رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
DMC واسه ما، بقیه بازی ها واسه خودتون! :دی
ناراحت که میشیم طبیعیه:d اونام منظورشون این بوده که ip از زمان معرفی انحصاری بوده و انحصاری شدن دوبارش زیاد غیر منتظره نیست وگرنه مشکل که همیشه داره اینجور کارا.

نه دیگه طبق استدلال اون دوستامون چون این IP ها از اول انحصاری کنسولی Playstation بودن پس اگه به PS برگردن اشکالی نداره.

پ.ن: تازه فقط اینا هم که نیستن. FF, KH, MGS, NFS و... تقریبا همگی این شرایط رو دارن.

آخرین ویرایش:
الان مقصودشون از این کار اگه ساپورت اونایی هست که اکس وان خریدن که من بحثم با اونا نیست. اگه ترغیب اونایی که به خاطر بهتر بودن ps4 رفتن اونو خریدن و میخان x1 رو هم به خاطر انحصاریا بخرن بازم بحثم اون نیست. تو پست قبلی هم گفتم منظورم اونایی که یا قصد خرید کنسول دوم ندارن یا میخان برن یه کنسول بخرن و مثل بقیه میخان کنسول بهترو بخرن بعد میبینن یکی از بازیای مورد علاقشون که با نسخه قبلی حال کردن رو مایکرو انحصاری کرده. مطمئنا واسه اون یه بازی تصمیمشون رو عوض نمیکنن ولی چند تا فحش به اسپنسر میدن :)) واسه همین میگم به اون صورت سودآور هم نیست. این افراد از نظر من تو اکثریت هستن و مورد هدف کنسول داران. چون یکی که طرفداره با همون تریلر هیلو رفته x1 گرفته یکی هم که میخاد همه کنسولا رو بخره هم واسش انحصاری اینا فرقی نداره من اصلا با این دسته ها کاری ندارم. این کار مایکرو و اسکوئر میدل فینگر به اون دسته افرادی بود که من گفتم. ینی مشکل اخلاقی داره. همون سیاستای متریک هم شاید به سود شرکت بود و به اون صورت ضرری به بازیباز نداشت و الان همه بازیبازا همیشه به نت وصلن ولی اجباری کردنش مشکل اخلاقی داشت ینی کار زشتی بود :دی شاید زشت نمیدونی این کارا رو که خوب باید بدونی :دی زشته آقا :دی

خب سر اون دو دسته به توافق رسیدیم :d
اینایی که میگی با بازی حال کردن، خب اگه انقدر دوستش دارن پس باید براش کنسول بگیرن. مثلا من اصلا برام مهم نیست چه اتفاقی میفته، هیلو و TES و ME تعیین میکنن چی بگیرم. در غیر این صورت من ممکنه با یه بازی حال کرده باشم اما انقدر مهم نیست واسم که برم یه کنسول بگیرم براش. پس هر اتفاقی افتاد، افتاد. دیگه بحثی برام نداره. از اونور طرفدارهای طرف مقابل میتونن خوشحال باشن که یه بازی بهشون اضافه شده (کاری به TR و SF به طور مشخص اینجا ندارم. کلی میگم)
ولی سود آوری رو گفتم فقط بحث خرید همون لحظه نیست. نشون میده شرکت ساپورت میکنه و چه بخوای چه نخوای یه مسئله تبلیغاتیه مثبت هست واسشون.

من فقط این زشتیه کار رو نمیگیرم ! :d

نه دیگه طبق استدلال اون دوستامون چون این IP ها از اول انحصاری کنسولی Playstation بودن پس اگه به PS برگردن اشکالی نداره.

پ.ن: تازه فقط اینا هم که نیستن. FF, KH, MGS, NFS و... تقریبا همگی این شرایط رو دارن.

شما ها هم بیکارید اینطور بحث میکنید ، این ای پی ها قبلا بوده دلیلشم اینکه xbox اولی فروش خوبی نداشته و برای سازنده ها ریسک بوده برای xbox قبلی منتشر کنند ،
اگر قرار باشه اینطور بگیم بازی Bioshock و Mass Effect این شرایط رو داشتن ، گذشته ها گذشته این ها همش حرف های نسل های قبل بوده ، الان بچسپ

خب اگه Mass Effect و Bioshock و Elder Scrolls و Doom و ... روی کنسول انحصاری مایکروسافت بشن من مشکلی ندارم جدا :دی اینا همشون روی کنسول اولش انحصاری Xbox بودن.

