رییس استودیو 5 Level: قیمت PS4 نشان از جدیدت سونی دارد. قیمت X1 بسیار بالا

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

FA2011008_thumb.jpg

درود.

بی‌شک قیمت 399 دلاری کنسول PS4 یکی از مزیت‌هایی بود که این دستگاه توانست دل هواداران خود شادتر نماید. با وضع اقتصاد امروز جهان فقط گیمرها نیستند که به این مسائل توجه می‌کنند بلکه سازندگان و رییس‌های شرکت‌ها نیز این مقوله را زیر نظر دارند. در همین راستا از استودیو Level-5 آقای Akihiro Hino که خود نیز یک اقتصادان می‌باشد، در طی سخنانی قیمت PS4 را بسیار مناسب خواند و افزود، "سونی با گزاشتن قیمت 399 دلار برای دستگاه خود، انگیزه جدی خود را پیرامون نسل بعد بیان کرد." وی در مصاحبه ای که با فامیتسو داسشت گفت:

"سورپرایز بزرگ E3 بی‌شک قیمت دستگاه بود. به نظرم خیلی‌ها وقتی این دستگاه را می‌بینند پیش خود می‌گویند که واقعا این دستگاه ارزان قیمتی است. جمع کردن و قرار دادن قطعات یک PC کاملا حرفه‌ای در درون یک جعبه و فروختن آن فقط با چند صد دلار نشان از این دارد که سونی چقدر به نسل آینده فکر می‌کند و آن را جدی گرفته است."

وقتی از این اقتصاددان پیرامون قیمت $499 / £429 کنسول Xbox one سوال شد، وی به راحتی اذعان کرد، "قیمت این دستگاه بسیار بالاست."

vg247

دقیقا !
خیر نیما جان.صد دلار اصلا پول زیادی برای خارجی ها نیست! کامنت قبلی من رو بخونی نوشتم که 100 دلار شاید اونم شاید واسه بعضی ها تو ایران اختلاف فاحشی ایجاد کنه ولی واسه خارجی ها اون حساسیت رو نداره.
دوست عزیز اگه این پول براشون اهمیت نداشت اوایل نسل قبل سونی به خاطر قیمت بیشتر به مشکل بر نمیخورد. اگه 100 دلار مهم نبود، Amazon به جای اینکه تبلت Kindle Fire رو با قیمت 199 دلار لانچ کنه که روش 50 دلار ضرر بده، با قیمت 299 دلار یا حتی اصلا 250 دلار عرضه میکرد که سود بکنه.
این که پول زیادی نباشه، با اینکه این مقدار پول براشون مهم نباشه دو چیز متفاوته. خارجی ها برای 1 دلار قیمت بیشتر، فروشنده رو به دادگاه میکشونن. اینجا هست که هر قیمتی بهت دادن باید بگی چشم و خفه بشی.
این 100 دلار هم اونقدر تاثیر داره که امکان داره فروش یه محصول رو افسانه کنه، یا شرکت رو ورشکست.

سلام
جدا 499$ ارزونه؟؟؟:-/ پس فکر کنم شما جزو افراد مفرح جامعه باشی که به این قیمت میگی خیلی ارزون:d
بله اگر از نظر شما 499 دلار داشتن باعث میشه من مفرح باشم پس خوشا به حال من
:|
" مُرَفَه " درسته البته .
اقلاً یه جوری بنویسید که معنی عوض نشه . حالا غلط املایی رو میشه زیرسبیلی رد کرد ولی اینجوری خیلی ضایعه .

سلام

" مُرَفَه " درسته البته .
اقلاً یه جوری بنویسید که معنی عوض نشه . حالا غلط املایی رو میشه زیرسبیلی رد کرد ولی اینجوری خیلی ضایعه .

مرسی مدیر جان ولی هم من و هم نیمای عزیز می دونیم " مرفه " یعنی کسی که از لحاظ مالی شرایط خوبی دارد و راحت است منظور نیما جان مفرح بود به معنی " شاد " که در انگلیسی معادل " Fun " هستش. وگرنه هم من و هم نیما اینقدر دیگه بی سواد نیستیم که چنین اشتباه تاریخی بزرگی بکنیم!! نیما جان دانشجو هستند و بنده مهندس برق !! اگر چنین اشتباهی رو امثال ما انجام بدهیم که خدا به داد کل جامعه برسد.

ارادتمند

9Rodar @

به پیر به پیغمبر 100$ زیاده واسه اونی که ماهی 4000$ مزد میگره ریاده واسه خارجی ها زیاده. واسه همه زیاده. طرف واسه اخر سال میاد یه کنسول بگیره 4 تا گیم، مجبور میشه شغل دوم جور کنه واسه خودش. نمیدونم شماها چطور پول درمیارید که 100$ واستون چیزی نیست !!.

9Rodar @

به پیر به پیغمبر 100$ زیاده واسه اونی که ماهی 4000$ مزد میگره ریاده واسه خارجی ها زیاده. واسه همه زیاده. طرف واسه اخر سال میاد یه کنسول بگیره 4 تا گیم، مجبور میشه شغل دوم جور کنه واسه خودش. نمیدونم شماها چطور پول درمیارید که 100$ واستون چیزی نیست !!.

من چون آشنا و فامیل زیاد خارج از کشور دارم نسبت به حرفم یقین دارم.با این حال باشه اصلا فرض بگیریم 100 دلار تفاوت زیاده و 100 دلار پول زیادی هستش. اما خب چرا این موضوع رو فراموش کردید ایکس باکس وان به همراه کینکت 499 دلار هستش یعنی در واقع ایکس باکس وان به تنهایی 399 دلار که با کنسول سونی برابره و کینکت هستش که 100 دلار اضافه کرده روش.پس قیمتها برابره.

