اگه نداره میتونی از این نرم افزار استفاده کنی/موقع فرمت درست انتخاب کن فلشتو هاردو انتخاب نکنی ویندوزت بپره/عکسش پایین هستFAT32format GUIواسه من گزینه ای ب اسم fat32 واسه فرمت نداره
اگه نداره میتونی از این نرم افزار استفاده کنی/موقع فرمت درست انتخاب کن فلشتو هاردو انتخاب نکنی ویندوزت بپره/عکسش پایین هستFAT32format GUIواسه من گزینه ای ب اسم fat32 واسه فرمت نداره
الان هرچی میخام نصب کنم فلش خور شدن و نصب نمیشه... اون فایل uflunch و قبول نمیکنهاگه نداره میتونی از این نرم افزار استفاده کنی/موقع فرمت درست انتخاب کن فلشتو هاردو انتخاب نکنی ویندوزت بپره/عکسش پایین هستFAT32format GUIView attachment 188420
از اول نصب کن /اشکال نداره/توی مموری کارتت اون نور سفیدارو پاک کن/با اون دی وی دی که رایت کردی نصبش کن از اولالان هرچی میخام نصب کنم فلش خور شدن و نصب نمیشه... اون فایل uflunch و قبول نمیکنه
برای پاک کردنش/دی وی دی رو بزار توی دستگاه/بورو توی mc0 هر چی هست پاک کن/هیچ چیزی نباید باشهاین فایل هم اصلا پاک نمیشه از مموری
زدم ارور داداگه نداره میتونی از این نرم افزار استفاده کنی/موقع فرمت درست انتخاب کن فلشتو هاردو انتخاب نکنی ویندوزت بپره/عکسش پایین هستFAT32format GUIView attachment 188420
برای فرمت ارور داد؟؟؟؟زدم ارور داد
کردم ولی دیگ کپی نمیکنهبرای پاک کردنش/دی وی دی رو بزار توی دستگاه/بورو توی mc0 هر چی هست پاک کن/هیچ چیزی نباید باشه
ینی کارت حافظه دیگ مشکل پیدا کرده ؟کد
کردم ولی دیگ کپی نمیکنه
نخیر اونجا که گفتم پاکش کن/بعد دستگاتو خاموش کن /روشن کن دوباره از اول با دی وی دی همونطور که نوشتم روش نصبو انجام بدهینی کارت حافظه دیگ مشکل پیدا کرده ؟
باشهنخیر اونجا که گفتم پاکش کن/بعد دستگاتو خاموش کن /روشن کن دوباره از اول با دی وی دی همونطور که نوشتم روش نصبو انجام بده
عجله نکن/همونطور که نوشتم مثل روز اول انجام بده /برن اوت رو هم دانلود کن نصبش کن/نه با سی دیشباشه
احتمالا بیشتر از 32 گیگ فرمت نمیکنه/یکی دیگه پیدا میکنمبرای فرمت ارور داد؟؟؟؟
زدم باز هم نشدنخیر اونجا که گفتم پاکش کن/بعد دستگاتو خاموش کن /روشن کن دوباره از اول با دی وی دی همونطور که نوشتم روش نصبو انجام بده
به صفحه یک بورو /از اول همونطور که گفتم دقیق انجامش بده/توی مموری کارتت هیچ چی نباشه/خالیزدم باز هم نشد