رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
یعنی قشنگ معلومه حرص خوردن بچه ها سر انحصاری شدن دو بازی TR و SF
این بنده خدا گفته ما جواب خواهیم داشت منظورش اینه که بازی های شاخی رو میکنیم نه اینکه بریم یک بازی دیگه رو انحصاری کنیم
والا اینجوری باشه اینا میرن تیکن یا کمبت رو انحصاری میکنن که احمقیت محضه
اینکه چرا اینقدر حرص میخورید و دوست دارید یک پلتفرم همیشه محبوب بمونه دلیلش رو نمیدونم اما این کل کل ها بیشتر حب و بغض توشه نه منطق
کاملا میشه دید ...!

در مورد ناشر شدن مایکروسافت در خصوص Tomb Raider بگم که به معنی انحصار دائمی بودن نیست.
مثال میخواین؟ نینجا گیدن 2.... که بعد از مدتی با کلی مخلفات اضافه برای PS3 هم ریلیز شد ;)

بعد اونوقت SF رو انحصاری دائم بکنن رسما به چی تبدیل می شن؟یگانه ناجی صنعت گیم

شما فن بیس و محبوبیتی که تامب رایدر داره رو داری با استریت فایتر مقایسه میکنی؟
خودم به شخصه هیچ علاقه ای به بازی های فایتینگ ندارم
تامب رایدر از همون اول رو پلتفرم ps بوده و محبوبیت داشته.قشنگ معلومه که اینکار فقط واسه ابراز وجود در مقابل uncharted هست که البته مطمئنا تلاش بیهوده ای هم خواد بود;)
نهایتا این نسخه شاید در انحصار کامل xbox1 باشه ولی نسخه های بعدی اگر انتشار پیدا کنه وضعیت فرق خواهد کرد

فرقش اینه که اون فحش رو خود طرفداراشون میدادن این یکی رو طرفداراشون نمیدن ! :d + اون سیاست داشت کل شرکت رو میاورد پایین ! این یکی یه ساپورت هست ! حالا اونایی که رو پلتفرم نیستن، خوششون نیاد
الان مقصودشون از این کار اگه ساپورت اونایی هست که اکس وان خریدن که من بحثم با اونا نیست. اگه ترغیب اونایی که به خاطر بهتر بودن ps4 رفتن اونو خریدن و میخان x1 رو هم به خاطر انحصاریا بخرن بازم بحثم اون نیست. تو پست قبلی هم گفتم منظورم اونایی که یا قصد خرید کنسول دوم ندارن یا میخان برن یه کنسول بخرن و مثل بقیه میخان کنسول بهترو بخرن بعد میبینن یکی از بازیای مورد علاقشون که با نسخه قبلی حال کردن رو مایکرو انحصاری کرده. مطمئنا واسه اون یه بازی تصمیمشون رو عوض نمیکنن ولی چند تا فحش به اسپنسر میدن :)) واسه همین میگم به اون صورت سودآور هم نیست. این افراد از نظر من تو اکثریت هستن و مورد هدف کنسول داران. چون یکی که طرفداره با همون تریلر هیلو رفته x1 گرفته یکی هم که میخاد همه کنسولا رو بخره هم واسش انحصاری اینا فرقی نداره من اصلا با این دسته ها کاری ندارم. این کار مایکرو و اسکوئر میدل فینگر به اون دسته افرادی بود که من گفتم. ینی مشکل اخلاقی داره. همون سیاستای متریک هم شاید به سود شرکت بود و به اون صورت ضرری به بازیباز نداشت و الان همه بازیبازا همیشه به نت وصلن ولی اجباری کردنش مشکل اخلاقی داشت ینی کار زشتی بود :دی شاید زشت نمیدونی این کارا رو که خوب باید بدونی :دی زشته آقا :دی

