رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
اول نسله، باید اینجوری برن تو نقش کسایی که دوست دارن برای کنسول خودشون بازی انحصاری جور کنن که فنهای کم سن و سالتر واسشون غش و ضعف برن...! حد اقل مایکروسافت اینقدر زور نداره.

دلمونو خوش کردیم چه نسلی در پیشه.
با این وضعیت کنسولی که خریدیم با توجه به قویترین بودنش مثل فورد ماستنگیه که تو یه سری خیابونای خاص نمیشه ازش استفاده کرد... اگر x1 کنسول بهتری بود مشکلی نبود مثل زمان ps1 که دارندگان نینتندو و سگا جامپ کردن ما هم شاید جامپ میکردیم حداقل از این قضایا ناراحت نبودیم. ولی فکر نکنم کسی حاضر باشه برای چند خیابون ماستنگو بده و یک ماشین ضعیفتر بگیره پس نتیجه ای جز ناراحت شدن فردی مثل من نداره
حالا که اینطوری شده بر عکس قبل امیدوارم اختلاف فروش x1 و ps4 بیشتر از قبل بشه تا مایکروسافت یاد بگیره به جای محدود کردن فرست پارتی به یک بازی خاص و اجاره ip های مولتی قدیمی پولشو خرج فرست پارتیاش کنه یا حداقل ip بخره بده tp بسازه.. کلا تجارتی که بازوی اصلیش قدرت مالی باشه همین میشه.. مقاله اریا در مورد PS1 بخونید تفاوت تجارت گیمینگ سونی و مایکرو دستتون میاد.
سونی میاد کنسولی میسازه(PS1,PS2,PS4) که به دلیل بهتر بودن مارکتینگ و سخت افزارش شرکتا خودشون انحصاری بزنند(DMC,RE,MGS و..)
حتی 360 هم همینطور بود(MASS EFFECT, BIOSHOCK, GERAS OF WAR)
ولی XBOX ORG و XOBOX ONE با تکیه به قدرت مالی انحصاری جذب کردند
خوشبختانه مایکرو از سیاست های نا درست X1 دست کشیده ولی متاسفانه سیاست های شدیدا ضد مشتری وارد صنعت کرده.

من جایی گفتم خوشحالم؟

سود آوری کمپانیها هم برای هر گیمر عاقلی اهمیت داره چون اگر ضرر بدن ورشکست میشن دیگه بازیهای مورد علاقشون ساخته نمیشن تا بخوان بازیشون کنن. نمونش بازیهای زیادی که به دلایل مختلف (از جمله عدم موفقیت در زمینه تجاری) ساخته نشدن (مثل همین بایونتا 2 و تایتانفال که در آستانه کنسل شدن بودن و با همین به قول شماها Moneyhat رنگ آفتاب رو دیدن یا Shenmue III که اصلاً ساخته نشد و هزارتا بازی دیگه) و بازیسازها/ناشرهای زیادی که ورشکست/تعطیل شدن (THQ، Vigil games، Zipper Interactive، Bizarre Creations، Studio Liverpool و ...) و بازیهایی که دیگه هیچوقت اونطوری که گیمرها میخواستن به بازار عرضه نشدن (AoE، PGR و ...).

قبل از پست دادن جهت تیکه انداختن، یکم فکر هم بکنید خیلی براتون بد نمیشه.

چند صفحه هست داری از خودت دفاعیه ارائه میدی که این حرکت مایکروسافت منطقیه یا یه حرکت تجاریه ! کسی ایراد نگیره و ... بعد میگی خوشحال نیستی ! یه جور وانمود نکن که انگار هیچ کس نمیشناستت !

منظور من این نیست که شرکت ضرر بده و ورشکست بشه ! این حرفا برای چیه اصلا ؟! کوچه علی چپ ؟

شما از دید یه کمپانی داری به قضیه نگاه میکنی این جور سیاست ها به نفع هیچ گیمری نیست . حالا درسته داشتن یه انحصاری دیگه برای شما و امثالت خوشحال کنندست و حق هم داری . منم قصد بی احترامی به سلیقه شما رو ندارم ولی اگه همینطور پیش بره IP های قدیمی دیگه ای هم گرفتار این سیاست ها میشن دیگه اون موقع مثال هات در رابطه با تجارت و سود آوری و توجیحات به این شکل ، خنده دار به نظر میرسه .

