ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
45470857389913091876.jpg

درود.

حتما شما هم با Emulatorها یا همان شبیه سازها آشنا هستید. نرم‌افزارهایی که توسط برنامه نویسان برجسته برای اجرا بازی‌های پلتفرم‌های مختلف در PC نوشته می‌شوند. در این چند سال اخیر ماشاهد شبیه سازهای بسیار خوبی برای کنسول‌های PSP , PS2 , Wii بودیم که توانسته اند 90درصد بازی های آنها را به راحتی اجرا کنند. در همین راستا اقای Ben Vanik مهندس نرام‌افزار در طی مصاحبه ای که با سایت Slashdot داشت اذعان کرد، به دلیل شباهتی که در معماری و ساختار دو کنسول PS4 و X1 با PC وجود دارد (x-86) وهمچنین بودن چیپ AMD در این پلتفرم ها، آمدن و ساخته شدن شبیه سازهای این دو کنسول برای PC بسیار آسانتر از 360 , PS3 خواهد بود و به زودی می‌توانیم شاهد ظهور املیتورها مختص این دو دستگاه باشیم.

این در حالی است که Vanik می‌گوید شروع ساخت این شبیه سازها تا وقتی که این دستگاها هک نشوند غیر ممکن است که این امر ماها و یا شاید سال ها به طول وی در آخر می‌آفزاید که در حال حاظر روی شبیه ساز خواصی کار نمی کند ولی ادعا کرده است به زودی ساخت شبیه ساز Xbox 360 وی به زودی پایان میابد.

Kotaku

من موندم وقتی میشه با 400 دلار یه ps4 تهیه کرد چرا ادم چند برابر هزینه روی دسته خودش بزاره که بازی های ps4 رو تو pc بازی کنه:d

من موندم وقتی میشه با 400 دلار یه ps4 تهیه کرد چرا ادم چند برابر هزینه روی دسته خودش بزاره که بازی های ps4 رو تو pc بازی کنه:d

کسی برای شبیه‌ساز کامپیوتر نمی‌گیره، برای کامپیوترش شبیه‌ساز میگیره.

راست میگه کلا با 400 دلار کل بازیهای PS رو به صورت فری بازی کنید. :d

400 + 500 + یه PC 1000 دلاری میشه 1900 تا که این رقم به همون 1000 تا کاهش پیدا میکنه و در نتیجه میشه از سه پلتفرم بر روی یک پلتفرم لذت کافی رو برد :bighug::d

این عمو حرفی زده و رفت تا کی که کنسول ها هک بشند بعد این اقا بیاد براش شبیه ساز برنه و تولید شبیه ساز خودس 2تا 3 سال طول میکشه هک کردن کنسول هم خودش 1تا 2 سال طول میکشه و بعد پیدا کردن عیب ها شبیه ساز خودس چند ماه طول میکشه نسل تمام میشه این عمو تازه میگه شبیه ساز x360راه انداخته گیم ها به زورکی ذوش بالا میاد
بعد بعضی ها میگن شبیه ساز برای نسل 8 راحت تولید میشه اقا یون اینا هنوز رو 360 موندن خدا برسه به نسل 8 پس فعلا منتظر نباشید

بعد بعضی ها میگن شبیه ساز برای نسل 8 راحت تولید میشه اقا یون اینا هنوز رو 360 موندن خدا برسه به نسل 8 پس فعلا منتظر نباشید
خبر رو خوندین؟
همین راستا اقای Ben Vanik مهندس نرام‌افزار در طی مصاحبه ای که با سایت Slashdot داشت اذعان کرد، به دلیل شباهتی که در معماری و ساختار دو کنسول PS4 و X1 با PC وجود دارد (x-86) وهمچنین بودن چیپ AMD در این پلتفرم ها، آمدن و ساخته شدن شبیه سازهای این دو کنسول برای PC بسیار آسانتر از 360 , PS3 خواهد بود

من که اصلن برام صرف نداره این امولاتورها رو روی PC نصب کنم،شبیه ساز PS2 روی PC که افتضاح بود،با یک سیستم که شبیه به مشخصات PS3 رو داشت تست کردم به زور منوی اول PS2 و بازی رو بالا می آورد و هنگامی هم که بالا می آورد حالت Slow Motion بود انگار...

