رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
در نهایت به جز افرادی مثل ممد به سود هیچکس نیست
سودش واسه من اینه که TR با کیفیت بالاتر (از نظر خودم) بازی میکنم، واسه شما هم سودش اینه فحش های جدید یاد می گیری. فقط یادت باشه از این فحش ها در محیط های عمومی استفاده نکنی :دی

تومب فقط واسه این انحصاری زمانی شد که مایکرو تو سبک اکشن ماجراجویی واسه دارندگان کنسول بازی داشته باشه... البته رقیب خوبی هم واسه انچارتد باشه... گزینه ای بهتر از تومب هم نیست... ریسک آی پی جدید رو هم نکردن و از معروف بودن تومب استفاده میکنن...
همین...
پی نوشت: سونی فنم:d

اتفاقا همچین بازی های باید انحصاری بشن ، چون انحصاری بشه روش بیشتر تبلیغ میشه ، و همینطور سازنده ها بجایی اینکه بیان روی سه پلتفروم بسازند میان روی یک پلتفروم میسازند کیفیت بهتری ارائه میادن و فروش بیشتر هم میکنند
حواستون هم هست بازی برای x360 منتشر میشه ، این یعنی اینکه x360 توی نسل هفتم از لحاظ انحصاری برنده میشه!!
FH2 و Titanfall و این بازی ، البته the crew هم بوده ولی بیخیال

آخرین ویرایش:
من به بحث کاری ندارم ولی وارد تاپیک که شدم پست شما رو دیدم خواستم چند نکته رو متدکر بشم!
اول اینکه کرایتک مالک IP RYSE هست و قائدتا هر کاری که دلش بخواد میتونه با این IP انجام بده! خودشون هم دقیقا به همین نکته اشاره کردند، منبعی معتبرتر از خودشون هم نیست!

بار و بارها در مورد تصمیم گیری در مورد این IP اشاره کردند که همه کاره خودشون هستند! ناشر نسخه PC رایز هم دیپ سیلور بوده و مایکروسافت هیچ نقشی تو این ضمینه نداشته!

آخر هم میخوام که اگر امکان داره منبع قسمت هایی که بولد کردم رو ذکر کنید.

این جمله رو منبعش رو میگید؟ اوایل شایعه شده بود که مایکرو سر همین رایز که نمیده بهش با این استودیو مشکل پیدا کرده و هیچ وقت حرفی از اینکه مایکرو میخواد کرایتک رو نجات بده نشده!

دوستان عزیز living dead عزیز تمام لینک های معتبر رو گذاشت دستش درد

دیر اومدی دیگه خسته شدیم. نظرت در مورد IP جدید قبوله مثل تایتنفال و اسکیل باند و ... ولی نظرت واسه بازی ای که شماره دومش داره انحصاری میشه خیلی اشتباهه. مثالش هم قبلا بوده کسی که قصد خرید X1 نداره و تومب دوست داره و شماره 1 رو روی PS4 بازی کرده خیلی به ندرت میره به خاطر یه نسخه از تومب کنسول بخره به جاش چنتا فحش آبدار نثار اسپنسر میکنه و هر جا میره اون فحشا رو به بقیه هم یاد میده اینجوری میشه که ملت کلا فحش میدن بهش :دی مثل فحشایی که به دان متریک میدادن حالا به دلایل دیگه :دی این وسط یه عده هم به خاطر تومب میرن میخرن کنسول رو ولی کم هست تعدادشون پس زیاد به سود صاحب کنسول هم نیست:دی آخرش فروشش هم به اون صورت خوب نمیشه (با توجه به شرایط این نسل) پس به سود بازیساز هم زیاد نیست مگر اینکه پولشو گرفته باشه :دی و در نهایت به جز افرادی مثل ممد به سود هیچکس نیست :دی هم تومب هم استریت فایتر و .... حالا بایونتا 2 رو بگیم اگه نینتندو نبود شاید کلا ساخته نمیشد.

بر عکس تحلیل شما انحصاری شدن تامب رایدر به نفع شده اساسی نسخه علارقم تمام شایستگی هاش ولی زیاد دیده نشدش اسکوار انیکس هم زیاد از فروش بازی راضی نبودش حالا فکر کن قرار بوده در تاریخی عرضه بشه که مقابل انچارتد که فن بیس انحصاری داره چقدر شانس موفقیت داشتش ؟ تو گیمزکام از بازی دوتا اسکریین شات هم نیومدش ولی فقط به خاطره اینکه اعلام شد انحصاری هست پیش فروشش تو بازه زمانی گیمزکام در امازون از همه بازی ها جلو زد !
در کل درسته کسی به خاطره یک بازی نمیره یک کنسول بخره ولی به خاطره یک مجموعه بازی (شوتر H&S ریسینگ اکشن ادونچر x y) میره یک کنسول میخره در واقع تامب رایدر حکم تکمیل کننده کالکشن بازی های مایکروسافت رو داره برای فروش کنسول

خب ناشر TR هم خود مایکرو شد.
به به به :bighug: پس کیفیت بازیم به شکل وحشتناکی افزایش پیدا میکنه کلا از انحصاری شدن ایپی tr به شدت استقبال میشه همیشه کمبود یه بازی مقابل انچارتد حس میشد که خوب بهترین ایپی برا مقابله باهاش همین tr بود و عمو فیل بهترین تصمیمو گرفت

