ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
45470857389913091876.jpg

درود.

حتما شما هم با Emulatorها یا همان شبیه سازها آشنا هستید. نرم‌افزارهایی که توسط برنامه نویسان برجسته برای اجرا بازی‌های پلتفرم‌های مختلف در PC نوشته می‌شوند. در این چند سال اخیر ماشاهد شبیه سازهای بسیار خوبی برای کنسول‌های PSP , PS2 , Wii بودیم که توانسته اند 90درصد بازی های آنها را به راحتی اجرا کنند. در همین راستا اقای Ben Vanik مهندس نرام‌افزار در طی مصاحبه ای که با سایت Slashdot داشت اذعان کرد، به دلیل شباهتی که در معماری و ساختار دو کنسول PS4 و X1 با PC وجود دارد (x-86) وهمچنین بودن چیپ AMD در این پلتفرم ها، آمدن و ساخته شدن شبیه سازهای این دو کنسول برای PC بسیار آسانتر از 360 , PS3 خواهد بود و به زودی می‌توانیم شاهد ظهور املیتورها مختص این دو دستگاه باشیم.

این در حالی است که Vanik می‌گوید شروع ساخت این شبیه سازها تا وقتی که این دستگاها هک نشوند غیر ممکن است که این امر ماها و یا شاید سال ها به طول وی در آخر می‌آفزاید که در حال حاظر روی شبیه ساز خواصی کار نمی کند ولی ادعا کرده است به زودی ساخت شبیه ساز Xbox 360 وی به زودی پایان میابد.

Kotaku

شماهایی که فکر میکنید PC جای کنسولو پُر میکنه و میگید میشه دسته هم بهش وصل کرد و از این حرفا، سوالمو تکرار میکنم:

البته فکر نمیکنم اصلا جوابی داشته باشید!

برای بار هزارم، واسه PC باز مولتی یعنی استارکرفت، دیابلو، بتلفیلد، Dota ،LOL، WOW، Guild Wars 2 و عناوینی از این دست!
مطمئن باش حتی اگه بازی هایی که شما گفتی عرضه هم بشه استقبال چندانی مخصوصا از بخش مولتیشون رو PC نمیشه!!

شماهایی که فکر میکنید PC جای کنسولو پُر میکنه و میگید میشه دسته هم بهش وصل کرد و از این حرفا، سوالمو تکرار میکنم:
اصلا سوای این بحث ها، بر فرض که شبیه ساز بیاد و عالی هم بازیها رو اجرا کنه و سیستم خیلی قوی ای هم لازم نداشته باشهآخه حیف نیست که بازی مثل TLoU ،KZ و ... رو فقط سینگلشو بازی کنی و مولتیشو نری؟ :d (برای مثال، بازی های PS3 گفتم چون فعلا برای PS4 بازی زیادی نیومده :d)
البته فکر نمیکنم اصلا جوابی داشته باشید!
خب این شرایط برا هر 2 طرف هست،منم کاملا قبول دارم که امولاتور به هیچ وجه جای کنسول رو پر نمیکنه.نباید هم بکنه.
این مسئله تو قسمت مولتی پلیر کاملا به چشم میاد،چون به هیچ وجه به اون کمیونیتی بازی رو فلان کنسول دسترسی نداری.
مثل الان که Diablo III برا PS3,360 اومده،اما کیه که بخواد کمیونیتی اونطرف رو با جماعت هاردکور PC مقایسه کنه.
من پی سی باز هم اگه بخوام KZ,Tlou بازی کنم ،منتظر EMUlator نمیشم. باید جیب مبارک شل کنم برم 1دونه کنسول بخرم.
برای بار هزارم باید به این نتیجه برسین که داشتن کنسول یا PC، نافی داشتن اون یکی نیست.

یاروچیزی مصرف نکرده برادرمن!
باورکنیداین بنده خدایه چیزی میدونسته ...
حالامیخوایدباورکنیدیانه ولی هرچی هست معماری کنسولهای جدیدخیلی شبیه کامپیوتره
ولی نمیدونم چرااینقدرباورش سخته؟مگه الان ساختن امولاتورچیزعجیبیه؟
ساختن امولاتوراونم واسه کنسولی که خیلی شباهت زیادی داره به کامپیوترکه اصلاتعجب نداره
شمااین دوکنسول نورسیده روبااون دوتاپت ومت قدیمی(ایکس360وپلی3)مقایسه نکنیدلطفا

جدی میگی؟!؟!؟!عجب!!نمیدونستم هر دو کنسول معماریشون x86 هست!!خوب شد گفتی!!!والا شما ظاهرا دارید پیش خودتون cell رو با x86 مقایسه میکنید وگرنه احدی نیومده مقایسشون کنه!!!کی گفته نمیاد؟میاد ولی کی؟!؟!هنوز هک نشدن یارو اومده میگه آسونه!!اینو یه بچه هم که فقط کمی از سخت افزار سرش بشه میفهمه آسونه ساختن شبیه ساز برای اینا!!!