یه جایی خونده بودم که قیمت کینکت بیشتر از 100 دلار هست...یعنی اگه مایکروسافت کینکت و حذف کنه...قیمت x1 کمتر از ps4 میشه...ولی مشکل اینکه قیمت کینکت جدا میشه نزدیکای 200 دلار...پس مجبور با {شاید} ضرر کینکتو تو جعبه x1 قرار بده (اینو یکی از کارکنان مایکروسافت گفته بود...لینکشو نتونستم پیدا کنم)

چرا بعضیا میگن قیمتش با وجود کینکت خوبه؟

شاید منی که میخوام بخرم نخوام کینکت توش باشه مجبورم بخرم کینکت رو؟ داره مارو مجبور میکنه

بعدش فکر میکنید شما بهتر مسئله رو درک میکنید یا رئیس یکی از بزرگترین شرکتای بازی سازی ژاپن؟

خب این کاملا مشخصه من بهتر درک میکنم! ژاپنی ها رغیب مایکروسافت هستند معلومه هیچکی به ماست خودش نمیگه ترش و رغیب رو تحسین بکنه.

بعدش فکر میکنید شما بهتر مسئله رو درک میکنید یا رئیس یکی از بزرگترین شرکتای بازی سازی ژاپن؟
اینکه قیمت PS4 بهتر از XOne هست که خب کاملا مسلمه، اصلا بر مبنای ریاضی هم حساب کنیم PS4 دقیقا 100 دلار ارزون تر هست. ولی خب انتظار نداشته باشید رئیس یه استودیو ژاپنی که تمام عمرش واسه شرکت های ژاپنی بازی ساخته و تا حالا حتی یه دونه بازی واسه مایکروسافت نساخته بیاد حرفی غیر از این بزنه :دی

اینکه قیمت PS4 بهتر از XOne هست که خب کاملا مسلمه، اصلا بر مبنای ریاضی هم حساب کنیم PS4 دقیقا 100 دلار ارزون تر هست. ولی خب انتظار نداشته باشید رئیس یه استودیو ژاپنی که
تمام عمرش واسه شرکت های ژاپنی بازی ساخته و تا حالا حتی یه دونه بازی واسه مایکروسافت نساخته بیاد حرفی غیر از این بزنه :دی

حالا مثلا آمریکاییها از قیمت xbone استقبال کردن ؟ حرفا میزنیدا :دی

گفتم استقبال کردن؟ :-o :دی ولی خب حرف این دوستمون این بوده که قیمت PS4 خیلی عالیه، قیمت XOne خیلی زیاده! یه کم با این قضیه که قیمت PS4 بهتر از XOne هست تفاوت داره :دی

شما میگی ژاپنیه نبایدم تعریف کنه چون یه بازیم نساخته و فلان ! پرسیدم نظر اونا که ساختن مثبت بوده مگه ؟ لازم نیست بپیچونیش دو دو تا چهار تاس :دی
کینکنت اجباری هم هیچ رقمه توجیه نمیشه کرد مثل قضیه ما با بهشت اجباری و این حرفاس ! :دی

انصافا اصلا خوندی من چی نوشتم؟ :دی گفتم این بابا گفته فلانی خیلی عالیه، اون یکی خیلی گرونه. اختلاف قیمتشون دیگه اینقدر نیست به نظرم، 100 دلار ارزون تره که خب نشون میده قیمت PS4 مناسب تره، نه اینکه 400 دلار عالی باشه و 500 دلار خیلی گرون :دی

سر این قضیه بحثی نداشتم از اولش :دی $100 واسه من خیلی پوله واسه شما هیچی نیست !
بصورت خیلی حرفه ای میپیچونیا ! :دی

آخرین ویرایش:
شما میگی ژاپنیه نبایدم تعریف کنه چون یه بازیم نساخته و فلان ! پرسیدم نظر اونا که ساختن مثبت بوده مگه ؟ لازم نیست بپیچونیش دو دو تا چهار تاس :دی
کینکنت اجباری هم هیچ رقمه توجیه نمیشه کرد مثل قضیه ما با بهشت اجباری و این حرفاس ! :دی
انصافا اصلا خوندی من چی نوشتم؟ :دی گفتم این بابا گفته فلانی خیلی عالیه، اون یکی خیلی گرونه. اختلاف قیمتشون دیگه اینقدر نیست به نظرم، 100 دلار ارزون تره که خب نشون میده قیمت PS4 مناسب تره، نه اینکه 400 دلار عالی باشه و 500 دلار خیلی گرون :دی
it’s simply too high

خب اون استودیو مشکلش فقط پوله فک میکنی اگه مایکرو کینکت رو از تو جعبه برمیداشت و هم قیمت PS4 میداد این استودیو خوشحال نمیشد که برا جفتش بازی بسازه؟

آخه یه استودیو JRPG ساز چه استفاده ای میخواد از کینکت بکنه؟
فکر نکنم قیمت کنسول خیلی ربطی به ساختن بازی داشته باشه :دی نسل قبل که PS3 دویست دلار گرون تر از X360 بود مگه Level 5 واسه Xbox بازی ساخت؟ یعنی ایشون نظرش رو در مورد قیمت گفته و قضیه ارتباطی با این نداره که اگه فلانی ارزون تر بود من واسش بازی می ساختم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or