بازیهای کنسول لذتش فقط روی کنسول هست و من نمی تونم هیچ جوره خودمو راضی کنم که بازی ای چون God Of War رو با دکمه های کیبورد بازی کنم...PC فقط برای سبک استراتژیک و اول شخص حال می ده اما نه با این شبیه سازها که شیره PC های قدرتمند هم می گیره ولی نصف بازی رو هم پردازش نمی کنه

تو چجوری با یه پی سی به مشخصات PS3 ویندوز بالا آوردی که بخوای امولاتور اجرا کنی؟!!!
پسر تو دیگه تو باغ نیستی...اون زمان که PS3 تازه اومده بود از یه PC هم پر قدرت تر بود و پر قدرت ترین کارت گرافیک 8800 GTX انویدیا بود که چند ماه پس از عرضه PS3 اومد که از Directx 10 کامل پشتیبانی می کرد و من اون زمان با چنین سیستمی این شبیه ساز رو تست کردم که سیستم حسابی داغ کرد و اهیچ بازی ای هم لود نشد...
شما فکر کنم هنوز PC باز قهاری نیستی چون من زمانی که ویندوز XP اواسط عمرش بود روی سیستمی از آشنایانمون با حافظه گرافیک 8MB و پنتیوم 2 و رم 32MB بالا آوردم این ویندوز رو که خیلی از نصابهای ویندوز شاخ در آورده بودن...

شما دیگه خیلی غرغ شدی تو فن بازی که حتی سیستم PS3 رو مسخره می کنی

آخرین ویرایش:
من که اصلن برام صرف نداره این امولاتورها رو روی PC نصب کنم،شبیه ساز PS2 روی PC که افتضاح بود،با یک سیستم که شبیه به مشخصات PS3 رو داشت تست کردم به زور منوی اول PS2 و بازی رو بالا می آورد و هنگامی هم که بالا می آورد حالت Slow Motion بود انگار...
تو چجوری با یه پی سی به مشخصات PS3 ویندوز بالا آوردی که بخوای امولاتور اجرا کنی؟!!!

اگه تشابه سخت افزاری کنسول و رایانه در نسل بعد باعث می شد که امیولیتور سریعتر ساخته بشه این کار در مورد xbox اولیه اتفاق می افتاد
این تشابه می تونه ایمپورت از کنسول به رایانه رو کم هزینه تر و راحتتر کنه و بالعکس
مثلا سازندگان برخی بازیها سعی کردند بازیهایی مثل بتلفیلد 4 رو بدون بهینه سازی کامل روی کنسولها اجرا کنن که البته به دلیل همین تشابه اجرا شد
و البته همراه با برخی مشکلات
در حالیکه بهینه سازی در کنسول از امتیازات خاص کنسوله که باعث میشه قویترین بازیها رو با حذف جزئیات گرافیکی پر پردازش ولی تا حدی کم نمود به راحتی برابر با قویترین رایانه ها اجرا کنه
بهینه سازیی بازیها در کنسول سفارشی و توسط متخصصین هست و لذا مثل شخصی سازی کاربران رایانه نیست وبسیار فراتر و تاثیر گذارتر از آن است

چرا یه عده فکر می کنن کسایی که یه کنسول نسل بعد خوب داشته باشن نیازی به pc خوب ندارن؟؟؟؟؟ شبیه ساز کنسول ها دست ادم رو بی نهایت بار تر می کنه من خودم وی داشتم اما فروختم دارم با شبیه سازش کار می کنم هم بازی های 1080p با 60 فریم شدن هم 8x aa دارن هم اینکه با دسته ی 360 راحت دارم بازی می کنم با کیفیت صدای به مراتب بهتر به خاطر کارت صدایی که دارم

