شایعه ساخت نسخه جدید Prince of Persia با استفاده از UbiArt Framework

METRO_2034

کاربر سایت
33488-prince-of-persia-4-titre-provisoire-4_640.jpg

طبق گزارش های به دست آمده نسخه جدید شاهزاده ایرانی در یوبی سافت در حال ساخت است. این نسخه قرار است از انجین UbiArt Framework که قبل از این در ساخت بازی های Rayman Origins و Rayman Legends و همچین بازی که به زودی قرار است عرضه شود یعنی Child of Light به کار رفته است استفاده کند.

این عنوان که در سبک دو بعدی ساخته خواهد شد قرار است از انیمیشن های مربوط به عنوان Rayman نیز استفاده کند. از آنجایی که انیمیشن های کاراکترهای این بازی به صورت جداگانه طراحی شده اند به راحتی میتوان از بخش های مختلف انیمشین ها به صورت جداگانه استفاده کرد. ( ماننده حرکت های دست و پا ، راه رفتن، چرخیدن و ... )

در ادامه گزارش گفته شده این موقعیت برای ایجاد خلاقیت و تنوع در بازی به سازندگان کمک زیادی کرده است. آخرین باری که نسخه جدیدی از POP مشاهده شد نسخه ضعیفی بود که برای گوشی های همراه عرضه شد.

در طی تماس Videogamer با یوبی سافت برای تایید خبر آنها از جمله همیشگی خود " ما براساس شایعات اظهارنظر نمی کنیم" استفاده کرده اند!

م

اخرین باری که به عقب برگشتن با یک فاجعه به اسم tfs روبه رو شدیم اخرین باری که یک شخصیت جدید خلق کردن با pop 2008:-& رو به شدیم اخرین باری که دو بعدی ساختن رو ios بود که فقط اومد بیشتر گند بزنه یوبی جان بی خیال شو اصلا برو ac بساز بیشتر به این ip گند نزن

به نظر من مشکل اصلی PoP 2008 شخصیت پردازی نه چندان جالب پرنس [اگه بشه اسمش رو بزاری] بود، در باقی موارد من که باهاش خیلی حال کردم، به نظرم واقعاً پتانسیل خیلی خوبی داشت که حتی تبدیل به یک عنوان درجه 1 بشه.
یکی خوشحال کننده ترین خبر هایی که میتونم بشنوم اینه که ادامش تایید بشه برا نسل 8 :x

یعنی میشه E3....:((

آخرین ویرایش:
در مورد هیچ ملتی و هیچ قومیتی نه حرفی دیگه زده بشه نه توهینی، فکر می کنم تیتر تاپیک مشخص می کنه که در مورد چه چیزی باید بحث کنید !.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or