رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
اه یاد اون dlc های gta iv افتادم که انحصار زمانی بود نمیتونستیم بازی کنیم چون ps3 داشتیم
کلآ ماکروسافت شروع کننده این جریانات بود

من میگم اگه انحصاری شدن SFV و TR کار اشتباه و کثیفی هستند، انحصاری بودن DR3 هم به همون اندازه کثیفه. اینی هم که بگیم انحصاری شدن DR3 بخاطر اینکه نسخه اولش انحصاری مایکرو بوده اشکالی نداره، BullShit محضه.

حالا بماند که خود مایکرو مقصره که SFV انحصاری شده. (سیـاست مسخره شون در مورد عدم حمایت از Cross-Play)
داری اشتباه میکنی،cross play دلیل انحصاری شدنش نیست و همچین ویژگی باعث نمیشه بازی کلا روی xone عرضه نشه اگه کپ کام این حرفو زده بهونه اورده وبه قول خودت بولشته محضه :دی

خوب هر چى ميريم جلوتر قشنگ تر ميشه ، مثلا مايكروسافت اول مقصر بود كه تومب رايدر رو انحصارى كرده ...
بعد از دقايقى مقصر شناخته شد در قبال استيريت فايتر كه چون از كراس پلى حمايت نميكرده انحصارى PS4 و PC شده ...
دقايقى ديگر مثلا مايكروسافت مقصر شناخته ميشه در قبال انحصارى بودن بازيهاى كليه پلتفرم ها ... ;;)
و كار انقدر پيش ميره كه
معرفى نشدن Crash , Half Life 3 , The Last Guardian و Fallout هم گردن مايكروسافت ميوفته :))
خيلى باحالين به خدا :d

شماها عشق انحصاری دارید همین میشه دیگه ...
انحصاری والا فقط سودش واسه شرکته ... نه سازنده و گیمر
نمیدونم چرا هر چی انحصاری میشه همه به به و چه چه شون را میفته هیم به رخ هم میکشن

برعکس من هیچوقت نگفتم که انحصاری بودن اینها کار بد و کثیفی هست و هیچوقت هم نمیگم. ممکنه ناراحت بشم (که از نیومدن SFV ناراحت نیستم چون اصلاً نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و بیشتر از MK خوشم میاد تا SF) ولی یقیناً اگر بازیساز میتونست، بازیش رو روی همه پلتفرمها و برای همه بازیبازها عرضه میکرد ولی این امر همیشه ممکن نیست.

اما گفتم طبیعیه که وقتی نسخه اول بازی بصورت انحصاری روی 360 عرضه شده، نسخه سوم هم روی XB1 انحصاری عرضه بشه و کپکام هم که از قبل ساخت بازی رو شروع کرده مستقیم رفته پیش مایکروسافت و این پیشنهاد رو باهاشون مطرح کرده. چیز عجیبی نیست. اگر مایکروسافت قبول نمیکرد هم میرفتن سراغ سونی. بحث اشکال داشتن یا نداشتن نیست، بحث شرایط و موقعیتهاست.

ربط حمایت نکردن مایکروسافت از cross-play به قضیه SF رو هم متوجه نمیشم، اونم وقتی که خود سازنده بازی میگه این گزینه یک آپشن انتخابی برای پلیرها هست. هم بازیکنهای PC و هم PS4 میتونن فقط از بخش آنلاین مخصوص به پلتفرم خودشون استفاده کنن. میتونستن بازی رو بدون قابلیت cross-play برای XB1 هم بسازن، مشکل تکنیکی بوجود میومد؟ بازی F2P که نیست بگید دنبال پلیر بیشتر هستن (از اون تیپ استدلالهای Neogafـی بود)، هر کپی از بازی رو 60 دلار میفروشن و پولش در میاد، DLC میفروشن پولش در میاد.

قبول نکردن cross-play از سوی مایکروسافت هم میتونه دلایل تکنیکی زیادی داشته باشه و صرفاً مربوط به سیاست مایکروسافت نباشه.

