رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
وقتی مایکروسافت هزینه ساخت رو میده یعنی ناشر بازیه دیگه;)راه دیگش هم اینه که مثل TF بازی رو Co-Fund کنن

مشکل اینه انگار مایکرو هزینه ی ساخت رو نمیده تبلیغات و ... بر عهده ی مایکرو هست.
البته هنوز چیز خاصی اعلام نشده در این باره ولی دیگه احتمالش بشدت رفت بالا! :(
به هر حال نوش جون اونایی که میتونن تجربش کنن...

بله حق با شماست.
اما ایشون نود درصد موتورشون در حال سخنوَری ست، فعلا.
جا برای کار خیلی خیلی زیاد هست در بخش XBOX! خیلی!
مطمئنا بَردارشتن کینکت و نجات یک استودیو خواسته اول همه بود! یک مدیر جدید و کسی که پا به میدون می ذاره برای آروم کردن جو و نشون دادن تحول، همیشه انگشت رو نظر مردم می ذاره تا دل ها رو به دست بیاره و آرامش رو جایگزین کنه! باور کنید و یا نکنید، هر شخصی جای ایشون وارد می شد، همین کارها رو انجام می داد، چون غیر از این سیاست دیگه ای جواب نمی داد! XBOX همین راه ها رو می خواست تا بتونه خودشو از اون گرفتاری جدا کنه!
چه سخنوري؟
اون همه مثال زدم.
اين كار ها هم در زمان اسپنسر انجام شده:
تا الان هر چي تو توييتر گفته، عملي كرده.
خواسته خيلي ها اين بود كه Rare برگرده سراغ ساخت ip هايي كه تو اون تخصص داشت و اسپنسر هم همين كار انجام داد.
خواسته خيلي ها ساخته شدن Crackdown توسط خالقش بود و الان داره بازي توسط Dave Jones ساخته ميشه.
خيلي ها يك بازي اكشن ادونچر درست حسابي مي خواستن و براي همين TR انحصاري كردن.
سياست هايي كه در قبال سازنده هاي مستقل داشتن، بعد از اومدن اسپنسر به صورت كلي تغيير كرد.
ديگه تو اين يك سال بايد چكار ميكرد؟ اونم بعد اون همه اشتباه كه دان متريك انجام داده بود.
هر شخصي جاي اسپنسر ميومد و همين كار هارو انجام ميداد، همين قدر هم طرفدار پيدا مي كرد.
اين كه هر روز جواب سوال فن هارو بده سخنوري نيست اسمش.

مشکل اینه انگار مایکرو هزینه ی ساخت رو نمیده تبلیغات و ... بر عهده ی مایکرو هست.
البته هنوز چیز خاصی اعلام نشده در این باره ولی دیگه احتمالش بشدت رفت بالا! :(
به هر حال نوش جون اونایی که میتونن تجربش کنن...
منبع؟

من فقط دو مطلب رو بگم که نظر شخصیمه
1-وقتی میگن رقابت بین دو کمپانی سر بازی تهش به نفع گیمر هاست یه بحث کاملا بی پایه و اساس هستش.چرا؟؟؟؟ الان مثلا ps1 یا ps2 کم انحصاری داشت؟؟؟؟؟(نمی خوام فکر کنید فن سونی هستم اینو می گم شما اصلا جای سونی و ماکرو رو عوض کنید و فکر کنید ایکس باکس بیشتر انحصاری داشت) معلومه نه در نتیجه انحصاری بودن یه عنوان یا مولتی بودنش نه صنعت رو به اوج می بره و نه به گند میکشه. الان چرا ما مجبور شدیم کنسول های 400 دلاری رو تهیه کنیم که نسبتا ضعیف هستن؟؟؟؟ فقط به خاطر اینکه رقابت به وجود اومده بود وگرنه نه برای ماکرو و نه برای سونی فرقی نمی کرد که کنسول 500-600 دلاری بدن یا 400 دلاری بالاخره مثلا همون 10 دلار سود رو می گرفتن از مشتری و فقط رقابت یه سودی می تونه برای گیمر داشته باشه اونم تجربه های متفاوت از بازی کردن (مثلا یکی کنترل حرکتی زد اون یکی بهترشو بزنه . یکی هدست واقعیت مجازی داد اون یکی بهترشو بزنه و ...)
2- اتفاقا من یکی از رویاهام این بود که همچین اتفاقی بیوفته چرا؟؟؟؟؟ چون ارزش یه کنسول به بازی هاشه . شاید یه فرد در نهایت بخواد برای 10 تا انحصاری بره سمت یه کنسول ولی اگه این اتفاق بیوفته تعداد انحصاری ها یکهو به صورت نوجومی میره بالا و شرکت ها کنسول هاشونو هر قیمتی بزارن خیالشون راحته که فروش میره. این یعنی پیشرفت صنعت گیم و بدیهی هستش وقتی یه بازی فقط بخواد روی یه پلتفرم منتشر بشه قطعا سازندگان تمرکز بیشتری خواهند داشت(درکل هرجور حساب می کنم اینکار باعث پیشرفت میشه و اصلا معنی بازی مولتی رو هیچوقت درک نکردم:دی)

