ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
45470857389913091876.jpg

درود.

حتما شما هم با Emulatorها یا همان شبیه سازها آشنا هستید. نرم‌افزارهایی که توسط برنامه نویسان برجسته برای اجرا بازی‌های پلتفرم‌های مختلف در PC نوشته می‌شوند. در این چند سال اخیر ماشاهد شبیه سازهای بسیار خوبی برای کنسول‌های PSP , PS2 , Wii بودیم که توانسته اند 90درصد بازی های آنها را به راحتی اجرا کنند. در همین راستا اقای Ben Vanik مهندس نرام‌افزار در طی مصاحبه ای که با سایت Slashdot داشت اذعان کرد، به دلیل شباهتی که در معماری و ساختار دو کنسول PS4 و X1 با PC وجود دارد (x-86) وهمچنین بودن چیپ AMD در این پلتفرم ها، آمدن و ساخته شدن شبیه سازهای این دو کنسول برای PC بسیار آسانتر از 360 , PS3 خواهد بود و به زودی می‌توانیم شاهد ظهور املیتورها مختص این دو دستگاه باشیم.

این در حالی است که Vanik می‌گوید شروع ساخت این شبیه سازها تا وقتی که این دستگاها هک نشوند غیر ممکن است که این امر ماها و یا شاید سال ها به طول وی در آخر می‌آفزاید که در حال حاظر روی شبیه ساز خواصی کار نمی کند ولی ادعا کرده است به زودی ساخت شبیه ساز Xbox 360 وی به زودی پایان میابد.

Kotaku

امولاتور ایکس وان نخواستیم ... ایکس 360 هم نخواستیم ... تو عرضه شو داری امولاتور Xbox original که معماری x86 هم داشت بده بیرون !!​
فکر میکنم شبیه سازی کردنش از ps2 راحت تر بوده منتاها تقاضا واسش کم بوده شاید که دنبالش نبودن .......................
چون یه سری بازی هاش واسه پی سی هم اومد.........

امولاتور ایکس وان نخواستیم ... ایکس 360 هم نخواستیم ... تو عرضه شو داری امولاتور Xbox original که معماری x86 هم داشت بده بیرون !!

برای انجام چه بازی اون وقت ؟! یکی از دلایل به علاقگی به شبیه سازی Xbox Original همین مسئله هست.

اولا که این طرح اگه عملی بشه تو کل جهانه و مثل ایران نیست که همه از فقر برن سراغ کنسول . به علاوه تو ایرانم خیلی ها هستند که سیستم های قوی دارن .
دوما مگه بازی های کنسول هم سیستم قوی میخواد ؟ با یه سیستم 800 دلاری راحت همشون اجرا میشه .
سوما واقعیت رو قبول کنید . :| مگه چی داره که هک نشه ؟ تازه از کنسول های نسل قبل هم راحت تر هک میشه . :|
. . .
باید قبول کرد که با یکی شدن معماری های کنسول و سرازیر شدن بازی ها چه انحصاری و چه بازی های کنسول روی pc و آمدن steam machine دیگه چه نیازی به کنسول هست ؟
:-oبرادر من مگه من چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الکی پست من رو نقل قول کردید که چی؟؟؟؟:d
خب منظور منم همین بود دیگه...اول خوب بخون بعد پست بده بهتره;)..بعدشم هیشکی دیوونه نیست اونهمه پول خرج یه PC کنه تا بخواد فقط یه چندتا بازی کنسول رو روی PC بازی کنه که اونم اگه بتونن برنامه بنویسن، چون هنوز که ننوشتن...بعدش تابلوئه دیگه ، طرف میره یه کنسول مشطی میخره، بازی ها رو هم راحت بازی میکنه
در ضمن شما که PC باز هستی یه چیزی رو باید بهتر از من بدونی که امیدوارم همینطوریه...b-)
بازی هایی که همین الان دارن برای PC پورت میشن پر از باگ و مشکل و هزارتا ایراد میراد هستش، بعدش شما طوری با اعتماد به نفس صحبت میکنی که انگار بازی هایی که قراره روی شبیه سازی که هنوز اصلا ساخته نشده اجرا بشه، بدون مشکل خواهد بود، نه برادر من اینطوریایم که میگی نیستش، مطمئن باش اون بازی که قراره روی این امولاتور نیومده منتشر بشه آنچنان تنظیماتی(پچ و آپدیت و فیکس) رو نیازمند خواهد بود که میتونه دهن هر PC بازی رو سرویس کنه..پس هیشکی نمیاد خودش را واسه این کار اذیت کنه و اینهمه پول خرج کنه پس = میره یک کنسول میخره حالشو میبره..