بخش اول حرفات که هیچی.

اما در مورد اون بخش Bold شده، وقتی قراره یه کنسولی که خیلی کمتر از رقیبش فروخته، یکی از قابلیت های کلیدی بازیت که میخوای روش مانور بدی رو ساپورت نکنه، چه دلیلی داره پول و منابع خودت رو(که در این برهه زمانی بهشون نیاز هم داری) الکی صرف ساختن یه نسخه از بازیت برای اون پلتفرم بکنی؟ خصوصا وقتی یه شرکت دیگه هست که نه تنها کنسولش پرفروشه و از این قابلیت هم پشتیبانی میکنه، بلکه حاضره توی ساخت بازی و تامین بودجه اش هم بهت کمک کنه.

پس اونقدرا هم که فکر میکردی؟ این دوتا موضوع به هم بی ربط نیستن، مگه نه؟

بعد مثل اینکه جدیدا مد شده، نه؟ "توی بحث کردن کم آوردم، جوابی ندارم بدم. آها فهمیدم! کافیه بگم Neogaf تا همه چیز درست بشه!"

خوب هر چى ميريم جلوتر قشنگ تر ميشه ، مثلا مايكروسافت اول مقصر بود كه تومب رايدر رو انحصارى كرده ...
بعد از دقايقى مقصر شناخته شد در قبال استيريت فايتر كه چون از كراس پلى حمايت نميكرده انحصارى PS4 و PC شده ...
دقايقى ديگر مثلا مايكروسافت مقصر شناخته ميشه در قبال انحصارى بودن بازيهاى كليه پلتفرم ها ... ;;)
و كار انقدر پيش ميره كه معرفى نشدن Crash _ Half Life 3 _ The Last Guardian و Fallout هم گردن مايكروسافت ميوفته :))
خيلى باحالين به خدا :d
خداییش شما مایکرو فنا تعصب بیجا دارید چرا نمیخواید قبول کنید که اینو اولش مایکروسافت شروع کرد؟من از کار سونی حمایت نمیکنم ولی اینو بدونید که اگر مایکرو این کار رو نمیکرد سونی هم عمرا SF V رو انحصاری نمیکرد

فرصت نشد بحثتونو دنبال کنم اما اینو بگم انحصاری کردن فرانچایز های قدیمی کار فوق العاده کثیفی هست و سونی و مایکروسافت هم نداره ، و باید از روزی ترسید که برای کل انداختن دو شرکت یکی یکی ایپی های قدیمی انحصاری شن . اقا عرضه داری بده استدیو هات بسازن دیگه ، چه مرگته آخه ؟

کرایتک چند بار گفته که اگر بخوایم میتونیم Ryse رو روی PS4 هم بیاریم اما هیچ وقت نگفته نسخه اول بازی رو میاریم. کرایتک میتونه نسخه‌های بعدی رو برای PS4 یا هر کنسول دیگه‌ای بسازه اما از اونجایی که مایکروسافت هزینه ساخت نسخه اول بازی رو داده کاملاً بعید هست که مایکروسافت چنین اجازه‌ای به کرایتک بده تا بازی رو برای PS4 هم پورت کنه.

Xbox boss Phil Spencer makes case for Tomb Raider exclusivity deal • Eurogamer.net

قاعدتاً وقتی هزینه ساخت یک/چند شماره از یک بازی رو میدن توی قرار داد این رو هم ذکر میکنن که بازی میتونه روی چه پلتفرمهایی منتشر بشه. اینطوری نیست که یک شرکت برای ساخت یک بازی سرمایه گذاری بکنه و بعد هم اجازه اومدن همون بازی برای پلتفرم رغیب رو بدن.

