رییس Xbox درباره انحصاری شدن Street Fighter 5 می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
احتمالا شما هم خبر انحصاری شدن شماره پنجم بازی پرطرفدار Street Fighter را شنیده اید. هفته گذشته و در طول کنفرانس سونی به مناسبت 20 ساله شدن کنسول PS1، شرکت سونی بازی Street Fighter 5 را به صورت انحصاری برای PS4 و PC معرفی کرد. این خبر خیلی به مذاق دارندگان کنسول Xbox One خوش نیامده و آن ها در توییتر دلیل انحصاری شدن این عنوان را از Phil Spencer پرسیده اند.

qwibpixccuxl3xt1v76q.jpg

Phil Spencer در جواب به طرفداران گفت: "معامله تجاری اتفاق می افتد و ما نمی خواهیم در تمام این معاملات شرکت کنیم وقتی که ما یک فرانچایز 1st party در همین ژانر داریم و به همین منظور ترجیح می دهیم بر روی این عنوان سرمایه گذاری کنیم."
احتمالا شما هم حدس زده اید که Phil Spencer به بازی Killer Instinct اشاره می کند و به نظر می رسد این شرکت سرمایه گذاری زیادی بر روی این عنوان کرده است.

Spencer در ادامه افزود، این شرکت در گذشه و در حال حاظر معامله های تجاری مختلفی انجام داده است، بازی هایی مثل Dead Rising 3 و Rise of the Tomb Raider. اما خریدن ip، بیشترین اهمیت را برای کمپانی مایکروسافت دارد. کاری که قبلا این شرکت با خرید Gears Of War و Minecraft انجام داده است.

او ادامه داد: "من دوست دارم طرفداران Xbox تمام بازی ها را انجام دهند. اما تجارت باعث می شود، معاملاتی انجام شود و این جزئی از رقابت است."

در آخر هم او گفت: "من بر روی این موضوع کار می کنم تا انحصاری شدن Street Fighter 5 را جبران کنم."

o12yqfayqdgp6ob292cn.png

شما چه فکر می‌کنید، آیا باز هم شاهد انحصاری شدن عناوین مولتی پلتفرم خواهیم بود؟

منبع و منبع

آخرین ویرایش:
میبینم افشین خبر رو رو هوا زدیا:biggrin1:

جالب اینجاست که این دعوای مایکرو و سونی به ضرر فن هاشون و نفع صد در صدی شما PC فن های عزیز داره تموم میشه:|;)

اتفاقا کاشف به عمل اومده بدلیل اینکه ماکروسافت TR با تاخیر فقط روی PC عرضه میکنه

سونی هم طی یک حرکت انفجاری قراره در تلافی این کار ناشایست بازی U4 بعد از مدتی تاخیر روی PC عرضه کنه تا بنوعی جوابی باشه به ماکروسافت :))

فکرشو بکن انچارتد 4 با اون گرافیک بخواد روی 980 GTX اونم تازه 4K اجرا بشه :)) خود سونی هم گرافیکه انچارتد 4 رو 980GTX 4K ببینه شک نکن کفو خون قاطی میکنه :))

شايد مايكرو مي خواد با عرضه KI روي PC و Cross Play كردن بازي، انحصاري شدن SF5 جبران كنه :|:d

البته من نمیدونم این اتفاق دقیقاً کی افتاده ولی یادمه همون اوایل معرفی بازی هم از فنهای سری نظر سنجی کرده بودن که چه چیزهایی رو بیشتر میخوان که اومدن بازی روی PC همون موقع هم توی لیست بود. فیبل انیورسری و الن ویک هم به درخواست فنها/استدیو سازندشون روی PC اومدن. فکر نمیکنم ربطی به SF5 باشه ولی اگر بخوان Cross-Play هم بذارن بد نمیشه.

در کل این قضیه SF5 خیلی جالب شده. از الان هر اتفاقی بیافته و مایکروسافت هر کاری بکنه یه جوری پای SF5 بهش باز میشه. :دی

در مورد خود KI هم بعید میدونم بتونن به این زودیها برای PC بدنش بیرون چون هنوز سیزن 2 رو هم کامل نکردن و کلی قابلیت و آیتم دیگه هم که قرار بوده خرد خرد به بازی اضافه کنن هنوز آماده نیستن و بخاطر بازخوردهای خوبی که از سیزن 2 گرفتن اومدن سیزن 3 رو هم توی یکی از استریمهای بازی نسبتاٌ تأیید کردن.

اما اگر خوب کار کنن میتونن هم بازیهای ترکیبی مثل KI vs MK و ... رو با مشارکت بقیه fighting سازها بسازن و هم محبوبیت IPـه KI رو بیشتر کنن (براش خرج کنن) و هم انحصاریهای جدید از توش در بیارن. اگر این کار رو بکنن (که قبلاً کن لوب هم راجبش hint داده یا شاید هم شوخی کرده بود) خیلی جالب میشه چون خودش میشه یک بازی مستقل و جدید.