اگه تشابه سخت افزاری کنسول و رایانه در نسل بعد باعث می شد که امیولیتور سریعتر ساخته بشه این کار در مورد xbox اولیه اتفاق می افتاد
این تشابه می تونه ایمپورت از کنسول به رایانه رو کم هزینه تر و راحتتر کنه و بالعکس
مثلا سازندگان برخی بازیها سعی کردند بازیهایی مثل بتلفیلد 4 رو بدون بهینه سازی کامل روی کنسولها اجرا کنن که البته به دلیل همین تشابه اجرا شد
و البته همراه با برخی مشکلات
در حالیکه بهینه سازی در کنسول از امتیازات خاص کنسوله که باعث میشه قویترین بازیها رو با حذف جزئیات گرافیکی پر پردازش ولی تا حدی کم نمود به راحتی برابر با قویترین رایانه ها اجرا کنه
بهینه سازیی بازیها در کنسول سفارشی و توسط متخصصین هست و لذا مثل شخصی سازی کاربران رایانه نیست وبسیار فراتر و تاثیر گذارتر از آن است

شبیه ساز این کنسول ساخته شد(DXBX) ولی کسی نبود پشتیبانی کنه واسه همین ناقص ولش کردن!!همین الانم برنامه نویس لازم دارن که تاپیکش رو زدم ولی کسی نیومد پشتیبانی کنه!!کلا 4 نفر لازم داشتن که من داوطلب شدم ولی هیچکس تو دنیا حاظر به همکاری نشد!!دلیلش هم واضح بود چون اون زمون هر بازی که برای x o اومد برای pc هم پورت شد پس دلیلی نداشت که وقت برای این کنسول تلف کرد!!

جدی میگی؟!؟!؟!عجب!!نمیدونستم هر دو کنسول معماریشون x86 هست!!خوب شد گفتی!!!والا شما ظاهرا دارید پیش خودتون cell رو با x86 مقایسه میکنید وگرنه احدی نیومده مقایسشون کنه!!!کی گفته نمیاد؟میاد ولی کی؟!؟!هنوز هک نشدن یارو اومده میگه آسونه!!اینو یه بچه هم که فقط کمی از سخت افزار سرش بشه میفهمه آسونه ساختن شبیه ساز برای اینا!!!
جان من یه ذره اون پستای قبلی روهم بخونیدلطفا! اونجا دقیقایه بنده خدایی نوشته بود:ایناهنوزتوامولاتورایکس 360وپلی3موندن چه برسه به کنسولهای جدید!واین جمله روبینهایت زیادشنیدم! واسه همینم گفتیم جان من این دوتاپت ومت(ایکس360وپلی3)روبیخیال شیدبابا.... معماری این دوپت ومت به قدری پیچیده بودش که حتی مدیربخش سرگرمی سونی هم اعتراف کرده بودازتمامی قدرتcellتوبازی های مولتی پلتفرم نمیشه استفاده کردبجزچندتااستودیومخصوصااستودیوسانتامونیکاوناتی داگ و... ولی واسه کنسولهای جدیدخوشبختانه اینطوری نیست وقضیه امولاتورهم اگه کنسولهاهک بشه حله!

جان من یه ذره اون پستای قبلی روهم بخونیدلطفا! اونجا دقیقایه بنده خدایی نوشته بود:ایناهنوزتوامولاتورایکس 360وپلی3موندن چه برسه به کنسولهای جدید!واین جمله روبینهایت زیادشنیدم! واسه همینم گفتیم جان من این دوتاپت ومت(ایکس360وپلی3)روبیخیال شیدبابا.... معماری این دوپت ومت به قدری پیچیده بودش که حتی مدیربخش سرگرمی سونی هم اعتراف کرده بودازتمامی قدرتcellتوبازی های مولتی پلتفرم نمیشه استفاده کردبجزچندتااستودیومخصوصااستودیوسانتامونیکاوناتی داگ و... ولی واسه کنسولهای جدیدخوشبختانه اینطوری نیست وقضیه امولاتورهم اگه کنسولهاهک بشه حله!

داداش چند چندی با خودت؟!؟!!!!!کامنتم رو یه بار دیگه بخون...

برای بار هزارم، واسه PC باز مولتی یعنی استارکرفت، دیابلو، بتلفیلد، Dota ،LOL، WOW، Guild Wars 2 و عناوینی از این دست!
مطمئن باش حتی اگه بازی هایی که شما گفتی عرضه هم بشه استقبال چندانی مخصوصا از بخش مولتیشون رو PC نمیشه!!
این بازیها جای خودش (مخصوصا Dota) ولی حرف من اینه که شبیه ساز نمیتونه جای کنسولو پُر کنه که یه دلیلش همین محروم موندن از بخش مولتی هست، حالا اینکه شما میگی برای PCبازها این حال نمیده ربطی به حرف من نداره (من نمیگم مولتی بازیهاش خوبه یا بده که شما میای این حرفو میزنی)

در ضمن منم برای بار چندم میگم این عناوینی که گفتی با یه PC معمولی (که اکثرا دارن) میشه بازی کرد (من خودم، هم با کنسول بازی میکنم هم Dota 2 رو PC) بعضی ها یه جوری PC PC میکنن انگار کنسول بازا اصلا PC ندارن و این عناوین انحصاریشم نمیرن!

