روش نصب free mcboot funtuna ps2

به OPL رپطی نداره//در ضمن این OPL هیچ مشکلی نداره/مشکل جایی دیگست//اینکه میگی کاور بازی اومد بعداز خاموش روشن کردن رفت احتمالا توی display setting که enable cover رو on میکنی باید دوباره save change کنید/اینکارو نکردی خاموش روشن کردی کاور بازیها رفتند
البته توی خوده منو کاور چند تا اومد بقیش نیومد ... بعد ک خاموش روشن کردم و تنظیمات هم چک کردم دیگ هیچکدوم نیومد

باشه امیر جان قبولت دارم/دلیلش مشکلی هست که داری/درست میشه نگران نباش
مثلا بازی جی تی ای سن آندرس یه اروری داد واسه اجرا .ارور frame این چیزا بود درحالی ک وقتی اولین بار نصب کرده بودم این روش چنین اروری نداده بود...رفتم توی تنظیمات قسمت frame ایناشو off کردم بازی اجرا شد ولی اخرای لود شدنش ک یه فیلم خاست پخش شه گیر کرد و اجرا نشد

مثلا بازی جی تی ای سن آندرس یه اروری داد واسه اجرا .ارور frame این چیزا بود درحالی ک وقتی اولین بار نصب کرده بودم این روش چنین اروری نداده بود...رفتم توی تنظیمات قسمت frame ایناشو off کردم بازی اجرا شد ولی اخرای لود شدنش ک یه فیلم خاست پخش شه گیر کرد و اجرا نشد
فک کنم باز باید دوباره این روش و نصب کنم

فقط خاسم بدونم اون opl ک‌فرستادی و ک‌محیط بهتری هم داشت واسه نصب اون باید اول opl داخل مموری و حذف کنم و بعدش اینو جاش بزارم؟
بخوای جاش بزاری free mcboot میپره/چون که چیپ مودبو 5 رو نداری//ولی ی راه هست که میشه انجام داد

راهش زیاد سخت نیست ولی وقت کنم شب میگم
سلام ‌..من یه رم ۸ گیگ خریدم چون فلش ۸ گیگ گیر نیاوردم‌..بازی بورن اوت و نصب کردم ‌.کاور هم نصب کردم...خیلی راحت اجرا شد ..کاورش هم اومد.. مشکلم حل شد...ولی با رم ۳۲ گیگ تستش کردم باز هم مثل قبل بود ..فک کنم یا باید فلش کم حجم گرفت یا اگ با حجم زیاد آدم بگیره باید usb3 بگیره... چون یکی از مغازه دارا می‌گفت هرچی حجم بره بالاتر سرعت پایین تر میاد خود ب خود ‌‌..نمی‌دونم حرفش واقعا همین بود یا نه ولی سرعت رم ۳۲ گیگ من هم بالا بود ولی توی بازی ۸ گیگ عملکرد خوبی داشت ..بابت راهنمایی هاتون و نصب این روش هم ممنونم

سلام ‌..من یه رم ۸ گیگ خریدم چون فلش ۸ گیگ گیر نیاوردم‌..بازی بورن اوت و نصب کردم ‌.کاور هم نصب کردم...خیلی راحت اجرا شد ..کاورش هم اومد.. مشکلم حل شد...ولی با رم ۳۲ گیگ تستش کردم باز هم مثل قبل بود ..فک کنم یا باید فلش کم حجم گرفت یا اگ با حجم زیاد آدم بگیره باید usb3 بگیره... چون یکی از مغازه دارا می‌گفت هرچی حجم بره بالاتر سرعت پایین تر میاد خود ب خود ‌‌..نمی‌دونم حرفش واقعا همین بود یا نه ولی سرعت رم ۳۲ گیگ من هم بالا بود ولی توی بازی ۸ گیگ عملکرد خوبی داشت ..بابت راهنمایی هاتون و نصب این روش هم ممنونم
امیر جان خبر خوبی دادی /خداییش داری راست میگی تا بگم چیکار کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امیر جان خبر خوبی دادی /خداییش داری راست میگی تا بگم چیکار کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره خیلی راحت اجرا کرد بورن اوت رو با رم ۸ گیگ..فقط ای کاش از oplجدید میشد استفاده کرد..آخه با اون عکس رو بک گراند هم میشه گذاشت و زیباتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or