رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
کلا به نظر من سرمایه گذاری روی بازیهایی که ip ایش مال شرکتهای دیگه است یک درمان کوتاه مدته.

نینتندو اومد Bayonetta 2 رو انحصاری کرد و کلی روش مانور داد ولی آخر سر این سگاست که هر کاری دوست داره داره با ip خودش انجام میده.مثل Release ساندترک های همین نسخه دوم تا عرضه انیمیشن و...

نهایتش هم اگه سگا بخواد میتونه این فرنچایز رو هرجوری دوست داره ادامه بده و فوقش همین نسخه فقط انحصاری میمونه.

سال عرضه بازی ناشرش مایکروسافت هست از سال بعد شد EA و واسه بقیه پلتفورما اومد. من با توجه به این گفتم و مابقیشو نمیدونم. اگه پول ساخت بازی رو هم داده که دیگه بدتر :دی

====
08382087617663624567.jpg

اینم یه مثال دیگه که مایکروسافت حتی رو PC هم منتشرش نکرده و کرایتک بدبخت خودش این کارو کرده :دی

خوده کرایتک خواسته بودش که نسخه دیجیتالی PC رو منتشر کنه که لاقل پول بیشتری گیرش بیاد و مایکرو هم نیتش فقط کمک مالی به کرایتک بوده

- - -ویرایش - - -

فیل اسپنسر تو این یک سال اینقدر عالی کرده که حرفش سند هستش وقتی هم میگه کاری میکنم که انحصاری شدن این بازی جبران بشه باید منتظره یک زلزله اساسی موندش همه میدونیم اگر به پول خرج کردن انحصاری کردن بازی های مولتی پلتفرم باشه انحصاری کردن Ip جدید بشه دست مایکروسافت تو خرج کردن ده ها برابر سونی و تیم پلی استیشن باز تر هستش همین خرید ماینکرفت به ارزش 2.5 میلیارد دلار یادتون بیاد اندازه بودجه چند سال انحصاری های Ps !. یوشیدا بدترین اشتباه خودش رو سره انحصاری کردن (انحصاری هم نیستش اخه اصلا برای PC هم همزمان میاد) انجام دادش قبحه کار ریخته شدش

یجورایی Rise of tomb rider در مقابل SFV قرار گرفت .
پس فکر نمبکنم با این تفاسیر هیچکدوم از دو بازی برای پلتفرم رقیب بیان . ولی اینده..

اصلا فرقی نداره و مهم هم نیست طرفدار چه شرکت یا دارنده چه پلتفرمی هستید. پست اول و این قسمت بولد شده کاملا مغرضانه است و اشتباه، و بر خلاف تمام این طوماریه که نوشتید:دی وقتی علنا یه قضیه دو طرفه و مساوی رو فقط برای یک طرف بد میدونی و برای طرف دیگه تشویق میکنی، خُب کاملا غیر منطقی به نظر میاد.
البته مغرضانه حرف زدن تخلف نیست و هر کس هر جور دوست داره میتونه باشه. منتها چون اومدی گفتی من کارم درسته و اینا خواستم روشن کنم که حداقل تو این مورد اصلا اینطور که ادعا میکنی به نظر نمیاد:دی

چی مغرضانه و اشتباست؟ مایکرو تو سبک ادونچر عنوانی در مقابل Uncharted نداشت اومد بجای اینکه بده استودیوهای 1st party ـیش واسش بسازن پول داد یه عنوانی که وقتی Xbox وجود خارجی نداشت و واسه PS میومد رو انحصاری کرد، جوابشم گرفت. حالا طرف اومده میگه میخوام جبران کنم طوریکه انگار سونی شروع کرده قضیه رو. حالا شما هرجوی میخوای این قضیه رو پیش خودت یه جوری بپیچون که مایکروسافت رو اینجا بیگناه و مظلوم جلوه بدی. موفق باشی تو این زمینه!
مشکل شماها اینه که چون خودتون همیشه از روی غرض حرف میزنید تا یکی که میاد یه چی میگه بهش انگ فن بوییسم و بی منطقی میزنید. حداقل برید تو یه فرومی این حرفا رو بزنید که کسی نشناسه کی هستید! کسایی که یک سال جو فروم رو با جمع و تفرقشون خراب کرده بودن حالا ادعای کار درستی میکنن :))

خوده کرایتک خواسته بودش که نسخه دیجیتالی PC رو منتشر کنه که لاقل پول بیشتری گیرش بیاد و مایکرو هم نیتش فقط کمک مالی به کرایتک بوده
ماکروسافت ـه نیکوکار ، خیر و روزی رسان
آره دیگه. ماکروسافت گفته یه سفره ای پهنه، این کرایتک که به بی پولی خورده. بزار یه نونی هم این ببره.