منکه راضی ام از اینکه کلا بازی Multi-Platform کلا وجود نداشته باشه:d بجز آشغال بازی هایی مثل AC و COD و امثالهم.....
البته انحصاری شدن SF کلا یک :| برای من بود. من دوست داشتم سونی بهمون میگفت که FF دوباره انحصاری شده! میگفت DMC دوباره انحصاری شده! بازیهایی که تا اوایل عمر PS3 هم انحصاری بودن ولی یهو با اعلام قیمت شرکت ها خودشون رو لوس کردن!

منبع؟

Phil Spencer: MS will spend money on marketing and developing Rise of the Tomb Raider : xboxone
البته روی ردیت اعتمادی نیست چرتو پرت که زیاد داره! :دی و اینجا ذکر شده که هم تو تبلیغ و هم توی ساخت سرمایه گذاری میکنه ولی به هیچ وجه اینطور نیست که کل مبلغو مایکروسافت بده...
به هر حال نسخه ی نسل قبل در کل 7 میلیون فروش داشت و دلیل پورتش به نسل بعد هم تامین بودجه ی این نسخه بود دیگه فک نکنم زیاد تو ساخت برای یه کنسول مشکل مالی داشته باشن! :دی

جناب مثلا منطقی (لول)، بهتر نیست قبل از اینکه رگ فن بوی بودنت بزنه بیرون، بدونی داری با کی حرف میزنی؟ منو اصلا میشناسی که در مورد تعصب داشتن یا نداشتنم حرف میزنی؟:-/ یادم نمیاد همچین پسر خاله ای داشته باشم و در مورد خودم بهش گفته باشم.

اگر یه خورده میشناختی، میفهمیدی من کاربر فعال بخش PC هستم، میفهمی پلتفرمم همیشه PC بوده و هست، با نگاه به امضام میفهمیدی حتی یک ثانیه هم پای هیچ کدوم از 2تا کنسول ننشستم، اگه اکانت استیممو میدیدی و تعداد بازی های اوریجینالمو میشمردی، میفهمیدی برای من یکی خیلی دیره که برم کنسول بگیرم، این ظاهر خفن بودن رو به خودت نمیگرفتی. من چرا باید از چیزی دفاع کنم که اصلا ندارمش؟ توهم زدی آیا؟

من نیازی نمیبینم به شما چیزی ثابت کنم. توی سایت خیلیا (دقت کن خیلیا. بیشتر از اونچه تو حتی بتونی فکرشو بکنی) منو میشناسن و میدونن بی طرفم و عاشق چشم و ابروی هیچ کمپانی نیستم. دفعه بعد خواستی تیریپ Offensive بیای، سعی کن طرف مقابلت رو بشناسی و اینجوری خیطی بالا نیاری.

دیگه همه میدونن مایکرو میره سراغ IP های موفق و سعی میکنه بخرشون یا حداقل انحصاری (Mine Craft، Tomb Raider) زمانیشون کنه و چون استودیوهای فرست پارتیش فعلا جوابگو نیستن و باید این خلا رو یه جوری پر کنه.

برداشتت هم از اون "تلافی میکنیم" با برداشت من ازش، زمین تا آسمون فرق میکنه، پس تیریپ Fact خور هم وسط نیا چون نه من میدونم منظور اصلی فیل چی بوده نه تو.

پ.ن 1: اینکه وسط حرفات DR 2 رو Skip کردی به نوبه خودش جالب بود.
پ.ن 2: واسه همینه من زیاد وسط این بحثا نمیام. سناریو آخرش یه نفر با نارنجک به کمر میپره وسط و وقتی منفجر میشه، همه انگ فن بوی بودن میخورن. فعلا بای.

