رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
یه چیزی در مورد بایونتا و دد رایزینگ هست...
ایندو بازی قبل از اینکه استارتشون زده بشه بهشون بودجه داده نمیشده و این مایک و نینتندو بودن که بودجه ی اینهارو فراهم کردن و باعث ساختشون شدن ولی یه بازی مثل TR از اول قرار بود مولتی پلتفرم باشه و بخاطر نیاز مالی اینکارو نکردن...
اون بحث واقعا فرق داره دیگه و کار زشتیه حالا چه سونی باشه و چه مایکرو
اما بلادبورن این یکی که دیگه کلا ف ق داره جریان ip مال سونیه تو ساختشم مشارکت داره و قبلا هم مولتی پلت نبوده که بخواد بیاد روی یه کنسول دیگه...

جالبه این حرکت فقط واسه مایکروسافت بده، اگه سونی همچین کاری انجام میده میشه تلافی کردن و دمش گرم و اینا lol ماشالا منطق که نیست :دی از نظر من که مشکلی نداره، به شرط اینکه مثلا بره کلا Tomb Raider رو بخره و روش سرمایه گذاری کنه تا کیفیتش بره بالاتر، نه اینکه صرفا چند ماه انحصاری بشه.

KI بازی خود مایکروسافت هست، نکنه انتظار داشتی بازی خودشون رو واسه کنسول های سونی هم عرضه کنن؟ :دی

اين حرفت خيلي شعاريه.
اولا تا اونجايي كه من تاپيكا رو داشتم دنبال ميكردم اكثر بچه ها در مورد انحصاري شدن SF هم موضعشون مشخص بود و اين چيزي كه داري ميگي عموميت نداره
دوما اصلا مهم نيست نظر ما چيه پرواضحه كه انحصاري شدن يه بازي از اين حالتها خارج نيست.

1. فرست پارتي.
اين مورد نوش جون صاحب كنسول و فن هاش
2. سكند پارتي
اينم نوش جون همه
3. ترد پارتي كه با خرج و كمك صاب كنسول و از همون ابتدا براي كنسول خاص ساخته شده ( مثل Gears در دوران 360)
اينم نوش جان همگي
4. ترد پارتي كه قبلا بازي مولتي بوده ولي در صورت عدم كمك صاب كنسول بازي توليد نميشده ( مثل بيونتا 2)
اينم نوش جونشون
5. ترد پارتي كه به روش Moneyhatting انحصاري شده
اين موردي هست كه مشكل اخلاقي داره و هر كسي در هرجايگاهي باشه و اينكار رو انجام بده مشكل داره. حالا ميخواد سوني باشه يا ايران خودرو
كمتر گير دادن ملت به سوني بابت انحصاري كردن SF اينه كه در جواب مايكرو اين اتفاق افتاده و شروع كننده اين حركت منحوس مايكرو بوده.

کثیف ترین کار ممکن رو خودشون با KI و DR3 و ROTTR شروع کردن و سونی هم برگشت یه میدل فینگر شیک و مجلسی نشونشون داد. حالا جالب اینه که میاد میگه تلافی میکنم.
ما رو باش فکر میکردیم این فیل اسپنسر آدم درستیه. تازه این اولش هست. هنوز بدتر از اینا رو میبینیم.
مایکروسافت این کار رو بکنه میشه کثیف. سونی بکنه میشه شیک و مجلسی! جالبتر اینکه فیل اسپنسر به فن بیس ـش اهمیت بده و بخواد نبود SFV رو جبران کنه میشه آدم نادرست:confused:
حداقل تعصب هاتون رو یه کم مخفی کنید. خیلی ضایعست اینجوری:دی

مایکروسافت این کار رو بکنه میشه کثیف. سونی بکنه میشه شیک و مجلسی! جالبتر اینکه فیل اسپنسر به فن بیس ـش اهمیت بده و بخواد نبود SFV رو جبران کنه میشه آدم نادرست:confused:
لزومی نمیبینم حرفایی که 2 صفحه هست دارم میزنم رو تکرار کنم. هر جور دوست داری در موردم فکر کن:biggrin1: دیگه همین کم مونده بود که انگ تعصبی و سونی فن بوی بودن بهم بخوره که با موفقیت این مقام رو هم کسب کردم:biggrin1:

اين حرفت خيلي شعاريه.
اولا تا اونجايي كه من تاپيكا رو داشتم دنبال ميكردم اكثر بچه ها در مورد انحصاري شدن SF هم موضعشون مشخص بود و اين چيزي كه داري ميگي عموميت نداره
دوما اصلا مهم نيست نظر ما چيه پرواضحه كه انحصاري شدن يه بازي از اين حالتها خارج نيست.