شما ها هم بیکارید اینطور بحث میکنید ، این ای پی ها قبلا بوده دلیلشم اینکه xbox اولی فروش خوبی نداشته و برای سازنده ها ریسک بوده برای xbox قبلی منتشر کنند ،
اگر قرار باشه اینطور بگیم بازی Bioshock و Mass Effect این شرایط رو داشتن ، گذشته ها گذشته این ها همش حرف های نسل های قبل بوده ، الان بچسپ

اینو باید به اونایی گفت که از انحصاری شدن DR3 دفاع میکنند.

- - -ویرایش - - -

خب اگه Mass Effect و Bioshock و Elder Scrolls انحصاری مایکروسافت بشن من مشکلی ندارم جدا :دی اینا همشون روی کنسول اولش انحصاری Xbox بودن.

Well, at least you are consistent :دی

دان متریک تا سال 2012 خوب عمل کرد ولی بعدش ضعیف شد ، که بعد از شاهد تغییر عضیمی توی شرکت مایکروسافت بودیم ، مدیر عامل این کمپانی هم بلکل عوض شده ، الان هم وضعیتش خوب شده ، تو بازار موبایل هم جز 3 غول برتر شده ، این فیل اسپنسر داره گند کاری های دان متریک رو جمع میکنه ،
که الان هم این بازی مثل تام رایدر و فورزا میاد جبران نسل قبل رو میکنه ،
من خودم عاشق سبک فایتنگ هستم ، ولی هیچ از این استریت فایتر خوشم نیمده ، کلا توی بین گیمر های ایرانی هم ندیدم کسی بیاد بگه از استریت فایتر خوشم میاد ، اکثر میگن از تیکن و SC و کمبات خوششمون میاد ،
نمیدونم فن های چقدر برای این بازی که معلوم نیست حالا حالاها منتشر بشه که احتمالا 2018 باشه ذوق میکنند
رقیب جدی آنچرتد هم فعلا کوانتوم بریک هست که از لحاظ گرافیک ، هوش مصنوعی و گیمپلی برابری میکنه ، متاسفا فن های سونی این بازی عوض هیچ حساب کردن

آخرین ویرایش:
اینو باید به اونایی گفت که از انحصاری شدن DR3 دفاع میکنند.

دفاع چی؟ کپکام پیشنهاد مشارکت داده به مایکرو و مایکرو هم قبول کرده. شما میگی اشتباهه؟ خب کپکام این کار رو سر Deep Down و SFV با سونی انجام داده، به سونی پیشنهاد داده و اونها هم قبول کردن.

دیگه بدبخت شدیم از این به بعد باید شاهد انحصاری شدن بازی های مولتی باشیم باز خوبه حداقل سونی بازی رو برای pc میده معلوم نیست سونی و مایکرو چقدر پول به بازی سازا دادن که از خیر فروش بازی روی پلتفرم های دیگه گذشتن

دفاع چی؟ کپکام پیشنهاد مشارکت داده به مایکرو و مایکرو هم قبول کرده. شما میگی اشتباهه؟ خب کپکام این کار رو سر Deep Down و SFV با سونی انجام داده، به سونی پیشنهاد داده و اونها هم قبول کردن.
من میگم اگه انحصاری شدن SFV و TR کار اشتباه و کثیفی هستند، انحصاری بودن DR3 هم به همون اندازه کثیفه. اینی هم که بگیم انحصاری شدن DR3 بخاطر اینکه نسخه اولش انحصاری مایکرو بوده اشکالی نداره، BullShit محضه.