Ken Lobb and Ed Boon Joke About MK vs KI

در مورد خود خبر هم اگر روی PC بیاد برای من هم بد نمیشه. :دی

Sure , Sure حتمن ... سونی اصن بلد نیست انحصار ی کنه بازی رو که !!! :|
رسم گند انحصاری بازی رو خود سونی وارد کرده!

مدارس هم تاثیری رو کیفیت پیست ها نداره ... این شکل انحصاری بازی ها از مایکرو و بازی هیلو شروع شد ... همینطوری تاریخ تحریف میشه دیگه

خداییش شما مایکرو فنا تعصب بیجا دارید چرا نمیخواید قبول کنید که اینو اولش مایکروسافت شروع کرد؟من از کار سونی حمایت نمیکنم ولی اینو بدونید که اگر مایکرو این کار رو نمیکرد سونی هم عمرا SF V رو انحصاری نمیکرد
اتفاقا" استارتر این کار خود استاد سونی بودن و PS1

مدارس هم تاثیری رو کیفیت پیست ها نداره ... این شکل انحصاری بازی ها از مایکرو و بازی هیلو شروع شد ... همینطوری تاریخ تحریف میشه دیگه

شیب ؟!
بام؟!
مدارس؟! پیست؟
وات؟؟؟

آهان ینی PS1 که با Crash / Gran Turismo / Devil May Cry / Read Dead Revolver / Resident Evil و اینا وارد شد هیچ نقشی تو وارد کردن سیاست انحصاری به بخش گیمینگ نداشنه؟!
بمیرم واس سونی که دلش مثه بچه 7 ماهه پاکه و اصلا از پول خوشش نمیاد ... بخدا اگه میدونست همه بازیاشو رو همه پلتفرما میداد!!!

این بحث های چیپ چیه داری میکنید؟! یعنی چی فلان شرکت بده و انحصاری رو فلان شرکت شروع کرده؟!! اصلا مگه مهمه کی شروع کرده؟ قرار بود اگه چیزی به نام انحصار نباشه، خوب همه دور همی دل خوشی یه کنسول میزدن ملت حالشو میبردن دیگه! دیگه اینهمه رقابت و بالا رفتن کیفیت بر سر رقابت و ... نبود که. یه لحظه فکر میکنید به اینا اصلا؟

شیب ؟!
بام؟!
مدارس؟! پیست؟
وات؟؟؟

آهان ینی PS1 که با Crash / Gran Turismo / Devil May Cry / Read Dead Revolver / Resident Evil و اینا وارد شد هیچ نقشی تو وارد کردن سیاست انحصاری به بخش گیمینگ نداشنه؟!
بمیرم واس سونی که دلش مثه بچه 7 ماهه پاکه و اصلا از پول خوشش نمیاد ... بخدا اگه میدونست همه بازیاشو رو همه پلتفرما میداد!!!

چه بلبشویی شده ... اگه اینطوریه که اصلا همه این اتیشا از نینتندو بلند میشه با ماریو و زلدا و امثالهم ... اصلا یه چیزایی میگین ها ... اگثر این بازی ها همیشه انحصاری زمانی بودن برای سونی و یه مدت بعد یا بعد از پایان نسل برای باقی پلتفرم ها هم ساخته میشدن ... تا اونجا که میدونم و یادمه و امیدوارم اشتباه نکنم (که احتمالا میکنم)... سونی اون موقع جز استودیو ژاپن و یکی دو تا استودیو دیگه 1st party نداشت اصلا ... حتی ناتی داگ هم مال خودش نبود ... کراش هم ip ... یونیورسال بود که امتیاز ساختش رو داده بودن ناتی داگ ... اکثر بازی های ps مال 3rd ها بودن که سونی هم قرارداد سفت و سختی باهاشون نمیبست ... مثلا ff های ps1 مثل vii و viii بعد از مدتی روی پلتفرم های دیگه عرضه شدن ولی X و xii همچنان در انحصار ps موندن

آخرین ویرایش:
این دلیل جدید کراس پلتفرم بودن خیلی جوکه:دی کراس پلتفرم برای بازیهای MMO و یکپارچه اهمیت داره که تمام منابع سازنده یه جاست و لازم نیست سرورهاش رو برای هر پلتفرم دسته بندی کنه، نه یه بازی فایتینگ که دو نفر به هم متصل میشن بازی میکنن. اصلا نه تو اصل بازی نه هیچ چیز دیگه ای فرقی داره که اون دو نفر رو یه پلتفرم باشن یا نباشن. به جای دلیل جور کردن سریع از روی تعصب یه کم فکر کنید لااقل.

