رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

  • Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.


Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.


او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع
 
آخرین ویرایش:
شما احیاناً خبر دارید که Ultra Street Fighter IV هم بصورت انحصاری برای PS4 و PC عرضه میشه و cross-play هم نداره؟ این همه دلیل پشت هم ردیف کردید اونم بدون منبع یا یک خبر مستدل و آخر هم به من میگی کم آوردی و بیخیال پول گرفتن کپکام از سونی میشی و ... ازم میپرسی رابطه رو حال کردی یا نه؟ یا مثلاً وقتی Injustice و FF14 روی XB1 نیومدن رفتن از سونی پول گرفتن؟ نه، بگید بدونیم.

سونی ساپورت میکنه، سونی پول داره، سونی پشتیبانی میکنه، سونی منابع داره، PS4 زیاد فروخته و ... رو هم بریزید دور. با واقعیت کنار بیاید. تو تفکر شما این کارها کثافت کاری هست و سونی کثافت کاری کرده تو تفکر من این کارها قرار داد و تجارت هستن و سونی تجارت کرده.

مشکلتون دقیقاً همینه. به این کارها میگید کثافت کاری، بعد که نوبت به سونی میرسه شروع میکنید به ماله کشی و ... چون حتماً باید به مایکروسافت بگید کثیف. بحث کردن بدون منبع و سند ارزشی نداره. من سر توهمات بحث نمیکنم.

شما هم احیانا خبر داری که Ultra Street Fighter IV قرار نبود کلا برای نسل بعد بیاد(کمبود بودجه) و خود سونی و Third Party Production دارن به کپکام کمک میکنند تا بازی رو پورت کنه دیگه؟ :-/ منبعش هم حرفای خود Ono توی توییتره.

در مورد اون حرفی که توی پست دومم زدم، آره درست میگید منبعی براش ندارم (مطمئنم منبعش یکی از سایتای بن شده توی BC بود) پس اینکه قبولش کنید یا نه به خودتون بستگی داره ولی در مورد FF XIV منبع جلوی روتونه. بازی روی X1 نیومد چون مایکرو نمیخواست بازیکنای X1 و PS4 باهمدیگه بازی کنند، به همین راحتی!

در مورد هم SFV هممون داریم اینجا حدس میزنیم و هیچ چیزی رسمی اعلام نشده پس این بحث ماله کشی و اینجور چرت و پرتا رو جمعش کنید. همونطوری که من نمیتونم منبعی برای حرفام در مورد انحصاری شدن SF V بخاطر عدم حمایت X1 از Cross-Play بیارم، شما هم نمیتونی سند و مدرکی نسبت به Moneyhat بودن SF V بیاری. تنها چیزی که میشه بهش اتکا کرد و ازشون نتیجه گیری منطقی داشت خبرهایی که تا قبل از معرفی بازی منتشر شدن و اطلاعاتی که از قبل در مورد SF V داشتیم.

از اونجایی که قبلا کپکام تایید کرده بود که بازی مولتی پلتفرمه (حرفای مدیرعامل کپکام همین چند ماه قبل که اون قضیه Pay2Win ـش هم خیلی سر و صدا کرد) و با توجه به اینکه حتی بعد از کمک کردن سونی و به قول شما Moneyhat کردن بازی همچنان قراره نسخه PC اون عرضه بشه(و تاکید بسیار روی قابلیت Cross Play اون داشتن) در کنار این مسئله که پیشتر هم مایکرو حاضر شده بخاطر عدم حمایت از Cross Play آی پی های بزرگ روی X1 نیان، حداقل برای من نشون دهنده اینه که دلیل اصلی و اولیه عرضه نشدن SF V روی X1 نبود قابلیت Cross Playـه.

حالا شما اگه به دلیل و مدرک میتونی خلاف این رو ثابت کنی، بسم الله.

