. آخرین باری که نسخه جدیدی از POP مشاهده شد نسخه ضعیفی بود که برای گوشی های همراه عرضه شد.

در طی تماس Videogamer با یوبی سافت برای تایید خبر آنها از جمله همیشگی خود " ما براساس شایعات اظهارنظر نمی کنیم" استفاده کرده اند!

م

چرا اینطوری میکنین بابا!!
خوبه یوبی حداقل همینم میخواد بسازه!! هرچی باشه اوریجین بای هم دوبعدی بوده:d8-|
داستانو که فکر نمیکنم چیز خاصی داشته باشه اونم با این سبکی که مشخص شده. ولی باید گیم پلی خوبی داشته باشه؛ حداقل در حد Outland باشه دیگه...!

سالی که اولین نسخه (sand of time) منتشر شد یادم نمیره
سریع گرافیک جدید گرفتم و نشستم پاش، بدجوری حال داد
برام تجربه متفاوتی تو دنیای گیم بود
سال بعدش که (warrior within) منتشر شد اصلا خبر نداشتم
یه شب رفتم واسه خرید بازی و صاحب مغازه بهم پیشنهاد کرد
گرفتمش و سریع نصب کردم، گرافیک و ظاهر پرنس پیشرفت زیادی کرده بود
بدجوری درگیرش شدم
وقتی رسیدم به آخر بازی و کالینا کشته شد، با خودم گفتم، حیف شد مرد !
22166608798864585916.jpg

بعد از بازی مجدد متوجه شدم یه پایان دیگه وجود داره ؟!
بدجوری حال کردم!
عجب پایانی هم بود !
72402111050071747994.jpg
خیلی وقته منتظر شنیدن خبر ساخت نسخه حسابی و در حد و اندازه دو نسخه اول هستم
این اخبارهم بدجوری حالگیریِ !

• Like
Reactions: Ozzy the turtle
تیتر را که خوندم فک کردم ادامه PoP 2008 هستش. ولی وقتی خبر را خوندم اینجوری شدم :(
شاید یک بازی بشه که از نظر گیم پلی، خیلی فان و خوب بشه ولی بعید می دونم از نظر داستانی (با توجه به داستان هایی که بازی های دو بعدی دارن) چیز خاصی بشه...
یاد داستان Warrior Within بخیر:-<
برای من سواله واقعا چرا ادامه PoP 2008 را نمی سازن؟:-/ از نظر داستانی پتانسیل زیادی داره برای ساختن ادامه اش...

• Like
دوستان واقعا فکر میکنن که چرا یوبیسافت چند سالی هستش اصلا هیچ بهایی به بازی شاهزاده پارسی ( ایرانی ) نمیدن !!! دلیلش هر چی هست اصلا ربطی به مردن آیپی و این جور چیزا نداره !

مشکل اصلی نام این بازی هستش که به خاطر روابط بسیار بد ایران با غرب که در این چندین سال اخیر به اوج خودش رسیده بود به همین دلیل این داستان ها به صنعت گیم هم باز شد یعنی اصلا امکان نداره که تاثیری نداشته باشه

شما فقط یه نگای به سری داستان های بازی اسسین بندازین که اول از تمدن خاور میانه شروع شد و بعد ها سر از آمریکا در آورد :|این وسط مصر و ایران و ..... (که اسسین های معروفی در زمان حکومت سلوکی در ایران بودن و همین طور زمان خشایار شا و خیلی زمان های دیگه !!! این وسط چی شد این همه داستان عالی مربوط به اسسین ها در خاور میانه به کجا رفت و آخر سر داستان رفت سر از دزدان دریایی در آورد :|

واقعا تاسف برانگیزه که صنعت گیم سازی درست حسابی در ایران نداریم و خودمون نمیتونیم یه بازی درست حسابی و در سطح جهانی مربوط به تاریخ و تمدنمون بسازیم ( نیست که فیلم های تاریخی مربوط به ایران خیلی میسازیم !!!:| )

دوستان باید کم کم عادت کنن که این آیپی به فراموشی سپرده بشه و اگه هم بخوان این بازی پرنس پارسی رو بسازن در حد همین بازی موبایل و یا یک بازی دوبعدی بخوان بازی رو بسازن .

مقصر اصلی خودمون هستیم که این همه تاریخ و تمدن و داستان های بی نظیر شاهنامه و خلاصه هزار تا کوفت و زهرمار دیگه داریم بسازیم ولی همش به غربی ها نگاه میکنیم که بخوان از تاریخ ما بازی بسازن خوب مشخصه که نمیسازن تا همین جاش هم همین بازی شاهزاده پارسی رو ساختن لطف کردن !

فعلا همین طوری در خوابیم و در خواب خواهیم ماند و بودجه های کشور خرج هر چیز میشه به جز ایران زمین و مردم ایران و تاریخ ایران و ...........

• Like
از اولش هم چیزی به عنوان شاهزاده پارس یا فارس نساختن . ی ادم کج و کُله با ی ابا عمامه رو سرش و ی شمشیرم دستش ، معماریش هم که اسلامی بود ، داستانش هم من دراوردی .

اسم بازی در واقع prince of arabia بود .
نمیدونم اونطرفا رفتید یا نه
از پاسارگاد و تمدن چندهزار ساله و اندی فقط 4 تا ستون مونده با ی زیربنای چندهزار متری که از لا به لای سنگ های کفش علف هرز در اومده .
اونایی که اون زمان زندگی میکردن ایرانی بودن
ما نژاد هزار و ی شب هستیم .

