نه همون از فلش با دایره اجراش کن/برن اوت رو بازی کن/تا بگمالان فایلی ک داخل فلش هست رو کپی نکنم توی پوشه ma0؟
نه همون از فلش با دایره اجراش کن/برن اوت رو بازی کن/تا بگمالان فایلی ک داخل فلش هست رو کپی نکنم توی پوشه ma0؟
باشه من صبح انجامش میدمنه همون از فلش با دایره اجراش کن/برن اوت رو بازی کن/تا بگم
اگ میشه آموزش کاملشو بگین ک صبح انجامش بدمباشه من صبح انجامش میدم
امیر جان اموزش کاملش اینه که اون کاری که گفتم اول انجام بدی اگه جواب داد /این OPL رو به لیست منوهات اضافه میکنیم/یا علیاگ میشه آموزش کاملشو بگین ک صبح انجامش بدم
این فلش جدید ک خریدم فرمتشنه همون از فلش با دایره اجراش کن/برن اوت رو بازی کن/تا بگم
این فلشی ک الان خریدم فرمتش exfat هس و fat32نداره...توی اینم میخام امتحان کنم...مشکلی نداره با این فرمت؟نه همون از فلش با دایره اجراش کن/برن اوت رو بازی کن/تا بگم
ینی کپی کنم توی همون پوشه دیگ؟امیر جان اموزش کاملش اینه که اون کاری که گفتم اول انجام بدی اگه جواب داد /این OPL رو به لیست منوهات اضافه میکنیم/یا علی
نمیشه فقط فت 32این فلش جدید ک خریدم فرمتش
این فلشی ک الان خریدم فرمتش exfat هس و fat32نداره...توی اینم میخام امتحان کنم...مشکلی نداره با این فرمت؟
من کی گفتم کپی کنیینی کپی کنم توی همون پوشه دیگ؟
باشه ?...ببخشید ک زیادی سوال پرسیدم .. بابت راهنمایی هات هم ممنونم...من کی گفتم کپی کنی
فقط اگ بخام ی روزی این فلش خور شدن رو پاک کنم و دوباره نصب کنم چیکار باید بکنم؟باشه ?...ببخشید ک زیادی سوال پرسیدم .. بابت راهنمایی هات هم ممنونم...
میری داخل مموری کارتت هر چی هستو پاک میکنی/از اول نسب میکنی/از اول منو/بروزرفقط اگ بخام ی روزی این فلش خور شدن رو پاک کنم و دوباره نصب کنم چیکار باید بکنم؟
باشه مرسیمیری داخل مموری کارتت هر چی هستو پاک میکنی/از اول نسب میکنی/از اول منو/بروزر
اون روشی ک گفتین و فردا حتما انجام میدم?میری داخل مموری کارتت هر چی هستو پاک میکنی/از اول نسب میکنی/از اول منو/بروزر
دوستان یسوال ...فلش های ۶۴ گیگ فرمت fat32 دارند؟ آخه واسه من نداره