رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
دیر اومدی دیگه خسته شدیم. نظرت در مورد IP جدید قبوله مثل تایتنفال و اسکیل باند و ... ولی نظرت واسه بازی ای که شماره دومش داره انحصاری میشه خیلی اشتباهه. مثالش هم قبلا بوده کسی که قصد خرید X1 نداره و تومب دوست داره و شماره 1 رو روی PS4 بازی کرده خیلی به ندرت میره به خاطر یه نسخه از تومب کنسول بخره به جاش چنتا فحش آبدار نثار اسپنسر میکنه و هر جا میره اون فحشا رو به بقیه هم یاد میده اینجوری میشه که ملت کلا فحش میدن بهش :دی مثل فحشایی که به دان متریک میدادن حالا به دلایل دیگه :دی این وسط یه عده هم به خاطر تومب میرن میخرن کنسول رو ولی کم هست تعدادشون پس زیاد به سود صاحب کنسول هم نیست:دی آخرش فروشش هم به اون صورت خوب نمیشه (با توجه به شرایط این نسل) پس به سود بازیساز هم زیاد نیست مگر اینکه پولشو گرفته باشه :دی و در نهایت به جز افرادی مثل ممد به سود هیچکس نیست :دی هم تومب هم استریت فایتر و .... حالا بایونتا 2 رو بگیم اگه نینتندو نبود شاید کلا ساخته نمیشد.

سلام میدیم تا اسممونو میبینی پاک میکنی چه برسه به فحش :biggrin1: جون من این کیفیت میفیت رو بیخیال. انگار Crystal Dynamics یه استودیو ایندی 5 نفره ی بی صاحاب بود که دنبال منجی میگشت. شما فقط از نیومدن بازی واسه PS4 خوشحالی دلیل دیگه ای وجود نداره.
ببین واسه شرکت خب فحش اصلا مهم نیست ! حالا تا صبح بشین فحش بده و نفرین کن، اگه بلایی سر شرکت اومد ! :d
بعد هم در بدترین شرایط بازم مثبته ! از نظر چمیدونم تبلیغاتی و ساپورت و ... حتی اگه یه بازی ساده باشه بازم مثبته. کنسول ساز که به فکر سود یه شبه نیست. خود بازی ساز هم وقتی حاضر به انجام همچین کاری میشه یعنی مطمئنه از کارش یا قراردادش. از اونور به جز مارکتینگ حتی اگه 10 نفر هم بخرن بازم سوده ! :d
این همه بحث کردین من متوجه نشدم چرا زشته و اخه و جیزه ؟! :d کار درست تو کارشون همینه ! (سونی و مایکروسافت هم نداره)

شاید سونی به اندازه ی مایکرو پول نداشته باشه اما چندبرابرش مغز داره :d
شما نگران چندتا بازی انحصاری های سونی نباش فقط یه ناتی داگش می ارزه به صدتا استودیو حالا سانتا مونیکا و مدیا مولکول و... بماند.
پ. ن: نمیدونم چرا درباره ی چیزی که به ضرر گیمرهاست با ذوق و شوق بحث میکنید انحصاری شدن بازی ها به این شکل چه به وسیله ی سونی باشه و چه مایکرو فقط به ضرر ماهاست و کلا کار چیپ و مسخره ایه:|

مغری که نتیجش ضرر می شه به درد همون سونی می خوره ;)

^^
اینجارو کردید گف سنتر
دقیقا 90% پست هایی که میاد توی سایت ،ترجمه شده پست هایی هستن که توی گف اومدن
یعنی کار به جایی رسیده دو کلمه حرف زدنمون هم باید از روی خارجی ها کپی کنیم

ناشر این نسخست مایکروسافت کل CD و اسکوار رو که نخریده !! . انحصاری همیشگی شد . تایید شد نوش جونتون .
مگه من گفتم کریستال و اون ملعون رو خرید؟ :دی وقتی مایکرو داره هزینه تبلیغات و قسمتی از بودجه ساخت بازی رو تامین می کنه، دیگه تو بدترین حالت ممکن بازی برای PC میاد، مثل DR3 و Ryse البته نمی دونم توی ساخت Ryse سرمایه گذاری کرده یا نه!