@Mehdi Cage

چرا پستت پاک کردی ؟میخواستم جواب بدم به هر حال
سونی چندین باره تو نسل جدید این کارو داره انجام میده و فقط sf نیست no man sky و خیلی از بازی های indie دیگه هست که انحصاری کرده حتما که نباید بازی aaa باشه:d

s, Microsoft will be publishing Rise of the Tomb Raider on Xbox. Microsoft has always seen huge potential in Tomb Raider and they will get behind this game with more support across development, marketing and retail than ever before, which we believe will be a step in continuing to build the Tomb Raider franchise as one of the biggest in gaming
به نظر میاد هزینه های ساخت و تبلیغات و این چیزها رو داره مایکروسافت میده، خبر خوبیه :دی

خب ناشر TR هم خود مایکرو شد.
Update - Square Enix issues statement

A representative for Square Enix has told GameSpot that Microsoft is providing support across the entire development and publishing pipeline for Rise of the Tomb Raider. The publisher has not yet commented on whether this affects plans for a PlayStation 4 version.
Yes, Microsoft will be publishing Rise of the Tomb Raider on Xbox," Square Enix's statement read
حالا این که گفته ناشر بازی در Xbox مایکرو هست نمیدونم منظورش چی بوده چون تا الان فقط برا Xbox تایید شده بود دیگه ! پس مشخص بود دیگه حالا نمیدونم تاکید on Xboxش برا چیه ! البته گفته شده مایکرو ساپورت هایی هم کرده تیمو حالا اومدنش برا بقیه پلتفرم ها که در متن PS4 تاکید شده بازم نامعلوم مونده !!
منبع

با این حساب میشه ps4 رو از پلتفرم های آینده، توم ریدر جدید حذف کرد! اگه بازی نسبت به قبلی موفق تر عمل کرد می‌شه حدس زد که سری دیگه کلا دو پلتفرمه می‌شه :دی

کاری به بحث ندارم ولی اگر واقعا منظور فیل از جبران کردن این باشه که قصد دارن دوباره دست به انحصاری کردن بازیهای مولتی بزنن که خوب باید واقعا به حال گیمر جماعت تاسف خورد. منطقی به قضیه نگاه کنی این به نفع هیچ کس نیست. ثمره اینکار واقعا به نفع کیه؟ الان شمایی که دو تومن دادی Xone خریدی به امیدی که یه نسل رو بتونی لذت بری از SF محروم شدی و منی هم که دو تومن پول دادم PS4 خریدم از تجربه ی TR محروم شدم هیچ چیزی هم در مقابل به من یا شما اضافه نشده. اینکار نه به PS4 چیزی اضافه کرده نه به وان فقط باعث شده دو تا بازی از دو تا پلتفورم حذف شن. حالا تا اینجا قضیه به دو تا بازی ختم شده. پس فردا مایکرو بیاد RE رو انحصاری کنه سونی هم در مقابل بزنه MGS رو مقابل به مثل کنه منو شما ضرر میکنیم.
خیلی عذر میخوام از جمع ولی حمایت از این سیاست مثل حمایت از DRM غلطه.
راسیتش این قضیه خیلی در مورد TRصدق نمیکنه.به هر حال شما می تونی این بازی رو تجربه کنی حالا یکم دیرتر

اسپنسر گفته ما 3 انحصاری بزرگ برای 2015 داریم یعنی QB ، Halo و همین تام ریدر ، ، این حرکت مایکروسافت یه زد حمله بوده ،بزار رقابت گرم تر بشه ،
الان سازنده دیگه نمیان بازی روی PS4 پورت کنند که این خودش 1 سال برای سازنده ها خرج بر میداره ، این موضوع به نفع سونی هست هر چی رقابت اینطوری گرم تر بشه ، فروش بازی ها بیشتر میشه

با این حساب میشه ps4 رو از پلتفرم های آینده، توم ریدر جدید حذف کرد! اگه بازی نسبت به قبلی موفق تر عمل کرد می‌شه حدس زد که سری دیگه کلا دو پلتفرمه می‌شه :دی
ناشر این نسخست مایکروسافت کل CD و اسکوار رو که نخریده !! . انحصاری همیشگی شد . تایید شد نوش جونتون .

به نظر میاد هزینه های ساخت و تبلیغات و این چیزها رو داره مایکروسافت میده، خبر خوبیه :دی
خُب ظاهرا این نسخه کاملا انحصاری مایکروسافت خواهد بود. بعد از نسخه کنسولی احتمالا 6 ماه تا یک سال بعد روی PC هم میاد.
از این حرکت که یه سری بازی هاش رو روی 360 هم میده و کنسول قبلیش رو هنوز ساپورت میکنه باید خیلی قدردانی کرد. مثل این بازی و Forza Horizon 2 و Project Spark و چند تا بازی دیگه.

سونی همین الان که کارت معذرت خواهی به دفتر فیل بفرسته خیلی بهتره تا این قضیه ادامه پیدا نکنه به نفع خودشونه چون از نظر منابع و بودجه و...اصلا وضعیت سونیو مایکرو قابل مقایسه نیستو همون بهتر که سونی از نسل قبلو از انحصار در اومدن ffxiiiو re5و dmc4 و...درس بگیره چون میترسم اینجوری بعد یه مدت فقط یه چنتا بازی انحصاری برا کنسول سونی بمونه :))
شاید سونی به اندازه ی مایکرو پول نداشته باشه اما چندبرابرش مغز داره :d
شما نگران چندتا بازی انحصاری های سونی نباش فقط یه ناتی داگش می ارزه به صدتا استودیو حالا سانتا مونیکا و مدیا مولکول و... بماند.
پ. ن: نمیدونم چرا درباره ی چیزی که به ضرر گیمرهاست با ذوق و شوق بحث میکنید انحصاری شدن بازی ها به این شکل چه به وسیله ی سونی باشه و چه مایکرو فقط به ضرر ماهاست و کلا کار چیپ و مسخره ایه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or