آخرین ویرایش:
شما بیاین اول یک شبیه ساز درست حسابی برای PS3 بسازین ما تو کف The Last Of Us موندیم PS4 پیشکشتون!

چه دل خوشی داره این اقا بابا من موندم با چه رویی این حرف زده این اقا هنوز نتونسته برا 360 شبیه ساز بسازع رفت تو نسل بعد

این آدم تو بخش برنامه نویسی اونم در مورد Emu بسیار وارد هست. شبیه ساز فعلی PSP رو ایشون مین سورسش رو نوشته و الان هم شبیه ساز ps3 با نام Rpcs3 داره از کدهایی که ایشون نوشته تبعیت می‌کنه.

در مورد 360 هم بله، واقعا داره روش کار می‌کنه و الان دقیقا یک سال هست تمام پیشرفت نوشتن کدهای برنامه رو هر روز داره میگه. اخرین اپدیدتش هم برای 3 روز پیشه. در مورد نیومدن شبیه سازهای PS3 , 360 و دیر آومدنشون هم فقط به خاطر معماری هست که اینها دارن. شبیه ساز Rpcs3 در جدیدترین ویدئوش تونسته یک single textured رو تو 40fps اجرا کنه.

در مورد اینکه میگه راحت هست PS4 , X1 در خبر گفتم، معماری این دو بسیار شبیه به PC هست. ولی بازم جای کار داره. چون فرق Port بازی بر pc و شبیه ساز کزدن بسیار متفاوته

والا تو اکثر تاپیکهای بین کنسول فنها و PC gamer ها تنها نکته ایی که این دوستان جلو بقیه مدام ازش حرف میزنن چندتا دونه انحصاریه که مدام میگن رو PC نمیاد

این موضوع وجود امولاتور این دو کنسول جدید بروی PC از همون اولشم برای ما مثل روز روشن بود ولی سکوت کردیم تا اخبارش بیاد برای دوستان قابل هضم تر باشه

یکی از دلایل پورتهای افتضاح بازیها برای PC در نسل گذشته همین اختلاف وحشتناک نحوه پردازش بازی روی کنسول PS3/X360 نسب به PC بود ( و مطمئن باشید تا سی سال دیگه هم امولاتور درست حسابی PS3/X360 روی PC وجود نخواهد داشت )

اما داستان برای این دو کنسول جدید خیلی فرق میکنه اینا ساختارشون بکل X86 یعنی همون PC تا 88% شبیه هستن اگه قرار باشه کنسول طوری هک بشه که بازی رو هاردشون ریخته بشه نیازی به دیسک اوریج نباشه به احتمال زیاد امولاتورش هم وجود خواهد داشت

حالا خیلی هم مهم نیست امولاتور برای PC بیاد یا نه مهم اینه تو این نسل جدید شاهد بهترین پورتها بروی PC خواهیم بود ..