مگه من گفتم کریستال و اون ملعون رو خرید؟ :دی وقتی مایکرو داره هزینه تبلیغات و قسمتی از بودجه ساخت بازی رو تامین می کنه، دیگه تو بدترین حالت ممکن بازی برای PC میاد، مثل DR3 و Ryse البته نمی دونم توی ساخت Ryse سرمایه گذاری کرده یا نه!
^^^^^^
با این حساب میشه ps4 رو از پلتفرم های آینده، توم ریدر جدید حذف کرد! اگه بازی نسبت به قبلی موفق تر عمل کرد می‌شه حدس زد که سری دیگه کلا دو پلتفرمه می‌شه :دی
بدون شرح

مشکل اینجاست که من همیشه نیمه خالی لیوان رو نگاه میکنم.
crytek با انحصاری کردن ryse از ورشکستگی نجات پیدا کرد؟ حتی خیلی ها بر این باورند که همین ryse یکی از دلایل اصلی ورشکستگیش بود. شاید اگه مولتی بود اوضاعش خیلی بهتر میشد. این وسط کی برد؟ ماکروسافت.
Epic قبلا هم زیاد بازی نمیساخت. اکثر بازیها هم یه جورایی تبلیغ موتور بازیسازیشون بود. مثلا همین geow اول یک دموی تبلیغاتی برای ue3 بود. اگر یادتون باشه...
DD رو بحثی ندارم راجع بهش. چون اولین عرضش روی پلتفرم xbox بوده. و این طبیعیه که بخواد به خونه خودش برگرده.
یایونتا 2 تقریبا کنسل شده بود. حتی من شنیدم روابط p* با نینتندو حالت اسپانسرشیپ بوده یعنی یه چیزی شبیه کیک استارتر.
کپکام هم به خاطر سیاست های غلطش به اینجا رسیده. که هممون ازش مطلعیم. به خاطر لجاجتی که با فن بیس های بازیهاش داره...
ولی trt در اواسط ساخت انحصاری شد. یعنی اگه ماکروسافت هم نبود این بازی بلخره ساخته میشد. اینکه بگیم الان ماکرو پول میده و بازی بهتر میشه فقط یه توجیه بچه گانست. خودتم میدونی.
به نظر من که سونی و ماکروسافت دارن از شرکتهای 3rd pary سو استفاده میکنن. اگه بازی خوب فروش بره که دوطرف برندن. ولی اگه فروش بد باشه فقط یک طرف میبازه. اونم شرکت بازیسازه.
همین remedy اگه یادتون باشه میگفت واسه alan wake 2 ماکروسافت پول نمیده. میگه توجیه اقتصادی نداره. حالا از این دید نگاه کن که اگه نسخه یکش برای ps3 هم منتشر میشد شاید فروشش به حدی بالا میرفت که برای نسخه بعدیش کاسه گدایی دست نگیره. alan wake هم تقریبا اواسط ساختش انحصاری شد. یادت باشه تاریخ ابتدایی عرضش 2007 اعلام کرده بودن!!
بماند که الان ماکروسافت remedy رو برای رقابت با quantic dream نگه داشته وگرنه اونم ول میکرد.
در نهایت به نظر من اینکار به نفع گیمر جماعت نیست. بازی دوسر برد برای ماکروسافت و سونیه.

Crytek بخاطر از این شاخه به اون شاخه پریدن به این روز افتاده. Ryse هم از 2009 قرار شده برای 360 و کینکت بسازن که بعداً کلی تغییرات به خودش دیده (از تغییر سبک و کنسول گرفته تا تغییر استدیوی داخلی). میتونید این مقاله رو که کامل سرگذشت عجیب این بازی رو گفته بخونید. تمام انتخابها در ابتدا داخل خود کرایتک انجام شده (از ایده اولیه بازی که 2006 بوجود اومده تا رفتن پیش مایکرو و ساخت بازی برای کینکت و تغییر سبک بازی و تغییر کنترلر و رفتن بازی از 360 روی XB1 و ...) و بعد مایکروسافت در نهایت موافقت کرده. اگر ضرری هم به کرایتک رسیده باشه باعث و بانیش خودش هست.

Ryse: Son of Rome***39;s seven-year road to E3 | Polygon

در کل همه این بازیها در حالت آرمانی میتونستن/میتونن مولتی پلتفرم باشن اما در واقعیت نه. شما برای ساخت بازی باید نیروی انسانی داشته باشی، باید هزینه کنی، باید امکانات داشته باشی. اینکه بگید انحصاری نشه میتونن بیشتر بفروشن هم باز یک چیز قطعی نیست. چندتا بازی مولتی پلتفرم با کیفیت معمولی یا غیر قابل قبول عرضه شدن و فروش خوبی به دست نیاوردن؟ چندتا از این عناوین با انحصاری شدن و بیشتر شدن بودجه ساخت و ساپورت فنی/انسانی به کمک یکی کنسولسازها میتونستن کیفیت بالاتری ارائه بدن و فروش خوبی هم داشته باشن؟ اصلاً گیریم یک بازی عالی ساختن اما آیا در آخر کار یا اواسط کار پولی یا مکانی برای دیده شدن خودشون و نمایش بازیشون دارن؟ چندتا بازی مولتی پلتفرم عالی با فروش کم اومدن و رفتن؟ AW که سال 2005 معرفی شد تازه سال 2010 برای 360 عرضه شد. شما فرض کن یک استدیو کوچیک مثل Remedy میخواست بازی رو برای PS3 هم بسازه تازه امسال بازیشون عرضه میشد. مایکروسافت اگر به رمدی اعتقاد نداشت، نگهش نمیداشت و باهاش کار نمیکرد. سبک بازیهاشون هم هیچ شباهتی به QD نداره که بگیم بخاطر اونها دارن ساپورتشون میکنن. وقتی بازی روی 360 فروشش زیر یک میلیون بود (با اون تبلیغات بی هدف و بی نتیجه رمدی) انتظار داشتید روی PS3 چقدر بفروشه؟ بگذریم که اجازه انتشار بازی روی PC رو دادن و به رمدی هم کمک شد. سونی اجازه داد QD بازیهاش رو خودش روی PC/Steam عرضه کنه؟! در مورد TR هم من توی E3 ندیدم پلتفرم بازی رو اعلام کنن و نمیشه گفت بازی رو در اواسط کار انحصاری کردن. در مورد ساخت بازی هم وقتی مایکروسافت به ساخت بازیی مثل The Division کمک تکنیکی میکنه 100% برای بهتر شدن TR هم کم نمیذاره.

