رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
کثیف ترین کار ممکن رو خودشون با KI و DR3 و ROTTR شروع کردن و سونی هم برگشت یه میدل فینگر شیک و مجلسی نشونشون داد. حالا جالب اینه که میاد میگه تلافی میکنم.
ما رو باش فکر میکردیم این فیل اسپنسر آدم درستیه. تازه این اولش هست. هنوز بدتر از اینا رو میبینیم.

بهتر نیست قبل از اینکه اون روی خودتون رو نشون بدید، ببینید دارید راجب به چی صحبت میکنید؟ تعصب زیادی داشتن هم چیز خوبی نیست.

KI: این بازی رو مایکروسافت ریبوت کرده و IPـش هم برای خود مایکروسافت هست (از چند سال پیش).
DR: شماره اولش زمان لانچ 360 بصورت انحصاری ساخته و عرضه شد و حالا شماره سومش هم به عنوان بازی لانچ برای XB1 بصورت انحصاری عرضه شده (یکسال بعد هم برای PC اومد).
تلافی میکنیم: با سرمایه گذاری برای ساخت عناوین/IPهای قدیمی خود مایکروسافت که طرفدارها دوستدارن ببینن میخوان تلافی بکنن نه خریدن یه بازی فایتینگ دیگه.

از کثیف دونستن کار مایکروسافت و میدل فینگر دونستن کار سونی به مایکروسافت (اونم از جنس مجلسیش) هم اصلاً نمیشه فهمید که شما سونی فن هستی. حداقل وقتی میخواید خودتون رو بی طرف معرفی کنید، جملات و استدلالهای بیطرفانه رو هم چاشنی حرفهاتون کنید.

به هر حال این بیزنس (!) انحصاری کردن ادامه بازیا واسه مجاب کردن طرفدارا به خرید کنسول حرکت خیلی مسخره ای هست. تو این مورد هم نظر باشیم به نفع هممونه :دی

این حرکات فقط به ضرر گیمرها تموم میشه
rtr و sfv در هر صورت منتشر میشدند و دارندگان دو کنسول میتونستن ازشون لذت ببرن. فقط یه سری طرفدار متعصب از اینجور معاملات خوشحال میشن. مثلا چی به من میرسه اگه xbox فن ها sfv بازی نکنن؟؟
مسلمن میلیون ها دلار خرج شده تا این بازیها انحصاری بشن. این پول میتونست برای دارندگان xb1 یک IP جدید به ارمغان بیاره. ولی با اینکار هیچ چیزی نصیبشون نشده. همون trt فقط یکم پولیش شده تر. Great Success
این موصوع برای sony فن ها هم هست.

پ.ن: البته من یادم میاد چند وقت پیش کپکام برای ip هاش تارگت گذاشته بود. یعنی اینکه اگه سونی از sfv حمایت نمیکرد، احتمال داشت این بازی تولید نشه.

تونی و تعصب واسه سونی؟؟ :)) جوک باحالی بود.
اگه با سرمایه گذاری رو Kİ بخاد جبران کنه نوش جونش ولی اگه بخاد با مسخره بازی ای که خودش شروع کرده جبران کنه...

متاسفانه اطلاعاتت کافی نیست و نمیدونی دلیل اینکه خیلی از بازیسازا اون زمان ادامه فرانچایزاشون رو آوردن رو PS چیه ;)

ما که مثل شما سر کلیه جلسه های لاو بترکون سونی با سازنده ها نبودیم خبر داشته باشیم رابطه عشقی بوده ! جدا اطلاعات شما پرده از اسرار صنعت گیم می درد!! :d

خوب خيلى از كارا زشته ، خيلى از كارا كثيفه ، اما هست ;) بايد باهاش كنار بياين .
دليلى نداره همه چيز شيك و مجلسى و قشنگ باشه ، بعضى وقتام زشته ، مثل انحصار ... ( كه البته بدون هيچ توجيهى براى هر دو طرف زشت هست ، نه براى يكى زشت براى اون يكى خدمت به خلق :) )
انحصار نه تنها تو صنعت ويديو گيم هست بلكه تو تمامى صنعت ها رواج داره حتى تو فيلم ، موسيقى و حتى تو جاهايى كه اصلا ربطى به اينجا نداره !
هر جا نگاه كنيد يه گوشه اى از انحصار رو ميبينى ! اين انحصار زشته ولى هست !
البته با تمام بد بودنش يه نكته ى خوبى داره واسه رقابت ، انحصاريهاى اين شكلى از تومب رايدر شروع نميشه و قبل تر هم بوده پس لطفا شروع بازى رو تعيين نكنيد .
يه سرى چيزا آدم ميبينه ياد و خاطرات دوران كودكى براش زنده ميشه ، اول اين شروع كرد نه اول اون شروع كرد ... /:)
اين چنين انحصاريها شايد براى يه سرى ها خوب باشه براى يه سرى ها بد اما قطعا بيشترين ضرر رو سازنده ى اون عنوان ميكنه .
شخصا نه حسى به تومب رايدر دارم نه حسى به يه بازى فايتينگ ... مبارك اونايى كه خوشحال شدن !