بنظر من انویدیا بجای این دادو بیداد ها خیلی راحت یه تیم هکر قدرتمند با هزینه خوب جم کنه یه امولاتور توپ بصورت مخفیانه برای PC طراحی کنن دیگه نیاز نیست صب تا شب داد بزنه بیان PC بخرید ملت خودشون اتومات میان این سمت:d

همچین الکی هم نیست !!! گندش در بیاد قسمت تهتانی بدنش رو آسیب میزنن
yahoo_4.gif
احمد این که انویدیا همچین کاری بکنه برا شوخی گفتم
yahoo_4.gif
ولی فکر کنم امشب یه عده که چندتا انحصاری مدام جلو ما لیست میکردن کابوس امولاتور میبینن
m0168.gif

آخرین ویرایش:
والا تو اکثر تاپیکهای بین کنسول فنها و PC gamer ها تنها نکته ایی که این دوستان جلو ما مدام ازش حرف میزنن چندتا دونه انحصاریه که مدام میگن رو PC نمیاد

این موضوع وجود امولاتور این دو کنسول جدید بروی PC از همون اولشم میدونستیم ولی سکوت کردیم تا اخبارش بیاد برای دوستان قابل هضم تر باشه

یکی از دلایل پورتهای افتضاح بازیها برای PC در نسل گذشته همین اختلاف وحشتناک نحوه پردازش بازی روی کنسول PS3/X360 نسب به PC بود ( و مطمئن باشید تا سی سال دیگه هم امولاتور PS3/X360 روی PC وجود نخواهد داشت )

اما داستان برای این دو کنسول جدید خیلی فرق میکنه اینا ساختارشون بکل X86 یعنی همون PC تا 88% شبیه هستن اگه قرار باشه کنسول طوری هک بشه که بازی رو هاردشون ریخته بشه نیازی به دیسک اوریج نباشه به احتمال زیاد امولاتورش هم وجود خواهد داشت

حالا خیلی هم مهم نیست امولاتور برای PC بیاد یا نه مهم اینه تو این نسل جدید شاهد بهترین پورتها بروی PC خواهیم بود .. طرفداران کنسول هم کمتر چهارتا انحصاری به رخ بقیه بکشن .

بنظر من انویدیا بجای این دادو بیداد ها خیلی راحت یه تیم هکر قدرتمند با هزینه خوب جم کنه یه امولاتور توپ بصورت مخفیانه برای PC طراحی کنن دیگه نیاز نیست صب تا شب داد بزنه بیان PC بخرید ملت خودشون اتومات میان این سمت :d
آخه برادر من که با pc بازا دعوایی ندارم فقط ایشون طوری صحبت کردن که انگار pc از همه سرتره، به نظرم این قضیه یه فرض محاله...
وقتی بازیهایی که برای pc رسما پورت میشن اینهمه پچ و فیکس و کرک و آپدیت و فلان چیز لازم دارن تا درست درمون اجرا بشن ...دیگه وای به حال روزی که یه برنامه شبیه ساز بنویسن...
اون روز دیگه باز باید هزارتا پلاگین و فیکس مختص برای اجرای هر بازی بر روی شبیه ساز نصب کنید و از این جور حرفا
در ضمن من خودم هم با pc بازی میکنم اینطور نیست که فقط با کنسول بازیها رو برم، ولی گفتم که کنسول جزو اوجب واجبات هستش...

شبيه ساز فقط واسه سگا و كنسولاى كلاسيك :x
يه حالى ميده،من هر روز بازى ميكنم.

بنظر من انویدیا بجای این دادو بیداد ها خیلی راحت یه تیم هکر قدرتمند با هزینه خوب جم کنه یه امولاتور توپ بصورت مخفیانه برای PC طراحی کنن دیگه نیاز نیست صب تا شب داد بزنه بیان PC بخرید ملت خودشون اتومات میان این سمت :d

