رییس استودیو 5 Level: قیمت PS4 نشان از جدیدت سونی دارد. قیمت X1 بسیار بالا

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

FA2011008_thumb.jpg

درود.

بی‌شک قیمت 399 دلاری کنسول PS4 یکی از مزیت‌هایی بود که این دستگاه توانست دل هواداران خود شادتر نماید. با وضع اقتصاد امروز جهان فقط گیمرها نیستند که به این مسائل توجه می‌کنند بلکه سازندگان و رییس‌های شرکت‌ها نیز این مقوله را زیر نظر دارند. در همین راستا از استودیو Level-5 آقای Akihiro Hino که خود نیز یک اقتصادان می‌باشد، در طی سخنانی قیمت PS4 را بسیار مناسب خواند و افزود، "سونی با گزاشتن قیمت 399 دلار برای دستگاه خود، انگیزه جدی خود را پیرامون نسل بعد بیان کرد." وی در مصاحبه ای که با فامیتسو داسشت گفت:

"سورپرایز بزرگ E3 بی‌شک قیمت دستگاه بود. به نظرم خیلی‌ها وقتی این دستگاه را می‌بینند پیش خود می‌گویند که واقعا این دستگاه ارزان قیمتی است. جمع کردن و قرار دادن قطعات یک PC کاملا حرفه‌ای در درون یک جعبه و فروختن آن فقط با چند صد دلار نشان از این دارد که سونی چقدر به نسل آینده فکر می‌کند و آن را جدی گرفته است."

وقتی از این اقتصاددان پیرامون قیمت $499 / £429 کنسول Xbox one سوال شد، وی به راحتی اذعان کرد، "قیمت این دستگاه بسیار بالاست."

vg247

ایران تحریم است و این سیاست آمریکاست.ضمنا من هم جای مایکروسافت بودم همین کارو میکردم دلیلی نداره کشوری مثل ایران که هیچی توش مثل آدم نیست و قانونی نیست و داره کپی بازی میکنه بن هم نشه! چه حرفایی جدیدا میزنی ها نیما:d هر کی میخواد بن نشه باید قوانین لایو رو رعایت کنه که مهمترین اون استفاده از بازی اورجینال هستش.آیا ایرانی ها رعایت میکنند؟!! خیر.متشکرم از نظرات گهر بارت:d
من بازی ارجینk

بله ايران تحريمه ژاپن هم جز 5+1 هست پس چرا ايرانيا وقتي خريد ميكنن از psn بن نميشن؟

گفت ip ايرانو ميبنن بن ميكنن يعني كسي هم تو ايران بازيش اريج باشه بنش ميكنن هركسي رو تو گور خودش ميخوابن همه كه كپي باز نيستن

قسمت قرمز رنگ: شوخی کردی دیگه ؟ آره؟ ژاپن کجاش آخه جزو 5+1 هستش!! اون چین هستش عزیزم نه ژاپن!!!!!!

قسمت آبی رنگ:خیر چنین چیزی به هیچ وجه صحت ندارد !!!!!! نیما تو این حرفا رو به بچه ها گفتی ؟؟؟ خدا بگم چیکارت کنه نیما :dهمین الان ساپورت مایکروسافت هست برین این حرف رو بهش بزنید تا 100 تا شاخ در بیاره! در ایران هر کی اورجینال بازی کنه به هیچ وجه بن نمیشه.نگید تو رو خدا این حرفا رو!

ایران تحریم است و این سیاست آمریکاست.ضمنا من هم جای مایکروسافت بودم همین کارو میکردم دلیلی نداره کشوری مثل ایران که هیچی توش مثل آدم نیست و قانونی نیست و داره کپی بازی میکنه بن هم نشه! چه حرفایی جدیدا میزنی ها نیما:d هر کی میخواد بن نشه باید قوانین لایو رو رعایت کنه که مهمترین اون استفاده از بازی اورجینال هستش.آیا ایرانی ها رعایت میکنند؟!! خیر.متشکرم از نظرات گهر بارت:d

!
من اصلا حرفی از بازی کپی یا ارجینال زدم اصلا؟!
من میگم چرا نمیذاره از استورش مثل ادم خرید کنیم!!!!( به این میگن عدم پشتیبانی)
اونوقت چرا سونی اصلا براش فرق نداره کی از کجاست و خیلی راحت میذاره همه از سرویسش استفاده کنن!