نمیدونم فاز یه سری چیه هی جو میدن.این نسخه انحصاری شد که شد با وجود انچارتد TR جایی رو ps4 نداره و مهمم نیست مگه کسی فن بازی باشه.
اسپنسر برای جواب انچارتد اینو انحصاری کرد و تو خوابشم باید ببینه که بتونه محصولی در حد بازی ناتی داگ عرضه کنه.بعدشم فقط این نسخه انحصاری شده چرا خوشحالین الکی؟
سونیم بالاخره ساکت نمیشینه بزودی یه جوابی به این حرکت میده.همونطور که دو روز پیش یه جواب حسابی داد و در نشست فنهای X1 بعد از انحصاری شدن SF این بازی کوچک و بی ارزش شمرده شد.
CD هم پولشو گرفته شاده ولی جواب این حرکتشو تو بازیهای بعدیش میبینه.فراموش نکنین بیشترین فروش TR DE رو PS4 بود و بازار بزرگیو از دست میده صددرصد

معلوم نیست با خودت چند چندی اول میگی TR جایی رو ps4 نداره بعد میگی فروشش از دست میده؟درضمن شما TR بذاری کنار SF بی شک TR عنوان بزرگ تری هست و فن بیس و مخاطب بیشتری داره شما تو همین بازیسنتر سر جمع 4 نفر پیدا نمیکنی SF به طور جدی بازی کرده باشن ولی TR محبوبیتش مشخصه;) من هم Uncharted 2-3 بازی کردم هم TR انصافا TR بیشتر بهم چسبید و تجربه ی خیلی خوبی بود :d

تامب رایدر از همون اول رو پلتفرم ps بوده و محبوبیت داشته.قشنگ معلومه که اینکار فقط واسه ابراز وجود در مقابل uncharted هست که البته مطمئنا تلاش بیهوده ای هم خواد بود;)
نهایتا این نسخه شاید در انحصار کامل xbox1 باشه ولی نسخه های بعدی اگر انتشار پیدا کنه وضعیت فرق خواهد کرد
معلوم نیست با خودت چند چندی اول میگی TR جایی رو ps4 نداره بعد میگی فروشش از دست میده؟درضمن شما TR بذاری کنار SF بی شک TR عنوان بزرگ تری هست و فن بیس و مخاطب بیشتری داره شما تو همین بازیسنتر سر جمع 4 نفر پیدا نمیکنی SF به طور جدی بازی کرده باشن ولی TR محبوبیتش مشخصه
yahoo_3.gif
من هم Uncharted 2-3 بازی کردم هم TR انصافا TR بیشتر بهم چسبید و تجربه ی خیلی خوبی بود
yahoo_4.gif
فن بیس SF که از توم ریدر بهتر نباشه، بدتر نیست. نسخه آخرش (SF IV) بالای 6.5 میلیون فروخت. ولی آخرین توم ریدرکمتر از 4 میل
جامعه آماری هم قرار نیست فقط بچه های بازیسنتر باشن که!

صفحات رو کامل نخوندم برای همین نمیدونم الان بحث در مورد چیه ولی فقط یه مسئله ای برام جالب بود که گفت بد نیست بهش اشاره کنم.

اینایی که میگن انحصاری شدن DR3 بخاطر اینکه DR1 انحصاری مایکرو بوده مشکلی نداره، بعدا با انحصاری شدن DMC, RE و ... برای PS4 هم مشکلی ندارن دیگه، درسته؟:-/

استریت فایتر توی سبک خودش به جرات می شه گفت پرمخاطب ترینه ، حالا بماند که هم مقایسه هم نتیجه گیری شما کاملا غلطه
سری Monster Hunter هم یک زمانی روی PS بودن الان شماره های اصلی همه انحصاری کنسول های نینتندو شدن ، محبوبیتشون بیشتر هم شده ، موفقیت و شکست انحصاری کردن این نسخه TR هم کار من و شما نیست ، کار زمانه که سپری شد می بینیم
نهایتا اگر قرار به پیش بینی آینده بود 21 دسامبر 2012 همه باید پودر می شدیم ، باید صبر کرد و دید ، GeoW هم قرار بود طبق شایعات مولتی پلتفرم بشه تا جایی پیش رفته بود که خود همین اسپنسر گفته بود نمی تونیم تضمین کنیم نسخه بعدش انحصاری باشه اما به طور ناگهانی IP رو مایکروسافت خرید :)