اصلا منطقی نیست که دلیل اصلی انحصاری شدن SF5 نبود قابلیت Cross Play روی Xbox باشه. اگه مثلا طرف حرفمون بازی Deep Down یا یک بازی مثلا F2P بود، اون طوری شاید بشه گفت که Cross Play خیلی قابلیت مهمی که تو بازی نیست.
البته مایکروسافت Happy Wars برای Xbox One می خواد منتشر کنه. اولین بازی که از قابلیت Cross Play پشتیبانی میکنه. مطمئنا اگه مشکل اصلی SF5 هم Cross Play باشه، مایکروسافت قبول می کرد تا از Cross Play پشتیبانی کنه. همین طور که خود اسپنر هم گفته یک معامله تجاری انجام شده :d
(البته اینا همش در حد حدس و گمان و ممکنه اون پشت یک برنامه ی دیگه ای باشه که ما ازش بیخبریم :d )
گفتم که هنوز چیزی رو رسما اعلام نکردن برای همین اکثر حرفا صرفا حدس و نظره تا فکت. در مورد Cross Play هم باز بالاتر گفتم به نظرم مایکرو یکم زیادی نسبت به این موضوع جبهه گرفته. وقتی حتی حاضر نمیشه FF XIV رو صرفا بخاطر اینکه سازنده نمیخواد فن بیسش رو از هم جدا کنه، روی X1 بیاره مطمئنا بعید نیست که سر SF V هم همین اتفاق افتاده باشه.

والا در مورد Happy Wars چیزی نمیدونم. (اصلا اولین باره دارم اسمش رو میشنوم) ولی الان که چک کردم به نظر میاد بازی انحصاری پلتفرم های مایکروـه. بعید میدونم مایکرو با Cross Play روی کنسول های خودش مشکلی داشته باشه :دی بحث من روی عدم حمایت مایکرو از Cross Play بین PS4 و X1 ـه. (که بخاطرش حاضر شد از FF XVI بگذره)

خب بحمدالله مشخص شد دلیل انحصاری شدن SF v (انحصاری روی کنسول ینی!!) همون
cross-play بوده و سونی هیچ پولی و هیچ کمکی اون وسط نکرده و... در نتیجه سونی کار بدی نکرده بلکه ماکروسافت بازم خودش دلیل انحصاری شدن این نسخه روی ps4 شده :)) (ماسمالیسیون!!!)​
عزیزم اومدی شکار لایک؟ :-*:x

من سرچ کردم اما جایی ندیدم کپ کام همچین حرفی زده باشه که دلیل نیومدن SF نبود قابلیت cross play روی xone هست و دلیلش این نمیتونه باشه اتفاقا برعکسش مثال های زیادی از بازی هایی هست که روی کنسول سونی قابلیت cross play با pc داشتن ولی روی xbox هم اومدن.قضیه FF کاملا فرق میکنه چون یه بازیه کاملا آنلاینه ولی برای یه بازی fighting کراسس پلی ضروری نیست.
شک نکن سونی با کپ کام قرارداد بسته، همین کارو اوایل نسل با بازی Injustice کرد و نسخه xone رو skip کرد در کل اینو باید در نظر بگیری که هزینه انحصازی کردن کامل خیلی بیشتر از انحصاری کنسولیه و بنظر میرسه چه سونی و چه مایکروسافت به همین شیوه پیش برن یعنی اجازه بدن بازی برای pc و کنسول خودشون باشه و اونو از کنسول رقیب دور نگه دارن. مثال دیگش no man sky.

آره خب، اینم هست. راست میگی اصلا Injustice یادم نبودم.

من برخلاف شما و ساپورت کنندگانتون سرمو تو هر تاپیک مربوط و نامربوطی نمیکنم و در هر موردی خودمو کارشناس نشون نمیدم
yahoo_1.gif
آخی، بمیرم الهی :-*:bighug:
 
آخرین ویرایش:
من اصلا حرفی از TR یا SF زدم؟ :d
در جواب کسایی که گفتن این حرکت رو مایکرو با DR3 شروع کرد گفتم این بازی از اول انحصاری بوده، نسخه ی دومش مالتی شد و در نهایت دوباره انحصاری شد. :d
Bloodborne هم تقریبا یه همچین حالتی داره. حالا درسته که IP جدیده و مال خود سونی هست ولی از لحاظ معنوی دنباله ی DeS و DaS هست و کسایی که بازی های قبلی رو انجام دادن، چشم انتظار این عنوان اند.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.:d

نخست اینکه Bloodborne در واقع ادامه معنوی DeSـه نه DaS :دی
بعد اینکه خود From Software این وسط قالتاق بازی درآورد،وگرنه DaS میباس با نام DeS2 در انحصار سونی باشه.
مراد از این پست این بود که هر جوره حساب کنی بلادبورن قاطی این بحث نمیشه.
 