خیطی رو حضرت عالی بالا آوردید که نمیدونستید دارید راجب به چی صحبت میکنید، اونم با اون لحن مطمعن و حق به جانب و یکطرفه. با ردیف کردن شجره نامه، لیست بازی، امضا و ... هم چیزی عوض نمیشه. قبل از کلیک کردن روی دکمه ارسال باید به فکر این حرفها میبودید، نه الان. اگر میبینید توانایی شرکت در یک بحث رو ندارید، درش شرکت نکنید. وقتی میبینید که نمیتونید بی طرفانه حرف بزنید، ادعای بی‌طرف بودن نداشته باشید. وقتی عملتون با ادعاتون تفاوت داره برای توجیهش شجره نامه گیمریتون رو وسط نکشید. وقتی در مورد شرکتی اطلاع ندارید در موردش نظر ندید. اینها چیزهای خیلی ساده‌ای هستن، من نباید اینها رو برای شما توضیح بدم.

جواب اسپنسر در ارتباط با تویت شخصی به اسم David هست که گفته بانجو یا Conker جدید بسازید تا SFV رو فراموش کنیم و اسپنسر هم گفته خیلی از این ایده مبادله فرانچایزها خوشم اومده و میخوایم جبران کنیم. جواب و سؤال هم مشخص هست.

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

DR خاستگاهش Xbox بوده و اصلاً عجیب نیست که مایکروسافت بخواد برای دل فنهاش این بازی رو دوباره بیاره روی Xbox. ضمن اینکه خود کپکام بازی رو به مایکروسافت پیشنهاد داده:

[LTR]
“We targeted next-gen. When we first started we didn’t know which platform, what those platforms were going to be, we just targeted next-gen and we started working out what that would be,” Bridge told NowGamer.

“Then we started chatting with Microsoft and they gave us an opportunity to partner with them and it’s a huge honour for us,” Bridge continued.
[/LTR]

***8216;Why Dead Rising 3 Is An Xbox One Exclusive***8217; ***8211; Capcom Vancouver | NowGamer

جالب سطح اطلاعات پایین و ادعای بالای شماست.

جناب مثلا منطقی (لول)، بهتر نیست قبل از اینکه رگ فن بوی بودنت بزنه بیرون، بدونی داری با کی حرف میزنی؟ منو اصلا میشناسی که در مورد تعصب داشتن یا نداشتنم حرف میزنی؟:-/ یادم نمیاد همچین پسر خاله ای داشته باشم و در مورد خودم بهش گفته باشم.

اگر یه خورده میشناختی، میفهمیدی من کاربر فعال بخش PC هستم، میفهمی پلتفرمم همیشه PC بوده و هست، با نگاه به امضام میفهمیدی حتی یک ثانیه هم پای هیچ کدوم از 2تا کنسول ننشستم، اگه اکانت استیممو میدیدی و تعداد بازی های اوریجینالمو میشمردی، میفهمیدی برای من یکی خیلی دیره که برم کنسول بگیرم، این ظاهر خفن بودن رو به خودت نمیگرفتی. من چرا باید از چیزی دفاع کنم که اصلا ندارمش؟ توهم زدی آیا؟

من نیازی نمیبینم به شما چیزی ثابت کنم. توی سایت خیلیا (دقت کن خیلیا. بیشتر از اونچه تو حتی بتونی فکرشو بکنی) منو میشناسن و میدونن بی طرفم و عاشق چشم و ابروی هیچ کمپانی نیستم. دفعه بعد خواستی تیریپ Offensive بیای، سعی کن طرف مقابلت رو بشناسی و اینجوری خیطی بالا نیاری.

دیگه همه میدونن مایکرو میره سراغ IP های موفق و سعی میکنه بخرشون یا حداقل انحصاری (Mine Craft، Tomb Raider) زمانیشون کنه و چون استودیوهای فرست پارتیش فعلا جوابگو نیستن و باید این خلا رو یه جوری پر کنه.

برداشتت هم از اون "تلافی میکنیم" با برداشت من ازش، زمین تا آسمون فرق میکنه، پس تیریپ Fact خور هم وسط نیا چون نه من میدونم منظور اصلی فیل چی بوده نه تو.