کاری به بحث ندارم ولی اگر واقعا منظور فیل از جبران کردن این باشه که قصد دارن دوباره دست به انحصاری کردن بازیهای مولتی بزنن که خوب باید واقعا به حال گیمر جماعت تاسف خورد. منطقی به قضیه نگاه کنی این به نفع هیچ کس نیست. ثمره اینکار واقعا به نفع کیه؟ الان شمایی که دو تومن دادی Xone خریدی به امیدی که یه نسل رو بتونی لذت بری از SF محروم شدی و منی هم که دو تومن پول دادم PS4 خریدم از تجربه ی TR محروم شدم هیچ چیزی هم در مقابل به من یا شما اضافه نشده. اینکار نه به PS4 چیزی اضافه کرده نه به وان فقط باعث شده دو تا بازی از دو تا پلتفورم حذف شن. حالا تا اینجا قضیه به دو تا بازی ختم شده. پس فردا مایکرو بیاد RE رو انحصاری کنه سونی هم در مقابل بزنه MGS رو مقابل به مثل کنه منو شما ضرر میکنیم.
خیلی عذر میخوام از جمع ولی حمایت از این سیاست مثل حمایت از DRM غلطه.

ماکروسافت ـه نیکوکار ، خیر و روزی رسان
آره دیگه. ماکروسافت گفته یه سفره ای پهنه، این کرایتک که به بی پولی خورده. بزار یه نونی هم این ببره.

شما میتونی بری مصاحبه های اون زمان فیل اسپنسر رو بخونی حتی وقتی طرفدار های خیلی شاکی شده بودن از عرضه ryse روی PC از فیل اسپنسر خواسته بودن جلوش رو بگیره گفته بودش که من بخوام میتونم جلوی این مسله رو بگیرم اما کرایتک به پول بیشتری نیاز داره تا از ورشکستگی در بیاد !

کاری به بحث ندارم ولی اگر واقعا منظور فیل از جبران کردن این باشه که قصد دارن دوباره دست به انحصاری کردن بازیهای مولتی بزنن که خوب باید واقعا به حال گیمر جماعت تاسف خورد. منطقی به قضیه نگاه کنی این به نفع هیچ کس نیست. ثمره اینکار واقعا به نفع کیه؟ الان شمایی که دو تومن دادی Xone خریدی به امیدی که یه نسل رو بتونی لذت بری از SF محروم شدی و منی هم که دو تومن پول دادم PS4 خریدم از تجربه ی TR محروم شدم هیچ چیزی هم در مقابل به من یا شما اضافه نشده. اینکار نه به PS4 چیزی اضافه کرده نه به وان فقط باعث شده دو تا بازی از دو تا پلتفورم حذف شن. حالا تا اینجا قضیه به دو تا بازی ختم شده. پس فردا مایکرو بیاد RE رو انحصاری کنه سونی هم در مقابل بزنه MGS رو مقابل به مثل کنه منو شما ضرر میکنیم.
خیلی عذر میخوام از جمع ولی حمایت از این سیاست مثل حمایت از DRM غلطه.
من یه نظریه توطئه دارم
این دوتا ( سونی و ماکروسافت ) با برنامه قبلی دارن اینکارو میکنن. اینکه کی اینکارو شروع کرده مهم نیست. مهم اینه که این کار داره به سیاست کلی دوشرکت تبدیل میشه.
جالب اینجاست از نگاه اقتصادی شدیدا به نفع جفتشونه. از یک طرف دیگه سرمایه گذاری کلان روی یه IP انحصاری نمیکنن. از طرف دیگه خیلی از گیمرها نهایتن مجبور میشن 2 تا کنسول رو بخرن.
یعنی اینجوری پیش بره در بهترین حالت میشیم یه چیزی شبیه ios و android.
از دید اونها هم منطقیه و هم شدیدن توجیه اقتصادی داره. چرا برن این همه پول خرج انحصاریهای 1st party کنن؟ وقتی میتونن با پول بسیار کمتری واسه کنسولهاشون انحصاری 3rd بخرن.
نهایتن تنها بازنده این بزینس کثیف گیمرها هستن.
خدا به داد برسه:|

تو بحث ها اشاره به متال گیر رو شنیدم...
نسخه چهارم نمیتونست واسه اکس باکس منتشر بشه چون ۳۶۰ توانایی ساپورت یه بازی پنجاه گیگی رو نداشت...

شما میتونی بری مصاحبه های اون زمان فیل اسپنسر رو بخونی حتی وقتی طرفدار های خیلی شاکی شده بودن از عرضه ryse روی PC از فیل اسپنسر خواسته بودن جلوش رو بگیره گفته بودش که من بخوام میتونم جلوی این مسله رو بگیرم اما کرایتک به پول بیشتری نیاز داره تا از ورشکستگی در بیاد !
شایدم حرف شما درست باشه.
ولی به نظر من اگرم همچین حرفی زده فقط به خاطر اینکه اصطلاحن دهن طرفدارا رو ببنده.
چون اصلا منطقی به نظر نمیرسه. نه تنها برای ماکروسافت بلکه برای همه کلان شرکت ها.
اصولا اونا یک یک ریالی هم بدون برنامه قبلی یا دلیل غیر موجه(از نظر اقتصادی) خرج نمیکنن. چه برسه بخوان خیرات راه بندازن و صرف نجات دادن یه شرکت از ورشکستگی از پول بگذرن.
اونم ماکروسافت که چندین سال در همون آمریکا منفور ترین و پولخوارترین شرکت شناخته شد.