در کل کاش این نسخه واسه موبایل نباشه. ( SoF فاجعه بود 5 دیقه نشده پاک کردم ) حتی ارکید هم باشه واسه کنسول خوبه. من خودم دلم میخواست حالا که دو بعدی هست یه بازی کامل میشد مثل ریمن حالا که دیگه قرار نیست نسخه اصلی بسازن همون هم جای خالی ریمن رو واسه امسال پر میکنه :دی

شاهزاده پارس*
دیگه فکر نکنم برای شما هم باید توضیح داده بشه که در زمان های دور ایران رو کشور های خارجی به نام پرشیا میشناختن و اون هم به خاطر حکومت های طولانی مدت هخامنشیان و ساسانیان که به همین سو در غرب از ایران به نام سرزمین پارس یاد میشد ولی در داخل ایران خصوصا از زمان ساسانیان ایده ملی و فرهنگی (که اول این ایده ، ایده ای دینی بود ولی با گذشت زمان به ایده ای فرهنگی و ملی تغییر شکل یافت )ایرانشهر در سراسر شاهنشاهی ایران گسترش یافت و مردم ایران با هر قومیت و فرهنگی که داشتن اول خودشون رو ایرانی میدونستن .

یکی از دلایل به وجود آوردن نام ایران در زمان ساسانیان این بود که نام یک قوم بر کل سرزمین ایران نباشه و ساسانیان برای متحد کردن تمامی اقوام با هر فرهنگ و دینی که داشتن نام ایران بود یعنی سرزمین آزادگان سرزمین آریایی ها .........برای اطلاعات خیلی بیشتر میتونی به این لینک مراجعه بکنی و اطلاعات بیشتری کسب کنی

ایرانشهر (ساسانیان) - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

ایران - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

تیتر را که خوندم فک کردم ادامه PoP 2008 هستش. ولی وقتی خبر را خوندم اینجوری شدم :(
شاید یک بازی بشه که از نظر گیم پلی، خیلی فان و خوب بشه ولی بعید می دونم از نظر داستانی (با توجه به داستان هایی که بازی های دو بعدی دارن) چیز خاصی بشه...
یاد داستان Warrior Within بخیر:-<
برای من سواله واقعا چرا ادامه PoP 2008 را نمی سازن؟:-/ از نظر داستانی پتانسیل زیادی داره برای ساختن ادامه اش...

برای من هم سئواله واقعا چطور Ubisoft حاضر شد Forgotten Sands رو منتشر کنه ولی این رو ادامه نمیده :(
جدا بهترین کار برای این مجموعه، ادامه دادن ریبوت 2008 ـه.
این بازی یکی از بالغ‌ترین و زیباترین طراحی‌های هنری رو داشت. شاهزاده‌ی جدید به شاهزاده‌ای که جردن مکنر ساخته بود، شباهت داشت
الیکا شخصیت دوست‌داشتنی بود و بین دو کاراکتر هم اصطلاحا Chemistry خوبی بوجود اومده بود
همه‌ی اینها به کنار، فضای ایرانی‌تر، موسیقی خیلی خوب، سیستم مبارزه‌ی خیلی سینمایی و... این بازی کلی نکته مثبت داشت. حیفه ازش استفاده نشه:(

• Like
برای من هم سئواله واقعا چطور Ubisoft حاضر شد Forgotten Sands رو منتشر کنه ولی این رو ادامه نمیده :(
جدا بهترین کار برای این مجموعه، ادامه دادن ریبوت 2008 ـه.
این بازی یکی از بالغ‌ترین و زیباترین طراحی‌های هنری رو داشت. شاهزاده‌ی جدید به شاهزاده‌ای که جردن مکنر ساخته بود، شباهت داشت
الیکا شخصیت دوست‌داشتنی بود و بین دو کاراکتر هم اصطلاحا Chemistry خوبی بوجود اومده بود
همه‌ی اینها به کنار، فضای ایرانی‌تر، موسیقی خیلی خوب، سیستم مبارزه‌ی خیلی سینمایی و... این بازی کلی نکته مثبت داشت. حیفه ازش استفاده نشه:(
نسخه 2008 واقعا خیلی خیلی رنگ و بوی ایرانی تری گرفته بود و واقعا بازی خوبی هم بود واقعا حیف و صد افسوس که ادامش ساخته نشد :(

شخصیت های بازی اون جاهایی که فارسی صحبت میکردن آدم کیف میکرد :d

• Like
عزیزان یوبی دارن پی پی میکنن به اصالت و بزرگیه PoP.
مطمعن باشید تا زمانیکه Assassins Creed هست محل به PoP نمیذارن.
مردشور عزیزان Ubisoft رو ببرن :bighug:

مقصر اصلی خودمون هستیم که این همه تاریخ و تمدن و داستان های بی نظیر شاهنامه و خلاصه هزار تا کوفت و زهرمار دیگه داریم بسازیم ولی همش به غربی ها نگاه میکنیم که بخوان از تاریخ ما بازی بسازن خوب مشخصه که نمیسازن تا همین جاش هم همین بازی شاهزاده پارسی رو ساختن لطف کردن !
بازی که ساختن اما پرنس یه چی دیگست!

32024690059332148056.jpg

دو بعدی!!!!!!!
خوب یعنی چی الان؟ که مثلا آقا ما هستیم هنوز داستان تموم نشده فعلا اینو داشته باشید تا یه 4 سال دیگه خدا بزرگه یه دو بعدی ذیگه!!
خوب امتیازشو واگذار کنن لا اقل یکی دیگه خدمتی بکنه
جالبه این روزا داستان سر اینکه بعضی نسخه ها اینقد شماره بیرون ندن که ارزش اولیه عنوان حفظ شه بعد یوبی سافت اینجوری...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or