حرف من اینه که:
نه PC جا کنسولو میگیره و نه کنسول جای PC رو، که اگه غیر از این بود یکیشون تا حالا از دور رقابت حذف میشد
این حقیقتی هست که یه عده (چه طرفدارای PC و چه طرفدارای کنسول ها) قبول نمیکنن
خب این شرایط برا هر 2 طرف هست،منم کاملا قبول دارم که امولاتور به هیچ وجه جای کنسول رو پر نمیکنه.نباید هم بکنه.
این مسئله تو قسمت مولتی پلیر کاملا به چشم میاد،چون به هیچ وجه به اون کمیونیتی بازی رو فلان کنسول دسترسی نداری.
مثل الان که Diablo III برا PS3,360 اومده،اما کیه که بخواد کمیونیتی اونطرف رو با جماعت هاردکور PC مقایسه کنه.
من پی سی باز هم اگه بخوام KZ,Tlou بازی کنم ،منتظر EMUlator نمیشم. باید جیب مبارک شل کنم برم 1دونه کنسول بخرم.
برای بار هزارم باید به این نتیجه برسین که داشتن کنسول یا PC، نافی داشتن اون یکی نیست.
منم همینو میگم، منتها بعضی ها یه جوری میگن PC که انگار یه PC داشته باشی دیگه کنسول نیاز نداری

این عده از دوستان که میگن میشه چه طور سیستمشون میخواد مبدل رو اجرا کنه پس این Azure و Gaikai رو میخوان چیکار کنن؟؟؟؟؟ یا اصلا نمیدونن اینا چیه؟؟؟؟؟؟؟نکنه میخواید ابر کامپیوترهای ماکرو و سونی رو هم با شبیه ساز اجرا کنید؟

این عده از دوستان که میگن میشه چه طور سیستمشون میخواد مبدل رو اجرا کنه پس این Azure و Gaikai رو میخوان چیکار کنن؟؟؟؟؟ یا اصلا نمیدونن اینا چیه؟؟؟؟؟؟؟نکنه میخواید ابر کامپیوترهای ماکرو و سونی رو هم با شبیه ساز اجرا کنید؟

چقدر نق می زنی حالا اومدیم شد هر چی باشه این هکر هزار برابر هر کدوم از ماها بیشتر می دونه بعدشم گفته زمانی می شه که کنسول هک بشه دیگه معنی این جمله با خودت

جدی میگی؟!؟!؟!عجب!
1:نمیدونستم هر دو کنسول معماریشون x86 هست!!خوب شد گفتی!!!
2:والا شما ظاهرا دارید پیش خودتون cell رو با x86 مقایسه میکنید وگرنه احدی نیومده مقایسشون کنه!!!
3:کی گفته نمیاد؟میاد ولی کی؟!؟!هنوز هک نشدن یارو اومده میگه آسونه!
عزیزم شمامیگی من کامنتتون رونخوندم؟خب باشه بیاببین من دقیقاعین جملاتتون روشماره گذاری کردم ویکی یکی جوابشون روهم براتون میدم امیدوارم که قبول کنیدعزیز
1-این واقعیت وجودداره که شایدبجزشماوچندنفردیگه که 100 درصدمیدونیدx86چیه ولی خیلیانمیدونندچیه وبرای همین هم میان میگن معماری ایکس360شبیه کامپیوتره!ومن ازشمامعذرت میخوام اگه طوری نوشتم که انگارناراحت شدید....
2-این که شمامیگیدهیچ احدی نیومده cellروباx86مقایسه کنه کاملااشتباهه!چونکه همین جاخیلیااومدن مقایسه کردنداینو ومیگن اگه ساخت امولاتوربرایps4راحته پس چراهنوزواسه پلی3بعدازگذشت6-7سال امولاتورنیومده؟دراینجابه وضوح میبینیم بعضی افرادمیان فناوریcellکه توپلی3استفاده شده رومیان باx86که توپلی4استفاده شده مقایسه میکنندومیگن هنوزبراپلی3نیومده چجوری میخوادبرا پلی4امولاتوربیاد؟!!!!
3-کی گفته امولاتورنمیاد؟خب معلومه دیگه دوستانی این حرف رومیزنندکه میگن سال2040بایدباکامپیوتری18برابرپلی4بایدبازی های این کنسول روبازی کرد!!این جورافرادهستندکه میگن امولاتورحداقل تواین نسل یعنی7-8سال دیگه نمیاد!

^^
تو کیبورد یه دکمه هست به نام Space. دراز هم هست دکمش. بین دو کلمه فاصله میزاره.

^^
تو کیبورد یه دکمه هست به نام Space. دراز هم هست دکمش. بین دو کلمه فاصله میزاره.

حاجی خسته نباشی برادرخودمم میدونم که اون دکمه کارش چیه...
ولی نمیدونم چندروزه مرورگرم خراب شده یامشکل چیه هرچی مینویسم پشت سرهم تایپ میکنه!
وگرنه اگه پستای قبل ترمنوخونده باشیدمیبینیدکه بین جملات فاصله میزارم دیگه اینوکه الان همه بلدند....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or