این هم کلا 360 درجه با اینا فرق داره!:d
آقا من دیدم اینو چندنفر گفتن این اشتباهه ها!:d
360 درجه یعنی همونی که هست 180 درجه میشه اون چیزی که میخوای بگی:d

اين استريت فايتر يا اصلا سبك fighting طرفداراش در che حدي هستن كه سوني مياد يه بازيه فايتر رو انحصاري ميكنه كسي امار فروشي داره ازش؟
سری SF دومین IP پرفروش کپکام بعد از رزیدنت اویله
این پرفورش ترین بازی های تاریخ کپکامه منتها تا تاریخ 1 سال پیش حدودا
لیست ده فروش برتر کپکام
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]رتبه[/TD]
[TD="align: center"]عنوان[/TD]
[TD="align: center"]تاریخ عرضه[/TD]
[TD="align: center"]پلتفرم[/TD]
[TD="align: center"]فروش(میلیون)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]Street Fighter II[/TD]
[TD="align: center"]1992[/TD]
[TD="align: center"]Super NES[/TD]
[TD="align: center"]6.300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]Resident Evil 5[/TD]
[TD="align: center"]2009[/TD]
[TD="align: center"]PS3,X360[/TD]
[TD="align: center"]6.100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3 [/TD]
[TD="align: center"]Resident Evil 2[/TD]
[TD="align: center"]1998[/TD]
[TD="align: center"]PS1[/TD]
[TD="align: center"]4.960[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4 [/TD]
[TD="align: center"]Resident Evil 6[/TD]
[TD="align: center"]2012[/TD]
[TD="align: center"]4.900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]Monster Hunter F 3[/TD]
[TD="align: center"]2010[/TD]
[TD="align: center"]PSP[/TD]
[TD="align: center"]4.700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]Street Fighter II Turbo[/TD]
[TD="align: center"]1993[/TD]
[TD="align: center"]Super NES[/TD]
[TD="align: center"]4.100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7 [/TD]
[TD="align: center"]Resident Evil 3 Nemesis[/TD]
[TD="align: center"]1999[/TD]
[TD="align: center"]3.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]Monster Hunter F Unite[/TD]
[TD="align: center"]2008[/TD]
[TD="align: center"]PSP[/TD]
[TD="align: center"]3.300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]Street Fighter IV[/TD]
[TD="align: center"]2009[/TD]
[TD="align: center"]3.200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]Resident Evil[/TD]
[TD="align: center"]1996[/TD]
[TD="align: center"]2.750[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

با توجه به فروش آخرین نسخه های این بازی تو نسل قبل و فروش تخیلی PS4 به نظرم میشه انتظار فروش حدود 3 میلیون نسخه ای از بازی داشت که برای یه فایتینگ انحصاری فوق العادس...

آخرین ویرایش:
بهتر نیست قبل از اینکه اون روی خودتون رو نشون بدید، ببینید دارید راجب به چی صحبت میکنید؟ تعصب زیادی داشتن هم چیز خوبی نیست.

KI: این بازی رو مایکروسافت ریبوت کرده و IPـش هم برای خود مایکروسافت هست (از چند سال پیش).
DR: شماره اولش زمان لانچ 360 بصورت انحصاری ساخته و عرضه شد و حالا شماره سومش هم به عنوان بازی لانچ برای XB1 بصورت انحصاری عرضه شده (یکسال بعد هم برای PC اومد).
تلافی میکنیم: با سرمایه گذاری برای ساخت عناوین/IPهای قدیمی خود مایکروسافت که طرفدارها دوستدارن ببینن میخوان تلافی بکنن نه خریدن یه بازی فایتینگ دیگه.