تازه کنسول ها حالا تا بشن بعد اصلا هک از روی دیسک بشن فروشنده های محترم بخوان bluray با ماها چند حساب کنن یا باز پای هارد با این حجم سنگین بازی ها بیاد وسط خلاصه صبر کنید این ها بگذره بعدا شبیه سازشم اگر اومد بحث می کنیم

واقعا چه ربطی داره؟

منم الان میتونم پیشبینی کنم که سال بعد فیفا 15 منتشر میشه بعد این دلیل میشه که مثلا من بتونم تشخیص بدم سال 2030 چه بازیی ریلیز میشه؟ :| یک چیزایی میگینا :|
کنسولای این نسل شبیه کنسولای نسل قبلی نیستن و ساختارشون مثل PC هست و همونطور که بالا ذکر شده امولیتور ساختن واسشون راحت تره! واقعا نمیدونم بعضی از دوستان کنسول باز چرا نمیخوان این قضیه رو درک کنن و هی میگن نمیشه نمیشه :|

نه عزیز دل دلیل نمیشه چون اون زمان شما هنوز ثبت نامم نکرده بودی تا چه برسه به فعالیت.چون نزدیک 3 سال پیش یکی از همین جور کارشناسایی که شما بهش ایمان داری
گفت gears 2 آخرین گیرز هستش و گیرز بعدی میمونه برا نسل بعد.اینو بتونی پیش بینی کنی حرفه نه فیفا که هر سال میاد.
باشه حرف تو
ایمولاتورش اومده برو از بقالی بخر
ps4
رو با cpu تک هسته ای بازی کن

اگه تشابه سخت افزاری کنسول و رایانه در نسل بعد باعث می شد که امیولیتور سریعتر ساخته بشه این کار در مورد xbox اولیه اتفاق می افتاد
این تشابه می تونه ایمپورت از کنسول به رایانه رو کم هزینه تر و راحتتر کنه و بالعکس
مثلا سازندگان برخی بازیها سعی کردند بازیهایی مثل بتلفیلد 4 رو بدون بهینه سازی کامل روی کنسولها اجرا کنن که البته به دلیل همین تشابه اجرا شد
و البته همراه با برخی مشکلات
در حالیکه بهینه سازی در کنسول از امتیازات خاص کنسوله که باعث میشه قویترین بازیها رو با حذف جزئیات گرافیکی پر پردازش ولی تا حدی کم نمود به راحتی برابر با قویترین رایانه ها اجرا کنه
بهینه سازیی بازیها در کنسول سفارشی و توسط متخصصین هست و لذا مثل شخصی سازی کاربران رایانه نیست وبسیار فراتر و تاثیر گذارتر از آن است
دلیل اینکه روی شبیه ساز XBOX وقت گذاشته نشد کمبود بازی برای XBOX اولی بود چون اکثرا روی PC بود
شبیه ساز برای XBOX اومد ولی فقط Halo رو اجرا میکرد که اونم نسخه ی PC داشت
در کل دلیل نمیشه چون برای اون نیومد اینم نیاد