دلمونو خوش کردیم چه نسلی در پیشه.
با این وضعیت کنسولی که خریدیم با توجه به قویترین بودنش مثل فورد ماستنگیه که تو یه سری خیابونای خاص نمیشه ازش استفاده کرد... اگر x1 کنسول بهتری بود مشکلی نبود مثل زمان ps1 که دارندگان نینتندو و سگا جامپ کردن ما هم شاید جامپ میکردیم حداقل از این قضایا ناراحت نبودیم. ولی فکر نکنم کسی حاضر باشه برای چند خیابون ماستنگو بده و یک ماشین ضعیفتر بگیره پس نتیجه ای جز ناراحت شدن فردی مثل من نداره
حالا که اینطوری شده بر عکس قبل امیدوارم اختلاف فروش x1 و ps4 بیشتر از قبل بشه تا مایکروسافت یاد بگیره به جای محدود کردن فرست پارتی به یک بازی خاص و اجاره ip های مولتی قدیمی پولشو خرج فرست پارتیاش کنه یا حداقل ip بخره بده tp بسازه.. کلا تجارتی که بازوی اصلیش قدرت مالی باشه همین میشه.. مقاله اریا در مورد PS1 بخونید تفاوت تجارت گیمینگ سونی و مایکرو دستتون میاد.
سونی میاد کنسولی میسازه(PS1,PS2,PS4) که به دلیل بهتر بودن مارکتینگ و سخت افزارش شرکتا خودشون انحصاری بزنند(DMC,RE,MGS و..)
حتی 360 هم همینطور بود(MASS EFFECT, BIOSHOCK, GERAS OF WAR)
ولی XBOX ORG و XOBOX ONE با تکیه به قدرت مالی انحصاری جذب کردند
خوشبختانه مایکرو از سیاست های نا درست X1 دست کشیده ولی متاسفانه سیاست های شدیدا ضد مشتری وارد صنعت کرده.

متاسفانه تعصب بدون حد و مرز بعضی سونی فن ها باعث میشه یکسری حرف های غیر منطقی بزنن ، بیشتر بحثم سر قسمت اول صحبت هاتون هست ، تجربه نشون داده که موستانگ قوی تر و موتور بهتر و رزولوشن بالا و.. که شما منظورت هست عامل تعیین کننده فروش نیست و اتفاقا این سیاست ها کاملا بجاست برای فروش کنسول و باندل و بازی انحصاری همیشه میتونه عروش کنسول تضمین کنه و شما نگران اختلاف نباش هر چقدر زیاد شه از اونور xbox هم فروشش خواهد کرد . چون ip های معتبری مثل Geow و halo خودشون به تنهایی میتونن برگ برنده باشن ... از اونور مایکرو بیاد بره اونقدر هزینه کنه و اونوقت دست رنج اونی نشه که بخواد و بازی شکست بخوره چی ؟ هزینه های زیان و ضرر شما پرداخت میکنی ؟ بحر حال اسپنسر و خود مقامات مایکرو میخوان ی بازی در مقابل بازی پر قدرتی مثل Uncharted داشته باشن تو اون سبک . که نسخه قبل Tr ریبوت و بازخوردش و فروش نزدیک به 4 میلیون نسخه نشون میده کار عاقلانه ای هست برای کوتاه مدت و قرارداد کوتاه و انحصاری که بستن . متاسفانه از دید و منطق بعضی سونی فن ها مثل شما مایکرو شیطان بزرگ هست و سونی فرشته نجات. حداقل ریسک کار در نظر نمیگیرید.. تو نسل قبل هم همون ماستنگ پر قدرت شما با همون چاشنی بازی انحصاری تونست اختلافش با 360 کم و برابری کنه.

