amirali2387
کاربر سایت
کردم نشدروشی که گفتم رو تست کنید
البته من خودم فلش 32 گیگم رو با همین فایل اکسپلورر ویندوز فرمت کردم، ولی شما اون برنامه ایی ک گفتم تست کنید
کردم نشدروشی که گفتم رو تست کنید
البته من خودم فلش 32 گیگم رو با همین فایل اکسپلورر ویندوز فرمت کردم، ولی شما اون برنامه ایی ک گفتم تست کنید
با هرچی که هست امتحان کن تا مشکلت برطرف بشه//حالا امشب توی تلگرام با مدل دستگات امتحان میکنم بدون مودچیپ/من اینطور چیز عجیبی ندیدمبا رم نمیشه بازی کرد؟ینی با رم ریدر ب دستگاه وصل کرد
باشه مرسی .اره خیلی عجیبه ... شانس منهبا هرچی که هست امتحان کن تا مشکلت برطرف بشه//حالا امشب توی تلگرام با مدل دستگات امتحان میکنم بدون مودچیپ/من اینطور چیز عجیبی ندیدم
کارت درست میشه/بهت قول میدم/13 سالم بود تفنگ بادی خریده بودم از 1 متری نمیتونستم بطری نوشابه رو بزنم .ولی با تمرین از 100 متری تونستم قوطیه کبریتو بزنم/تو هم نمیتونی بدون تجربه به نتیجه خوب برسی/باید تجربه کنی و تو حتما میتونیباشه مرسی .اره خیلی عجیبه ... شانس منه
مرسی امیدوارم ????کارت درست میشه/بهت قول میدم/13 سالم بود تفنگ بادی خریده بودم از 1 متری نمیتونستم بطری نوشابه رو بزنم .ولی با تمرین از 100 متری تونستم قوطیه کبریتو بزنم/تو هم نمیتونی بدون تجربه به نتیجه خوب برسی/باید تجربه کنی و تو حتما میتونی
امیر جان دوست عزیز من کارم تعمیرات کنسول بازیه//اینو که میگم بکن ی فلش 8 گیگ از دوستات تهیه کن /بازی برن اوت رو دانلود نصب کن جواب گرفتی /اونموقع میتونی فلش 3 32 گیگ بخری//با ارزوی موفقیتمرسی امیدوارم ????
مرسی امیدوارم ????
یه رم قدیمی ۲ گیگ دمه دستم بود بازی ریختم جواب داد ... رم ۳۲ گیگ رو تا فردا پیدا میکنم تست میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه
اره باشه حتماامیر جان دوست عزیز من کارم تعمیرات کنسول بازیه//اینو که میگم بکن ی فلش 8 گیگ از دوستات تهیه کن /بازی برن اوت رو دانلود نصب کن جواب گرفتی /اونموقع میتونی فلش 3 32 گیگ بخری//با ارزوی موفقیت
با نرم افزاری به نام OPL MANAGER که در کامپیوتر نصب میشه/و ادرس فلشی که توش بازی هستو میدی بازیهات نشون داده میشند /برای دانلود کاور باید به اینترنت وصل باشی وگرنه باید دستی وارد کنی که عکسها درست سر جاشون قرار نمیگیره /و خیلی اذیت کنندست/من با اینترنت انجام دادم/در تصویر زیرچجوری میشه روی بازی ها عکس گذاشت ک توی منو ظاهر بشه؟
و در اخر فلشو به دستگاه زده وارد OPL/قسمت Display Setting/ و گذینه Enable Cover Art رو on و پایین okو در اخر save change/میبینید که توی لیست بازیها کاورها بسیار زیبا به نمایش در میادبا نرم افزاری به نام OPL MANAGER که در کامپیوتر نصب میشه/و ادرس فلشی که توش بازی هستو میدی بازیهات نشون داده میشند /برای دانلود کاور باید به اینترنت وصل باشی وگرنه باید دستی وارد کنی که عکسها درست سر جاشون قرار نمیگیره /و خیلی اذیت کنندست/من با اینترنت انجام دادم/در تصویر زیرView attachment 188544View attachment 188545
مرسی خیلی آموزش خوبی بود..راحت تونسم انجامش بدم ..واقعا مرسی ?و در اخر فلشو به دستگاه زده وارد OPL/قسمت Display Setting/ و گذینه Enable Cover Art رو on و پایین okو در اخر save change/میبینید که توی لیست بازیها کاورها بسیار زیبا به نمایش در میاد
واسه نصبش خیلی راحت انجام شد ولی توی دستگاه عکس و نشون نمیده... تنظیمات هم درست کردم ولی نشدو در اخر فلشو به دستگاه زده وارد OPL/قسمت Display Setting/ و گذینه Enable Cover Art رو on و پایین okو در اخر save change/میبینید که توی لیست بازیها کاورها بسیار زیبا به نمایش در میاد