روش نصب free mcboot funtuna ps2

با سلام/برای پاک کردن بازی حتما از خود نرم افزار USBUTIL استفاده بشه/اگه اینطوری سرخود پاک بشه ul.cfg با مشکل روبرو میشه//برای پاک کردن بازی در نرم افزار USBUTIL باید ul.cfg رو در USBUTIL لود و میبینید که تمام بازیها به نمایش داده مشوند/و میتونید بازی مورد نظرو پاک کنید delete//به هیچ وجهul.cfg رو که در بازیها قرار داره پاک نکنید زیرا دیگه نمیتونید بازیهاتونو در OPL ببینید/حتی نمیشه جایگزین کرد 188243

دوستان عزیز اگه تمایل داشتید چیپ مودبو ماتریکس خریداری کنید به هیچ وجه مودبو 4 نخرید این مود چیپ سازگاری خوبی نداره و کامل نیست//فقط موبو5 ماتریکس خریداری کنید/عالی از هر نظر/قیمت 35 تا 40 هزار 188248 188249

دوستان عزیز اگه تمایل داشتید چیپ مودبو ماتریکس خریداری کنید به هیچ وجه مودبو 4 نخرید این مود چیپ سازگاری خوبی نداره و کامل نیست//فقط موبو5 ماتریکس خریداری کنید/عالی از هر نظر/قیمت 35 تا 40 هزار View attachment 188248View attachment 188249
این روشی که نرم‌ افزاری انجام دادم کافیه یا مودبو بهتره؟

با سلام/برای پاک کردن بازی حتما از خود نرم افزار USBUTIL استفاده بشه/اگه اینطوری سرخود پاک بشه ul.cfg با مشکل روبرو میشه//برای پاک کردن بازی در نرم افزار USBUTIL باید ul.cfg رو در USBUTIL لود و میبینید که تمام بازیها به نمایش داده مشوند/و میتونید بازی مورد نظرو پاک کنید delete//به هیچ وجهul.cfg رو که در بازیها قرار داره پاک نکنید زیرا دیگه نمیتونید بازیهاتونو در OPL ببینید/حتی نمیشه جایگزین کردView attachment 188243
مرسی بابت آموزش

این روشی که نرم‌ افزاری انجام دادم کافیه یا مودبو بهتره؟
توی اجرای بازی هیچ تفاوتی نیست//ولی تو بوت کردن اگه اذیت نمیکنه نیازی نیست برای شما/ولی اگه ی وقت خواستی نصب کنی دوست داشتی انجام بده//روش نرم افزاری سر جاش خواهد ماند/موبو 5 کارایی زیادی هم داره//البته بیشتر برای دستگاهای سری 70000 عالی هستند/ی منو داره میشه خیلی چیزارو کنترل کرد/ این روش نرم افزاری باید باشه/مودبو 5 کارش ی چیز دیگه هست 188257

توی اجرای بازی هیچ تفاوتی نیست//ولی تو بوت کردن اگه اذیت نمیکنه نیازی نیست برای شما/ولی اگه ی وقت خواستی نصب کنی دوست داشتی انجام بده//روش نرم افزاری سر جاش خواهد ماند/موبو 5 کارایی زیادی هم داره//البته بیشتر برای دستگاهای سری 70000 عالی هستند/ی منو داره میشه خیلی چیزارو کنترل کرد/ این روش نرم افزاری باید باشه/مودبو 5 کارش ی چیز دیگه هستView attachment 188257
من بازی و تست کردم دوباره مثل قبل بود ‌..بورن اوت ک انقد کند بود اجرا نمیشد کرد ... جی تی ای هم یکم کند بود..انگار بازی های بالای سه گیگ یا چهار گیگ کند میشن یکم

من بازی و تست کردم دوباره مثل قبل بود ‌..بورن اوت ک انقد کند بود اجرا نمیشد کرد ... جی تی ای هم یکم کند بود..انگار بازی های بالای سه گیگ یا چهار گیگ کند میشن یکم
امیرجان دوست عزیز اینکه بازی زیر 4 گیگ باشه یا بالای 4 گیگ هیچ فرقی نمیکنه/مشکل تو واقعا عجیب غریبه/میتونم به خیلی چیزا اشاره کنم احتمال فلش32 گیگت مشکل داره یا جنس مرغوبی نیس/من نمیگم بری ی جنس خوب بخری باز این مشکلو داشته باشی/من خودم از هارد اکسترنال استفاده میکنم/بخاطر تو از ی فلش 8 گیگ استفاده کردم مشکلی نبود/در حال حاضر هم خودم ی فلش 32 گیگ دارم البته برای کار دیگری هست ولی امروز بازی ریختم حتی گاد او وار 2 که هشت گیگ هست مشکلی نبود//هرچند فلش3/ 32 گیگ من از جنس اصلی و مرغوب هست اسمش هم اولتراست//ولی از اینا بگذریم//اگه ی فلش 8 گیگ داری بازی برن اوت رو تبدیل کن امتحان کن ببین درست میشه یا نه تا راهی دیگه بگم //تصویر فلش3/ 32 گیگ اصلی Ultra sandisk 188331