حالا من هم Fighting خوشم نمیاد ولی میدونی فروش SF چقدر بوده؟ همون نسخه قبلی تو ماه اول عرضه توی آمریکا 1 میلیون نسخه فروش داشت :دی کل سری هم فکر کنم بالای 30 میلیون نسخه فروش داشته (مطمئن نیستم).
در ضمن TR اونقدری هم که میگید داغون نیست، حالا درسته در حد Uncharted نیست ولی همین نسخه آخری که اومد کیفیت خیلی خفنی داشت و با وجود بخش مولتی پلیر داغون، متاش شد 86. یعنی مولتی پلیر بهتری داشت (که امیدوارم تو این نسخه درست بشه)، احتمالا امتیازات بهتری هم می گرفت.
اینایی که میگن انحصاری شدن DR3 بخاطر اینکه DR1 انحصاری مایکرو بوده مشکلی نداره، بعدا با انحصاری شدن DMC, RE و ... برای PS4 هم مشکلی ندارن دیگه، درسته؟
DMC واسه ما، بقیه بازی ها واسه خودتون! :دی

آخرین ویرایش:
استریت فایتر توی سبک خودش به جرات می شه گفت پرمخاطب ترینه ، حالا بماند که هم مقایسه هم نتیجه گیری شما کاملا غلطه
سری Monster Hunter هم یک زمانی روی PS بودن الان شماره های اصلی همه انحصاری کنسول های نینتندو شدن ، محبوبیتشون بیشتر هم شده ، موفقیت و شکست انحصاری کردن این نسخه TR هم کار من و شما نیست ، کار زمانه که سپری شد می بینیم
نهایتا اگر قرار به پیش بینی آینده بود 21 دسامبر 2012 همه باید پودر می شدیم ، باید صبر کرد و دید ، GeoW هم قرار بود طبق شایعات مولتی پلتفرم بشه تا جایی پیش رفته بود که خود همین اسپنسر گفته بود نمی تونیم تضمین کنیم نسخه بعدش انحصاری باشه اما به طور ناگهانی IP رو مایکروسافت خرید :)

پس ماهم منتظر میمونیم تا ببینیم موفقیت TR رو روی پلتفرم مایکروسافت;)
من مشکلی با این قضیه ندارم ولی این حرکتی بود که خود مایکروسافت شروع کرد و قطعا ادامه میده این مسیر رو

الان مقصودشون از این کار اگه ساپورت اونایی هست که اکس وان خریدن که من بحثم با اونا نیست. اگه ترغیب اونایی که به خاطر بهتر بودن ps4 رفتن اونو خریدن و میخان x1 رو هم به خاطر انحصاریا بخرن بازم بحثم اون نیست. تو پست قبلی هم گفتم منظورم اونایی که یا قصد خرید کنسول دوم ندارن یا میخان برن یه کنسول بخرن و مثل بقیه میخان کنسول بهترو بخرن بعد میبینن یکی از بازیای مورد علاقشون که با نسخه قبلی حال کردن رو مایکرو انحصاری کرده. مطمئنا واسه اون یه بازی تصمیمشون رو عوض نمیکنن ولی چند تا فحش به اسپنسر میدن :)) واسه همین میگم به اون صورت سودآور هم نیست. این افراد از نظر من تو اکثریت هستن و مورد هدف کنسول داران. چون یکی که طرفداره با همون تریلر هیلو رفته x1 گرفته یکی هم که میخاد همه کنسولا رو بخره هم واسش انحصاری اینا فرقی نداره من اصلا با این دسته ها کاری ندارم. این کار مایکرو و اسکوئر میدل فینگر به اون دسته افرادی بود که من گفتم. ینی مشکل اخلاقی داره. همون سیاستای متریک هم شاید به سود شرکت بود و به اون صورت ضرری به بازیباز نداشت و الان همه بازیبازا همیشه به نت وصلن ولی اجباری کردنش مشکل اخلاقی داشت ینی کار زشتی بود :دی شاید زشت نمیدونی این کارا رو که خوب باید بدونی :دی زشته آقا :دی
نگاه کن عزیز من، اگر شما میخوای Fact بگی راحتی؛ ولی باید یه پایه و اساسی داشته باشه. چجور مطمئنی؟ چرا مطمئنی؟
شما فکر کردید ملت تو دفتر Xbox نشستن تخمه می شکنن به این شکل و بعد میگن باید سونی رو ادب کنیم بریم TR رو انحصاری کنیم؟:d نمی دونید چقدر محاسبات احتمالی و آماری انجام میشه قبل این که همچین خواسته ای عملی شه! چرا ماکروسافت TR رو انحصاری کرد و یه بازی جدید نساخت؟ اینم جوابش توی همون احتمالاته، احتمالاً اون رو هم بررسی کردن و شانس موفقیت TR رو بیشتر دونستن؛ کاری هم به زشتی و درستی ندارن! چون زشتی و درستی اخلاقی تعریف کاربردی ـی نداره توی تجارت. تنها چیزی که زشته شکوندن قوانینه برای تجار:دی