در کل این معادله سه طرفست. گیمر، بازیساز، ناشر (که وقتی همون دارنده کنسول باشه نتیجش میشه بازی انحصاری). نمیشه کاری کرد که همه چیز، همه وقت اوکی باشه.

[MENTION=7691]Timeless One[/MENTION]
اگه همین گیمرا به دان متریک فحش نمیدادن الان همچنان ایشون و سیاستای خوشگلشون رئیس اکس باکس بود. منظور من از اون فحش این بود. حالا بماند اون موقع هم یه عده به به چه چه میکردن که موضوع بحث نیستن.

^^^^^^

بدون شرح
بولد می کنی و نتیجه دلخواه می گیری؟ :-/
با این حساب(سرمایه گذاری مایکروسافت) میشه ps4 رو از پلتفرم های آینده، توم ریدر جدید(Rise of the Tombraider) حذف کرد! اگه بازی نسبت به قبلی موفق تر عمل کرد می‌شه حدس زد که سری دیگه کلا دو پلتفرمه می‌شه
دارم می گم اگه بازی انتظارات مایکروسافت رو بر آورده کرد، به این شماره بسنده نمی کنه و عناوین بعدیش رو هم انحصاری می کنه! :|
@Timeless One
اگه همین گیمرا به دان متریک فحش نمیدادن الان همچنان ایشون و سیاستای خوشگلشون رئیس اکس باکس بود. منظور من از اون فحش این بود. حالا بماند اون موقع هم یه عده به به چه چه میکردن که موضوع بحث نیستن.
یعنی فکر می کنید دان متریک به خاطر فحش گیمر جماعت استعفا(!) داد؟ ایشون و بالمر رو به خاطر سیاست های اشتباه و ضرر رسوندن و کاهش سود انداختن بیرون!

@Timeless One

فرقش اینه که اون فحش رو خود طرفداراشون میدادن این یکی رو طرفداراشون نمیدن ! :d + اون سیاست داشت کل شرکت رو میاورد پایین ! این یکی یه ساپورت هست ! حالا اونایی که رو پلتفرم نیستن، خوششون نیاد

@Timeless One

آره متوجه شدیم PSــفن ها با فحش و ناسزا گفتنشون باعث شدن دان متریک اخراج بشــه! :d نمی دونم کی اون موقع از وضع X1 راضی بود! ولی حالا فن ها راضی، ناشر راضی، سازنده راضی، هیتر ناراضی، تا صبحم فحش بده کسی ککش نمی گزه، تنها فقط توجه ها رو معطوف این حرکت می کنه، که تازه ترغیب می کنه طرفُ باز از این حرکتا بزنه. :d

نمیدونم فاز یه سری چیه هی جو میدن.این نسخه انحصاری شد که شد با وجود انچارتد TR جایی رو ps4 نداره و مهمم نیست مگه کسی فن بازی باشه.
اسپنسر برای جواب انچارتد اینو انحصاری کرد و تو خوابشم باید ببینه که بتونه محصولی در حد بازی ناتی داگ عرضه کنه.بعدشم فقط این نسخه انحصاری شده چرا خوشحالین الکی؟
سونیم بالاخره ساکت نمیشینه بزودی یه جوابی به این حرکت میده.همونطور که دو روز پیش یه جواب حسابی داد و در نشست فنهای X1 بعد از انحصاری شدن SF این بازی کوچک و بی ارزش شمرده شد.
CD هم پولشو گرفته شاده ولی جواب این حرکتشو تو بازیهای بعدیش میبینه.فراموش نکنین بیشترین فروش TR DE رو PS4 بود و بازار بزرگیو از دست میده صددرصد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or