رییس استودیو 5 Level: قیمت PS4 نشان از جدیدت سونی دارد. قیمت X1 بسیار بالا

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

FA2011008_thumb.jpg

درود.

بی‌شک قیمت 399 دلاری کنسول PS4 یکی از مزیت‌هایی بود که این دستگاه توانست دل هواداران خود شادتر نماید. با وضع اقتصاد امروز جهان فقط گیمرها نیستند که به این مسائل توجه می‌کنند بلکه سازندگان و رییس‌های شرکت‌ها نیز این مقوله را زیر نظر دارند. در همین راستا از استودیو Level-5 آقای Akihiro Hino که خود نیز یک اقتصادان می‌باشد، در طی سخنانی قیمت PS4 را بسیار مناسب خواند و افزود، "سونی با گزاشتن قیمت 399 دلار برای دستگاه خود، انگیزه جدی خود را پیرامون نسل بعد بیان کرد." وی در مصاحبه ای که با فامیتسو داسشت گفت:

"سورپرایز بزرگ E3 بی‌شک قیمت دستگاه بود. به نظرم خیلی‌ها وقتی این دستگاه را می‌بینند پیش خود می‌گویند که واقعا این دستگاه ارزان قیمتی است. جمع کردن و قرار دادن قطعات یک PC کاملا حرفه‌ای در درون یک جعبه و فروختن آن فقط با چند صد دلار نشان از این دارد که سونی چقدر به نسل آینده فکر می‌کند و آن را جدی گرفته است."

وقتی از این اقتصاددان پیرامون قیمت $499 / £429 کنسول Xbox one سوال شد، وی به راحتی اذعان کرد، "قیمت این دستگاه بسیار بالاست."

vg247

واقعا چه استدلال قوي!!!!! شما چون سكوت كرده يعني XBONE قويتره
آورين آورين

من نگفتم قوی تره ...شما خوب بخون بعد بیا اظهار نظر کن .... من گفتم با توجه به esram پهنای باند ddr3 از gddr5 بالاتر میره ...در ضمن شما اگه بدونی تاخیر در زمان پاسخگویی رم های gddr5 خیلی بیشتر از ddr 3 هست...
در مورد گرافیک هم هیچی به طور رسمی معلوم نیست جز حدس و گمان....هر وقت کنسول ها رسما رلیز شدن میشه نظر داد ....اگه شما استدلال منطقی تر داری بگو ...:-b

قابل توجه دوستانی که میخواهند نسخه اروپایی(پال) رو تهیه کنند قیمت پی اس 4 400 یورو و ایکس باکس وان 429 یورو به اضافه کینکت بهینه سازی شده! البته من به خاطر بعضی بازی های انحصاری پی اس 4 رو میخرم

من نگفتم قوی تره ...شما خوب بخون بعد بیا اظهار نظر کن .... من گفتم با توجه به esram پهنای باند ddr3 از gddr5 بالاتر میره ...در ضمن شما اگه بدونی تاخیر در زمان پاسخگویی رم های gddr5 خیلی بیشتر از ddr 3 هست...
در مورد گرافیک هم هیچی به طور رسمی معلوم نیست جز حدس و گمان....هر وقت کنسول ها رسما رلیز شدن میشه نظر داد ....اگه شما استدلال منطقی تر داری بگو ...:-b
معذرت ميخوام الان تمام كارشناسان اين صنعت دارن از ps4 تعريف ميكنن و قدرت بي نظيرش رو ستايش ميكنن شما چرا فكر ميكني چيزي رو ميدوني كه اونا نميدونن ؟

معذرت ميخوام الان تمام كارشناسان اين صنعت دارن از ps4 تعريف ميكنن و قدرت بي نظيرش رو ستايش ميكنن شما چرا فكر ميكني چيزي رو ميدوني كه اونا نميدونن ؟