از کثیف دونستن کار مایکروسافت و میدل فینگر دونستن کار سونی به مایکروسافت (اونم از جنس مجلسیش) هم اصلاً نمیشه فهمید که شما سونی فن هستی. حداقل وقتی میخواید خودتون رو بی طرف معرفی کنید، جملات و استدلالهای بیطرفانه رو هم چاشنی حرفهاتون کنید.
جناب مثلا منطقی (لول)، بهتر نیست قبل از اینکه رگ فن بوی بودنت بزنه بیرون، بدونی داری با کی حرف میزنی؟ منو اصلا میشناسی که در مورد تعصب داشتن یا نداشتنم حرف میزنی؟:-/ یادم نمیاد همچین پسر خاله ای داشته باشم و در مورد خودم بهش گفته باشم.

اگر یه خورده میشناختی، میفهمیدی من کاربر فعال بخش PC هستم، میفهمی پلتفرمم همیشه PC بوده و هست، با نگاه به امضام میفهمیدی حتی یک ثانیه هم پای هیچ کدوم از 2تا کنسول ننشستم، اگه اکانت استیممو میدیدی و تعداد بازی های اوریجینالمو میشمردی، میفهمیدی برای من یکی خیلی دیره که برم کنسول بگیرم، این ظاهر خفن بودن رو به خودت نمیگرفتی. من چرا باید از چیزی دفاع کنم که اصلا ندارمش؟ توهم زدی آیا؟

من نیازی نمیبینم به شما چیزی ثابت کنم. توی سایت خیلیا (دقت کن خیلیا. بیشتر از اونچه تو حتی بتونی فکرشو بکنی) منو میشناسن و میدونن بی طرفم و عاشق چشم و ابروی هیچ کمپانی نیستم. دفعه بعد خواستی تیریپ Offensive بیای، سعی کن طرف مقابلت رو بشناسی و اینجوری خیطی بالا نیاری.

دیگه همه میدونن مایکرو میره سراغ IP های موفق و سعی میکنه بخرشون یا حداقل انحصاری (Mine Craft، Tomb Raider) زمانیشون کنه و چون استودیوهای فرست پارتیش فعلا جوابگو نیستن و باید این خلا رو یه جوری پر کنه.

برداشتت هم از اون "تلافی میکنیم" با برداشت من ازش، زمین تا آسمون فرق میکنه، پس تیریپ Fact خور هم وسط نیا چون نه من میدونم منظور اصلی فیل چی بوده نه تو.

پ.ن 1: اینکه وسط حرفات DR 2 رو Skip کردی به نوبه خودش جالب بود.
پ.ن 2: واسه همینه من زیاد وسط این بحثا نمیام. سناریو آخرش یه نفر با نارنجک به کمر میپره وسط و وقتی منفجر میشه، همه انگ فن بوی بودن میخورن. فعلا بای.

این همه تو سرو کله هم زدید اما به اونروی قضیه اصلا نگاه نکردید.

به نظر من (که به احتمال 90% درسته) نیومدن این بازی روی کنسول مایکرو یه دلیلش میتونه پشتیبانی نکردن مایکرو از کراس پلتفرم باشه. همونطور هم که توی نسل قبل دیدیم CS از این قابلیت استفاده میکرد اما مایکرو اجازه نداده سیستم لایو با سیستم دیگه ای بازی کنه و واسه همین هم CS یه fail تمام شد روی 360 اما روی PS3 و PC ملت کراس میزدن.

الان هم که PS4 و PC کراس هستن، یک دلیل که کلا نسخه وان کنسل شده میتونه همین باشه.

دیگه همه میدونن مایکرو میره سراغ IP های موفق و سعی میکنه بخرشون یا حداقل انحصاری (Mine Craft، Tomb Raider) زمانیشون کنه و چون استودیوهای فرست پارتیش فعلا جوابگو نیستن و باید این خلا رو یه جوری پر کنه
Minecraft هم اومد تو این دسته؟ :-o تا اون جایی که من خبر دارم مایکروسافت کل Mojang رو خرید، این قضیه هم ربطی به Microsoft Studios (همون بخش گیم که اسپنسر رئیسش بود) نداره و یه سیاست کلی مایکروسافت هست. در کل Minecraft هیچ ربطی به این قضایایی که مطرح شده نداره.

نيازى به نوشتن طومار و شرح حال اينكه من اين هستم و آن هستم نيست ...
شما هر چى كه هستين با اين جمله شرح حال خودت رو وصف كردى :
کثیف ترین کار ممکن رو خودشون با KI و DR3 و ROTTR شروع کردن و سونی هم برگشت یه میدل فینگر شیک و مجلسی نشونشون داد.

https://twitter.com/aarongreenberg/status/542057412988248064
مثل اینکه خیلی سریع جبران کردن! :(
حیف شد... واقعا به عنوان یه فن تومب ناراحت شدم!
این بابا بعضی وقت ها همین جوری از رو هوا یه چیزی میگه :دی به نظرم تا خود اسپنسر یا CD تایید نکنن نمیشه نظری داد. البته گرینبرگ یکی از مسئولین ارشد مایکروسافت هست ولی خب تجربه ثابت کرده بعضی وقت ها نباید به حرف هاش استناد کرد :دی در کل امیدوارم حرفش درست باشه.