همچین الکی هم نیست !!! گندش در بیاد قسمت تهتانی بدنش رو آسیب میزنن :d

:-oبرادر من مگه من چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الکی پست من رو نقل قول کردید که چی؟؟؟؟:d
خب منظور منم همین بود دیگه...اول خوب بخون بعد پست بده بهتره;)..بعدشم هیشکی دیوونه نیست اونهمه پول خرج یه PC کنه تا بخواد فقط یه چندتا بازی کنسول رو روی PC بازی کنه که اونم اگه بتونن برنامه بنویسن، چون هنوز که ننوشتن...بعدش تابلوئه دیگه ، طرف میره یه کنسول مشطی میخره، بازی ها رو هم راحت بازی میکنه
در ضمن شما که PC باز هستی یه چیزی رو باید بهتر از من بدونی که امیدوارم همینطوریه...b-)
بازی هایی که همین الان دارن برای PC پورت میشن پر از باگ و مشکل و هزارتا ایراد میراد هستش، بعدش شما طوری با اعتماد به نفس صحبت میکنی که انگار بازی هایی که قراره روی شبیه سازی که هنوز اصلا ساخته نشده اجرا بشه، بدون مشکل خواهد بود، نه برادر من اینطوریایم که میگی نیستش، مطمئن باش اون بازی که قراره روی این امولاتور نیومده منتشر بشه آنچنان تنظیماتی(پچ و آپدیت و فیکس) رو نیازمند خواهد بود که میتونه دهن هر PC بازی رو سرویس کنه..پس هیشکی نمیاد خودش را واسه این کار اذیت کنه و اینهمه پول خرج کنه پس = میره یک کنسول میخره حالشو میبره..
من حرفی که تو پست قبلی نوشته بودین رو قبول کردم ولی اون قسمت spoil رو نه ! و جواب اون قسمت رو دادم .

خودتون دارین میگین بازی هایی که همین الان با کنسول های نسل قبل پورت میشن این مشکلات رو دارند ولی کنسول های نسل بعد که به گفته ی خیلی از سایت ها پورت بازی از اونها به pc فقط حدود یک هفته طول میکشه چی ؟ خود آقای ben vanik هم گفته پورت بازی های کنسول های نسل بعد کاری نداره .

من حرفی که تو پست قبلی نوشته بودین رو قبول کردم ولی اون قسمت spoil رو نه ! و جواب اون قسمت رو دادم .

خودتون دارین میگین بازی هایی که همین الان با کنسول های نسل قبل پورت میشن این مشکلات رو دارند ولی کنسول های نسل بعد که به گفته ی خیلی از سایت ها پورت بازی از اونها به pc فقط حدود یک هفته طول میکشه چی ؟ خود آقای ben vanik هم گفته پورت بازی های کنسول های نسل بعد کاری نداره .
داداش میگم نگرفتی...:dمنظورم با شبیه ساز بود نه پورت رسمی از طرف سازنده:|

===================
همچین الکی هم نیست !!! گندش در بیاد قسمت تهتانی بدنش رو آسیب میزنن :d
قضیه میخ و کشتی شده ها.اگه همچین اتفاقی بیوفته یعنی بای بای صنعت گیم.انویدیا هم هیچ وقت همچین خودکشی نمیکنه.
همه راضیترن اگه با اختلاف 1 نسل این شبیه سازها بیان.برا 360,ps3 بدن برا همه کافیه.این نسلشم بمونه 7-8 سال دیگه.

بنظر من انویدیا بجای این دادو بیداد ها خیلی راحت یه تیم هکر قدرتمند با هزینه خوب جم کنه یه امولاتور توپ بصورت مخفیانه برای PC طراحی کنن دیگه نیاز نیست صب تا شب داد بزنه بیان PC بخرید ملت خودشون اتومات میان این سمت:d
m0141.gif
m0130.gif

خیلی باحال بود اخه مگه دیوانست این کارو بکنه

شبيه ساز فقط واسه سگا و كنسولاى كلاسيك :x
يه حالى ميده،من هر روز بازى ميكنم.

شیخ با اون افت فریمایی ک داره چکار میکنی پَ؟؟:دیاینطور ک پیداست PC توانایی اجرای بازی‌های هیچ کنسولی رو تحت هیچ امولاتوری نداره:دی
=====∞∞∞∞∞≠≠≠≠≠

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or