من نمیدونم چرا هنوز بعضی ها پشت مایکرو وایسادن؟! فقط کافیه به بعضی از تاپیک های xboxlive سر زد تا متوجه بشید!
مایکرو حتی 1 سنت هم برای ایرانیا ارزش قایل نیست! :| میگید چرا؟ چون داره پشت سر هم ip های ایرانو بن میکنه و حتی نمیذاره از استورش مثل ادم ما خرید کنیم:| باید v/p/n شیر کنیم و یا با ساکس بریم خرید کنیم/:) توی سایتش هم زده از کشورهایی مثل ایران و سوریه و ................... پشتیانی نمیکنه
|-)
حالا برید پولتونو بدید x1 بخرید پس فردا هم تو دردسر بیوفتید;)
پس اگر ماکروسافت خودش داره این کارو انجام میده باید از windows هم استفاده نکنیم:|
هیچ ربطی به ماکروسافت نداره.الان apple و چند تا شرکت دیگه هم همین کارو با ایران کردن.;)

اگه X1 قوی تره چرا مایکرو جزئیات دقیق سخت افزاریش رو اعلام نمیکنه که بقیه هم ببینن؟
مسلما یه ضعفی داره که دقیق اعلام نمیکنن وگرنه که ادم خوبی محصولش رو نمیپوشونه.

شرمنده که جواب میدم
اعلام نکردن مشخصات توسط مایکروسافت چند دلیل داره یکیش اینه اصلا مدل کارت گرافیکی که تو x1 (وps4) استفاده شده تو pc نیست (خواهشن نگید که مثل فلان gpu هست..اگه اینطور بود که 7-8 سال پیش میگفتن که کارت گرافیک ps3 مثل سری 6000 انویدیا (فک کنم دقیق یادم نیست) هست..ولی الان اون کارت میتونه کرایسس و آنچارتد و ... رو اجرا کنه؟؟)
دلیل دیگش استفاده از تکنولوژی خواص (کاستمایز قطعات) هست که کسی دقیق نمی دونه چقدر تاثیر داره (هردو کنسول)
آخریشم اینه که مثلا تو جریان رم اومد گفت ddr3 (ولی با همون کاستمایز)...یهسری ها که هیتر هستن ریختن گفتن که دیدید سخت افزارش ضعیفه و فقط اومدن اسم هارو باهم مقایسه کردن گفتن ddr5 از ddr3 بهتره

اونوقت چرا سونی اصلا براش فرق نداره کی از کجاست و خیلی راحت میذاره همه از سرویسش استفاده کنن!

نه حرفی مستقیم نزدی اما گفتی چرا داره بن میکنه و منم گفتم بن کردنش به خاطر استفاده یوزرهای ایرانی از استورش نیست بلکه به خاطر کپی بازی کردن و هک کردن و هزار تا بدبختی دیگست که دارن سر مایکروسافت در میارن!! اینکه هم چرا نمیذاره از استورش خرید کنی چون آی پی کشور ایران رو بسته! اینه موضوع همه میدونن تازه به وجود اومد یعنی بعد از شدت گرفتن تحریم ها.امیدوارم مغرضانه برخورد نکنی چون واقعا جدیدا دارم میبینم که مرتب داری از مایکروسافت بد میگی و غیر منطقی برخورد میکنی.چند ساله ها انگار داری سر سفره مایکروسافت تو لایو نمک میخوری خوب نیست این کارا:dنمکدون نشکن:d

قسمت قرمز رنگ: شوخی کردی دیگه ؟ آره؟ ژاپن کجاش آخه جزو 5+1 هستش!! اون چین هستش عزیزم نه ژاپن!!!!!!

قسمت آبی رنگ:خیر چنین چیزی به هیچ وجه صحت ندارد !!!!!! نیما تو این حرفا رو به بچه ها گفتی ؟؟؟ خدا بگم چیکارت کنه نیما :dهمین الان ساپورت مایکروسافت هست برین این حرف رو بهش بزنید تا 100 تا شاخ در بیاره! در ایران هر کی اورجینال بازی کنه به هیچ وجه بن نمیشه.نگید تو رو خدا این حرفا رو!
فکر کنم مدتی که نبودی لایو از جریانات بی خبری!
فکر کنم همه فردین ناظم انجمن رو بشانسن و قبولش داشته باشن! به خاطر ip ایران بن شد و در ادامه خودت دیگه این عکسو ببین!

68709806844124740459.png

پس اگر ماکروسافت خودش داره این کارو انجام میده باید از windows هم استفاده نکنیم:|
هیچ ربطی به ماکروسافت نداره.الان apple و چند تا شرکت دیگه هم همین کارو با ایران کردن.;)

مرسی بهرام جان.حرفت اشانتیون خوبی بود به حرفای من واسه نیما !

چون روابط سیاسی ایران نسبت به آمریکا و ژاپن متفاوته.میتونی به تحریم ها هم نگاهی بندازی;)

فکر کنم مدتی که نبودی لایو از جریانات بی خبری!
فکر کنم همه فردین ناظم انجمن رو بشانسن و قبولش داشته باشن! به خاطر ip ایران بن شد و در ادامه خودت دیگه این عکسو ببین!

68709806844124740459.png

ببین به هیچ وجه دلیلش به خاطر آی پی ایران نبوده البته اگر اورجینال باز بوده! بن شدن تو لایو دلایل دیگه ای هم داره مثلا هک کردن بازی،انتقال غیر قانونی پروفایل و ... که توی سایت ایکس باکس دات کام کامل همشو نوشته.پس اشتباه نکنید.