اصلا هیچی معلوم نیست که کدوم کنسول قوی تره.هر کنسولی ویژگی های خاص خودشو داره که اگه آدم جفتشو بخره میتونه یه دنیای گیم بی نظیر داشته باشه.خب من چون یه سری معیارهای خاصی دارم کنسول X1 انتخاب اولم میشه ( معیار من سیستم آنلاین بی نظیر ایکس باکس هستش که در این زمینه سونی انتظارات منو به هیچ وجه نمی تونه برآورده کنه) و بعدش هم قطعا در زمان مناسب PS4 میخرم تا انحصاری هاش رو از دست ندم.چون انحصاری های خفنی داره.پس هر کی معیار خاصی واسه خودش داره.هر دو کنسول هم برتری ها و هم یک سری نقاط ضعفی نسبت به هم دارند که واسه شخص من X1 مناسب تره حالا شاید واسه یکی دیگه PS4 مناسب تر باشه.هر چند که بازم تاکید میکنم کسایی که مثل من گیمر حرفه ای و سن بالا باشند جفت کنسولها رو تهیه میکنند.منظورم مجرب در زمینه گیم . با 25 سال سن دیگه داریم پیر میشیم:d

100$ (300 هزارتومان=حقوق یک کارگر) زیاده ,خیلی هم زیاده.
اما فکر نکنم برای جماعتی که تفریحشون بازکردن سلفون بازیهای کنسول بوده چیز زیادی باشه.

اصلا هیچی معلوم نیست که کدوم کنسول قوی تره.
اگه X1 قوی تره چرا مایکرو جزئیات دقیق سخت افزاریش رو اعلام نمیکنه که بقیه هم ببینن؟
مسلما یه ضعفی داره که دقیق اعلام نمیکنن وگرنه که ادم خوبی محصولش رو نمیپوشونه.

اگه X1 قوی تره چرا مایکرو جزئیات دقیق سخت افزاریش رو اعلام نمیکنه که بقیه هم ببینن؟
مسلما یه ضعفی داره که دقیق اعلام نمیکنن وگرنه که ادم خوبی محصولش رو نمیپوشونه.

آقا اصلا PS4 قوی تره .اوکی؟من هر چی هم حرف بزنم شما دست از این حرفا بر نمیدارید که! :d نسل فعلی هم همش بحث این چیزا بود یکی میگفت این قوی تره اون یکی میگفت نه این بهتره.این حرفا واسه بعضی ها شاید مهم باشه ولی واسه من اصلا مهم نیست چون من جفت دو کنسول رو دوست دارم و میخرم.هرچند که X1 با سلیقه من بیشتر جور در میاد.واسه من بهترین بخش یک کنسول سیستم آنلاین اون کنسوله یعنی معیار اینکه من کدوم کنسول رو سیستم شماره 1 خودم انتخاب میکنم بخش قوی آنلاین هستش که در نسل فعلی ایکس باکس فوق العاده بود و مطمئنم در نسل بعد هم پیشتاز است.

کنسولی قویتره که پشتیبانیه قویتری داشته.سونی هم سخت افزار تاپ استفاده کرده هم پشتیبانی فوق العاده داره میکنه از محصولاتش.
مثل مایکرو نیست که الان 3 ساله xbox 360 رو ول کنه دست 3rd پارتی ها.
هر کسی یکم عقلشو کار بندازه و به سوابق 2 شر کت نگا کنه خودش میدونه انتخاب درست چیه.

من نمیفهمم قوی بودن یک کنسول تا وقتی هک نشه ، چه سودی داره !
من نمیتونم حدود 2 میلیون پول کنسول بدم و بعدش برای هر بازیش 200ت پول بدم ، حالا اگه کسی میتونه بپردازه ، بیاد بگه این قویتره ، این بهتره یا .. !
اولویت خود من فقط هک شدن ـه و بس .