پ.ن 1: اینکه وسط حرفات DR 2 رو Skip کردی به نوبه خودش جالب بود.
پ.ن 2: واسه همینه من زیاد وسط این بحثا نمیام. سناریو آخرش یه نفر با نارنجک به کمر میپره وسط و وقتی منفجر میشه، همه انگ فن بوی بودن میخورن. فعلا بای.
اصلا فرقی نداره و مهم هم نیست طرفدار چه شرکت یا دارنده چه پلتفرمی هستید. پست اول و این قسمت بولد شده کاملا مغرضانه است و اشتباه، و بر خلاف تمام این طوماریه که نوشتید:دی وقتی علنا یه قضیه دو طرفه و مساوی رو فقط برای یک طرف بد میدونی و برای طرف دیگه تشویق میکنی، خُب کاملا غیر منطقی به نظر میاد.
البته مغرضانه حرف زدن تخلف نیست و هر کس هر جور دوست داره میتونه باشه. منتها چون اومدی گفتی من کارم درسته و اینا خواستم روشن کنم که حداقل تو این مورد اصلا اینطور که ادعا میکنی به نظر نمیاد:دی
https://twitter.com/aarongreenberg/status/542057412988248064
مثل اینکه خیلی سریع جبران کردن! :(
حیف شد... واقعا به عنوان یه فن تومب ناراحت شدم!
سریع؟:-/ این رو که از همون اول هم اسپنسر گفته بود:
When people look at something like Dead Rising and where it is right now, I would say for the franchise it's been a good partnership. Now, maybe somebody on PlayStation would say, well no it hasn't, because I haven't played the game. But if I'm Capcom and I think about what that franchise means now... or even like a Titanfall, and our ability to invest with EA to make that launch great. Tomb Raider is no different.
Now, obviously if I'm going to partner on it, I'm a platform holder, I'm hardly going to invest to go make the PlayStation version of any game. It is a business. So when we go invest with a partner on a big franchise, we're going to come with certain needs we have out of the relationship.
Xbox boss Phil Spencer makes case for Tomb Raider exclusivity deal • Eurogamer.net

نه این که خیلی کم بازیهارو انحصاری XO کرده میخواد حالا سر SFV جبران کنه. ;)) TitanFall , DR3 , Ryse و Tomb Rider فقط بخشی از این انحصاری ها هستند 8-|
البته واسه من که فرقی نمیکنه چون همشونو رو PC بازی میکنم >:)

آخرین ویرایش:
I'm a platform holder, I'm hardly going to invest to go make the PlayStation version of any game.
عه من این جمله رو ندیده بودم. دقیقا اتفاقی که واسه بازیایی مثل مس افکت و لیمبو و... افتاد و مایکروسافت فقط خرج انتشار بازی رو XBOX رو داد و بعد بازی با ناشر اصلی رو بقیه پلتفورما اومد :دی

رایز هم ظاهرا این شکلی هست که کرایتک گفته بود میتونیم رو PS4 هم عرضه کنیم.

این همه دارید بحث میکنید، اما اصلا به اصل قضیه نمیپردازید
یکم بشینید فکر کنید مثال بازی ای مثل SF با انحصاری شدنش چه مزیتی واس PS دارها میاره؟!! جواب: هیچی
چرا؟ چون چه انحصاری بشه چه نشه خب بالطبع PS دارها میخریدن و بازیش میکردن
در واقع فرقی به حال منه گیمر نمیکنه و فقط جنبه ی تبلیغاتی داره واس Sony
در نقطه مقابل هم همینطور
الان TR انحصاری شده آیا فرقی به حال X فن ها کرده؟ نه
چون در هر صورت بازیش میکردن
سپاس از توجه تون
به ادامه جر و بحث تون بپردازید :d

عه من این جمله رو ندیده بودم. دقیقا اتفاقی که واسه بازیایی مثل مس افکت و لیمبو و... افتاد و مایکروسافت فقط خرج انتشار بازی رو XBOX رو داد و بعد بازی با ناشر اصلی رو بقیه پلتفورما اومد :دی

رایز هم ظاهرا این شکلی هست که کرایتک گفته بود میتونیم رو PS4 هم عرضه کنیم.
مایکروسافت فقط خرج انتشار مس افکت رو داد؟ :-j
منبع پلیز

مایکروسافت فقط خرج انتشار مس افکت رو داد؟ :-j
منبع پلیز
98715795095112467488.jpg

سال عرضه بازی ناشرش مایکروسافت هست از سال بعد شد EA و واسه بقیه پلتفورما اومد. من با توجه به این گفتم و مابقیشو نمیدونم. اگه پول ساخت بازی رو هم داده که دیگه بدتر :دی

====
08382087617663624567.jpg

اینم یه مثال دیگه که مایکروسافت حتی رو PC هم منتشرش نکرده و کرایتک بدبخت خودش این کارو کرده :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or