چون روابط سیاسی ایران نسبت به آمریکا و ژاپن متفاوته.میتونی به تحریم ها هم نگاهی بندازی;)

من نمیدونم چرا هنوز بعضی ها پشت مایکرو وایسادن؟! فقط کافیه به بعضی از تاپیک های xboxlive سر زد تا متوجه بشید!
مایکرو حتی 1 سنت هم برای ایرانیا ارزش قایل نیست! :| میگید چرا؟ چون داره پشت سر هم ip های ایرانو بن میکنه و حتی نمیذاره از استورش مثل ادم ما خرید کنیم:| باید v/p/n شیر کنیم و یا با ساکس بریم خرید کنیم/:) توی سایتش هم زده از کشورهایی مثل ایران و سوریه و ................... پشتیانی نمیکنه
|-)
من به خدا نه قصدم ترول و نه فن بازی! من فقط دارم سعی میکنم به شما بگم خب وقتی این نسل میگید تحریمیم و نمیتونیم درست خرید کنیم !خب قطغا نسل بعد هم همین بلا رو سرمون میاره مایکرو!
از همون پست اولم که الان قرمز کردم بهتون گفتم!ولی یه عده همینطوری پست رو نخونده قضیه رو بردن یه طرف دیگه
:d

من به خدا نه قصدم ترول و نه فن بازی! من فقط دارم سعی میکنم به شما بگم خب وقتی این نسل میگید تحریمیم و نمیتونیم درست خرید کنیم !خب قطغا نسل بعد هم همین بلا رو سرمون میاره مایکرو!
از همون پست اولم که الان قرمز کردم بهتون گفتم!ولی یه عده همینطوری پست رو نخونده قضیه رو بردن یه طرف دیگه

من شخصا همینجا در بازی سنتر که پستم هم تا ابد ماندگار است به شما دوست عزیزم نیما تضمین میدهم که شما ایکس باکس وان اگر بخری و تمام قوانین مایکروسافت رو رعایت کنی و دیسک اورجینال بازی کنی و نری دنبال هک کردن بازی و ... که این نسل زیاد میدیدم انجام میدی ، من بهت قول میدم بن نخواهی شد و در صورت بن شدن من پول ایکس باکس وان که خریدی رو واست کارت به کارت میکنم به حسابت:d حالا هی بازم بگو بن میکنه بن میکنه:d

|-)

من شخصا همینجا در بازی سنتر که پستم هم تا ابد ماندگار است به شما دوست عزیزم نیما تضمین میدهم که شما ایکس باکس وان اگر بخری و تمام قوانین مایکروسافت رو رعایت کنی و دیسک اورجینال بازی کنی و نری دنبال هک کردن بازی و ... که این نسل زیاد میدیدم انجام میدی ، من بهت قول میدم بن نخواهی شد و در صورت بن شدن من پول ایکس باکس وان که خریدی رو واست کارت به کارت میکنم به حسابت:d حالا هی بازم بگو بن میکنه بن میکنه:d
خدا وکیلی فرشاد پست منو خوندی؟:d این بحث بازی کپی رو من کشیدم وسط؟؟؟:dیا بن شدن رو؟:-/ من میگفم نسل بعد هم باید با دردرسر خرید کنی! همین!:d
مگه این که روحانی کاری کنه:d

شما برو لیست بازی هایی که Level 5 واسه کنسول های سونی ساخته رو نگاه کن بعد بگو فقط 1 دونه بازی واسش ساخته

L5 بیشتر برای نینتندو و خصوصا 3DS بازی ساخته. رو حساب پارتنر شیپی میخواست نظر فن بویی بده رو Wii U اسکی میرفت.

البته فکر کنم این تعاریف از سونی و PS4 بیشتر بخاطر NNK2 هست که به صورت غیر رسمی برای PS4 تایید شده و در حال ساخته! امیدوارم L5 یکم از این پرفسور لایتن بکشه بیرون و WKC3 یا Rouge Galaxy 2 یا از همه مهم تر Dark Cloud 3 رو بسازه برای PS4! من عاشق بازی های اینا هستم.

اولا ما که لایو بازی می کنیم بن هم نمیشیم. اینی هم که دوستان میگن یه عده بن شدن مربوطه به چند ماه پیش بود و تعدادشون خیلی کم بود .
ثانیا برای اونایی که میگن 500 دلار خیلی زیاده قیمت چند محصول میگم :
Apple iPhone 5 32GB 749$
599$ Samsung Galaxy S4 i9505 16GB
759$ Apple iPad with Retina Display MD523LL/A (32GB, Wi-Fi + Verizon, Black) NEWEST VERSION
اینم بگم که درامد سرانه سالیانه در امریکا 47000 دلاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or