ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
45470857389913091876.jpg

درود.

حتما شما هم با Emulatorها یا همان شبیه سازها آشنا هستید. نرم‌افزارهایی که توسط برنامه نویسان برجسته برای اجرا بازی‌های پلتفرم‌های مختلف در PC نوشته می‌شوند. در این چند سال اخیر ماشاهد شبیه سازهای بسیار خوبی برای کنسول‌های PSP , PS2 , Wii بودیم که توانسته اند 90درصد بازی های آنها را به راحتی اجرا کنند. در همین راستا اقای Ben Vanik مهندس نرام‌افزار در طی مصاحبه ای که با سایت Slashdot داشت اذعان کرد، به دلیل شباهتی که در معماری و ساختار دو کنسول PS4 و X1 با PC وجود دارد (x-86) وهمچنین بودن چیپ AMD در این پلتفرم ها، آمدن و ساخته شدن شبیه سازهای این دو کنسول برای PC بسیار آسانتر از 360 , PS3 خواهد بود و به زودی می‌توانیم شاهد ظهور املیتورها مختص این دو دستگاه باشیم.

این در حالی است که Vanik می‌گوید شروع ساخت این شبیه سازها تا وقتی که این دستگاها هک نشوند غیر ممکن است که این امر ماها و یا شاید سال ها به طول وی در آخر می‌آفزاید که در حال حاظر روی شبیه ساز خواصی کار نمی کند ولی ادعا کرده است به زودی ساخت شبیه ساز Xbox 360 وی به زودی پایان میابد.

Kotaku

پردازنده های Xbox 360 و PS3 توسط شرکت معظم IBM و بر اساس معماری پاور پی سی(PowerPC) ساخته شد که در زمان خودش پردازشگری با معماری بی نظیر و قدرت پردازش بسیار بالایی بود که توانست هنوز بعد از شش هفت سال دوام بیاره و بازی هایی مثل TLOS را اجرا کنه! اما در این نسل برای کاهش هزینه و کمترکردن هزینه ساخت بازی دیگه به IBM پیشنهاد نشد و شرکت AMD یک پردازنده مبتنی بر معماری x386 به اختصار x86 برای این دو کنسول ساخت به همین خاطره که میبینیم این دو کنسول در همین ابتدای نسل هم همچین قدرت خیره کننده ای ندارند و از PC ضعیفتر هستند! اما مشترک بودن معماری این دو کنسول با PC کار ساخت شبیه ساز را در صورت هک شدنشون آسان و سریع میکنه.

راست میگه، ساخت شبیه ساز براشون مسلما آسون تر میشه به خاطر معماری مشابه PC شون.
f40bs9muib0ac5tfyht.gif

هم ساخت Emulator راحت میشه و هم پورت کردن بازی از PC روی کنسول و برعکس آسون تره. توی نسل آینده شاید بازی های زیادی نباشند که فقط روی کنسول ببینیم شون.

این امولاتوری که میخواد برای x360 بزنه نگفته حداقل چه سیستمی میخواد؟

من البته بعید می دونم به این راحتی ها هم باشه چون پیگرد قانونیشم هست هر چند طرف هکر هست خیلی اطلاعاتش از ماها بیشتره اگه می گه اسونه حتما اسونه اما اگه بشه رسما یه عده با خاک یکسان می شن:d

- - -ویرایش - - -

این امولاتوری که میخواد برای x360 بزنه نگفته حداقل چه سیستمی میخواد؟

بی خودی صبر نکنید حالا حالا ها باید منتظر باشید اخرشم نمی تونید یه بازی هم تا اخرش برید حتی خود ماکروسافتم نتونسه سیستم backward در 1 قراره بده چون معماری های بسیار متفاوتی دارن همچنین سونی

والا من با شبیح ساز بازی های ps2 و wii و psp راحت بازی میکنم امیدم به این دارم

تا این شبیه سازها ساخته بشه PS4 و X1 هفت تا کفن پوسوندنــ! اونــ موقع همــ عوض اینکه بری خداتومن پول بدی و سیستمــ جمع کنی واسه چندرغاز فریمــ، با یک دهمــ همونــ پول می تونی یه PS4 و X1 دست دومــ بخری و مثل آدمــ بازی کنی!

