رییس استودیو 5 Level: قیمت PS4 نشان از جدیدت سونی دارد. قیمت X1 بسیار بالا

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

FA2011008_thumb.jpg

درود.

بی‌شک قیمت 399 دلاری کنسول PS4 یکی از مزیت‌هایی بود که این دستگاه توانست دل هواداران خود شادتر نماید. با وضع اقتصاد امروز جهان فقط گیمرها نیستند که به این مسائل توجه می‌کنند بلکه سازندگان و رییس‌های شرکت‌ها نیز این مقوله را زیر نظر دارند. در همین راستا از استودیو Level-5 آقای Akihiro Hino که خود نیز یک اقتصادان می‌باشد، در طی سخنانی قیمت PS4 را بسیار مناسب خواند و افزود، "سونی با گزاشتن قیمت 399 دلار برای دستگاه خود، انگیزه جدی خود را پیرامون نسل بعد بیان کرد." وی در مصاحبه ای که با فامیتسو داسشت گفت:

"سورپرایز بزرگ E3 بی‌شک قیمت دستگاه بود. به نظرم خیلی‌ها وقتی این دستگاه را می‌بینند پیش خود می‌گویند که واقعا این دستگاه ارزان قیمتی است. جمع کردن و قرار دادن قطعات یک PC کاملا حرفه‌ای در درون یک جعبه و فروختن آن فقط با چند صد دلار نشان از این دارد که سونی چقدر به نسل آینده فکر می‌کند و آن را جدی گرفته است."

وقتی از این اقتصاددان پیرامون قیمت $499 / £429 کنسول Xbox one سوال شد، وی به راحتی اذعان کرد، "قیمت این دستگاه بسیار بالاست."

vg247

خداییش من تو یه چی موندم,آخه واسه اونور آبی ها 100 دلار که پولی نیست اونم واسه یه پروسه 5-6 ساله پس این بحث راجب قیمت واسه چی میاد وسط(ما جهان سومی ها هم دیگه وقتی یه کنسول 200 دلاری بزارن جلومون میگیم این چیه دیگه برو یه 1000 دلاری بیار).فکر نکنم هم هیچ کس موقع خرید کنسول بگه خوب ببینم اول کدومش ارزونتره اونو بخرم

جالبه خیلی از همون افرادی که قیمت تخیلی PS3 رو توجیه میکردن و "ابر کنسول" و "اژدهای خفته" و "فراتر از یک کنسول" راه مینداختن، الان یهویی طرفدار قیمت کم شدن. بعد همونا این صلاحیت رو در خودشون میبینن که بقیه رو هم فن بوی و طرفدار کورکورانه خطاب کنند.
قيمت ps3 بالتر بود چون بلوري داشت همون موقع ارزونترين بلوري پلير جهان بود سخت افزارش هم كه قويتر بود كيفيت ساخت هم كه بهتره صحبتشو نكنم خودتون بهتر واقفيد
ولي در مقابل XBONE سخت افزارش ضعيفتره شما برو تو بازار تفاوت قيمت رم DDr 3 رو با 5 حساب كن متوجه ميشي گرون قيمتتر بودن XBONe هيچ تو جيهي نداره:p

- - -ویرایش - - -

خداییش من تو یه چی موندم,آخه واسه اونور آبی ها 100 دلار که پولی نیست اونم واسه یه پروسه 5-6 ساله پس این بحث راجب قیمت واسه چی میاد وسط(ما جهان سومی ها هم دیگه وقتی یه کنسول 200 دلاری بزارن جلومون میگیم این چیه دیگه برو یه 1000 دلاری بیار).فکر نکنم هم هیچ کس موقع خرید کنسول بگه خوب ببینم اول کدومش ارزونتره اونو بخرم
ميدوني اگه اونا ميخواستن مثل ما زندگي كنن واجازه بدن هر كسي ازشون سواستفاده كنه ديگه الان وضعشون عين ما بود

ميدوني اگه اونا ميخواستن مثل ما زندگي كنن واجازه بدن هر كسي ازشون سواستفاده كنه ديگه الان وضعشون عين ما بود

الان microsoft و sony هم رفتن قاطی جهان خواران دنیا؟:-/ اصلا یه شرکتی بنا به دلایل اقتصادی بخاد کنسول رو زیر قیمت تمام شده بده شماها میان میگین که بقیه شرکت ها دزد و شیاد تشریف دارن؟یه نظر سنجی تو همین سایت راه بندازین ببینین کدوم گیمری معیارش تو خرید کنسول اون 100 دلار اختلاف قیمت هستش؟یعنی همچین کسی هم پیدا میشه؟