صفحات رو کامل نخوندم برای همین نمیدونم الان بحث در مورد چیه ولی فقط یه مسئله ای برام جالب بود که گفت بد نیست بهش اشاره کنم.

اینایی که میگن انحصاری شدن DR3 بخاطر اینکه DR1 انحصاری مایکرو بوده مشکلی نداره، بعدا با انحصاری شدن DMC, RE و ... برای PS4 هم مشکلی ندارن دیگه، درسته؟:-/

ناراحت که میشیم طبیعیه:d اونام منظورشون این بوده که ip از زمان معرفی انحصاری بوده و انحصاری شدن دوبارش زیاد غیر منتظره نیست وگرنه مشکل که همیشه داره اینجور کارا.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این کپکام هم که انگار بدش نمیاد یا این طرف بیفته یا اونطرف :d داره بودجه بازیهاشو اینجوری تامین میکنه.

حالا من هم Fighting خوشم نمیاد ولی میدونی فروش SF چقدر بوده؟ همون نسخه قبلی تو ماه اول عرضه توی آمریکا 1 میلیون نسخه فروش داشت :دی کل سری هم فکر کنم بالای 30 میلیون نسخه فروش داشته (مطمئن نیستم).
در ضمن TR اونقدری هم که میگید داغون نیست، حالا درسته در حد Uncharted نیست ولی همین نسخه آخری که اومد کیفیت خیلی خفنی داشت و با وجود بخش مولتی پلیر داغون، متاش شد 86. یعنی مولتی پلیر بهتری داشت (که امیدوارم تو این نسخه درست بشه)، احتمالا امتیازات بهتری هم می گرفت.

DMC واسه ما، بقیه بازی ها واسه خودتون! :دی

من خودم از نسخه قبلی خیلی خوشم اومد و دوست داشتم قسمت های بعدی روهم بازی کنم.اینکه گفتم تامب رایدر حریف انچارتد نمیشه ازین جهت گفتم که ماکروسافت خیلی بعیده که بخواد کل آی پی رو بخره واسه نسخه های بعدی.انچارتد یا ادامه داره یا یچیزی شبیه به اون رو ناتی داگ میسازه در انحار کامل سونی ولی تامب راید نمیتونه آی پی ابدی واسه ماکروسافت باشه.مگر اینکه اتفاقات عجیب غریبی بیفته

نگاه کن عزیز من، اگر شما میخوای Fact بگی راحتی؛ ولی باید یه پایه و اساسی داشته باشه. چجور مطمئنی؟ چرا مطمئنی؟
شما فکر کردید ملت تو دفتر Xbox نشستن تخمه می شکنن به این شکل و بعد میگن باید سونی رو ادب کنیم بریم TR رو انحصاری کنیم؟:d نمی دونید چقدر محاسبات احتمالی و آماری انجام میشه قبل این که همچین خواسته ای عملی شه! چرا ماکروسافت TR رو انحصاری کرد و یه بازی جدید نساخت؟ اینم جوابش توی همون احتمالاته، احتمالاً اون رو هم بررسی کردن و شانس موفقیت TR رو بیشتر دونستن؛ کاری هم به زشتی و درستی ندارن! چون زشتی و درستی اخلاقی تعریف کاربردی ـی نداره توی تجارت. تنها چیزی که زشته شکوندن قوانینه برای تجار:biggrin1:
لطفا جمله هات رو با "ببین عزیز من" شروع نکن ممنون :دی
دوما همه اینا قبلا گفته شد دوباره دیگه نمیشه گفت. اگه میخای تو پروفایل در مورد ش بحث کنیم که چرا کار زشتی بود و زشتی کار تو اخراج متریک خیلی تاثیر داشت وگرنه اونم داشت تجارت میکرد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or