ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
45470857389913091876.jpg

درود.

حتما شما هم با Emulatorها یا همان شبیه سازها آشنا هستید. نرم‌افزارهایی که توسط برنامه نویسان برجسته برای اجرا بازی‌های پلتفرم‌های مختلف در PC نوشته می‌شوند. در این چند سال اخیر ماشاهد شبیه سازهای بسیار خوبی برای کنسول‌های PSP , PS2 , Wii بودیم که توانسته اند 90درصد بازی های آنها را به راحتی اجرا کنند. در همین راستا اقای Ben Vanik مهندس نرام‌افزار در طی مصاحبه ای که با سایت Slashdot داشت اذعان کرد، به دلیل شباهتی که در معماری و ساختار دو کنسول PS4 و X1 با PC وجود دارد (x-86) وهمچنین بودن چیپ AMD در این پلتفرم ها، آمدن و ساخته شدن شبیه سازهای این دو کنسول برای PC بسیار آسانتر از 360 , PS3 خواهد بود و به زودی می‌توانیم شاهد ظهور املیتورها مختص این دو دستگاه باشیم.

این در حالی است که Vanik می‌گوید شروع ساخت این شبیه سازها تا وقتی که این دستگاها هک نشوند غیر ممکن است که این امر ماها و یا شاید سال ها به طول وی در آخر می‌آفزاید که در حال حاظر روی شبیه ساز خواصی کار نمی کند ولی ادعا کرده است به زودی ساخت شبیه ساز Xbox 360 وی به زودی پایان میابد.

Kotaku

زندان و اعدام و حبس و این بچه بازیا چیه؟ پس الان همه ما PC بازها دزد هستیم و گروه های کرک مثل Reloaded و... هم دارند از تو زندان کرک میکنند!:| بعد میدند دست نگهبان بریزه رو نت:|البته ما هم الان تو زندانیم داریم گیم می زنیم:| خدایا چه چیزا که آدم نمیشنوه!:|

این فرد رو میشناسید ؟؟؟

اصلا میدونید چرا اون حمله سایبری بزرگ به PSN شد ؟؟؟

images

میدونید اینا کین ... ؟؟؟

اگه انقدر کشت و هرکی به هر کیه ... چرا به جا این تصاویر اقایون نمیان به جای پیام صوتی ... خیلی خوشکل بشینن جلوی وب کم بدون ماسک و اینها ..اسم و اینها هم نمیخوان بگن ...

گروه به این بزرگی که با اینکه در همه کارها و ماموریت هاشون کامل دقیق و هماهنگ شده و سازمان یافته عمل میکنن ... هیچ کدوم حتی یه دونه دیگه از اعضای گروه رو نمیشناسه ...

من نمیدونم چرا این کار ها رو میکنن ... وقتی هیچکی کارشون نداره ککشون هم نمیگزه ... حتما میخوان نشون بدن ادم های خفن و با حالی هستن و گانگستر بازی در بیارن :|

حتی تو کشور خودمون که قانون کپی رایت و سرقت مجازی به اونجا دایورت شده ... همچین قوانینی داریم ...

اتاقک مجازی حقوق کیفری اوجانی

برای اونوری ها که من حتی نتونستم اسکرول به اخرش برسونم ...

U.S. Copyright Office - Copyright Law: Chapter 5

کلا صرفا جهت اطلاع بود ... تا اونجا که میتونم بگم ... منظورم با کسی نبوده

البته سو تفاهم نشه ... من اصلا قصد و هدفم به خاطر این نیست که وای چرا یه نفر داره روی PC فلان بازی رو میکنه نباید اینطور بشه ...من شبا با 2 تا ارزو میخوابم یکیش مولتی پلتفرم شدن TLOU هستش ... که همه بتونن این عنوان رو تجربه کنن .

آخرین ویرایش:
بله دوستانی که میگن راحت با شبیه ساز دارن بازی ps2 رو اجرا میکنن یادشون باشه این شبیه ساز با این سخت افزار های قوی سال 2010 به زور جواب داد سالی که دیگه عمر این نسل هم داشت تموم میشد ps2
که عملا نقشو نگار غارها شد.اگه میخواید سال 2030 بشینید ps4 با مبدل بازی کنید زمانی که ps 6 اومده خودتون میدونید.البته با یه سیستم که قیمتش 10 برابر کنسول باشه

بله دوستانی که میگن راحت با شبیه ساز دارن بازی ps2 رو اجرا میکنن یادشون باشه این شبیه ساز با این سخت افزار های قوی سال 2010 به زور جواب داد سالی که دیگه عمر این نسل هم داشت تموم میشد ps2
که عملا نقشو نگار غارها شد.اگه میخواید سال 2030 بشینید ps4 با مبدل بازی کنید زمانی که ps 6 اومده خودتون میدونید.البته با یه سیستم که قیمتش 10 برابر کنسول باشه
شما پست اول و پست بغیه ی بچه ها رو خوندی آیا ؟