الان microsoft و sony هم رفتن قاطی جهان خواران دنیا؟:-/ اصلا یه شرکتی بنا به دلایل اقتصادی بخاد کنسول رو زیر قیمت تمام شده بده شماها میان میگین که بقیه شرکت ها دزد و شیاد تشریف دارن؟یه نظر سنجی تو همین سایت راه بندازین ببینین کدوم گیمری معیارش تو خرید کنسول اون 100 دلار اختلاف قیمت هستش؟یعنی همچین کسی هم پیدا میشه؟
من نميدونم جديدا وضع اقتصادي خوب شده قيمت نفت رفته بالا دلار اومده پايين چي شده همه مايه دار شدن بابا دمتون گرم دست مارم بگيريد:bighug:

یه مثل میگه به همون اندازه ای که پول می دی اش می خوری ... خب اونایی که وسعشون نمی رسه میرن سراغ ps اما کسایی که به تکنولوژی روز اهمیت میدن و به واقعیت و اینده ی کینکت پی بردن میرن سراغ X 1 .
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
جدیدا کنسول قویتر که ارزون تر هست شده کنسولی ضعیف که کسایی که پولشون به x1 نمیرسه میخرن;;)
کنسول ضعیف تر که یه چیزی هم الکی انداختن تو جعبه 100 دلار کشیدن روش شده کنسول اینده دار و با تکنولوزی
8-|

الان یکی میاد میگه کینکت تو دانشگاه ها استفاده میشه پس x1 بهتره:d

یعنی اگه 1% مدیرای صنعت گیم میدونستن با هر مصاحبه کوچیک درباره کنسولای نسل بعد,چه بکش بکش هایی توی انجمن های ایرانی میشه دیگه جیک نمیزدند:d
دوستانی هم که هی این رم و ... PS4 رو میزنن تو سره بقیه,بد نیست به نرم افزار هم نگاهی داشته باشند.مثلا سینکی که بین ویندوز 8 و مخصوصا مدیا سنتر با ایکس باکس میشه حداقل برای من خیلی بدرد بخوره.

100 دلار به چشم نمیاد فرق به نظر من البته نه واسه ما ایرانی ها خوب زیاده با 270 تا تحریم اومیدوارم رئیس جمهور بتونه قیمت دلار بیاره پایین تا مردم و گمیرهای ایران بتونن نهایت لذتو ببرن ولی قبول کنید 499 دلار واسه اخرین تکنولوزی ماکروسافت چیزی نیست حالا سونی داره راه قبلی خودشو میره مثل نسل های قبل ولی ماکروسافت به دنبال تعریف تکنولوژی جدید و کارایی اونه واسه ادم های معمولی به نظرم خوب بفروشه حتی با اون کینت

جالبه خیلی از همون افرادی که قیمت تخیلی PS3 رو توجیه میکردن و "ابر کنسول" و "اژدهای خفته" و "فراتر از یک کنسول" راه مینداختن، الان یهویی طرفدار قیمت کم شدن. بعد همونا این صلاحیت رو در خودشون میبینن که بقیه رو هم فن بوی و طرفدار کورکورانه خطاب کنند.
اخه این ps3 لامصب خیلی از x360 سر تر بود . ای بابا یه جوری میگین انگار هیچ فرقی باهم نداشتن . ps3 شامل free PSN, blu-ray , wifi , HDMI Port , Hard drive و سخت افزار قوی تر بود انتظار داشتین این امکانات رو مجانی صاحب شین ؟

آخرین ویرایش:
یعنی اگه 1% مدیرای صنعت گیم میدونستن با هر مصاحبه کوچیک درباره کنسولای نسل بعد,چه بکش بکش هایی توی انجمن های ایرانی میشه دیگه جیک نمیزدند:d
دوستانی هم که هی این رم و ... PS4 رو میزنن تو سره بقیه,بد نیست به نرم افزار هم نگاهی داشته باشند.مثلا سینکی که بین ویندوز 8 و مخصوصا مدیا سنتر با ایکس باکس میشه حداقل برای من خیلی بدرد بخوره.

