روش نصب free mcboot funtuna ps2

با رم نمیشه بازی کرد؟ینی با رم ریدر ب دستگاه وصل کرد
با هرچی که هست امتحان کن تا مشکلت برطرف بشه//حالا امشب توی تلگرام با مدل دستگات امتحان میکنم بدون مودچیپ/من اینطور چیز عجیبی ندیدم

باشه مرسی ‌‌.اره خیلی عجیبه ... شانس منه
کارت درست میشه/بهت قول میدم/13 سالم بود تفنگ بادی خریده بودم از 1 متری نمیتونستم بطری نوشابه رو بزنم .ولی با تمرین از 100 متری تونستم قوطیه کبریتو بزنم/تو هم نمیتونی بدون تجربه به نتیجه خوب برسی/باید تجربه کنی و تو حتما میتونی

کارت درست میشه/بهت قول میدم/13 سالم بود تفنگ بادی خریده بودم از 1 متری نمیتونستم بطری نوشابه رو بزنم .ولی با تمرین از 100 متری تونستم قوطیه کبریتو بزنم/تو هم نمیتونی بدون تجربه به نتیجه خوب برسی/باید تجربه کنی و تو حتما میتونی
مرسی امیدوارم ????

مرسی امیدوارم ????
امیر جان دوست عزیز من کارم تعمیرات کنسول بازیه//اینو که میگم بکن ی فلش 8 گیگ از دوستات تهیه کن /بازی برن اوت رو دانلود نصب کن جواب گرفتی /اونموقع میتونی فلش 3 32 گیگ بخری//با ارزوی موفقیت

چجوری میشه روی بازی ها عکس گذاشت ک توی منو ظاهر بشه؟
با نرم افزاری به نام OPL MANAGER که در کامپیوتر نصب میشه/و ادرس فلشی که توش بازی هستو میدی بازیهات نشون داده میشند /برای دانلود کاور باید به اینترنت وصل باشی وگرنه باید دستی وارد کنی که عکسها درست سر جاشون قرار نمیگیره /و خیلی اذیت کنندست/من با اینترنت انجام دادم/در تصویر زیر 188544 188545

با نرم افزاری به نام OPL MANAGER که در کامپیوتر نصب میشه/و ادرس فلشی که توش بازی هستو میدی بازیهات نشون داده میشند /برای دانلود کاور باید به اینترنت وصل باشی وگرنه باید دستی وارد کنی که عکسها درست سر جاشون قرار نمیگیره /و خیلی اذیت کنندست/من با اینترنت انجام دادم/در تصویر زیرView attachment 188544View attachment 188545
و در اخر فلشو به دستگاه زده وارد OPL/قسمت Display Setting/ و گذینه Enable Cover Art رو on و پایین okو در اخر save change/میبینید که توی لیست بازیها کاورها بسیار زیبا به نمایش در میاد

و در اخر فلشو به دستگاه زده وارد OPL/قسمت Display Setting/ و گذینه Enable Cover Art رو on و پایین okو در اخر save change/میبینید که توی لیست بازیها کاورها بسیار زیبا به نمایش در میاد
مرسی خیلی آموزش خوبی بود..راحت تونسم انجامش بدم ..واقعا مرسی ?

واسه نصبش خیلی راحت انجام شد ولی توی دستگاه عکس و نشون نمی‌ده... تنظیمات هم درست کردم ولی نشد

واسه نصبش خیلی راحت انجام شد ولی توی دستگاه عکس و نشون نمی‌ده... تنظیمات هم درست کردم ولی نشد
فلشتو بزن به کامپیوتر توی فایل ART نگاه کن ببین عکس هست یا نه 188572

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or