حتی به remedy هم بخاطر علاقه خودشون اجازه پورت AW روی PC رو دادن:

How Remedy convinced Microsoft to let it make Alan Wake PC • Eurogamer.net

تا اجازه ناشر نباشه یک استدیو نمیتونه بازی‌ای رو که پول ساختش رو ناشر داده برای پلتفرمهای دیگه بده بیرون، قرار داد میبندن و شرایط رو قبل از شروع کار تعیین میکنن. اگر اینطوری نبود که دیگه اصلاً چنین پروژه‌هایی بوجود نمیومدن. اما چون مایکروسافت اجازه انتشار خیلی از بازیها رو برای PC میده خیلیها فکر میکنن MS توانایی انحصاری کامل نگه داشتن این بازیها برای Xbox رو نداره.

در مورد کمک به پول درآوردن و ... هم میتونید کامنت خود رمدی رو بخونید:

Alan Wake devs talk self-publishing and dodgy console ports - PC Gamer

وقتی خود استدیو سازنده بازی رو پابلیش میکنه (بصورت دیجیتالی) حق نشری که از فروش بازی درمیارن هم به خود استدیو میرسه و همین مورد رو برای کرایتک هم اعمال کردن. این هم باز یک نوع کمک هست. اما برای نسخه فیزیکی دیگه خود مایکروسافت اقدام نکرده و از Deep Silver کمک گرفتن (اگر اشتباه نکنم).

من منتظر جواب اون دوستمون و منبع دقیق قسمت بولد شده بودم ولی ظاهرا کنار کشیدند!
در مورد نقل قول شما اول اینکه دقیقا منبع این قسمت رو ذکر کنید، بدون منبع بحث بی فایس!

" کرایتک میتونه نسخه‌های بعدی رو برای PS4 یا هر کنسول دیگه‌ای بسازه اما از اونجایی که مایکروسافت هزینه ساخت نسخه اول بازی رو داده کاملاً بعید هست که مایکروسافت چنین اجازه‌ای به کرایتک بده تا بازی رو برای PS4 هم پورت کنه. "

در مورد عرضه رایز رو PS4 تا الان کرایتک به صورت واضح چیزی نگفته خیلی خیلی دلیل غیر منطقی و ثابت نشده در این مورد میتونه باشه ولی کو سند؟ به هیچ کدوم نمیشه اسنتاد کرد!
قسمت های دیگه هم نمی دونم واسه چی نوشتید! تمرکز من فقط رو بحث کرایتک ــه!

داری اشتباه میکنی،cross play دلیل انحصاری شدنش نیست و همچین ویژگی باعث نمیشه بازی کلا روی xone عرضه نشه اگه کپ کام این حرفو زده بهونه اورده وبه قول خودت بولشته محضه :دی

لینک منبع رو ندارم (فکر کنم از Dual Shocker بود که خب توی سایت بن شده هممم... مثل اینکه DS نبوده.) ولی اگه اشتباه نکنم کپکام حتی از مایکرو درخواست کرده بود که اگه نمیخواد این قابلیت رو توی خود سرورهای X1 قرار بده حداقل با کمک گرفتن از سرورهای Steam این قابلیت رو توی نسخه X1 بازی بزاره ولی مایکرو قبول نکرده بود.

پس به نظرم Cross-Play اینقدری برای کپکام مهم بوده که همچین درخواستی از مایکرو بکنه.

Edit: مطمئنا SF V اولین بازیی نمیشه که مایکرو بخاطر این سیاسـتش از دست داده:
FF14 Director: A Realm Reborn skipping Xbox is still down to Microsoft

به طور کلی بعید میدونم سونی بخواد بازیی رو Moneyhat کنه ولی باز اجازه بده بازی روی پلتفرمهای دیگه هم منتشر بشه. کلا مسخره است که سونی بیاد کلی پول برای انحصاری کردن یه بازی خرج کنه ولی بعد اون رو انحصاری کامل نکنه و بزاره روی PC(یکی از پلتفرم های رقیبش) هم عرضه بشه. به نظرم همین تایید SF V برای PC نشون میده که اگر مایکرو میخواست میتونست به راحتی با تغییر سیاستـش SF V رو روی X1 هم بیاره.