خیلی دوست دارم این 2 کنسول لانچ بشن و ملت ببینن که هیچ فرقی ندارن ( فرق جزئی که اونم آخر نسل معلوم میشه) چون شرکت سازنده یکیه...اون وقت ببینم که این رم و gpu دردی و درمان نمی کنن مثل سل ps3 که ما 7سال ابر بمب و اژده های خفته غیره شنیدیم آخرشم عین هم شدن (اول نسل هم که مولتی ها رو 360 بهتر بودن) ..خواهشنم اسم بازی های قبل از کرایسس و نیارین که همه کم میارن (انحصاری های هردوشونو میگم)...می مونه تلو که بعد از کرایسس اومد ...اونم 1 منبع رسمی نیومده که این 2 تارو از لحاظ گرافیکی مقایسه کنه..من منکر خوب بودن تلو نیستم ولی مطمئن هستم که یکسرو گردن از کرایسس بالاتر نیست

من که دیگه بحث نمی کنم هر کسی هر کنسولی می خواد بخره به من چه اصلا. :دی

من که پلی 4 رو می خرم به خاطر رایگان بودن انلاینش به خاطر سخت افزار قوی تر بخاطر انحصاری ها بهتری که لااقل این نسل نشون داد ب خاطر خیال جم بودن از کیفیت سخت افزاریشم همینطور .چون وقتی گارانتی در کار نباشه نباید ریسک کرد تو این قیمت

به نظرم کسی که نسل بعد میخواد 2 میلیون پول کنسول بده و برای هر بازی 200 تومن بزاره کنار خودش بهتر از هر کسی میدونه چه سخت افزاری رو بخره .بالاخره سلیقه ها متفاوته

من که دیگه بحث نمی کنم هر کسی هر کنسولی می خواد بخره به من چه اصلا. :دی

من که پلی 4 رو می خرم به خاطر رایگان بودن انلاینش به خاطر سخت افزار قوی تر بخاطر انحصاری ها بهتری که لااقل این نسل نشون داد ب خاطر خیال جم بودن از کیفیت سخت افزاریشم همینطور .چون وقتی گارانتی در کار نباشه نباید ریسک کرد تو این قیمت

به نظرم کسی که نسل بعد میخواد 2 میلیون پول کنسول بده و برای هر بازی 200 تومن بزاره کنار خودش بهتر از هر کسی میدونه چه سخت افزاری رو بخره .بالاخره سلیقه ها متفاوته
!!:dNot Anymore
برای انلاین بازی کردن با PS4 به اکانت پلاس احتیاج هست.

من موندم اون دسته از کسانی که میگن 100 دلار پولی نیست کجا سیر میکنند !!!!!!!؟
دست تو جیب باباشونه و هیچ غمی ندارن و از اونور هیچ اطلاعی ندارن !!!

شاید بعضی از دوستان الان بنده را مورد حملات خود قرار دهند : ولی یک دوستی داریم حدود 50 60 سالش هست چندین ساله که اونور زندگی میکنه میگه باز خوش بحال شما یک نفر کار میکنه 4 5 نفر میخورن ولی بچه من 12 سالشه اونجا مجبوره کار کنه پول در بیاره !!!!!
بعد یک عده از دوستان میگن نه 100 دلار چیزی نیست !!! تا الان هر خبری اومده از بالا بودن قیمت XBONE بوده !!!
ماکرو خیلی راحت میتونست یک باندل دیگه هم کنسول بدون کینکت عرضه کنه و بعد با معرفی بازیهای خوب برای این دستگاه و همچنین تبلیغات مناسب این دستگاه را بصورت جداگانه بفروشه !!!!
والا بخدا خود من هم بدم نمیومد این کنسول و تهیه کنم ولی با این اوصاف نه !!!!!
---------------------------
در مورد نسل قبل هم بله من فن PS3 بودم چرا که از کنسول رقیب بجز FORZA , ALAN WAKE چیز دیگری توجه من و جلب نکرد ولی تو این نسل یک جورایی از XBONE خوشم اومده بود !!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
جدیدا کنسول قویتر که ارزون تر هست شده کنسولی ضعیف که کسایی که پولشون به x1 نمیرسه میخرن;;)
کنسول ضعیف تر که یه چیزی هم الکی انداختن تو جعبه 100 دلار کشیدن روش شده کنسول اینده دار و با تکنولوزی
8-|

الان یکی میاد میگه کینکت تو دانشگاه ها استفاده میشه پس x1 بهتره:d

کی گفته ps قویتر از x 1 ??:-/
اگه از نظر رم ddr 3 میگی که اون پهنای باندش با استفاده از esram بیشتر از gddr 5 شده ...
در مورد گرافیک کنسول هم مایکرو رسما حرفی نزده و همه ی اطلاعات حدس و گمانه ... پس ps هیچ برتری نسبت به x 1 نداره.... ;)

کی گفته ps قویتر از x 1 ??:-/
اگه از نظر رم ddr 3 میگی که اون پهنای باندش با استفاده از esram بیشتر از gddr 5 شده ...
در مورد گرافیک کنسول هم مایکرو رسما حرفی نزده و همه ی اطلاعات حدس و گمانه ... پس ps هیچ برتری نسبت به x 1 نداره.... ;)
واقعا چه استدلال قوي!!!!! شما چون سكوت كرده يعني XBONE قويتره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or