وای فکرشو بکن; Gran Turismo 7 و Forza Motorsport 5 رو PC!! :>
یه سال دیگه همین موقع :d

تا این شبیه سازها ساخته بشه PS4 و X1 هفت تا کفن پوسوندنــ! اونــ موقع همــ عوض اینکه بری خداتومن پول بدی و سیستمــ جمع کنی واسه چندرغاز فریمــ، با یک دهمــ همونــ پول می تونی یه PS4 و X1 دست دومــ بخری و مثل آدمــ بازی کنی!

والااینایی که میان میگن امولاتورنمیشه ونیست ونخواهدشد ونداریم واینا.....
اینهافقط دارندخودشون روگول میزنند
نکنیداقااین حرفارونزنیدچراداریدازواقعیت فرارمیکنید؟
الانps2-wii-pspرومیشه به راحتی بازیاشون روباامولاتوربازی کرد تازه اونم به صورت اچ دی وباکیفیت چندبرابرکنسول
معجزه میدونیدچیه؟ینی باامولاتوردارم granturismo 4روبارزولوشن اچ دی بازی میکنم ! اره......
فقط کافیه یهpcخوب داشته باشی وتوتنظیمات امولاتوررزولوشن روروی4x nativeقراربدید اون وقت معجزه روخواهیددید!
اسکرین شات خواستیدهم میزارم تعجب کنید!!
ودرمورداین دوتاps3 ,x360میشه گفت کارخیلی خیلی سختیه ساختن امولاتورمخصوصابرایps3چونکه سخت افزاری بسیارپیچیده داره وتبدیل دستورالعملهای پردازشی این کنسولهابه دستورالعملهایpcخیلی مشکله وساخت امولاتوربراشون مشکلات زیادداره وهمچنین زمان زیادی میبره
ولی این نسل جدیدرویایی خواهدبودبرای امولاتورهاوکابوسی خواهدبودبرای کنسول بازهاوانحصاری ها!
چونکه مبنای اصلی وهسته پردازشی هردوتا کنسول های جدیدبرپایه معماریpcهستش ودیگه مشکلات قدیم روندارند

به نظرتون چقدر هزینه سیستمی میشه که بتونه گرافیک زیر رو اونم تو شبیه ساز (با اون همه دردسر که میدونیم) پردازش کنه و فریم ثابت و بالایی بده (و صد البته وسط بازی ارور هم نده) :-" :d

حالا لذت لَم دادن جلوی تلویزیون و گرفتن دسته کنسول به کنار (تازه با دسته میشه آرومیا تند راه رفت، میشه سینماییش کرد :d ولی با کیبورد یا باید آروم راه بری و از همراهات (در صورت وجود :d) عقب بمونی یا بدویی و بزنی جلو، خلاصه نمیشه هماهنگ شد :d)

آخرین ویرایش:
حالا لذت لَم دادن جلوی تلویزیون و گرفتن دسته کنسول به کنار (تازه با دسته میشه آرومیا تند راه رفت، میشه سینماییش کرد :d ولی با کیبورد یا باید آروم راه بری و از همراهات (در صورت وجود :d) عقب بمونی یا بدویی و بزنی جلو، خلاصه نمیشه هماهنگ شد :d)
میزان آشنایی شما با وسیه ای به نام پی سی کاملا مشخص و نمایان است:)

میزان آشنایی شما با وسیه ای به نام پی سی کاملا مشخص و نمایان است:)
اگه منظورت وصل کردن دسته هست که خُب منم گفتم با کیبورد :d نگفتم با دسته :d
چون تا جایی که من میدونم یکی از چیزایی که PCبازها خیلی بهش مینازن اینه که بازی های FPS رو با موس و کیبورد بازی میکنن :-" :d

اگه منظورت وصل کردن دسته هست که خُب منم گفتم با کیبورد :d نگفتم با دسته :d
چون تا جایی که من میدونم یکی از چیزایی که PCبازها خیلی بهش مینازن اینه که بازی های FPS رو با موس و کیبورد بازی میکنن :-" :d