آخرین ویرایش:
" کرایتک میتونه نسخه‌های بعدی رو برای PS4 یا هر کنسول دیگه‌ای بسازه اما از اونجایی که مایکروسافت هزینه ساخت نسخه اول بازی رو داده کاملاً بعید هست که مایکروسافت چنین اجازه‌ای به کرایتک بده تا بازی رو برای PS4 هم پورت کنه. "
کلا این استودیو یه کمپانی ها رو به برشکستی هستند مجبورند از کمپانی ها همایت کنند

آخرین ویرایش:
بخش اول حرفات که هیچی.

اما در مورد اون بخش Bold شده، وقتی قراره یه کنسولی که خیلی کمتر از رقیبش فروخته، "

مثلا الان Ps4 دو سه میلیون بیشتر فروخته دلیل شدش نسل قبل فاصله X360 با ps3 به ده میلیون یک چیز بیشتر رسید کسی برای PS3 بازی نزد ؟ کسی همچین دلیلی اورد ؟ valve امد گفت سخت افزار PS3 خیلی بده براش بازی نمیزنم و left 4 dead هم براش نیومدش ولی کسی نگفت چون فروشش کمتر هستش براش بازی نمیزنم و اینکه الان تمام بازی های تقریبا 10% رو Ps4 بیشتر فروش دارن تو همین امار هایی که بچه ها تو تاپیک بقلی میذارن میتونی نگاه کنی

خداییش شما مایکرو فنا تعصب بیجا دارید چرا نمیخواید قبول کنید که اینو اولش مایکروسافت شروع کرد؟من از کار سونی حمایت نمیکنم ولی اینو بدونید که اگر مایکرو این کار رو نمیکرد سونی هم عمرا SF V رو انحصاری نمیکرد

عمه من رفتش که متال گیر سالید 4 که برترین مخفی کاری تاریخ صنعت گیم رو انحصاری کردش ؟
من منتظر جواب اون دوستمون و منبع دقیق قسمت بولد شده بودم ولی ظاهرا کنار کشیدند!
در مورد نقل قول شما اول اینکه دقیقا منبع این قسمت رو ذکر کنید، بدون منبع بحث بی فایس!

در مورد عرضه رایز رو PS4 تا الان کرایتک به صورت واضح چیزی نگفته خیلی خیلی دلیل غیر منطقی و ثابت نشده در این مورد میتونه باشه ولی کو سند؟ به هیچ کدوم نمیشه اسنتاد کرد!
قسمت های دیگه هم نمی دونم واسه چی نوشتید! تمرکز من فقط رو بحث کرایتک ــه!

عزیز من کنار نکشیدم بلکه این دوست عزیزمون تمام کمال جواب شما رو دید منم نخواستم اسپم بدم تکرار کنم حرفای این دوستمون

عزیز من کنار نکشیدم بلکه این دوست عزیزمون تمام کمال جواب شما رو دید منم نخواستم اسپم بدم تکرار کنم حرفای این دوستمون
تا جایی که یادمه من تو پسم منبع صحبت شما که گفتید : " شما میتونی بری مصاحبه های اون زمان فیل اسپنسر رو بخونی حتی وقتی طرفدار های خیلی شاکی شده بودن از عرضه ryse روی PC از فیل اسپنسر خواسته بودن جلوش رو بگیره گفته بودش که من بخوام میتونم جلوی این مسله رو بگیرم اما کرایتک به پول بیشتری نیاز داره تا از ورشکستگی در بیاد !

"رو خواسته بودم! منبع این قسمت رو من تو پست دوستتون هنوز پیدا نکردم شما چطور تشخیص دادی که جواب دوستتون برای من تمام کمال بوده؟ جواب تمام و کمال این بود که فقط منبع یا متن عینی اون قسمت ذکر میشد!

اولا اختلاف نزدیک 6 تا 7 میلیونه:دی
دوما متال انحصاری بود از اول:دی
سوما این 10 درصدت خیلی قشنگ بود:دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حرفات رو باید با اب طلا نوشت بعد قاب کرد بعد بزارن رو دیوار اتاق خودت:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or