کلا مسخره است که سونی بیاد کلی پول برای انحصاری کردن یه بازی خرج کنه ولی بعد اون رو انحصاری کامل نکنه و بزاره روی PC(یکی از پلتفرم های رقیبش) هم عرضه بشه.
یه منبع برای من بیار که PC یکی از پلتفروم های ماکرو سافته من همین الان سیستم 6 میلیونی خودمو میفروشم با استیم لینوکسم خداحافظی میکنم :))
نمیدونم کی انداخته تو دهن شماها که فکر میکنید PC پلتفروم ماکروسافته

INTEL NVIDIA.AMD کشکن این وسط ؟؟؟

شک نکن هر بازی که روی PC پورت میشه مستقیما از طریق فروش سخت افزار سودش میره تو جیب INTEL.AMD.NVIDIA

از فروش و سود سخت افزار پی سی حتی 1% شم تو جیب ماکروسافت نمیره .. این همه INTEL از PC GAMER ها حمایت کرد . اخبارشو نخوندی ؟ لینک بدم ؟
صاحبان اصلی PC به شرح زیر میباشند :

ابتدا INTEL کبیر
بعد
NVIDIA. AMD

در ادامه تازه میرسیم به استیم و سیستم عامل لینوکسیش . دنیای PC تو دستای ولو جای داره

در اخر تازه کم اهمیت ترین جز روی PC ماکروسافته که اونم بخاطر WINDOWS

و هزاران برند از تولید کنندگان رم کیس مادربرد پاور هارد بگیر برو تا الی اخر

تکرار میکنم PC پلتفروم ماکروسافت نیست
. فقط در بحث OS سهیمه که همین الانم خیلی از کاربرها هستن لینوکس استفاده میکنن

از حرکت ماکروسافت ناراحتی رفتی بالا منبر همینجوری داری برا خودت میبافی دیگه :d
 
آخرین ویرایش:
سونی ساپورت میکنه، سونی پول داره، سونی پشتیبانی میکنه، سونی منابع داره، PS4 زیاد فروخته و ... رو هم بریزید دور. با واقعیت کنار بیاید. تو تفکر شما این کارها کثافت کاری هست و سونی کثافت کاری کرده تو تفکر من این کارها قرار داد و تجارت هستن و سونی تجارت کرده.

مشکلتون دقیقاً همینه. به این کارها میگید کثافت کاری، بعد که نوبت به سونی میرسه شروع میکنید به ماله کشی و ... چون حتماً باید به مایکروسافت بگید کثیف. بحث کردن بدون منبع و سند ارزشی نداره. من سر توهمات بحث نمیکنم.

مشکل شمام اینه که از دید مایکروسافت داری به قضیه نگاه میکنی ! جوری که انگار پول حاصل از سودآوری این معامله ها مستقیم تو جیب مبارکتون میره . یه مقدار از توهم لطف کنی بیای بیرون دیدت نسبت به اطرافت بازتر میشه همینطور میفهمی که داره چه اتفاقی میوفته .
هیچ گیمری از این جور خبرها خوشحال نمیشه یا سودآوری یه کمپانی هیچ اهمیتی براش نداره حالا اگه شما فرق داره قضیه ات و صاحب کمپانی شدی بحثش جداست .
اونی هم که داره ماله کشی میکنه خود شمایی وگرنه توجیح این نوع سیاست های سونی و مایکروسافت کار عاقلانه ای نیست . اگر تجارت هست برای خود کمپانی دلالت میکنه نه برای من و شما که مصرف کننده ایم .
 
آخرش که به خاطر انحصاریهای First Party مجبوریم هر دو تا کنسولو بخریم. این وسط هر بازی Third Party هم انحصاری شده بود، روی کنسول مورد نظر بازی میکنیم :دی
گل گفتی.
واقعنم همینه. خودمونم میدونیم که آخرسر جفت کنسولا رو میخریم...
دوست من بهترین کار رو کرد. همون اول نسل رفت جفتشو همزمان باهم خرید. خیال خودشم راحت کرد.
خیلی هم عالی.
 
تازگیا خیلی چیزا مد شده...
بازی که 4 تا نسخه اولیش(اگه درست یگم) انحصاری ps بوده(عمدتا به دلیل بهتر بودن ps1 بازی 3d این حرفا) انحصاری شده... دارندگان اصلی ip به جدیدترین نسخه دسترسی ندارند..
همه اینا شده تجارت. اقتصاد. مایکروسافت. سیلیکن ولی. های کلس. ناسا این حرف ها..