شعار؟ :|
از وقتی فیل اسپنسر اومد، کنسول Xbox One نجات پیدا کرد. کلا کنسولی که زمان دان متریک برای سرگرمی و بازی بود، الان تبدیل شده به کنسول بازی.
امسال هم به راحتی میشه وضعیت عناوین انحصاری Xbox One از لحاظ کیفیت و کمیت، بررسی (و مقایسه) کرد.
+
خریدن Gears
حذف کردن Kinect از روی کنسول و نجات دادن استودیو Rare :d
و...
همین کاری هایی که تو این یک سال انجام داده کافی تا اینقدر طرفدار داشته باشه.
بله حق با شماست.
اما ایشون نود درصد موتورشون در حال سخنوَری ست، فعلا.
جا برای کار خیلی خیلی زیاد هست در بخش XBOX! خیلی!
مطمئنا بَردارشتن کینکت و نجات یک استودیو خواسته اول همه بود! یک مدیر جدید و کسی که پا به میدون می ذاره برای آروم کردن جو و نشون دادن تحول، همیشه انگشت رو نظر مردم می ذاره تا دل ها رو به دست بیاره و آرامش رو جایگزین کنه! باور کنید و یا نکنید، هر شخصی جای ایشون وارد می شد، همین کارها رو انجام می داد، چون غیر از این سیاست دیگه ای جواب نمی داد! XBOX همین راه ها رو می خواست تا بتونه خودشو از اون گرفتاری جدا کنه!

عجب آدمایی پیدا میشن تو این سایت :d

همونایی که سر TR سه چهار تا تاپیک رو به گند کشیدن و ... الان تو یه جمله میگن: سونی هم کاره بدی میکنه ولی ماکرو خودش شروع کرد پس نه اصلا کاره خوبی میکنه چون بازی واسه ما انحصاری شده و گور بابای بقیه :d

خب ما هم سر TR واسه همین مث شما ناراحت نبودیم و مجبور بودیم سخنان زیباتون رو ببینیم چون فرقی به حالمون نمیکرد. :d

این همون سونیه که هیچ احتیاجی به ترد پارتیا نداشت و اله و بله :d

والا این مدل حرکتام تو دنیای امروزی که حتی اپلیکیشن های دوزاری رو میان انحصاری میکنن یه چیز عادی داره میشه.در بد بودن حرکت شکی نیست ولی حداقل انگ اینو به یه شرکت خاص نزنید دیگه، چون دیدیم که هر کسی دستش بیاد و شرایطش رو داشته باشه حاضره با پول انحصاری بسازه واسه خودش.:d

به عنوان یه ایکس باکس دار هم میگم آقا نوش جونتون این بازی نسبتا انحصاری و فردا روزی باز یکی از این دو شرکت یه بازی رو انحصاری خودشون کردن زیاد جوش نزنید چون هر دوشون از خداشونه تو سبکی که بازی ندارن یه بازی بخرن و به قول دوستان یه میدل هم به طرف مقابل نشون بدن.:d حالا اون میدل هم چون رابطه مستقیمی با پول و نقدینگی داره باید دید میدل کی بلندتره :d

تازه جای شکرش باقیه هر دو شرکت یه عنوان H&S معرفی کردن وگرنه باید تنمون میلرزید که dmc ممکنه به کدوم طرف غش کنه :|

آخرین ویرایش:
این بابا بعضی وقت ها همین جوری از رو هوا یه چیزی میگه :دی به نظرم تا خود اسپنسر یا CD تایید نکنن نمیشه نظری داد. البته گرینبرگ یکی از مسئولین ارشد مایکروسافت هست ولی خب تجربه ثابت کرده بعضی وقت ها نباید به حرف هاش استناد کرد :دی در کل امیدوارم حرفش درست باشه.

حالا باید دید...
ولی من بشدت ناراحت شدم! :(
امیدوارم بعدش خود اسکویراینیکس ناشر شه برای نسخه ps4...خلاصه واقعا دوست دارم Rise of tomb raider رو هم لتونم بازی کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or