من نمیدونم چرا هنوز بعضی ها پشت مایکرو وایسادن؟! فقط کافیه به بعضی از تاپیک های xboxlive سر زد تا متوجه بشید!
مایکرو حتی 1 سنت هم برای ایرانیا ارزش قایل نیست! :| میگید چرا؟ چون داره پشت سر هم ip های ایرانو بن میکنه و حتی نمیذاره از استورش مثل ادم ما خرید کنیم:| باید v/p/n شیر کنیم و یا با ساکس بریم خرید کنیم/:) توی سایتش هم زده از کشورهایی مثل ایران و سوریه و ................... پشتیانی نمیکنه
|-)
حالا برید پولتونو بدید x1 بخرید پس فردا هم تو دردسر بیوفتید;)

من نمیدونم چرا هنوز بعضی ها پشت مایکرو وایسادن؟! فقط کافیه به بعضی از تاپیک های xboxlive سر زد تا متوجه بشید!
مایکرو حتی 1 سنت هم برای ایرانیا ارزش قایل نیست! :| میگید چرا؟ چون داره پشت سر هم ip های ایرانو بن میکنه و حتی نمیذاره از استورش مثل ادم ما خرید کنیم:| باید v/p/n شیر کنیم و یا با ساکس بریم خرید کنیم/:) توی سایتش هم زده از کشورهایی مثل ایران و سوریه و ................... پشتیانی نمیکنه
|-)
تو پي اس ان كه از اين خبرا نيست مگه اونكه بازيت كپي باشه بن بشي وگرنه خريد و اين چيزا كسي بن نميشه
براي خريد كردن هم v p n شير كردن كه از نشونه هاي دوره اخرالزمانه8-|

|-)

ایران تحریم است و این سیاست آمریکاست.ضمنا من هم جای مایکروسافت بودم همین کارو میکردم دلیلی نداره کشوری مثل ایران که هیچی توش مثل آدم نیست و قانونی نیست و داره کپی بازی میکنه بن هم نشه! چه حرفایی جدیدا میزنی ها نیما:d هر کی میخواد بن نشه باید قوانین لایو رو رعایت کنه که مهمترین اون استفاده از بازی اورجینال هستش.آیا ایرانی ها رعایت میکنند؟!! خیر.متشکرم از نظرات گهر بارت:d

- - -ویرایش - - -

تو پي اس ان كه از اين خبرا نيست مگه اونكه بازيت كپي باشه بن بشي وگرنه خريد و اين چيزا كسي بن نميشه
براي خريد كردن هم v p n شير كردن كه از نشونه هاي دوره اخرالزمانه8-|
توی لایو ایکس باکس هم مهمترین چیزی که باعث میشه طرف بن بشه همین استفاده از بازی کپی هستش + یه سری کارای غیر قانونی تو لایو که دقیقا به دلیل اورجینال نبودن دیسک بازی هست مثلا انتقال بازی آرکید به دوستان به صورت مجانی و یا اینکه خیلی ها بازی ها رو هک میکنند و بعدش انتظار هم دارن بن نشن!!

ایران تحریم است و این سیاست آمریکاست
بله ايران تحريمه ژاپن هم جز 5+1 هست پس چرا ايرانيا وقتي خريد ميكنن از psn بن نميشن؟
ضمنا من هم جای مایکروسافت بودم همین کارو میکردم دلیلی نداره کشوری مثل ایران که هیچی توش مثل آدم نیست و قانونی نیست و داره کپی بازی میکنه بن هم نشه!
هر کی میخواد بن نشه باید قوانین لایو رو رعایت کنه که مهمترین اون استفاده از بازی اورجینال هستش.آیا ایرانی ها رعایت میکنند؟!!
خوندي نيما چي گفت؟
گفت ip ايرانو ميبنن بن ميكنن يعني كسي هم تو ايران بازيش اريج باشه بنش ميكنن هركسي رو تو گور خودش ميخوابن همه كه كپي باز نيستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or