حالا فن های بازی ناراحتند درک نمیشه:d کاریش نمیشه کرد متاسفانه.
من tr باز نیستم و خوشحالم که در این سبک uncharted تجربه میکنم.
نگران ایندم که چند تا عنوان قرار از دست بدم.. همینظور دارندگان x1
 
شما هم احیانا خبر داری که Ultra Street Fighter IV قرار نبود کلا برای نسل بعد بیاد(کمبود بودجه) و خود سونی و Third Party Production دارن به کپکام کمک میکنند تا بازی رو پورت کنه دیگه؟ :-/ منبعش هم حرفای خود Ono توی توییتره.

در مورد اون حرفی که توی پست دومم زدم، آره درست میگید منبعی براش ندارم (مطمئنم منبعش یکی از سایتای بن شده توی BC بود) پس اینکه قبولش کنید یا نه به خودتون بستگی داره ولی در مورد FF XIV منبع جلوی روتونه. بازی روی X1 نیومد چون مایکرو نمیخواست بازیکنای X1 و PS4 باهمدیگه بازی کنند، به همین راحتی!

در مورد هم SFV هممون داریم اینجا حدس میزنیم و هیچ چیزی رسمی اعلام نشده پس این بحث ماله کشی و اینجور چرت و پرتا رو جمعش کنید. همونطوری که من نمیتونم منبعی برای حرفام در مورد انحصاری شدن SF V بخاطر عدم حمایت X1 از Cross-Play بیارم، شما هم نمیتونی سند و مدرکی نسبت به Moneyhat بودن SF V بیاری. تنها چیزی که میشه بهش اتکا کرد و ازشون نتیجه گیری منطقی داشت خبرهایی که تا قبل از معرفی بازی منتشر شدن و اطلاعاتی که از قبل در مورد SF V داشتیم.

از اونجایی که قبلا کپکام تایید کرده بود که بازی مولتی پلتفرمه (حرفای مدیرعامل کپکام همین چند ماه قبل که اون قضیه Pay2Win ـش هم خیلی سر و صدا کرد) و با توجه به اینکه حتی بعد از کمک کردن سونی و به قول شما Moneyhat کردن بازی همچنان قراره نسخه PC اون عرضه بشه(و تاکید بسیار روی قابلیت Cross Play اون داشتن) در کنار این مسئله که پیشتر هم مایکرو حاضر شده بخاطر عدم حمایت از Cross Play آی پی های بزرگ روی X1 نیان، حداقل برای من نشون دهنده اینه که دلیل اصلی و اولیه عرضه نشدن SF V روی X1 نبود قابلیت Cross Playـه.

حالا شما اگه به دلیل و مدرک میتونی خلاف این رو ثابت کنی، بسم الله.

خب که چی؟ وظیفه پورت نسخه PS4 به عهده تیم Third Party Production سونی هست. چه چیزی مانع از این میشه که تیم Third Party Production مایکروسافت یا یک استدیو دیگه با خرج مایکروسافت بیاد و بازی رو پورت کنه برای XB1؟ چرا گفتن بازی انحصاری PS4 هست؟ یعنی به مایکروسافت گفتن و مایکرو گفته پورت بازی رو نمیخوایم؟! چه چیزی پورت بازی روی XB1 رو بلاک کرده؟!

بحث cross-platform برای FFXIV هم باز ربطی به این بازی پیدا نمیکنه. اونجا خود بازیساز عملاً چندبار گفته بود مشکلمون این هست و اگر این قابلیت (cross-play) نباشه بازی رو برای XB1 نمیسازیم ولی همون بازیساز چندین و چندبار گفته اگر مایکروسافت این امکان رو بده بازی رو برای XB1 هم میسازیم و ... . بحث سر انحصاری و ... نیست. کپکام هیچکدوم از این حرفها رو نزده و فرضیه شما مردود هست. یعنی اصلاً بیسی نداره که بخوایم سرش بحث کنیم. اما این رو خیلی واضح دیدیم و شنیدیم:

[LTR]
PS4 "will be the only console this game ever appears on".
[/LTR]