- - -ویرایش - - -

:|:|:|:|

- - -ویرایش - - -

بله خوندم اگه شما هم سال 2007 که راه افتاد بحث این که معماری360 xbox بسیار نزدیک به کامپیوتره و خیلی ساده میشه ایمولاتورشو ساخت میخوندی میفهمیدی همه این حرفا چرته.:|چون هنوزم نتونست بیشتر از منو برن جلو.معماری cpu و gpu
فقط مهم نیست که مثل pc باشه پس اون همه مدار اضافی برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟وگرنه یه pc که بتونه فقط بازی اجرا کنه مثل کنسول بردش باید اندازه یه گوشی باشه.چون گوشی بازم چند منظوره هستش.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

بله خوندم اگه شما هم سال 2007 که راه افتاد بحث این که معماری360 xbox بسیار نزدیک به کامپیوتره و خیلی ساده میشه ایمولاتورشو ساخت میخوندی میفهمیدی همه این حرفا چرته.:|چون هنوزم نتونست بیشتر از منو برن جلو.معماری cpu و gpu
فقط مهم نیست که مثل pc باشه پس اون همه مدار اضافی برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟وگرنه یه pc که بتونه فقط بازی اجرا کنه مثل کنسول بردش باید اندازه یه گوشی باشه.چون گوشی بازم چند منظوره هستش.

:))
اخ اخ اخ فکر کن بازیهای ناتی جون رو PC اجرا بشه
m0168.gif
واقعا درک میکنم چه فاجعه ایی اتفاق میوفته . فکر کن تمام افتخارات زندگیت اینه به انحصاری بودن ناتی بنازی یهو همچین فاجعه ایی رخ بده . نه خدا نکنه .

حالا اینا هم مهم نیست بعد کی میخواد جلو ما تا یه بحث میشه انحصاری لیست کنه ؟؟؟
بنظرم اینایی که از حسودیشون رفتن امضا دادن gtav برا PC نیاد از همین فردا برن امضا بدن درخواست کنن املیتورم نیاد چون اینجوری اوضاع خیلی وخیم میشه

3

مجید این داستان امولاتور بدجور این دوستانو به تکاپو انداخته مثل اینکه خوابشون نمیبره یه تاپیک رسمی بزنیم بگیم خبر دروغ بوده این بنده خداها خوابشون ببره

[/SPOILER]
شما علاقه ای به کنسول نداری ولی به بازی هاش داری؟خوب جزء اصلی کنسول بازیهاشه.راستی چندسالتونه؟فن بازی های الکی کنسول بازهارو بیشتر از شما میشه درک کرد.تو پروفایلتم با اسم بردن بچه ها همه کنسول بازهارو داری مسخره میکنی.راه خوبی رو برای زندگی کردن در پیش گرفتی...

آخرین ویرایش:
شبیه ساز ها هیچ گونه مشکلی ندارن و قانونی هستند. ولی در مورد ROM ها و Bios خیر، و سازنده شبیه ساز نمی تونه بدون داشتن حق قانونی ازشون استفاده کنه. در شبیه ساز ps2 هم همینطور بود و سازندها بایوس رو در سایت و یا در شبیه سازشون قرار نمیدن. در کل استفاده از شبیه ساز به هر نحوی به عهده یوزر هست.

According to all legal precedents, emulation is legal within the United States

- - -ویرایش - - -

کجاگفته شده که معماری پردازنده ایکس باکس360نزدیک به معماری پردازنده کامپیوتره؟
اون چیزی که من وهمه میدونیم اینه که پردازنده ایکس باکس360وپلی3هردوازمعماریpower pcاستفاده میکنندکه تفاوت زیادی داره بامعماریx86برای کامپیوترها
ولی ازاون جایی که معماری پردازنده کنسولهای جدیدبرمبنایx86قرارگرفته میشه امیدواربودکه بهتروزودترامولاتوری براشون ساخته بشه
دلیل اصلی ساخته نشدن امولاتوربرای این دوپت ومت(ایکس باکس360وپلی3)هم تفاوت زیادساختارپردازشی شون باساختارپردازشی pcهستش

کجاگفته شده که معماری پردازنده ایکس باکس360نزدیک به معماری پردازنده کامپیوتره؟
اون چیزی که من وهمه میدونیم اینه که پردازنده ایکس باکس360وپلی3هردوازمعماریpower pcاستفاده میکنندکه تفاوت زیادی داره بامعماریx86برای کامپیوترها
ولی ازاون جایی که معماری پردازنده کنسولهای جدیدبرمبنایx86قرارگرفته میشه امیدواربودکه بهتروزودترامولاتوری براشون ساخته بشه
دلیل اصلی ساخته نشدن امولاتوربرای این دوپت ومت(ایکس باکس360وپلی3)هم تفاوت زیادساختارپردازشی شون باساختارپردازشی pcهستش
باشه قبول.عزیز دل برادر.تو تاپیک gears من گفتم امکان نداره gears 2 آخرینش باشه خیلی ها قبول نکردن بعد 2-3 سال ثابت شد.اینجا هم ریشو میزارم وسط اگه یه ایمولاتور ساختن و فیک نباشه بچه ها تست کنن وارد بازی بشه و فقط 10 فریم بگیره.حتی سال 2018 یعنی 4 سال بعد از ورود کنسول ها شد شما تو همین تاپیک بیا بگو دیدی شد.ولی سر حرفت بمون