پسر تو دیگه تو باغ نیستی...اون زمان که PS3 تازه اومده بود از یه PC هم پر قدرت تر بود و پر قدرت ترین کارت گرافیک 8800 GTX انویدیا بود که چند ماه پس از عرضه PS3 اومد که از Directx 10 کامل پشتیبانی می کرد و من اون زمان با چنین سیستمی این شبیه ساز رو تست کردم که سیستم حسابی داغ کرد و اهیچ بازی ای هم لود نشد...
پستم کاملا واضح بود فکر کنم.
؟؟؟؟ خودت پستت رو اصلا میخونی؟
وقتی میگی سیستم در حد PS3، من به رم 512 و گرافیک سری 6000 فکر میکنم،بعد میای میگی GT 8800 ؟
البته Cell شاید هنوز هم مدعی باشه.در کل اصلا معماری این 2تا رو نمیشه مقایسه کرد.
شما که PC باز قهاری هستی باید بدونی که مهمترین عامل برای اجرای بازی تو PCSX سی پی یو هست.همین الان با گرافیک پایینتر از 8800 میتونی بازیهای PS2 رو کاملا اجرا کنی.
شما فکر کنم هنوز PC باز قهاری نیستی چون من زمانی که ویندوز XP اواسط عمرش بود روی سیستمی از آشنایانمون با حافظه گرافیک 8MB و پنتیوم 2 و رم 32MB بالا آوردم این ویندوز رو که خیلی از نصابهای ویندوز شاخ در آورده بودن...
شما دیگه خیلی غرغ شدی تو فن بازی که حتی سیستم PS3 رو مسخره می کنی
نه من به هیچ وجه اندازه شما PC باز قهار نیستم که تصمیم بگیرم رو همچین سیستمی XP نصب کنم.
===========
شما که PC باز قهاری هستی،باید بدونی اون نسخه های PCSX که شما اون زمان اجراش میکردی با نسخه های کاملا پایداری که الان هست،زمین تا آسمون فرق میکنه.
همین الان براحتی میتونی رو همون سیستمی که میگی بازیها رو اجرا کنی.حتی با کارتهای گرافیک به مراتب پاینتر.

آخرین ویرایش:
دلیل اینکه روی شبیه ساز XBOX وقت گذاشته نشد کمبود بازی برای XBOX اولی بود چون اکثرا روی PC بود
شبیه ساز برای XBOX اومد ولی فقط Halo رو اجرا میکرد که اونم نسخه ی PC داشت
در کل دلیل نمیشه چون برای اون نیومد اینم نیاد
درسته قبول دارم که xbox اولیه شاید به دلیل کم رونق بودن در برابر رقیبش ps2 امیولیتر قابل قبولی نداشت لذا با این که ps2 ساختار کاملا متفاوتی از رایانه داشت اما به دلیل

اقبال عمومی به آن ، برنامه نویسها اونقدر روش کار کردن تا این که خلاصه بعد از سالها امیولیتور اون امروزه پیشرفت زیادی کرده و خود من بسیاری از بازیهای ps2 به صورت قابل

قبول در pc اجرا می کنم

من هم منظورم این بود که صرف تشابه برای تولید ایولیتورکافی نیست البته می تونه کار رو ساخت امیولتور روراحت بکنه حالا اگه این کنسول ساختارش خیلی شبیه pc باشه مثل کنسولهای

نسل بعد ,و به اندازه کافی هم بازیهای خوب و اقبال عمومی بهش بشه و رو امیولیتورش هم مثل ps2 کار بشه شاید در آینده به نتیجه هایی برسه
البته از طرف دیگه تدابیر امنیتی کنسولها و تجربه سازندگان اونها هم افزایش یافته کنسولها پیشرفته تر و پیچیده تر شدن و به علاوه متعددن و منابع بازی زیاده و دنیای بازی مثل عصر ps1 و ps2 نیست که این دو به تنهایی سلطان دنیای گیم بودند

شماهایی که فکر میکنید PC جای کنسولو پُر میکنه و میگید میشه دسته هم بهش وصل کرد و از این حرفا، سوالمو تکرار میکنم:
اصلا سوای این بحث ها، بر فرض که شبیه ساز بیاد و عالی هم بازیها رو اجرا کنه و سیستم خیلی قوی ای هم لازم نداشته باشه
آخه حیف نیست که بازی مثل TLoU ،KZ و ... رو فقط سینگلشو بازی کنی و مولتیشو نری؟ :d (برای مثال، بازی های PS3 گفتم چون فعلا برای PS4 بازی زیادی نیومده :d)
البته فکر نمیکنم اصلا جوابی داشته باشید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or