حالا بماند که خود مایکرو مقصره که SFV انحصاری شده. (سیـاست مسخره شون در مورد عدم حمایت از Cross-Play)

خب اگه Mass Effect و Bioshock و Elder Scrolls و Doom و ... روی کنسول انحصاری مایکروسافت بشن من مشکلی ندارم جدا :دی اینا همشون روی کنسول اولش انحصاری Xbox بودن.
به خدا این رویه اصلا خوب نیست:d اول رو این اول رو اون م نداره:d این وسط فقط یه مشت گیمر تجربه ی بازی های خوب و از دست میدن همین!!!
پ. ن: اگه با این منطق جلو بریم امیدوارم Silent hills و DMC هم انحصاری بشه من مشکلی ندارم:d

به خدا این رویه اصلا خوب نیست:d اول رو این اول رو اون م نداره:d این وسط فقط یه مشت گیمر تجربه ی بازی های خوب و از دست میدن همین!!!
پ. ن: اگه با این منطق جلو بریم امیدوارم Silent hills و DMC هم انحصاری بشه من مشکلی ندارم:d
نگفتم که هر کی بره چند تا بازی برای خودش انحصاری کنه :دی همین جور داشتم مثال میزدم در مورد بحثی که شکل گرفته بود. وگرنه به نظرم اگه بخوان در آینده بازی های این مدلی رو انحصاری کنن چه بهتر که برن سراغ IP های قدیمی که در شرابط عادی هیچ وقت ساخته نمیشن.

من میگم اگه انحصاری شدن SFV و TR کار اشتباه و کثیفی هستند، انحصاری بودن DR3 هم به همون اندازه کثیفه. اینی هم که بگیم انحصاری شدن DR3 بخاطر اینکه نسخه اولش انحصاری مایکرو بوده اشکالی نداره، BullShit محضه.

حالا بماند که خود مایکرو مقصره که SFV انحصاری شده. (سیـاست مسخره شون در مورد عدم حمایت از Cross-Play)

برعکس من هیچوقت نگفتم که انحصاری بودن اینها کار بد و کثیفی هست و هیچوقت هم نمیگم. ممکنه ناراحت بشم (که از نیومدن SFV ناراحت نیستم چون اصلاً نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و بیشتر از MK خوشم میاد تا SF) ولی یقیناً اگر بازیساز میتونست، بازیش رو روی همه پلتفرمها و برای همه بازیبازها عرضه میکرد ولی این امر همیشه ممکن نیست.

اما گفتم طبیعیه که وقتی نسخه اول بازی بصورت انحصاری روی 360 عرضه شده، نسخه سوم هم روی XB1 انحصاری عرضه بشه و کپکام هم که از قبل ساخت بازی رو شروع کرده مستقیم رفته پیش مایکروسافت و این پیشنهاد رو باهاشون مطرح کرده. چیز عجیبی نیست. اگر مایکروسافت قبول نمیکرد هم میرفتن سراغ سونی. بحث اشکال داشتن یا نداشتن نیست، بحث شرایط و موقعیتهاست.

ربط حمایت نکردن مایکروسافت از cross-play به قضیه SF رو هم متوجه نمیشم، اونم وقتی که خود سازنده بازی میگه این گزینه یک آپشن انتخابی برای پلیرها هست. هم بازیکنهای PC و هم PS4 میتونن فقط از بخش آنلاین مخصوص به پلتفرم خودشون استفاده کنن. میتونستن بازی رو بدون قابلیت cross-play برای XB1 هم بسازن، مشکل تکنیکی بوجود میومد؟ بازی F2P که نیست بگید دنبال پلیر بیشتر هستن (از اون تیپ استدلالهای Neogafـی بود)، هر کپی از بازی رو 60 دلار میفروشن و پولش در میاد، DLC میفروشن پولش در میاد.

قبول نکردن cross-play از سوی مایکروسافت هم میتونه دلایل تکنیکی زیادی داشته باشه و صرفاً مربوط به سیاست مایکروسافت نباشه.

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.
از یه لحاظ این حرف درست به نظر میرسه که معمولا کمپانی ها سعی میکنن روی چیزی که مالکیت کاملش رو دارن مانور بدن ولی خب نداشتن پرطرفدارترین بازی فایتینگ هم مشکل بزرگیه . Killer Instinct هم در حد Street Fighter نیست و نمیتونه جای اونو پر کنه . خیلی جالبه که انقدر زود مایکروسافت احساس خطر کرده و خیلی زود واکنش نشون داده .
Tomb Raider هم به هر حال یه جوابی هست هم برای این مسئله پیش اومده و هم به Uncharted سونی
. سعی و تلاش مایکروسافت رو تحسین میکنم شخصا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or