امیرجان دوست عزیز اینکه بازی زیر 4 گیگ باشه یا بالای 4 گیگ هیچ فرقی نمیکنه/مشکل تو واقعا عجیب غریبه/میتونم به خیلی چیزا اشاره کنم احتمال فلش32 گیگت مشکل داره یا جنس مرغوبی نیس/من نمیگم بری ی جنس خوب بخری باز این مشکلو داشته باشی/من خودم از هارد اکسترنال استفاده میکنم/بخاطر تو از ی فلش 8 گیگ استفاده کردم مشکلی نبود/در حال حاضر هم خودم ی فلش 32 گیگ دارم البته برای کار دیگری هست ولی امروز بازی ریختم حتی گاد او وار 2 که هشت گیگ هست مشکلی نبود//هرچند فلش3/ 32 گیگ من از جنس اصلی و مرغوب هست اسمش هم اولتراست//ولی از اینا بگذریم//اگه ی فلش 8 گیگ داری بازی برن اوت رو تبدیل کن امتحان کن ببین درست میشه یا نه تا راهی دیگه بگم //تصویر فلش3/ 32 گیگ اصلی Ultra sandiskView attachment 188331
پس احتمالا باید usb 3 بگیرم..واسه من با دی وی دی راحت اجرا می‌کنه اما با فلش نه... با همین فلش gun و pes 2020 و بازی های دیگ رو اجرا کردم بدون مشکل فقط این بازی های پرحجم مشکل دار بود...من یه فلش usb 3 گیر میارم نتیجشو بهتون میگم

پس احتمالا باید usb 3 بگیرم..واسه من با دی وی دی راحت اجرا می‌کنه اما با فلش نه... با همین فلش gun و pes 2020 و بازی های دیگ رو اجرا کردم بدون مشکل فقط این بازی های پرحجم مشکل دار بود...من یه فلش usb 3 گیر میارم نتیجشو بهتون میگم
این فلشت چند گیگ؟؟؟

این فلشت چند گیگ؟؟؟
دوست عزیز بازی برن اوت کلید راه حل برای برطرف کردن کندی بازیه//این بازی رو روی ی فلش دیگه مثل 4 گیگ 8 گیگ 16 گیگ امتحان کن ببین درست میشه یا نه/تا ی راهی دیگه برات پیدا کنم

دوست عزیز بازی برن اوت کلید راه حل برای برطرف کردن کندی بازیه//این بازی رو روی ی فلش دیگه مثل 4 گیگ 8 گیگ 16 گیگ امتحان کن ببین درست میشه یا نه/تا ی راهی دیگه برات پیدا کنم
من فلا قرارع واسه یه کاری یه فلش ۶۴ گیگ بخرم ...یدفه اگ تونسم usb 3 میخرم ببینم چجوری میشه

فقط یسوال .. من لب تاپم پورت usb، فقط usb 2 داره... فلش usb 3بخرم جواب میده روش؟ بعد اگ جواب داد سرعتش نسبت ب فلش usb 2 بهتر جواب میده توی لب تاپم یا فرقی نداره؟

فقط یسوال .. من لب تاپم پورت usb، فقط usb 2 داره... فلش usb 3بخرم جواب میده روش؟ بعد اگ جواب داد سرعتش نسبت ب فلش usb 2 بهتر جواب میده توی لب تاپم یا فرقی نداره؟
اگه دقت کنی به فلش 3 ها چهارتا پایه دارن ولی اگه بهتر نگاه کنی 5 تا پایه هم پشت اون چهار پایه هست که نشون دهنده فلش 3 بودنشه/اگه روی لب تاپ نوشته باشه usb3 یعنی فلشهای 3 رو ساپورت میکنه اگه نه خیر /فقط میمونه که اصل باشند فلش 3 ها /برای اینکه بدونی اصل هستند روی سوکت فلزی شماره و کد حک شده 188336

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or