رییس استودیو 5 Level: قیمت PS4 نشان از جدیدت سونی دارد. قیمت X1 بسیار بالا

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

FA2011008_thumb.jpg

درود.

بی‌شک قیمت 399 دلاری کنسول PS4 یکی از مزیت‌هایی بود که این دستگاه توانست دل هواداران خود شادتر نماید. با وضع اقتصاد امروز جهان فقط گیمرها نیستند که به این مسائل توجه می‌کنند بلکه سازندگان و رییس‌های شرکت‌ها نیز این مقوله را زیر نظر دارند. در همین راستا از استودیو Level-5 آقای Akihiro Hino که خود نیز یک اقتصادان می‌باشد، در طی سخنانی قیمت PS4 را بسیار مناسب خواند و افزود، "سونی با گزاشتن قیمت 399 دلار برای دستگاه خود، انگیزه جدی خود را پیرامون نسل بعد بیان کرد." وی در مصاحبه ای که با فامیتسو داسشت گفت:

"سورپرایز بزرگ E3 بی‌شک قیمت دستگاه بود. به نظرم خیلی‌ها وقتی این دستگاه را می‌بینند پیش خود می‌گویند که واقعا این دستگاه ارزان قیمتی است. جمع کردن و قرار دادن قطعات یک PC کاملا حرفه‌ای در درون یک جعبه و فروختن آن فقط با چند صد دلار نشان از این دارد که سونی چقدر به نسل آینده فکر می‌کند و آن را جدی گرفته است."

وقتی از این اقتصاددان پیرامون قیمت $499 / £429 کنسول Xbox one سوال شد، وی به راحتی اذعان کرد، "قیمت این دستگاه بسیار بالاست."

vg247

100 دلار ارزون تره که خب نشون میده قیمت PS4 مناسب تره، نه اینکه 400 دلار عالی باشه و 500 دلار خیلی گرون :دی
دقیقا همونطوری که PS3 اول نسل قیمت افتضاح 600 دلاری داشت الانم وان قیمت نه افتضاح ولی بالای 500 دلاری رو داره!:d
اگر قبول داری که 600 دلار فقط 100 دلار گرون تر از وان 500 دلاریه و خیلی بالا نیست حرفت منطقی میشه:d
کسی هم نمیگه این کینکت داره و اینا همونطور که اون موقع نمیگفتن PS3 بلوری داره و همه جا میگفتن قیمتش بالاست - تمام:d

دقیقا همونطوری که PS3 اول نسل قیمت افتضاح 600 دلاری داشت الانم وان قیمت نه افتضاح ولی بالای 500 دلاری رو داره!:d
اگر قبول داری که 600 دلار فقط 100 دلار گرون تر از وان 500 دلاریه و خیلی بالا نیست حرفت منطقی میشه:d
کسی هم نمیگه این کینکت داره و اینا همونطور که اون موقع نمیگفتن PS3 بلوری داره و همه جا میگفتن قیمتش بالاست - تمام:d
PS3 رو چطور در مدت مشابه نسبت به XOne مقایسه میکنی؟ :دی PS3 موقع لانچ 200 دلار گرون تر از X360 بود. یعنی یه مقدار گرون تر از وضعیت فعلی، که باز من در مورد قیمت PS3 اصلا نظری ندادم (هر چند مشکل PS3 موقع لانچ صرفا قیمتش هم نبود، بگذریم :دی). این کینکت رو هم من اصلا اسمش رو آوردم که هی میگید کینکت؟ :-/ :دی در ضمن واسه بار چهارم بگم که مشخصه قیمت PS4 بهتر و مناسب تر و ارزون تر و ... هست، من فقط در مورد فاصله قیمتشون نظر دادم.

پ.ن: یه سوال فنی، PS3 با قیمت 500 دلار موقع لانچ داشتیم؟ فکر کنم یه مدل 20 گیگ داشت 500 دلار، درست یادم نمیاد :دی

PS3 رو چطور در مدت مشابه نسبت به XOne مقایسه میکنی؟ :دی PS3 موقع لانچ 200 دلار گرون تر از X360 بود. یعنی یه مقدار گرون تر از وضعیت فعلی، که باز من در مورد قیمت PS3 اصلا نظری ندادم (هر چند مشکل PS3 موقع لانچ صرفا قیمتش هم نبود، بگذریم :دی). این کینکت رو هم من اصلا اسمش رو آوردم که هی میگید کینکت؟ :-/ :دی در ضمن واسه بار چهارم بگم که مشخصه قیمت PS4 بهتر و مناسب تر و ارزون تر و ... هست، من فقط در مورد فاصله قیمتشون نظر دادم.
مدت مشابه دیگه چه صیغه ایه!؟:d
خب اون موقع PS3 از 360 200 دلار گرون تر بود الان وان از 4 100تا بالاتره.اون موقع PS3 شده بود کنسول خیلی گرون الانم وان شده خیلی واضحه
منظورم اینه که نمیتونی بگی اختلاف 100 دلاری چیزی نیست که.الان وان گرونه و PS4 هم خوبه و این یه فکته:d
اون کینکتم برای پیشگیری گفتم چون میدونستم بعدا بهش اشاره میکنی:d

فکر نکنم قیمت کنسول خیلی ربطی به ساختن بازی داشته باشه :دی نسل قبل که PS3 دویست دلار گرون تر از X360 بود مگه Level 5 واسه Xbox بازی ساخت؟ یعنی ایشون نظرش رو در مورد قیمت گفته و قضیه ارتباطی با این نداره که اگه فلانی ارزون تر بود من واسش بازی می ساختم :دی
آخه جالب اينجاست كلا Level 5 براي سوني هم بازي نميسازه بيشتر بازياش انحصاري نينتندو هستن مثل سري مشهور و خيلي خيلي پرفروش Professor Layton

یه مثل میگه به همون اندازه ای که پول می دی اش می خوری ... خب اونایی که وسعشون نمی رسه میرن سراغ ps اما کسایی که به تکنولوژی روز اهمیت میدن و به واقعیت و اینده ی کینکت پی بردن میرن سراغ X 1 .