1. فرست پارتي.
اين مورد نوش جون صاحب كنسول و فن هاش
2. سكند پارتي
اينم نوش جون همه
3. ترد پارتي كه با خرج و كمك صاب كنسول و از همون ابتدا براي كنسول خاص ساخته شده ( مثل Gears در دوران 360)
اينم نوش جان همگي
4. ترد پارتي كه قبلا بازي مولتي بوده ولي در صورت عدم كمك صاب كنسول بازي توليد نميشده ( مثل بيونتا 2)
اينم نوش جونشون
5. ترد پارتي كه به روش Moneyhatting انحصاري شده
اين موردي هست كه مشكل اخلاقي داره و هر كسي در هرجايگاهي باشه و اينكار رو انجام بده مشكل داره. حالا ميخواد سوني باشه يا ايران خودرو
كمتر گير دادن ملت به سوني بابت انحصاري كردن SF اينه كه در جواب مايكرو اين اتفاق افتاده و شروع كننده اين حركت منحوس مايكرو بوده.
خوشبختانه Rottr و Titanfall جزو اون دسته ی خوبه بوده:
Tomb Raider fails to reach sales target - GameSpot
Tomb Raider has sold 3.4 million copies, failed to hit expectations • Eurogamer.net

مایکروسافت MGS4 رو انحصاری کرد؟

خوشبختانه Rottr و Titanfall جزو اون دسته ی خوبه بوده:
Tomb Raider fails to reach sales target - GameSpot
Tomb Raider has sold 3.4 million copies, failed to hit expectations • Eurogamer.net

مایکروسافت MGS4 رو انحصاری کرد؟

ششما چند ساله گیمر شدید ؟؟؟ متال گیر که تا سال 2008 و متال گیر 4 انحصاری خود سونی بود ... ضمنا تا اونجا که من یادمه ... سونی تو ساخت و توصعه بازی نقش بسزایی داشته ... حداقل مثال بهتری مثل ff میزدید خیلی بهتر بود

لزومی نمیبینم حرفایی که 2 صفحه هست دارم میزنم رو تکرار کنم. هر جور دوست داری در موردم فکر کن:biggrin1: دیگه همین کم مونده بود که انگ تعصبی و سونی فن بوی بودن بهم بخوره که با موفقیت این مقام رو هم کسب کردم:biggrin1:

سونی 20 ساله اندازه کل عمر PS داشته انحصاری میخریده برای رقابت با سگا و نینتندو الان چون یکی گردن کلفت تر از خودش پیدا شده داره مثل خودش رفتار میکنه این کار کثیف شده!؟

جالبه بعضی ها جوری جلوه میدن انگار سونی این کار کثیف شروع کرده ماکروسافت شروع کرد جوابش گرفت انتظار ندارین سونی بشینه نگاه کنه ماکروسافت هر کار خواست انجام بده بعدشم فعلا که ماکروسافت با این کار رکورد داره از نسل پیش شروع شده این نسل هم کم بازی نداشته اینجوری خودش هم با TR شروع کرده بعد الان بعضی ها میگن اگه اون کثیف اینم کثیف خوب مشخصا هستش اما چیزی که عوض داره گله نداره .;)

سونی همین الان که کارت معذرت خواهی به دفتر فیل بفرسته خیلی بهتره تا این قضیه ادامه پیدا نکنه به نفع خودشونه چون از نظر منابع و بودجه و...اصلا وضعیت سونیو مایکرو قابل مقایسه نیستو همون بهتر که سونی از نسل قبلو از انحصار در اومدن ffxiiiو re5و dmc4 و...درس بگیره چون میترسم اینجوری بعد یه مدت فقط یه چنتا بازی انحصاری برا کنسول سونی بمونه :))

تونی و تعصب واسه سونی؟؟ :)) جوک باحالی بود.
اگه با سرمایه گذاری رو Kİ بخاد جبران کنه نوش جونش ولی اگه بخاد با مسخره بازی ای که خودش شروع کرده جبران کنه...

سونی 20 ساله اندازه کل عمر PS داشته انحصاری میخریده برای رقابت با سگا و نینتندو الان چون یکی گردن کلفت تر از خودش پیدا شده داره مثل خودش رفتار میکنه این کار کثیف شده!؟
متاسفانه اطلاعاتت کافی نیست و نمیدونی دلیل اینکه خیلی از بازیسازا اون زمان ادامه فرانچایزاشون رو آوردن رو PS چیه ;)

آخرین ویرایش:
ششما چند ساله گیمر شدید ؟؟؟ متال گیر که تا سال 2008 و متال گیر 4 انحصاری خود سونی بود ... ضمنا تا اونجا که من یادمه ... سونی تو ساخت و توصعه بازی نقش بسزایی داشته ... حداقل مثال بهتری مثل ff میزدید خیلی بهتر بود
ببین نه وقت دارم که به لیست بلند بالای moneyhat های زمان PS1 و PS2 اشاره کنم نه حال دارم دلیلای الکی یه سری رو رد کنم;)
متالگیر هم روی انواع و اقسام دستگاه ها از GC بگیر تا Xbox یا GBC هم عرضه شده بود قبل MGS
WTF
انصحاری شدن MGS 4 رو خود کوجیما قشنگ دلیلش گفته!
:d
wat.

حق با توئه:confused:

-_-
دقیقا همون چیزی که ازش میترسیدم! این نسل قراره کلی بازی مورد علاقمون انحصاری بشه... و اونایی که یه کنسول دارن محکومن که یسری بازی هایی که قبلا بازی میکردن خیلی راحت رو بازی کنن...

داداش خب شما هم بیا دوتایی شو :) به سلامتی PC قوی هم که داری ! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or