نصف بیشتر این سایت که cod هم با دسته بازی می کنن یه موس حرفه ای گیم خواستم بفروشم کلی طول کشید از این مشخصه که هاردکور گیمر pc در ایران خیلی یافت نمی شه در صورتی که به نظر من بهترین سبک همین fps هست که تقریبا استارت بازی های 3d در pc بود

اگه منظورت وصل کردن دسته هست که خُب منم گفتم با کیبورد
yahoo_4.gif
نگفتم با دسته
yahoo_4.gif

چون تا جایی که من میدونم یکی از چیزایی که PCبازها خیلی بهش مینازن اینه که بازی های FPS رو با موس و کیبورد بازی میکنن
شرمنده دخالت می کنم دوست عزیز

معمولا شبیه سازها برای بازیهای انحصاری استفاده میشه (میگم:معمولا)

یعنی کسی نمیره مثلا شبیه ساز ps2 اینستال کنه و بشینه nfs اون زمانو بازی کنه (مثلا underground) ...چون رو pc هست..ولی میره gow,metal gear, و انحصاری های ps2 رو بازی میکنه

الان هم کسی نمیره با شبیه ساز 360 (اگه ساخته شه) کال یا بتل بازی کنه چون نه می تونه online بازی کنه و نه به دردسرش ...... میره halo ,Geow series forza و غیره رو بازی میکنه ...در این صورت هم که بازی واسه دسته طراحی شده..بهتره با دسته هم بازی شه (نظر شخصی)

شرمنده دخالت می کنم دوست عزیز

معمولا شبیه سازها برای بازیهای انحصاری استفاده میشه (میگم:معمولا)

یعنی کسی نمیره مثلا شبیه ساز ps2 اینستال کنه و بشینه nfs اون زمانو بازی کنه (مثلا underground) ...چون رو pc هست..ولی میره gow,metal gear, و انحصاری های ps2 رو بازی میکنه

الان هم کسی نمیره با شبیه ساز 360 (اگه ساخته شه) کال یا بتل بازی کنه چون نه می تونه online بازی کنه و نه به دردسرش ...... میره halo ,Geow series forza و غیره رو بازی میکنه ...در این صورت هم که بازی واسه دسته طراحی شده..بهتره با دسته هم بازی شه (نظر شخصی)
من فقط جواب اون آقا رو دادم که غیر مستقیم به من توهین کرد والا نگفتم که با موس و کیبورد بهتره یا دسته (و اینکه اینقدر سوادم میرسه که بدونم میشه به PC دسته وصل کرد)
در ضمن اصل حرف من این بود:
به نظرتون چقدر هزینه سیستمی میشه که بتونه گرافیک زیر رو اونم تو شبیه ساز (با اون همه دردسر که میدونیم) پردازش کنه و فریم ثابت و بالایی بده (و صد البته وسط بازی ارور هم نده) :-" :d

که چون اون آقا جوابی براش نداشتن زدن جاده خاکی و غیر مستقیم توهین کردن

آخرین ویرایش:
کلا اومدن یا نیومدن شبیه ساز مهم نیس ! مهم اینه که وقتی اومد ( اگه اومد :| ) اونقدر خوب و قوی باشه که بتونی 4 تا بازیو راحت باهاش انجام بدی ...

مسئله ی دیگه اینه که اگه شبیه سازی واسه ی PS3-X 360- PS4-X One بیاد به چه سیستمی واسه ی راحت اجرا کردن بازیا احتیاج داره ؟ #:-s
همین الانش شبیه سازهای PS2 یا Wii یا ... هس که اگه بخای تو بازی ازشون فریم خوب بگیری باید پردازنده ی 4 هسته ای داشته باشی و چیزهای دیگه !
این درحالیه که خوده این کنسولا بازیاشونو با 1/3 یا 1/4 قدرت مورد نیاز کامپیوتر بالا میاوردن !

شبیه سازو که دادن بیرون , دیگه اپتیمایز کردن و سرو سامون دادن بهش رو بیخیال میشن ! :-b

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or