آخرین ویرایش:
مدت مشابه دیگه چه صیغه ایه!؟:d
خب اون موقع PS3 از 360 200 دلار گرون تر بود الان وان از 4 100تا بالاتره.اون موقع PS3 شده بود کنسول خیلی گرون الانم وان شده خیلی واضحه
منظورم اینه که نمیتونی بگی اختلاف 100 دلاری چیزی نیست که.الان وان گرونه و PS4 هم خوبه و این یه فکته:d
اون کینکتم برای پیشگیری گفتم چون میدونستم بعدا بهش اشاره میکنی:d
خداییش کامنت ها رو نمی خونید :دی من گفتم خیلی گرون نیست بلکه گرون تر از PS4 هست. با "خیلی" مشکل داشتم. دقیقا کجا گفتم اختلاف 100 دلاری چیزی نیست؟ پیشگویی هم که بلدی :دی
آخه جالب اينجاست كلا Level 5 براي سوني هم بازي نميسازه بيشتر بازياش انحصاري نينتندو هستن مثل سري مشهور و خيلي خيلي پرفروش Professor Layton
همین امسال Ni no Kuni: Wrath of the White Witch رو واسه PS3 عرضه کردن اینا :دی

پ.ن: یه سوال فنی، PS3 با قیمت 500 دلار موقع لانچ داشتیم؟ فکر کنم یه مدل 20 گیگ داشت 500 دلار، درست یادم نمیاد :دی

100 دلار اختلاف داشتن، همون مدل 20 گیگ 500 دلاری که گفتی داشت.

برای من که قیمت اهمیت نداره همون طور که این نسل کنسول گرون تر رو خریدم ///

برای من مهم بازی ها و قدرت سخت افزاری الویت بیشتری نسبت به قیمت داره ...

همین امسال Ni no Kuni: Wrath of the White Witch رو واسه PS3 عرضه کردن اینا :دی
اي آقا با يه دونه بازي كه نميشه اين حرفو زد تا حالا سيصد تا بازي براي نينتندو ساخته اما يه دفعه نيومده از قيمت Wii u دفاع كنه. حرف درست ميزنه بجاي اينكه بيايد بپذيريد سعي ميكنيد خودتونو گول بزنيد

من چرا فکر میکردم core چهارصد و premium پانصد بود؟ :دی PS3 خیلی داغون بود قیمتش
واسه اینکه نسل قبل مایکروسافت خیلی خوب قیمت گذاری کرده بود :دی ولی این نسل قضیه برعکس شده و سونی خیلی خوب قیمت گذاری کرده.
اي آقا با يه دونه بازي كه نميشه اين حرفو زد تا حالا سيصد تا بازي براي نينتندو ساخته اما يه دفعه نيومده از قيمت Wii u دفاع كنه. حرف درست ميزنه بجاي اينكه بيايد بپذيريد سعي ميكنيد خودتونو گول بزنيد
شما برو لیست بازی هایی که Level 5 واسه کنسول های سونی ساخته رو نگاه کن بعد بگو فقط 1 دونه بازی واسش ساخته :دی

جالبه خیلی از همون افرادی که قیمت تخیلی PS3 رو توجیه میکردن و "ابر کنسول" و "اژدهای خفته" و "فراتر از یک کنسول" راه مینداختن، الان یهویی طرفدار قیمت کم شدن. بعد همونا این صلاحیت رو در خودشون میبینن که بقیه رو هم فن بوی و طرفدار کورکورانه خطاب کنند.

جالبه خیلی از همون افرادی که قیمت تخیلی PS3 رو توجیه میکردن و "ابر کنسول" و "اژدهای خفته" و "فراتر از یک کنسول" راه مینداختن، الان یهویی طرفدار قیمت کم شدن. بعد همونا این صلاحیت رو در خودشون میبینن که بقیه رو هم فن بوی و طرفدار کورکورانه خطاب کنند.
بله اگه X1 از PS 4 قوی تر بود این 100$ اضافه نوش جونشون ولی ازلحاظ سخت افزاری هم ضعیف تره.(الان بحث esram و کوفت و زهر مار شروع نکنید خواهشا:d)
100 دلار به خاطر کینکت که حتی تو اصل برنامه های مایکرو نیست (چه برسه به فرعش:d)پول دور ریختنه.
-----------------------------------------
خداییش من تو یه چی موندم,آخه واسه اونور آبی ها 100 دلار که پولی نیست اونم واسه یه پروسه 5-6 ساله پس این بحث راجب قیمت واسه چی میاد وسط(ما جهان سومی ها هم دیگه وقتی یه کنسول 200 دلاری بزارن جلومون میگیم این چیه دیگه برو یه 1000 دلاری بیار).فکر نکنم هم
هیچ کس موقع خرید کنسول بگه خوب ببینم اول کدومش ارزونتره اونو بخرم

عزیزانی هم که هیچ اطلاعی ندارن 100$ چه تو خارج چه تو ایران خیلی پوله.
پس الکی نگید که اونور مشکلی نیست و ....
خیلی ها از جمله خودم به خاطر به صرفه تر بودن Xbox 360 این کنسول رو انتخاب کردن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or