باشه قبول.عزیز دل برادر.تو تاپیک gears من گفتم امکان نداره gears 2 آخرینش باشه خیلی ها قبول نکردن بعد 2-3 سال ثابت شد.اینجا هم ریشو میزارم وسط اگه یه ایمولاتور ساختن و فیک نباشه بچه ها تست کنن وارد بازی بشه و فقط 10 فریم بگیره.حتی سال 2018 یعنی 4 سال بعد از ورود کنسول ها شد شما تو همین تاپیک بیا بگو دیدی شد.ولی سر حرفت بمون
اولین قدم درساخت امولاتورهک شدن کامل کنسول هستش
واین فرایندهک شدن کنسول ممکنه ازچندماه تاچندسال طول بکشه وبه عوامل زیادی بستگی داره
تمام این صحبتهاوبحثهابرمیگرده به وقتی که یکی ازاین دوکنسول جدیدیاهردوبه طورکامل هک بشه
اونوقت راه برای ساخته شدن امولاتوربرای این دوکنسول بازمیشه وبه دلیل شباهتشون بهpcسریعتروبهترامولاتوربراشون ساخته میشه نسبت به کنسولهای قبلی
حالامسئله اصلی اینه که کی این دوکنسول یاحداقل یکیشون به طورکامل کپی خورمیشند؟

اولین قدم درساخت امولاتورهک شدن کامل کنسول هستش
واین فرایندهک شدن کنسول ممکنه ازچندماه تاچندسال طول بکشه وبه عوامل زیادی بستگی داره
تمام این صحبتهاوبحثهابرمیگرده به وقتی که یکی ازاین دوکنسول جدیدیاهردوبه طورکامل هک بشه
اونوقت راه برای ساخته شدن امولاتوربرای این دوکنسول بازمیشه وبه دلیل شباهتشون بهpcسریعتروبهترامولاتوربراشون ساخته میشه نسبت به کنسولهای قبلی
حالامسئله اصلی اینه که کی این دوکنسول یاحداقل یکیشون به طورکامل کپی خورمیشند؟
قبول
هر وقت هک شد
شما با یه pc
با قدرت حد اقل 2 برابر کنسول 4 سال بعدش اجرا شد فیلمشو بزار.تازه باید اون طور که این آقا گفته با یه pc
با همون مشخصات اجرا شه

یارو چیزی مصرف کرده!!!:d
شبیه ساز ps4 روی ویندوز؟؟؟؟با چه سخت افزاری؟؟؟کی هک میشه؟؟کی اقدام به ساخت شبیه ساز میکنن؟؟؟کی قابل استفاده میشه؟؟2040؟؟؟؟امکانش هست ساخته بشه ولی صبر ایوب و عمر نوح میخواد که ما نداریم!!!

شبیه ساز ps4 روی ویندوز؟؟؟؟با چه سخت افزاری؟؟؟کی هک میشه؟؟کی اقدام به ساخت شبیه ساز میکنن؟؟؟کی قابل استفاده میشه؟؟2040؟؟؟؟امکانش هست ساخته بشه ولی صبر ایوب و عمر نوح میخواد که ما نداریم!!!

این بنده خدا هم نگفته که فردای هک کنسول ها emu خور میشن. گفته ساخت شبیه ساز اینا نسبت به ps3 , 360 راحتره

واقعا چه ربطی داره؟

منم الان میتونم پیشبینی کنم که سال بعد فیفا 15 منتشر میشه بعد این دلیل میشه که مثلا من بتونم تشخیص بدم سال 2030 چه بازیی ریلیز میشه؟ :| یک چیزایی میگینا :|
کنسولای این نسل شبیه کنسولای نسل قبلی نیستن و ساختارشون مثل PC هست و همونطور که بالا ذکر شده امولیتور ساختن واسشون راحت تره! واقعا نمیدونم بعضی از دوستان کنسول باز چرا نمیخوان این قضیه رو درک کنن و هی میگن نمیشه نمیشه :|

یاروچیزی مصرف نکرده برادرمن!
باورکنیداین بنده خدایه چیزی میدونسته ...
حالامیخوایدباورکنیدیانه ولی هرچی هست معماری کنسولهای جدیدخیلی شبیه کامپیوتره
ولی نمیدونم چرااینقدرباورش سخته؟مگه الان ساختن امولاتورچیزعجیبیه؟
ساختن امولاتوراونم واسه کنسولی که خیلی شباهت زیادی داره به کامپیوترکه اصلاتعجب نداره
شمااین دوکنسول نورسیده روبااون دوتاپت ومت قدیمی(ایکس360وپلی3)مقایسه نکنیدلطفا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or