آخرین ویرایش:
تو نسل قبل هم همون ماستنگ پر قدرت شما با همون چاشنی بازی انحصاری تونست اختلافش با 360 کم و برابری کنه.
البته به احتمال بسیار زیاد الان فروش ps3 از 360 بالاتر رفته. آخرین آمار 360 برای چهار ماه آخر 2014 است که 84 میلیون فروش داشته. ولی آخرین آمار رسمی سونی برای نوامبر 2013 است با 80 و خورده ای میلیون.
اینم در نظر بگیرید که ps3 یکسال دیرتر عرضه شد.
همین فورد ماستنگ رو ماکروفن ها سالها ترول میکردن. میگفتن این اژدها کی میخواد قدرت خودشو نشون بده و این حرفا. قشنگ یادمه تو همین بازیسنتر و خدابیامرز بازیرایانه چقدر ماکروفن ها مسخره میکردن.
خدا رو شکر که ازدها با امثال tlou و bts و gr6 قدرتشو کاملا نشون داد. خداحاقظی ای که در تاریخ جاودانه خواهد موند.

ببین نه وقت دارم که به لیست بلند بالای moneyhat های زمان PS1 و PS2 اشاره کنم نه حال دارم دلیلای الکی یه سری رو رد کنم;)
متالگیر هم روی انواع و اقسام دستگاه ها از GC بگیر تا Xbox یا GBC هم عرضه شده بود قبل MGS
WTF
[/RIGHT]
wat.

ببخشید من چی کار متال گیر عهد بوق که مریوط به قبل از عرضه ps1 میشن داشتم اونوقت ؟؟؟ ... چطوری اون بازی ها میتونن انحصاری کنسولی بشن که وجود نداشته ...

تا چند وقت دیگ باید بگیم یادش بخیر قدیما انحصاری هارو استدیو های خود کمپانی ها میساختن :|
اخه این چه سیاستیه :-&

البته قدیما هم اینطور نبود انحصاریهای TP اتفاقا تعدادشون خیلی بیشتر از الان بوده
کار بجایی رسیده حتی استودیوهای فرست پارتی هم برای ساخت بازی روی پلتفورمهای دیگه علاقه نشون میدن.
نمونش مایکروسافت داره نظرسنجی میکنه که بازی Killer Instinct رو روی PC بیاره.

البته قدیما هم اینطور نبود انحصاریهای TP اتفاقا تعدادشون خیلی بیشتر از الان بوده
کار بجایی رسیده حتی استودیوهای فرست پارتی هم برای ساخت بازی روی پلتفورمهای دیگه علاقه نشون میدن.
نمونش مایکروسافت داره نظرسنجی میکنه که بازی Killer Instinct رو روی PC بیاره.
شايد مايكرو مي خواد با عرضه KI روي PC و Cross Play كردن بازي، انحصاري شدن SF5 جبران كنه :|:d

تا چند وقت دیگ باید بگیم یادش بخیر قدیما انحصاری هارو استدیو های خود کمپانی ها میساختن :|
اخه این چه سیاستیه :-&

تا همین اوایل عرضه PS3 اکثر عنوان های مطرح انحصاری بودن....اصلا بازی مولتی پلتفرم به معنای امروزیش خیلی چیز مدی نبود، اون موقع هم خیلی خوب بود، واقعا کنسول ها فرق داشتند باهم.

میبینم افشین خبر رو رو هوا زدیا:biggrin1:

جالب اینجاست که این دعوای مایکرو و سونی به ضرر فن هاشون و نفع صد در صدی شما PC فن های عزیز داره تموم میشه:|;)

TR هم این شکلی شه عالیه >:)
ولی جداً من دوست دارم برای همه پلتفرما بیان تا همه بتونن بازی کنن. ولی متاسفانه امکانپذیر نیست.

خداییش شما مایکرو فنا تعصب بیجا دارید چرا نمیخواید قبول کنید که اینو اولش مایکروسافت شروع کرد؟من از کار سونی حمایت نمیکنم ولی اینو بدونید که اگر مایکرو این کار رو نمیکرد سونی هم عمرا SF V رو انحصاری نمیکرد

Sure , Sure حتمن ... سونی اصن بلد نیست انحصار ی کنه بازی رو که !!! :|
رسم گند انحصاری بازی رو خود سونی وارد کرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or