Street Fighter 5 exclusive to PC and PS4 • Eurogamer.net

حالا Adam Boyes چکاره کپکام هست که بخواد بگه :"PS4 برای همیشه تنها کنسولی خواهد بود که این بازی میتونه روش عرضه بشه"؟ ویرایش: یا اصلاً چکاره مایکروسافت هست که میگه این بازی روی XB1 نمیاد؟ (این رو حتماً بگید که داستانش چی هست که خیلی دوست دارم بدونم، بی زحمت رابطش با cross-play رو هم از قلم نندازید). کنار این گفتن که با هم شریک شدیم و بصورت مشترک داریم بازی رو میسازیم:

[LTR]
"Street Fighter 5 will be built from the ground up for PlayStation," added Boyes. "We partnered with Capcom on the development of Street Fighter 5, we're working together to make Street Fighter the ideal game for console."
[/LTR]

***39;PlayStation 4 will be the only console Street Fighter 5 ever appears on, it***39;s built from the ground up for PS4***39; notable quotes from Sony presser

و یک روز بعدش هم جناب استاد Ono برای افرادی که شک و ابهام داشتن که آیا بازی انحصاری PS4 هست یا نه در بلاگ PS اومدن گفتن بازی انحصاری هست (چیزی رو تأیید کردن که همه همون موقع کنفرانس و حتی قبلترش فهمیده بودن):

[LTR]
Hey guys, big news: Street Fighter V is coming and will be console exclusive to the PlayStation 4. What’s even bigger news is that our partnership with Sony will result in SFV having cross-platform play, which will in turn unite our Street Fighter fans into one grand player base. That’s right; PS4 owners will now be able to lay the smack down against PC owners and vice-versa, a first for the Street Fighter series!
[/LTR]

Street Fighter V is a PS4 console exclusive - PlayStation.Blog.Europe
"Street Fighter V is a PS4 console exclusive" (PlayStation Blog) - NeoGAF

دیگه باید به چه زبونی بگن که انحصاری هست و دلیل دیگه‌ای نداره؟ که خب این هم همون چیزی هست که برای همه این بازیها رخ میده (که شما اسمشون رو میذاری Moneyhat، من از این عبارت تا قبل از این استفاده نکرده بودم). سونی فقط میخواسته بازی روی XB1 نیاد که نیومده و نمیاد و خیلی راحت هم گفته که نمیاد پس اون فرضیه "برای PC اومده پس لابد XB1 یک مشکلی داشته که روش نیومده" رو هم بذارید کنار. حالا حرف حساب شما چیه؟ اگر بخوای این رو توجیه کنی قرارداد مایکرو سر TR رو هم توجیه کردی چون این حرفها دقیقاً همون چیزی هست که مایکروسافت سر این بازی گفته:

[LTR]
"And, frankly — and I know a lot of people won't like this but I'll say it — I think it can be good for the franchise and good for gaming all up, because it's a franchise that's meant something, and we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out."
[/LTR]

Why Microsoft Wanted Rise of the Tomb Raider - IGN

خلاصه که حرفهات رو یک کاسه کن ببینیم بالاخره این دو تا شرکت Moneyhat کردن یا نه، خبرش رو به ما هم بده.

پ.ن: فقط همین مونده ازم بخواید تا برای خیس بودن آب دلیل بیارم.

مشکل شمام اینه که از دید مایکروسافت داری به قضیه نگاه میکنی ! جوری که انگار پول حاصل از سودآوری این معامله ها مستقیم تو جیب مبارکتون میره . یه مقدار از توهم لطف کنی بیای بیرون دیدت نسبت به اطرافت بازتر میشه همینطور میفهمی که داره چه اتفاقی میوفته .
هیچ گیمری از این جور خبرها خوشحال نمیشه یا سودآوری یه کمپانی هیچ اهمیتی براش نداره حالا اگه شما فرق داره قضیه ات و صاحب کمپانی شدی بحثش جداست .
اونی هم که داره ماله کشی میکنه خود شمایی وگرنه توجیح این نوع سیاست های سونی و مایکروسافت کار عاقلانه ای نیست . اگر تجارت هست برای خود کمپانی دلالت میکنه نه برای من و شما که مصرف کننده ایم .