تو بحث ها اشاره به متال گیر رو شنیدم...
نسخه چهارم نمیتونست واسه اکس باکس منتشر بشه چون ۳۶۰ توانایی ساپورت یه بازی پنجاه گیگی رو نداشت...

بازی های مثل la noire به صورت 3 تا دی وی دی یا بازی های دیگه ای که روی هارد نصب میشدن میتونستند روی x360 بیان ولی MGS 4 نمیتونست بیاد و استدیو سازنده حداقل از فروش چند میلیونی روی یک پلتفرم به راحتی گذشته ؟ این حرف هم مثل خیلی مسائل دیگه فقط توجیه هستش

- - -ویرایش - - -

شایدم حرف شما درست باشه.
ولی به نظر من اگرم همچین حرفی زده فقط به خاطر اینکه اصطلاحن دهن طرفدارا رو ببنده.
چون اصلا منطقی به نظر نمیرسه. نه تنها برای ماکروسافت بلکه برای همه کلان شرکت ها.
اصولا اونا یک یک ریالی هم بدون برنامه قبلی یا دلیل غیر موجه(از نظر اقتصادی) خرج نمیکنن. چه برسه بخوان خیرات راه بندازن و صرف نجات دادن یه شرکت از ورشکستگی از پول بگذرن.
اونم ماکروسافت که چندین سال در همون آمریکا منفور ترین و پولخوارترین شرکت شناخته شد.

یک چیزی که هستش همیشه همه ی موارد قرار داد های تجاری برای عموم بازگو نمیشه و همه از زیر و بم کار خبر ندارن .اگر مایکروسافت سر همین رایز که علارقم بهترین گرافیک کنسولی که داره زیاد فروش نکرد با کرایتک همکاری نمیکرد اینده کاریشون ممکن بود ضربه بخوره خیلی مسائل هست که میگم برای عموم بازگو نمیشه و ما ازشون خبر نداریم.

من به بحث کاری ندارم ولی وارد تاپیک که شدم پست شما رو دیدم خواستم چند نکته رو متدکر بشم!
اول اینکه کرایتک مالک IP RYSE هست و قائدتا هر کاری که دلش بخواد میتونه با این IP انجام بده! خودشون هم دقیقا به همین نکته اشاره کردند، منبعی معتبرتر از خودشون هم نیست!

“ For Ryse 2, we aren’t saying it’s cancelled. It’s our IP. It just has to wait for the right timing. And the right timing means higher installed base across next-gen.”

بار و بارها در مورد تصمیم گیری در مورد این IP اشاره کردند که همه کاره خودشون هستند! ناشر نسخه PC رایز هم دیپ سیلور بوده و مایکروسافت هیچ نقشی تو این ضمینه نداشته!

آخر هم میخوام که اگر امکان داره منبع قسمت هایی که بولد کردم رو ذکر کنید.

بازی های مثل la noire به صورت 3 تا دی وی دی یا بازی های دیگه ای که روی هارد نصب میشدن میتونستند روی x360 بیان ولی MGS 4 نمیتونست بیاد و استدیو سازنده حداقل از فروش چند میلیونی روی یک پلتفرم به راحتی گذشته ؟ این حرف هم مثل خیلی مسائل دیگه فقط توجیه هستش
البته اینم مساله کمی نیست. فکر کن میشه 6 تا dvd !! اون زمان هم فکر کنم هارد دیسک های 360 13 گیگی بود!! یه جورایی امکان پذیر نبوده دیگه.
در ضمن جنگ بین dvd- bluray هم این وسط بود. با اینکه bluray نهایتن پیروز شد ولی اون زمان این موضع هم برای دو شرکت حیاتی بود.
دلیل دیگشم اونطور که یادمه برمیگشت به نقاط قوت و ضعف دو کنسول. کوجیما میگفت با سل یه کارهایی میشه کرد که با هیچ کنسول دیگه نمیتونستن به اون حد از گرافیک ai و جزییات برسن.
یه سری دلایل دیگه هم مربوط به کنترلر بود. اینکه DS3 دارای سنسور 6axis بود. اون موقع هم یادمه استفاده از این 6axis در یه بازی خیلی مهم بود برای خیلی ها. از جمله خودم.
در نهایت اینکه 6-7 بازی قبلی mg(s) رو کنسول های ps رشد کرده بودند. در هر صورت انحصاری معنوی سونی بوده و همه گیمرها mg رو با پلتفرم ps میشناختند. اگه کسی هست که این بازی رو برای اولین بار مثلا روی xbox org تجربه کرده بگه!! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or