این دلیل جدید کراس پلتفرم بودن خیلی جوکه:دی کراس پلتفرم برای بازیهای MMO و یکپارچه اهمیت داره که تمام منابع سازنده یه جاست و لازم نیست سرورهاش رو برای هر پلتفرم دسته بندی کنه، نه یه بازی فایتینگ که دو نفر به هم متصل میشن بازی میکنن. اصلا نه تو اصل بازی نه هیچ چیز دیگه ای فرقی داره که اون دو نفر رو یه پلتفرم باشن یا نباشن. به جای دلیل جور کردن سریع از روی تعصب یه کم فکر کنید لااقل.
تو هنوز نمی دونی هر کاری سونی می کنه درسته ؟!!

وقتی ماکرو خودش تو این سبک و دقیقا با این حالت یک بازی انحصاری داره دقیقا براش یک شکسته که این بازی رو بیاد با کلی هزینه روی پلتفرومش قبول کنه.. سونی چون همچین بازی رو کنسولش نداره مجبور شد کیسه رو شل کنه

خوب گفتم یه جای خبرش خوندم اینم برای کسایی که میگن ماکروسافت اجازه میده صحبت سازنده FFXIV در مورد عرضه نشدنش بر روی xbox مشخصا ماکروسافت اجازه کراس با PS نمیده سازنده هم که میخواد کراس کنه بین Xb و Ps باید یکی انتخاب کنه که مشخصا PS این چند ساله انتخاب شده تا با PC کراس بشه .

Why Final Fantasy XIV Isn't Coming to Xbox 360 or Xbox One - IGN
مایکرو همین چند ماه پیش Project Spark رو به صورت Cross-platform منتشر کرد :دی

شما یه بازی مولتی پلتفرم مثال بزن که ماکروسافت اجازه این کار بهش داده باشه بازی انحصاری خود شرکت که نشد مثال خسته نباشید .:|

كراس پلى قطعا قابليت خوبى هست و ازش استقبال ميكنيم اما اينكه سازنده بياد و ميليون ها درآمد حاصل از عرضه روى هر پلتفرم رو فقط به خاطر ساپورت نشدن كراس پلى ازش بگذره شبيه يه جوك ميمونه و اينكه دارين اسرار ميورزين كه اين قضيه رو به عنوان فكت صادر بنماييد قابل تقدير و سپاسگذاريه ;)
حتى همون SF V هم ميتونست روى PC و PS4 و هر پلتفرمى كراس پلى باشه ، اما براى X1 بياد و اين قابليت رو نداشته باشه ;) به همين راحتى و ميليون ها دلار درآمد .
به هر حال دليل نيومدنش اين نيست و البته علاقه اى هم نيست كه دنبال دليلش بگرديم , Play & Enjoy It ;)

خوب گفتم یه جای خبرش خوندم اینم برای کسایی که میگن ماکروسافت اجازه میده صحبت سازنده FFXIV در مورد عرضه نشدنش بر روی xbox مشخصا ماکروسافت اجازه کراس با PS نمیده سازنده هم که میخواد کراس کنه بین Xb و Ps باید یکی انتخاب کنه که مشخصا PS این چند ساله انتخاب شده تا با PC کراس بشه .

شما یه بازی مولتی پلتفرم مثال بزن که ماکروسافت اجازه این کار بهش داده باشه بازی انحصاری خود شرکت که نشد مثال خسته نباشید .:|

خوب این که از اولش هم مشخص بود کسی مخالفتی نکرد،برای جواب هات هم می تونی بری صفحه های ابتدایی بخونی،بحث علی دانته با محسن.

خوب این که از اولش هم مشخص بود کسی مخالفتی نکرد،برای جواب هات هم می تونی بری صفحه های ابتدایی بخونی،بحث علی دانته با محسن.

چرا بحث میپیچونی بیخودی ؟ من با بقیه کاری ندارم شما این پست لایک کردی یانه ؟ منظور از لایک تایید یک حرف درسته یا نه یا مفهموم دیگه ای داره ؟

مایکرو همین چند ماه پیش Project Spark رو به صورت Cross-platform منتشر کرد :biggrin1:

اینم جواب :

بحثی باقی نمیمونه اینکه شما دوست دارین از یک بحث یه بحث دیگه در بیارین من نه دیگه حوصله دارم نه چیزی شما گفتین ماکروسافت میزاره منم با منبع صحبت سازنده ثابت کردم نمیزاره اینکه بازی انحصاری خودش اجازه میده با اینکه بازی مولتی اجازه میده فرق میکنه فرقش زمین تا آسمان اینکه یکی میگه درامد بیشتر براش داره باید ببینی سازنده چه نظری داره من یا شما سازنده بازی نیستیم نمیتونیم در این مورد نظر بدیم همون جوری که TR برای تبلیغات و تو دهن افتادن بیشتر بازی با این کلمه انحصاریه انحصاری نیست کلی برای خودش تبلیغ کرد تمام .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or