من جایی گفتم خوشحالم؟

سود آوری کمپانیها هم برای هر گیمر عاقلی اهمیت داره چون اگر ضرر بدن ورشکست میشن دیگه بازیهای مورد علاقشون ساخته نمیشن تا بخوان بازیشون کنن. نمونش بازیهای زیادی که به دلایل مختلف (از جمله عدم موفقیت در زمینه تجاری) ساخته نشدن (مثل همین بایونتا 2 و تایتانفال که در آستانه کنسل شدن بودن و با همین به قول شماها Moneyhat رنگ آفتاب رو دیدن یا Shenmue III که اصلاً ساخته نشد و هزارتا بازی دیگه) و بازیسازها/ناشرهای زیادی که ورشکست/تعطیل شدن (THQ، Vigil games، Zipper Interactive، Bizarre Creations، Studio Liverpool و ...) و بازیهایی که دیگه هیچوقت اونطوری که گیمرها میخواستن به بازار عرضه نشدن (AoE، PGR و ...).

قبل از پست دادن جهت تیکه انداختن، یکم فکر هم بکنید خیلی براتون بد نمیشه.
 
آخرین ویرایش:
اگه یادتون باشه اصلا اوایل نسل قبل اومدن یه سری از بازی ها روی 360 به خودی خود عجیب بود. یعنی اگه یه عنوان انحصاری میموند جای سوال نداشت. حتی خود سونی هم انتظار نداشت اونهمه عنوانی که بی منت روی کنسولش به صورت انحصاری میومدن یکدفعه مولتی پلتفرم بشن. از SF و Tekken بگیر تا FF. روی همین حساب هم انحصاری موندن MGS4 (جدای ازینکه اصلا 360 میتونست به حالت قابل قبولی اجراش کنه یا نه) تو اونسالا غیرمنتظره نبود.
دقیقا.
من هنوز تریلرهای dmc و ac و re5 رو دارم.
تو تریلرهاشون هم روی only on ps3 تاکید میکنن.
نمیدونم چرا سونی اون زمان نمیتونست یا نمیخواست که این بازیهایی که خودشون میل داشتن به انحصاری موندن رو حفظ کنه.
بازیهایی که رو این پلتفرم به دنیا اومدن و رشد کردن.
چقدر انحصاری رو مفت مفت از دست داد...
 
آخرین ویرایش:
@LiviNG D3AD

عزیزم جوش نیار. اگه ویرایش پست قبلیم رو با دقت میخوندی متوجه میشدی که لازم نبود اینقدر بنویسی چون از قبل قبول کرده بودم که به احتمال زیاد حق با شما و اون دوست عزیزمونه:
آره خب، اینم هست. راست میگی اصلا Injustice یادم نبودم.
 
دقیقا.
من هنوز تریلرهای dmc و ac و re5 رو دارم.
تو تریلرهاشون هم روی only on ps3 تاکید میکنن.
نمیدونم چرا سونی اون زمان نمیتونست یا نمیخواست که این بازیهایی که خودشون میل داشتن به انحصاری موندن رو حفظ کنه.
بازیهایی که رو این پلتفرم به دنیا اومدن و رشد کردن.
چقدر انحصاری رو مفت مفت از دست داد...

بخاطر اینکه مثلا UBIOSOFT گفته بود سونی اگر قیمت کنسولش رو نیاره پایین ما نمی تونیم بازی رو انحصاری عرضه کنیم، من Final Fantasy هم یادمه....فقط کوجیما با Metal Gear Solid 4 وفادار موندش و برای PS3 عرضه شد (البته به نظر من شرکت های بازی سازی لوسش کردند 600 دلار گرون نبود اصلا ولی همه رو شوکه کرده بود! من برای PS3 نزدیک 1000 دلار هم حاظر بودم پول بدم، اگر PS4 هم قویتر میساختن و گرونتر چه بهتر)
 
اول نسله، باید اینجوری برن تو نقش کسایی که دوست دارن برای کنسول خودشون بازی انحصاری جور کنن که فنهای کم سن و سالتر واسشون غش و ضعف برن...! حد اقل مایکروسافت اینقدر زور نداره.
 
اول نسله، باید اینجوری برن تو نقش کسایی که دوست دارن برای کنسول خودشون بازی انحصاری جور کنن که فنهای کم سن و سالتر واسشون غش و ضعف برن...! حد اقل مایکروسافت اینقدر زور نداره.
حد اقل مایکروسافت اینقدر زور نداره.

avatar12778_157.gif
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or